دوست عزیز در مورد برتری های s5 نسبت به نوت 3 چند تا نکته لازمه خدمتتون عرض کنم!
1- اول از همه با صفحه نمایش شروع میکنم که همیشه از نقاط قوت سری های s سامسونگ هستن. اولین برتری صفحه نمایش اس 5 به نوت 3 پور نورتر بودنش هست که برای کار در محیط های باز بسیار بهتر هست. مزیت دیگه اش در اینه که نوت 3 رنگ ها رو غیر واقعی و اشباع شده نشون میده که این مشکل در اس 5 تقریبا به طور کامل از بین رفته!
2- در زمینه طراحی بدنه هر دو در یک حد هستن حال اینکه اس 5 با ضد آب و گرد و خاک بودن، با داشتن سنسور ضربان قلب و همچنین سنسور اثر انگشت در زمینه طراحی کلی از نوت 3 سر تر هست....البته برای بعضی ها خوش دست تر بودن اس 5 به نوت 3 هم یه مزیت هست...و برای بعضی ها هم s pen نوت 3 یه مزیت به حساب میاد.
3-در زمینه اینترفیس هم که قطعا الان اس 5 با کیت کت 4.4 سریعتر هست و باگ کمتری میزنه....هرچند تا چند وقت دیگه نوت 3 هم آپدیت میشه و در این زمینه یکی میشن...
4- در مورد اینکه نوت 3 با 32 گیگ ارائه میشه این یه مزیت نیست...چون نوت 3 تا 64 گیگ اس دی رو ساپورت میکنه ولی اس 5 تا 128 گیگ مموری رو ساپورت میکنه که بازم از نوت در زمینه حافظه سر تر میشه.
5- در مورد عملکرد هم با وجود 2 گیگ رم اس 5 عملکرد بسیار بهتری در بنچمارک ها نسبت به نوت 3 نشون داده...
6- در مورد دوربین هم اس 5 مزیت های زیادی نسبت به نوت 3 داره از جمله: 3 مگاپیکسل بیشتر، 20 درصد لنز بزرگتر، قابلیت فیلمبرداری با HDR و همچنین قابلیت selective foucs هست.
این مطالبی که بیان کردم در جهت تو سری زدن به نوت 3 نبود و خودم شخصا باهاش خیلی حال میکنم ( برادرم و 2 تا از پسر عمو هام دارنش

) و فقط جهت اطلاع دوستان بود....در کل نوت 3 یه فبلت هست و اشتباه هست که اونو با گوشی موبایل مقایسه کرد!!!
در کنار مزایای خوبش مثل بزرگی صفحه نمایش مشکلاتی هم دارن مثل حمل و نقلش....

کمتر جیبی هست که نوت 3 توش جا بشه...اصلا به فرض که بشه...تا حالا حین رانندگی سعی کردی نوت 3 رو از جیبت در بیاری؟؟؟؟