تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 12 اولاول ... 789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 112

نام تاپيک: چرا زندگی کنیم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه مُعین's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

زندگی میکنیم چون زنده ایم و نمی خوایم بمیریم چون مرگ برامون درد ناکه
    زندگی میکنیم چون میتونیم
    چاره ای هم جز این نیست . درست به همون دلیل که حباب کره ای شکل هست ما هم به همون دلیل زنده ایم
    مغالطه مصادره ی به مطلوب میکنی ؟ زندگی میکنیم چون زنده ایم؟ خب دقیقا این شرح لفظه زندگی هست که اصلا ازلحاظ منطق پذیرفته نیست! ... زندگی میکنیم چون زنده ایم ؟ میای و زندگی رو به زنده بودن انعکاس میدی ؟ خب همه میدونن زنده+ گی = زندگی یعنی زنده بودن! ... روشن +ی =روشنی = روشن بودن ...سفید +ی =سفیدی یعنی سفید بودن! خب اینا از لحاظ منطق مصادره ی به مطلوب هست! ...
    چاره هم داره ! کسی که نخواد زندگی کنه در برخی از بلاد خارجی میتونه مرگ انتخابی داشته باشه به اختیار خودش ...پس نمیشه گفت چاره ای نیست مگر زندگی کردن ( این مثال یه مثال نقض هست ... که کلیت حکم رو ابطال میکنن باهاش ... یعنی استثنا وارد حکم میکنن )
    شاید مشکلی پیش بیاد که نزارن زندگی کنیم ... یعنی نتونیم دیگه ...
    درست به همون دلیل که هر گردی گردو نیست ولی هر گردویی گرده ( البته این درسته به دلیل رعایت شرایط انعکاس ) اما گرد بودن حباب و زنده بودن ما ......چه ربطی داره جدا؟؟ ( تمثیل ناروا ... یامغالطه ی ترکیب ... انعکاس حکم بی ربط به موضوعی خاص! ) چون من پدر خوش اخلاقی هستم همسر مهربانی هم هستم ؟؟ ... یعنی نمیشه کسی با فرزندش خوش اخلاق باشه ولی با همسرش نه ؟ ؟

دوستان من نمیخوام باعث ازردگی خاطر دوستان بشم ...معمولا در بحث های علوم انسانی هم شرکت خاصی ندارم... اما وقتی پست ها کاربران رو میخونم میبینم بیشتر قصد جدل هست : یعنی چیره کردن نظر خود بر نظر دیگران ... حالا چه از راه درست چه غلط ! ... صرفا میخوایم مخاطب رو قانع کنیم که نظر ما درسته! ... اما اصالت نظر رو ... شاید خودمون هم بدونیم که این طور نیست و در حقیقت نظرمون غلطه!...و این دقیقا نقطه ای هست که مغالطه کار میدونه ... ولی نمیخواد در مقابل مخاطب قبولش کنه ...
    مفاهیمی مثل زندگی ... جامعه ... و ... بدلیل گسترده بودن حیطشون حتی توسط بزرگ ترین فلاسفه و منطق دانان هم تعریف نمیشن چرا که میگن این تعاریف به تدریج کامل تر ( جامع تر ) میشن ... چرا زندگی کنیم ؟
    خب شاید از نظر من زندگی کنیم تا فردا : غرض نقشی است کز ما باز ماند ... اگر نه هستی را نمیبینم بقایی ...
    از نظر شخص دیگه که معتقد به زندگی جاودان هست ( نه من ) برای بدست آوردن نعمات اخروی...
    حاشیه .... (ّبی ربط)
    دوستان توجه داشته باشید ... بسیاری از مسایل که به مذهب بر میگرده حتی از دید بزرگترین فلاسفه معاصر این مرز و بوم ! که مملکتی اسلامی هست اگر به مذهب ربط داشته باشه : ذکر میکنن برای معتقدان به مذهب ... یعنی علم منطق نمی پذیره این قضیه رو مگر اینکه منطق شما منطق اسلامی باشه ... ( مثلا اثبات وجود واجب الوجود ( خدا ) ... ) توسط فلاسفه مسلمان بداهت داره وجود چنین جوهری ... وحتی برای معارضان هم اومدن دلیل و برهان اوردن مثل برهان ابطال تسلل ... برهان اسد و اخضر... برهان سینوی و... اما به موازاتش فلاسفه پوچ گرا ( از دید فلاسفه مسلمان البته , نه علم فلسفه ) هم براهینی مبنی بر عدم وجود چنین ذاتی ارایه دادند ...
    هدف از ذکر حاشیه :
    سعی کنیم برای بحث کردن هنگامی که دیدیم داریم کم میاریم یا ... وارد مسایل حاشیه ای نشیم ... مثلا مذهب و ... بلکه بیایم از کلیاتی پذیرفته شده توسط کل انسان ها استفاده کنیم ...مثل 2+2=4
    نه مسایل مذهب و عرفان و کلام و...

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

"زندگی میکنیم" با زنده بودن فرق داره ، زنده بودن یعنی صرف تپش قلب ، زنده یعنی alive در صورتی که زندگی کردن living ، پس مغلطه ای در کار نیست . در واقع زندگی میکنیم که زنده بمونیم ، هرموقع خودکشی کردیم یا مردیم ، دیگه زنده نیستیم.
    چاره هم داره ! کسی که نخواد زندگی کنه در برخی از بلاد خارجی میتونه مرگ انتخابی داشته باشه به اختیار خودش
    وجود اختیار اثبات شده نیست . و علم نوین در تضاد با اصل اختیار هست.
    و در مورد گرد بودن حباب هم ، اتفاقا بهترین مثالی هست که برای زنده بودن میشه آورد و من خوشبختانه آوردم . . . اول باید بدونید چرا حباب گرده و چرا مربع نیست ، بعد میفهمید که چرا موجودات زنده ، زنده اند .
    بحث های مذهبی و سیاسی در انجمن ممنوع می باشد .

3. این کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

مغالطه مصادره ی به مطلوب میکنی ؟ زندگی میکنیم چون زنده ایم؟ خب دقیقا این شرح لفظه زندگی هست که اصلا ازلحاظ منطق پذیرفته نیست! ... زندگی میکنیم چون زنده ایم ؟ میای و زندگی رو به زنده بودن انعکاس میدی ؟ خب همه میدونن زنده+ گی = زندگی یعنی زنده بودن! ... روشن +ی =روشنی = روشن بودن ...سفید +ی =سفیدی یعنی سفید بودن! خب اینا از لحاظ منطق مصادره ی به مطلوب هست! ...
    چاره هم داره ! کسی که نخواد زندگی کنه در برخی از بلاد خارجی میتونه مرگ انتخابی داشته باشه به اختیار خودش ...پس نمیشه گفت چاره ای نیست مگر زندگی کردن ( این مثال یه مثال نقض هست ... که کلیت حکم رو ابطال میکنن باهاش ... یعنی استثنا وارد حکم میکنن )
    شاید مشکلی پیش بیاد که نزارن زندگی کنیم ... یعنی نتونیم دیگه ...
    درست به همون دلیل که هر گردی گردو نیست ولی هر گردویی گرده ( البته این درسته به دلیل رعایت شرایط انعکاس ) اما گرد بودن حباب و زنده بودن ما ......چه ربطی داره جدا؟؟ ( تمثیل ناروا ... یامغالطه ی ترکیب ... انعکاس حکم بی ربط به موضوعی خاص! ) چون من پدر خوش اخلاقی هستم همسر مهربانی هم هستم ؟؟ ... یعنی نمیشه کسی با فرزندش خوش اخلاق باشه ولی با همسرش نه ؟ ؟

دوستان من نمیخوام باعث ازردگی خاطر دوستان بشم ...معمولا در بحث های علوم انسانی هم شرکت خاصی ندارم... اما وقتی پست ها کاربران رو میخونم میبینم بیشتر قصد جدل هست : یعنی چیره کردن نظر خود بر نظر دیگران ... حالا چه از راه درست چه غلط ! ... صرفا میخوایم مخاطب رو قانع کنیم که نظر ما درسته! ... اما اصالت نظر رو ... شاید خودمون هم بدونیم که این طور نیست و در حقیقت نظرمون غلطه!...و این دقیقا نقطه ای هست که مغالطه کار میدونه ... ولی نمیخواد در مقابل مخاطب قبولش کنه ...
    مفاهیمی مثل زندگی ... جامعه ... و ... بدلیل گسترده بودن حیطشون حتی توسط بزرگ ترین فلاسفه و منطق دانان هم تعریف نمیشن چرا که میگن این تعاریف به تدریج کامل تر ( جامع تر ) میشن ... چرا زندگی کنیم ؟
    خب شاید از نظر من زندگی کنیم تا فردا : غرض نقشی است کز ما باز ماند ... اگر نه هستی را نمیبینم بقایی ...
    از نظر شخص دیگه که معتقد به زندگی جاودان هست ( نه من ) برای بدست آوردن نعمات اخروی...
    حاشیه .... (ّبی ربط)
    دوستان توجه داشته باشید ... بسیاری از مسایل که به مذهب بر میگرده حتی از دید بزرگترین فلاسفه معاصر این مرز و بوم ! که مملکتی اسلامی هست اگر به مذهب ربط داشته باشه : ذکر میکنن برای معتقدان به مذهب ... یعنی علم منطق نمی پذیره این قضیه رو مگر اینکه منطق شما منطق اسلامی باشه ... ( مثلا اثبات وجود واجب الوجود ( خدا ) ... ) توسط فلاسفه مسلمان بداهت داره وجود چنین جوهری ... وحتی برای معارضان هم اومدن دلیل و برهان اوردن مثل برهان ابطال تسلل ... برهان اسد و اخضر... برهان سینوی و... اما به موازاتش فلاسفه پوچ گرا ( از دید فلاسفه مسلمان البته , نه علم فلسفه ) هم براهینی مبنی بر عدم وجود چنین ذاتی ارایه دادند ...
    هدف از ذکر حاشیه :
    سعی کنیم برای بحث کردن هنگامی که دیدیم داریم کم میاریم یا ... وارد مسایل حاشیه ای نشیم ... مثلا مذهب و ... بلکه بیایم از کلیاتی پذیرفته شده توسط کل انسان ها استفاده کنیم ...مثل 2+2=4
    نه مسایل مذهب و عرفان و کلام و...
    دوست عزیزم خیلی جدی گرفتی مطلبو ؛

خیلی ها نظراتی مشابه این دوستمون دارن از جمله خودم . البته یه دلیلش اینه که سوال دو پهلو هست :
    1- چرا زندگی کنیم ؟
    2- هدف از زندگی چیست ؟

متن قرمز :
    نه دیگه ! اینطور نیست ، کم کم میخواین آف تاپیک کنین ها !

5. این کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

سلام
    یهو این تاپیکو دیدم و یاد دورانی افتادم. دورانی که پی سی ورلد پر بود از چنین بحثها و چالش اندیشه ها. همیشه خدا هم آخرش کار به جاهای باریک میکشید و تاپیک قفل میشد.
    بعضی مطالب دوستان چنان زیبا و عمیق بود که واقعا به دل مینشست و مفید بودن ، اما خودمونیم چه فایده؟
    خدا میدونه چه پستهای دقیق و موشکافانه و مفصلی از بین رفت. چه بحثهای زیبایی که ساعتها وقت و مطالعه و تفکر پشتشون بود و از بین رفتن...

اما
    فلسفه و متعلقاتش نقش چندانی در زندگی ما ندارند و بیشتر درگیری ذهنی اندکی از اندیشمندان هست تا موضوعی اساسی برای زندگی آدمی. شاید تنها موضوعی که حوصلش باشه درموردش صحبت کنم همینه!
    به هر صورت آدمی هست و سوالات بی جواب و بی انتهایش.

موفق باشید.

7. 2 کاربر از sise بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه JJSIMON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری_سیاره زمین

پيش فرض

سلام
    یهو این تاپیکو دیدم و یاد دورانی افتادم. دورانی که پی سی ورلد پر بود از چنین بحثها و چالش اندیشه ها. همیشه خدا هم آخرش کار به جاهای باریک میکشید و تاپیک قفل میشد.
    بعضی مطالب دوستان چنان زیبا و عمیق بود که واقعا به دل مینشست و مفید بودن ، اما خودمونیم چه فایده؟
    خدا میدونه چه پستهای دقیق و موشکافانه و مفصلی از بین رفت. چه بحثهای زیبایی که ساعتها وقت و مطالعه و تفکر پشتشون بود و از بین رفتن...

اما
    فلسفه و متعلقاتش نقش چندانی در زندگی ما ندارند و بیشتر درگیری ذهنی اندکی از اندیشمندان هست تا موضوعی اساسی برای زندگی آدمی. شاید تنها موضوعی که حوصلش باشه درموردش صحبت کنم همینه!

موفق باشید.
    شاید این پست ها یه روزی از بین بره ما هم یه روزی میمیریم ولی خوب اگه تا ثیر مناسبی بتونیم بزاریم حتی اگه پست هم پاک بشه اون تاثیر پاک نمیشه!فلسفه جواب نگفته هاست یا حداقل کم گفته ها.

شاید خود فلسفه اثری نداشته باشه در زندگی ولی نتایج یک بحث فلسفی خوب میتونه زندگیو متحول کنه!

شما هم موفق باشید.

9. این کاربر از JJSIMON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام

اما

موفق باشید.
    حتی ملاصدرا هم میگه لازمه تفکرات فلسفی : عبور از فطرت اول به فطرت ثانی هست ... و شما کاملا درست میگید ... عقل معاش فرصتی باقی نمی زاره که امروزه بخوایم چنین تفکرات عمیقی داشته باشیم ...
    بعضا مسایلی در فلسفه پیدا میشن که به تایید بزرگان این دانش تعدا افرادی که به فهم عمیق اون نایل میشن در هر دوره بیش از تعداد انگشتان دست نیستند .
    این رو هم مد نظر داشه باشیم که هیچ دانشی و نه تنها فلسفه مگر برای متخصصش کسی رو بیش از حد تحت تاثیر قرار نداده ... مثلا بنده به ریاضیات هیچ کاری ندارم ... گاها پیش میاد که توی مسایل پیش پا افتاده ریاضی لنگ میزنم ... اما برام نه اهمیت و نه کاربردی داره که بخوام ریاضیم رو قوی کنم ... در عوض میام و روی زبان عربیم کار میکنم ... اون رو قوی میکنم ...
    از دوستانم شخصی هست که در زمینه موسیقی فعالیت داره ... این رو هر وقت ما میبینیم داره از موسیقی حرف میزنه ! ... باور کنید بنده دلزده شدم از ساز تخصصی این دوستم ... اگر دست شخصی ببینم حالم به هم میخوره ... چون این قدر گفته و ... که احساس انزجار نسبت به اون ساز در من به وجود اومده...
    یکی از مسایل اخلاقی که ما باید همواره به اون توجه داشته باشیم این هست که نباید توی زندگی ... صرفا به دلیل تخصص در یک زمینه بیایم و اون رو به رخ دیگران بکشیم ... چون در این دوره و زمونه ... هیچ کاره نداره که حتی پیرمرد 70 ساله هم بخواد بره و ... تخصص بگیره در هر زمینه ای.....

پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

چرا زندگی میکنیم منظور اینه هدف از زندگی چیه؟؟؟ آخرش به کجا میرسیم و چی پیش میاد؟؟؟ اصلا" زندگی کردن ارزش داره ؟؟برای چه تلاش میکنیم؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

چرا زندگی میکنیم منظور اینه هدف از زندگی چیه؟؟؟ آخرش به کجا میرسیم و چی پیش میاد؟؟؟ اصلا" زندگی کردن ارزش داره ؟؟برای چه تلاش میکنیم؟؟؟؟
    عزیز سعی نکن با این جور پست ها ... دید پوچ گرایانه بدی به کاربران! ... من 4 یا 5 سال پیش کتابای دکتر انصاری ... و ... خوندم! ( این شخص رو مثال زدم یعنی دیگه تا ته پوچ گرایی بری ... اگر بشناسیش ) ولی مشکل خاصی هم در روند زندگیم نمی بینم! ... توقع زندگی جاودان هم ندارم .... توقع بیش از حد هم ندارم! ... رویا پردازی هم نمیکنم! از فرصت زندگیم استفاده میکنم ... در ضمن تک تک سخنان دکتر انصاری رو هم قبول دارم .

مسلما برای کسی که این سوالات رو میپرسه زندگی بی ارزشه ! ...

پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

من زندگی رو خالی و پوچ میبینم...البته قبول دارم جهان زیباست ولی هنوز نفهمیدم ته تهش چی میشه ؟؟؟؟ هدف والا و متعالی از زندگی چیه ؟؟ دکتر انصاری چی میگه ؟؟
    اگه امکان داره یه خلاصه ای از متنشو اینجا بذارید؟؟

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من زندگی رو خالی و پوچ میبینم...البته قبول دارم جهان زیباست ولی هنوز نفهمیدم ته تهش چی میشه ؟؟؟؟ هدف والا و متعالی از زندگی چیه ؟؟ دکتر انصاری چی میگه ؟؟
    اگه امکان داره یه خلاصه ای از متنشو اینجا بذارید؟؟
    دوست گرامی ... اگر شما دنیا رو پوچ و باطل میبینید ... دلیل بر مشکل شماست و نه حقیقت این امر!...
    من هم نمیدونم چی میشه اخرش! هر کس با مردنش زندگی براش تموم میشه قانونا ... حالا آخرش چی میشه ... شاید آخر زندگی یه نفر با خوشی تموم شه ... یکی با صحنه ای دلخراش و ...
    شیخ اجل در دیباچه دلنشین کتاب گلستان میگه که : غرض نقشی است کز ما باز ماند ** اگر نه هستی را نمیبینم بقایی ==== اینجا به معنای هستی توجه داشته باشید ... شیخ از رند ترین افرادی بودی که تا به امروز پا به عرصه گیتی گذاشتند . هستی یعنی وجود داشتن یعنی ماندن .. بودن ... یعنی حتی شیخ هم اعتقادی به زندگی جاودانه نداشته ! ... ادمه میده : مگر صاحب دلی روزی به رحمت کند بر حال درویشان دعایی ...
    من نمیخوام با یه بیت این شخص عظیم الشان رو نقد کنم ... اما بنده با سعدی زندگی کردم ... قراین زیادی از سعدی در تمامی زمینه ها دارم ... نظرات مخالف و در عین حال دلنشین و... شاید از تنها کسانی باشه که نشه به راحتی شخصیتش رو نقد روانشناسی کرد .
    شما باید ببنی از فرصت زندگی به چه نحوی میتونی بهره ببری که نفس خودت راضی باشه ...
    در زمینه روانشناسی رشد مطالعاتی داشته باشید ... این گونه تفکرات مربوط به افرادی هست که تازه به مرحله تفکر صوری رسیدن! ... یعنی 18 تا 20 سال دارن! البته ممکنه شخصی با سن بیشتر هم این تفکرات رو داشته باشه... اما این نشون میده که در مرحله ای گذرا ایست کرده ... و نمیخواد بیاد بیرون.
    موفق باشید .

15. این کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •