بله
اولش 3 روزه میده
14 روزه هم میده
بله
اولش 3 روزه میده
14 روزه هم میده
E این جاپونی ها چرا IP ایرانی هارو چک نمیکنن![]()
بزریل هم اوایل 14روز فیری میداد بعد فهمید دیگه کنسل کرد!
البته با نت ایران یه آپدیت 200مگی هم نمیتونیم کنیم چه برسه آنلاین زدن![]()
اره دیگه یکی هم نیست اواتار شما رو چک کنه(خدایی هر وقت میبینم اواتارو یه حالی میشم عجیب
)
اینترنت ما بسیار پایین تر از کشور بسیار پیشرفته افغانستان هست البته گرونتر هم هست کاش یه روزی بشه به افغانستان برسیم![]()
دسته ی ps4 به pc وصل میشه یا نه؟؟؟
مال xbox one که وصل میشه
با نصب ی برنامه جانبی وصل میشه
بازم ممنون بابت توضیحات بسیار کاملت عزیز خیلی لطف کردی
من رفتم توپخونه و یه دونه ریجن 2 خریدم جالبه که بگم ساختش باسه سه ماهه اول 2015 هست دستگاه یعنی 5A و سری 1116A به قیمت 1350
طرف میخواست 35 تومن بابت آپدیت کنسول بگیره که گفتم پول کم دارم و هیچی اضافه نمیخوام بعدا میام کاراشو باسم بکنی
سه روز هم از تاریخ فاکتور مهلت تست بهم داد
ورژن اولیه دستگاه 2.04 بود که خودم اتوماتیک آپدیت کردم شد 2.51 اگر اشتباه نکنم
موردی هم خداروشکر نداره یه بازی کال آف دیوتی ادونس هم از یه بنده خدایی خریدیم و شروع کردیم بازیو
فقط سوالم اینه بقیه دوستان هم که خریدن روی قسمت براق جلوی دستگاه هیچ برچسب مشمایی نداشت ؟ باسه من که نداشت که باید اسکین بگیرم چون زود خش روش می افته
خیلی ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز![]()
مگه قرار تو جیبت بزاری که خش میافته؟؟!!!باسه من که نداشت که باید اسکین بگیرم چون زود خش روش می افته
این برچسپ ها اکثرا باعث اختلال در سیستم تهویه میشوند
سلام مبارک باشه به سلامتی و شادی استفاده کنی.البته ریجن 2 اروپا نگرفتی مربوط به هنکنگ و مالزیو.. هست که البته هیچ فرقی هم نمیکنه و اینکه ساخت 2015 هست که خیلی عالیه.دکمهای لمسی رو کنسول رو هم باهاشون کار کن ببین سالم باشن یا دکمه خارج کردن دیسک رو بزن ببین درست باشه چون بعضی کنسولا دکمش خرابه و خود به خود دیسکو میده بیرون
راستی یه مورد دیگه هست که چک کن ببین شماره سریال رو کارتن با پشت کنسول یکی هست؟؟
پشت کارتن دو تا شماره داره که در پشت کنسول پشت سرهم اومده طبق عکس زیر.با رنگ قرمز و ابی مشخص کردم که سریال و کد ریجن هست که باید یکی باشه
آپدیت هم کار خوبی کردی پول الکی ندادی خودت اپدیت کردی.اره 2.51 اخرین نسخه هست.فقط در حین اپدیت به هیپ وجه دستگاه رو خاموش نکن و دست نزن بزار اپدیت کامل شه
تو مدت تست بشین زیاد بازی کن.البته دقت کن دیسک های بازی که کارکرده میگیری دارای خش و ترک یا شکستگی نباشه چون مثلا دیسک ایراد دار میزاری دستگاه هنگ میکنه بعد فکر میکنی دستگاه ایراد داره.
برای عمر بیشتر رام بلوری هم بازی دیجیتالی بگیری بهتره بدون دیسک اجرا میشه و قیمتشم ارزون تر میشه.نحوه خرید و دانلودشم اگه نمیدونی بگو بگم برات..
ببین بازی میکنی دستگاه صدای زیاد نمیده یا خیلی داغ نمیکنه.البته گرم میشه که طبیعی هست
تو بازی هم ببین تیک نمیزنه و گیر نمیکنه؟
البته نکته بگم که بعضی بازی ها اصطلاحا باگ دارن یعنی مشکل دارن که بعضی جاها استوپ صفحه میشه یا گیر میکنه که باید ببینی اگه کنسول کار میکنه تو منوها کنسول برو هنگ نمیکنه اون مشکل از بازی هست اما اگه تو منوها هنگ کنه و هیچی کار نکرد مشکل از دستگاهه(البته باید نکات مهم استفاده مثل دیسک های خراب و.. هم رعایت کنی)
بازی هایی هم که مشکل داشتن رو اپدیت کن(رو منو بازی دکمه option بزن بعد گزینه chek for update بزن اپدیت اگه براش بود دانلود کن بازی درست میشه
نکات مهم استفاده درست هم ببین اگه پیدا نکردی بگم کامل(.مثل تکون ندادن دستگاه هنگام روشن بودن و روی فرش زمین و..نزاری ..یه پایه ای زیرش بزاری بهتره.من خودم کول پد های زیر لبتاب گرفتم براش که هم پایه هست هم خنک میکنه)
درمورد برچسب رو کنسول هم نه خودش برچسب یا مشمایی نداره روش فقط همون پلاستیک که دستگاه داخلش هست.خودت باید بخری. این برچسب های فروشی هم البته من ندیدم از نزدیک که چطورین اما حجت درست میگه اگه کنارهای دستگاه قسمت تهویه رو میپوشونه که اصلا نزن.اما اگه قسمت تهویه باز میمونه خوبه برای خش نیوفتادن و قشنگی بزن
البته خش فقط قسمت براق حساس هست که گزینه خیلی بهتر که جلو تهویه نمیگیره face plat هست(اگه اشتباه ننوشته باشم) اون قسمت براق رو بکشی میاد بیرون که زیرش هارد هست.همون قسمت که یه قطعه پلاستیکی هست رو میشه کلا عوض کرد .یعنی شرکت سونی اومده برای قشنگی و سالم موندن قسمت براق قطعه مشابه زده که عوض کنید .اون قطعه اصلی هم میزارین کنار که سالم بمونه.این فیس پلات روش عکس بازی داره قشنگ هم هست
خوشحال میشم اندک اطلاعاتی که از دوستان یاد گرفتمو بگم و کمکی کرده باشم
درخدمتیم![]()
Last edited by omidbooter; 13-06-2015 at 05:50.
چرا این هست
دوستان میشه ps3 با ps4 آنلاین بازی کرد؟
دوست من ps3 داره من هم ps4 آیا میتونم بادوستم آنلاین بزنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)