تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 14 اولاول ... 7891011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 134

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2013-2014 | مرحله یک چهارم نهایی

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

بهترین بازیکن بایرن مونیخ - منچستر یونایتد : روبن
    بهترین بازیکن اتلتیکو مادرید - بارسلونا : کوکه

2. 8 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

چرا 2 سال ؟؟
    فقط فصل بعد نیستن

فصل بعد در صورتی که جزو 4 تیم بشن سال بعد تو چمپیونز هستن دیگه
    درسته ؟؟؟ !!
    آره ... اما با اوج گرفتن لیورپول و این اوضاع یونایتد شاید حداقل 2 فصل نبینیم یونایتدو ....

4. 2 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

اندر احوالات سی ال:

یادم میاد درست قبل از قرعه کشی اولین دور حدفی {مرحله 16 تیم} در برنامه Sky، مجری برنامه از کارشناس های برنامه {که شامل ردنپ و تیری آنری میشد}
    این سوال رو پرسید که برای مرحله بعد دوست دارید با کدوم تیم بیفتید؟ {از بین پی اس جی، رئال، بارسا، بایرن، اتلتیکو}
    آنری {به عنوان یه آرسنالی} مکث نسبتا بلندی داشت که توی همین حین ردنپ گفت خب معلومه اتلتیکو!
    آنری بلافاصله جواب داد که از بین این تیم ها {که واقعا همه قرعه های سختی بودن} اتلتیکو "دقیقا" تیمی هست که دوست دارم باهاش نیفتیم، تیمی که به شما
    فضا نمیده، در حالی که در مقابل بقیه تیم ها شانس برابری برای حمله وجود داره.
    ردنپ از تعجب سرخ شده بود!

الان میشه به عمق صحبت آنری پی برد

6. 16 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

آره ... اما با اوج گرفتن لیورپول و این اوضاع یونایتد شاید حداقل 2 فصل نبینیم یونایتدو ....
    سال بعد که نیستیم اما در فصل بعد مطمئنا جزو 4 تیم خواهیم بود و البته هدف اول قهرمانی،
    منچستر داره دوره رکورد رو پشت سر میذاره تازه داره راه میفته و فصل بعد موفق تر هم خواهد شد

8. 6 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

تو این تاپیک جاش نیست !!

ولی
    درسته لیورپول داره اوج میگیره و یه رقیب سرسخت میشه
    ولی آرسنال فکر کنم فصل بعد گزینه ای باشه واسه حضور نداشتن تو 4 تیم

چلسی و سیتی که صدر در صد جزو 4 تیم هستن
    از بین لیورپول و یونایتد و آرسنال فکر کنم آرسنال نتونه جزو 4 تیم بشه

یونایتد این فصل افتضاح بود ولی در حال حاضر فقط 7 امتیاز با تیم 4 جدول فاصله داره !!!
    اگه از اول فصل فقط یه ذره بهتر بود الان تیم 4 جدول میشد !!

10. 3 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

البته اینجا جاش نیست، بیشتر این صحبت تو حوزه نتیجه گیری در لیگ برتر هست. ولی این فصل با وجود بعید بودن، روی کاغذ شانس CL هنوز باقیه برای یونایتد. شانس لیگ اروپا هم زیاده. من فکر میکنم ما کماکان فصل بعد در رقابت های اروپایی (احتمال زیاد لیگ اروپا) حاضر باشیم. چون حداقل ششم شدن محتمله.
    اما موافق نیستم با اینکه میگید دو سال. ما این فصل سوای افت شدید یونایتد، افت زیاد تاتنهام و آرسنال رو هم شاهد بودیم. طبیعتا حتی با وجود تیم خوب لیورپول در این فصل، نمیشه نتیجه گرفت که نتیجه گیری مطلوب، سیتی، لیورپول و چلسی و رقابت برای قهرمانی، صرفا به خاطر خوب بودن خودشون هست. این افت شدید یونایتد، تاتنهام و آرسنال باعث شده که شاید سهمیه چهارم انگلیس در CL رو اورتونی بگیره که شاید با آماده بودن سه تیم افت کرده، الان باز داشت در میانه رو به بالای جدول برای سهمیه لیگ اروپا مبارزه میکرد./

12. 9 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

من دوست دارم تیم های شایسته به لیگ قهرمانان راه پیدا کنن ... امسال یونایتد در حد اسمش اصلا نبود و واقعا شایستگی حضور توو 4 تیم رو نداشت ... امیدوارم سال آینده یونایتد در حد اندازه های یونایتد همیشگب باشه ... یونایتد قوی لیگ رو جذابتر و قشنگتر میکنه و اگه شایستگیشو داشته باشه حتما صعود میکنه ...

--------

دیشب شب کابوس واری برای طرفدارای یونایتد بود ... چون به طور موقت هیچ دلخوشی دیگه ندارن ... پی اس جی که حذف شد امید قهرمانی لیگ و حذفی رو داره .. بارسلون هم همینطور ... دورتمند هم که سهمیه چمپیونز گرفته و فکر کنم جام حذفی داره ... طرفدارای یونایتد شاید بدترین شب چند سال اخیر رو تجربه کردن ... به عنوان طرفدار لیگ جزیره ناراحت شدم ...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظرم برای بایرن،بهترین حریف تو نیمه نهایی رئال هستش با توجه به سبک تیما.
    چون چه به اتلتیکو بخوریم چه به چلسی،هر دوتاشون از دفاعای فشرده چند لایه و بازی درگیرانه استفاده میکنن و تاریخ نشون داده که پپ مقابل همچین تیمایی هنگ میکنه.
    ولی رئال بخواد هم نمیتونه اینجوری بازی کنه با حضور اساتیدی مثل پپه و راموس،هافبک دفاعیشونم وضعش خوب نیست و بعد یک ساعت میبرن،جانشین باتجربه درست حسابی هم ندارن برای اون پست.
    پس مجبورن به داشته های تهاجمیشون اتکا بکنن که اینجوری دست بایرن هم باز تر هستش،البته نمیگم بایرن حتما میره بالا بخوره به رئال ولی قرعه مناسب تری هستش نسبت به تیمایی که توپ رو بهت واگذار میکنن و کل فضا رو ازت میگیرن.

دوست عزیز دقیقا کدوم منبع معتبری این حرف رو ذکر کرده که کارلو گفته خوش شانس بودیم به نیمه نهایی رسیدیم؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. 4 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

چون چه به اتلتیکو بخوریم چه به چلسی،هر دوتاشون از دفاعای فشرده چند لایه و بازی درگیرانه استفاده میکنن و تاریخ نشون داده که پپ مقابل همچین تیمایی هنگ میکنه.
    ولی رئال بخواد هم نمیتونه اینجوری بازی کنه با حضور اساتیدی مثل پپه و راموس،هافبک دفاعیشونم وضعش خوب نیست و بعد یک ساعت میبرن،جانشین باتجربه درست حسابی هم ندارن برای اون پست.
    پس مجبورن به داشته های تهاجمیشون اتکا بکنن که اینجوری دست بایرن هم باز تر هستش،البته نمیگم بایرن حتما میره بالا بخوره به رئال ولی قرعه مناسب تری هستش نسبت به تیمایی که توپ رو بهت واگذار میکنن و کل فضا رو ازت میگیرن.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چی شد بالاخره شما بایرنی ها از یه تیم ترسیدی !!

قویتیرین تیم تاریخ و بهترین تیم و ..... از آتلتیکو بترسه ؟؟؟

همین رئال تو کوپا آتلتیکو رو حذف کرد
    تو لالیگا هم فقط بازی رفت رو باختیم !!

حذفش زیاد کار سختی نیست !!!

17. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

البته در اینصورت اگه بایرن صعود کنه توی فینال به چلسی یا اتلتیک میخوره
    من فکر میکنم تک بازی جلوی تیم های بسته خیلی مشکل تر باشه تا رفت و برگشت که فرصت جبران هست اونم توی زمین خود تیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •