تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 42 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 415

نام تاپيک: پرسش و پاسخ روانپزشکی

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام
    دکتر من تا حالا خیلی استرس داشتم ، لرزش دست هم دارم
    چند روزیه که یه مقداری حالتم عوض شده ، گاهی کلمه ها رو اشتباهی یا پس و پیش یا با لکنت میگم
    احساس گیجی و خستگی نسبی هم دارم. صبحها سخت از خواب بیدار میشم ، در حالی که در طول روز خیلی خسته نمیشم
    به نظرتون مشکل روحیه یا جسمی و توصیه میکنید چیکار کنم.
    به جز این ، برای لرزش دست ، من ده سالی هست که لرزش دارم ،ممکنه بعد از این در طول زمان بهتر بشه یا باید مداوا انجام بدم؟
    مرسی.
    سلام دکتر
    من بابت اینا رفتم پیش یه متخصص
    یه سری تست نوشته که 250 هزار تومن درمیاد
    آیا واقعاً برای تشخیص این تستا لازمه؟
    ( اصلاً طرف گفت 250 چوق میشه من یه مقدار نسبتاً زیادی خوب شدم !)

پروفشنال 8nights&7days's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    nella citta

پيش فرض

مگه قرار از هر چیزی خوشمون بیاد؟ در دنیای فعلی روابط اجتماعی شاید یک از مهمترین عوامل زندگی و شادی و نشاط باشن.
    شما در حال حاضر در دوره ای هستید که دوست ندارید با کسی معاشرت کنید دوست ندارید در اجتماع باشید دوست ندارید دوست داشته باشید ولی من فکر نمیکنم از این وضعیت راضی باشید نه؟
    این تنهایی شما ادامه پیدا کنه در بد ترین حالت به خودکشی و در بهترین حالت به مشکلات روانی جدی منجر میشه.

بنظر من بهتره برای چند روز هم شده حتی برای امتحان وضعیت روحیتون هم شده وارد یه جمع بشید , سعی کنید در اون جمع حرف بزنید اگر نتونستید حرف بزنید عاملش رو پیدا کنید! مثلا" از حرف زدن خجالت میکشید؟ یا میترسید حرفی که میزنید رو اون جمع مورد انتقاد قرار بده یا اصلا" تایید نکنه؟ یا کلا" از حرف زدن در جمع خوشتون نمیاد.

در ضمن هیچ وقت به خودتون تلقین نکنید که مشکل روانی دارید.
    خیلی راضی نیستم اما لاقل مطمئن هستم توسط دوستانی به جاهای بد کشیده نمیشم.
    حتی وقتی فکر می کنم قراره در جمعی باشم ناراحت میشم.
    این روز ها که روز امتحانات هست دیر تر از همه می رم مدرسه و وقتی امتحانم تموم شد به سرعت بر می گردم خونه تا مبادا کسی ازم سوالی بپرسه. ( کسی با من ارتباط برقرار کنه )
    از همون بچگی همین جوری بودم ، با کسی حرف نمی زدم ، همیشه یک حا تو حال خودم بودم.
    احساس می کنم این مشکل به هیچ نحوه ای درمان نمیشه.

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

این روز ها که روز امتحانات هست دیر تر از همه می رم مدرسه و وقتی امتحانم تموم شد به سرعت بر می گردم خونه تا مبادا کسی ازم سوالی بپرسه. ( کسی با من ارتباط برقرار کنه )
    از همون بچگی همین جوری بودم ، با کسی حرف نمی زدم ، همیشه یک حا تو حال خودم بودم.
    چرا نمیخواید با کسی صحبت کنید؟ خجالت میکشید یا چیز دیگه ای؟
    هر مشکلی راه حلی داره! انقدر سخت نگیرید.

پروفشنال ramshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رفیق شما با همین پست هاتون در این تاپیک دارید تلاش می کنید با دیگران ارتباط برقرار کنید! شخصا یافتن دوست در اینترنت رو به کسی پیشنهاد نمیدم؛متاسفانه فرصت ندارم مفصل دلایلم رو شرح بدم؛ اما بگذار برات بگم که یک دوست دارم (خارج از دنیای نت) که وقتی باهاشم چنان حالم خوبه که بارها دلم خواسته فریاد بکشم خیلی خوشبختم!
    در مورد جنسیت و سن تون اطلاعاتی ندارم اما قویا توصیه می کنم به یک روان درمانگر مراجعه کنید.تمایل به گذاشتن تشخیص بر شما ندارم در عین حال تصویری که شما از خودتان می دهید لازم است به دنبال درمان بروید و درمان هم می شوید؛هر چند زمان بر.

5. 2 کاربر از ramshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ببخشید اون اقای دکتری که خودش این تاپیک رو ایجاد کرده نیست ؟

پروفشنال 8nights&7days's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    nella citta

پيش فرض

رفیق شما با همین پست هاتون در این تاپیک دارید تلاش می کنید با دیگران ارتباط برقرار کنید! شخصا یافتن دوست در اینترنت رو به کسی پیشنهاد نمیدم؛متاسفانه فرصت ندارم مفصل دلایلم رو شرح بدم؛ اما بگذار برات بگم که یک دوست دارم (خارج از دنیای نت) که وقتی باهاشم چنان حالم خوبه که بارها دلم خواسته فریاد بکشم خیلی خوشبختم!
    در مورد جنسیت و سن تون اطلاعاتی ندارم اما قویا توصیه می کنم به یک روان درمانگر مراجعه کنید.تمایل به گذاشتن تشخیص بر شما ندارم در عین حال تصویری که شما از خودتان می دهید لازم است به دنبال درمان بروید و درمان هم می شوید؛هر چند زمان بر.
    راستش تصمیم گرفتم یواش یواش وارد محیط های اجتماعی بشم . از نت شروع می کنم و کم کم به دنیای خارج از نت میرم .
    از این سایت انگلیسی زبان هم شروع می کنم :
    mylol.com

راستی منظورتون از زمان بر چند وقته ؟

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

روان درمانگر دیگه چیه؟ حتما یا روانپزشکه یا روانشناس که بیشتر پول میگیره و به دردی هم نمی خوره

در آغاز فعالیت چایی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

منم خیلی استرس دارم....

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

چند ماهه قرص سرترالین مصرف میکنم
    شبا که میخوابم دندونامو محکم به هم میفشارم
    طوری که وقتی بیدار میشم فکم به شدت درد میگیره
    برای این مشکل باید چیکار کنم؟

پروفشنال ramshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستش تصمیم گرفتم یواش یواش وارد محیط های اجتماعی بشم . از نت شروع می کنم و کم کم به دنیای خارج از نت میرم .
    از این سایت انگلیسی زبان هم شروع می کنم :
    mylol.com

راستی منظورتون از زمان بر چند وقته ؟
    عزیز ؛ هشدار دادم خدمت تون که دنبال دوست در اینترنت نباشید. دوستی در دنیای نت اصلا معنا نداره. حداکثرش یافتن افرادیه که علایق مشترک داری باهاشون و مثلا فیلم و عکس و آهنگ مورد نظرتون رو با هم به اشتراک می گذارین.مطلقا دنیای قابل اعتمادی نیست. دنیای مجازی؛ هویتهای مجازی داره. در دنیای واقعیش شناختن اینکه کی راست میگه کی دروغ یک مهارته ؛ در دنیای مجازی خیلی راحت تر میشه برای خود هویت جعل کرد و مثلا حتی روان شناس و روان پزشک شد!
    در مورد زمان مورد نیاز هیچ نظری نمی تونم بدم.
    به اینترنت فقط به عنوان وسیله ای برای تفریح و پر کردن بخشی از اوقات فراغت تون نگاه کنید؛ بعدها شاید در مسائل علمی و تحقیقات هم به آن نیاز پیدا کنید. بجای محیط پر از دروغ و خطرناک اینترنت؛ چرا در مدرسه دنبال دوست نمی گردید؟ محل زندگی؟ فامیل؟

12. 3 کاربر از ramshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •