تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 49 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 484

نام تاپيک: Galaxy S5 | پنجمین کهکشانی سامسونگ

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

فکر نکنم این گوشی نسبت به نوت 3 برتریه خاصی داشته باشه و حتی به نظرم خرید نوت 3 نسبت به این گوشی معقولانه تر باشه . (حالا جدا از اون بحث اندازه)
    دوستِ من چند فاکتورِ اساسی رو در نظر نگرفتید:
    پردازنده قوی تر
    صفحه نمایشِ بهتر
    بهترین دوربین در بینِ اسمارتفون ها ( البته Z2 هم مقل اینکه دوربینِ فوق‌العاده‌ای داره)
    حسگر اثر انگش
    و در نهایت UI آپدیت شده
    و آهان در ضمن S5 ضدِ آب هم هست.
    کافی بود آیا؟!

2. 4 کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

دوستِ من چند فاکتورِ اساسی رو در نظر نگرفتید:
    پردازنده قوی تر
    صفحه نمایشِ بهتر
    بهترین دوربین در بینِ اسمارتفون ها ( البته Z2 هم مقل اینکه دوربینِ فوق‌العاده‌ای داره)
    حسگر اثر انگش
    و در نهایت UI آپدیت شده
    و آهان در ضمن S5 ضدِ آب هم هست.
    کافی بود آیا؟!
    پردازنده که تفاوت چندانی ندارن و شرط میبندم تفاوتشون رو اصلا حس نکنید و حتی نوت 3 فکر کنم با رم 3 گیگش بهتر از این عمل کنه.
    صفحه نمایشم هم که اونطور که من دیدم بازم نوت 3 بهتر بود.
    بهترین دوربین هم عرض کنم خدمتتون که مطمئن باشید گوشیهای سامسونگ هیچ وقت بهترین دوربین رو نداشتند و نخواهند داشت و بازم تفاوت 13 با 16 شاید یکم قابل لمس باشه ولی نه در اون حد.
    حسگر اثر انگشت رو هم بی خیالش
    UI هم که هیچی
    ضد آب رو خوب اومدی ولی بازم اونم بی خیال. چون که ضد ضربه بود یه چیزی ولی ضد آب واسه حواس پرتا خوبه.
    در ضمن نوت 3 یه قلم خوب و یه حافظه 32 داره که اس 5 بیشتر با 16 گیگ تو بازار پیداش میشه.

4. 2 کاربر از omid.pari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

پردازنده که تفاوت چندانی ندارن و شرط میبندم تفاوتشون رو اصلا حس نکنید و حتی نوت 3 فکر کنم با رم 3 گیگش بهتر از این عمل کنه.
    بهترین دوربین هم عرض کنم خدمتتون که مطمئن باشید گوشیهای سامسونگ هیچ وقت بهترین دوربین رو نداشتند و نخواهند داشت و بازم تفاوت 13 با 16 شاید یکم قابل لمس باشه ولی نه در اون حد.
    UI هم که هیچی
    ضد آب رو خوب اومدی ولی بازم اونم بی خیال. چون که ضد ضربه بود یه چیزی ولی ضد آب واسه حواس پرتا خوبه.
    در ضمن نوت 3 یه قلم خوب و یه حافظه 32 داره که اس 5 بیشتر با 16 گیگ تو بازار پیداش میشه.
    بعلـــــــــــه
    هرچی من گفتم گفتین بیخــــــــیالش!!
    پردازنده مطمئنا در بعضی موارد میتونه تاثیرِ خودش رو بزاره
    رمِ ۳ گیگِ نوت به خاطر مولتی تسکینگِ سنگینی هست که میتونه اجرا کنه
    سایتِ Display Mate میگه بهترین و شفافترین صفحه نمایش هستش بعد شما (البته نظرِ هر شخصی متین هستشا!)
    والا بهترین دوربین هم من عرض کنم خدمتتون
    در نورِ کم در حالِ حاظر S5 هستش (پیشنهاد میدم تصاویرِ گرفته شده با دوربینش رو ببینید*
    برا چی بیخیال؟؟ هر چه نداشته باشه برا پُز دادن (!! ) خوبه.
    ضد ضربه هم هست دوستِ من
    لطفا با سند و مدرک تشریف بیارین و مقایسه کنید
    باز پیشنهاد میدم دراپ تست این محصول رو مشاهده کنید که پابه پای M8 فلزی به پیش میره و یه آخ هم صفحه نمایشش نمیگه.
    ۳۲ هم میتونید پیدا کنید (البته الآن نه) در ضمت اسلاتِ میکرو اس دی هم گذاشتن برا همین مواقع.

6. 3 کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بحث انتخاب بین این دوتا یکی از سوالای اصلی سمینار معرفی اس 5 بود ، چیزی که خود مدیرای سامسونگ معتقد بودن این بود که نوت 3 یک تلفن بیزینسی هست برای یه آدمی که نیاز به یه دستیار دیجیتالی برای برنامه ریزی و مدیریت کارهای شخصی طراحی شده اما اس 5 بیشتر برای یه آدمه که از تلفن برای مالتی مدیا و عکاسی و همراه بودن در ورزش و کارهای این قبیل استفاده می کنه طراحی شده

8. 7 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

UI هم که هیچی
    دوست عزیز در مورد برتری های s5 نسبت به نوت 3 چند تا نکته لازمه خدمتتون عرض کنم!

1- اول از همه با صفحه نمایش شروع میکنم که همیشه از نقاط قوت سری های s سامسونگ هستن. اولین برتری صفحه نمایش اس 5 به نوت 3 پور نورتر بودنش هست که برای کار در محیط های باز بسیار بهتر هست. مزیت دیگه اش در اینه که نوت 3 رنگ ها رو غیر واقعی و اشباع شده نشون میده که این مشکل در اس 5 تقریبا به طور کامل از بین رفته!

2- در زمینه طراحی بدنه هر دو در یک حد هستن حال اینکه اس 5 با ضد آب و گرد و خاک بودن، با داشتن سنسور ضربان قلب و همچنین سنسور اثر انگشت در زمینه طراحی کلی از نوت 3 سر تر هست....البته برای بعضی ها خوش دست تر بودن اس 5 به نوت 3 هم یه مزیت هست...و برای بعضی ها هم s pen نوت 3 یه مزیت به حساب میاد.

3-در زمینه اینترفیس هم که قطعا الان اس 5 با کیت کت 4.4 سریعتر هست و باگ کمتری میزنه....هرچند تا چند وقت دیگه نوت 3 هم آپدیت میشه و در این زمینه یکی میشن...

4- در مورد اینکه نوت 3 با 32 گیگ ارائه میشه این یه مزیت نیست...چون نوت 3 تا 64 گیگ اس دی رو ساپورت میکنه ولی اس 5 تا 128 گیگ مموری رو ساپورت میکنه که بازم از نوت در زمینه حافظه سر تر میشه.

5- در مورد عملکرد هم با وجود 2 گیگ رم اس 5 عملکرد بسیار بهتری در بنچمارک ها نسبت به نوت 3 نشون داده...

6- در مورد دوربین هم اس 5 مزیت های زیادی نسبت به نوت 3 داره از جمله: 3 مگاپیکسل بیشتر، 20 درصد لنز بزرگتر، قابلیت فیلمبرداری با HDR و همچنین قابلیت selective foucs هست.

این مطالبی که بیان کردم در جهت تو سری زدن به نوت 3 نبود و خودم شخصا باهاش خیلی حال میکنم ( برادرم و 2 تا از پسر عمو هام دارنش) و فقط جهت اطلاع دوستان بود....در کل نوت 3 یه فبلت هست و اشتباه هست که اونو با گوشی موبایل مقایسه کرد!!!
    در کنار مزایای خوبش مثل بزرگی صفحه نمایش مشکلاتی هم دارن مثل حمل و نقلش....کمتر جیبی هست که نوت 3 توش جا بشه...اصلا به فرض که بشه...تا حالا حین رانندگی سعی کردی نوت 3 رو از جیبت در بیاری؟؟؟؟

10. 4 کاربر از iranzaminn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

دوست عزیز در مورد برتری های s5 نسبت به نوت 3 چند تا نکته لازمه خدمتتون عرض کنم!

1- اول از همه با صفحه نمایش شروع میکنم که همیشه از نقاط قوت سری های s سامسونگ هستن. اولین برتری صفحه نمایش اس 5 به نوت 3 پور نورتر بودنش هست که برای کار در محیط های باز بسیار بهتر هست. مزیت دیگه اش در اینه که نوت 3 رنگ ها رو غیر واقعی و اشباع شده نشون میده که این مشکل در اس 5 تقریبا به طور کامل از بین رفته!

2- در زمینه طراحی بدنه هر دو در یک حد هستن حال اینکه اس 5 با ضد آب و گرد و خاک بودن، با داشتن سنسور ضربان قلب و همچنین سنسور اثر انگشت در زمینه طراحی کلی از نوت 3 سر تر هست....البته برای بعضی ها خوش دست تر بودن اس 5 به نوت 3 هم یه مزیت هست...و برای بعضی ها هم s pen نوت 3 یه مزیت به حساب میاد.

3-در زمینه اینترفیس هم که قطعا الان اس 5 با کیت کت 4.4 سریعتر هست و باگ کمتری میزنه....هرچند تا چند وقت دیگه نوت 3 هم آپدیت میشه و در این زمینه یکی میشن...

4- در مورد اینکه نوت 3 با 32 گیگ ارائه میشه این یه مزیت نیست...چون نوت 3 تا 64 گیگ اس دی رو ساپورت میکنه ولی اس 5 تا 128 گیگ مموری رو ساپورت میکنه که بازم از نوت در زمینه حافظه سر تر میشه.

5- در مورد عملکرد هم با وجود 2 گیگ رم اس 5 عملکرد بسیار بهتری در بنچمارک ها نسبت به نوت 3 نشون داده...

6- در مورد دوربین هم اس 5 مزیت های زیادی نسبت به نوت 3 داره از جمله: 3 مگاپیکسل بیشتر، 20 درصد لنز بزرگتر، قابلیت فیلمبرداری با HDR و همچنین قابلیت selective foucs هست.

این مطالبی که بیان کردم در جهت تو سری زدن به نوت 3 نبود و خودم شخصا باهاش خیلی حال میکنم ( برادرم و 2 تا از پسر عمو هام دارنش) و فقط جهت اطلاع دوستان بود....در کل نوت 3 یه فبلت هست و اشتباه هست که اونو با گوشی موبایل مقایسه کرد!!!
    در کنار مزایای خوبش مثل بزرگی صفحه نمایش مشکلاتی هم دارن مثل حمل و نقلش....کمتر جیبی هست که نوت 3 توش جا بشه...اصلا به فرض که بشه...تا حالا حین رانندگی سعی کردی نوت 3 رو از جیبت در بیاری؟؟؟؟
    داداش همه حرفاتم قبول کنم اون بحث پر نور بودن صفحه نمایش رو نمیتونم قبول کنم. من نمیدونم شما چطور چند نفر از فامیلاتون نوت 3 رو دارن ولی این حرف رو میزنید. اس 5 نسبت به نوت 3 تنها 8 درصد پرنور بوده و در مقایسه با اس 4 پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته. من همیشه نوت 3 خودم رو تو حالت کم نور میزارم (فکر کنم بین 15 تا 20 درصد) به خاطره مصرف باطری . ولی با این وجود وقتی در کناره یه G2 دیدمش که 50 درصد روشنایی داشت بازم خیلی بهتر بود.
    در مورد اندازه هم با وجود اینکه سایزه دستایه من در حد متوسطه ولی تا حالا باهاش مشکلی نداشتم و حتی همیشه تو جیب شلوارم میزارمش و در این زمینه هم مشکلی وجود نداشته. شاید اگه شلوار لی بپوشین واستون مشکل ساز باشه. و همچنین بواسطه کارم هم باید روزی 2 ساعت تو ماشین بشینم که اینم تا حالا مشکلی نداشتم. نمیدونم شاید جیب شلوارم خیلی بزرگ باشه که تو این زمینه مشکلی نداشتم.
    ولی با این سایز فیلم دیدن توش عالیه.
    در مورد دوربین هم باید بگم من کلا به دوربین گوشیهای سامسونگ اعتقادی ندارم چه 16 باشه و چه 13 و چه هر چی . و الان هم که نوت 3 رو دارم به این امر بیشتر پی بردم و همین که نمونه عکسایه اس 5 رو دیدم خیلی بیشر هم به این امر پی بردم.
    در کل اون یکی حرفا رو هم که گفتین قابل بحث است ولی سرتون رو بیشتر درد نمیارم و با ذکر این نکته حرفامو تموم میکنم که گفته های پامی رو تو این زمینه قبول دارم ولی این نکته رو هم بگم که نوت 3 شاید تو زمینه مالتی مدیا هم نسبت به اس 5 بهتر باشه.

12. 2 کاربر از omid.pari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اس5 هر چقدر هم مزیت داشته باشه به اس4 یه میلیون اختلاف اصلا ارزشش رو نداره

انقدر هم خودتونو درگیر این اختلافات جزئی نکنید نهایت می خواید یه زنگ بزنید و 4 تا اسمس بدید و یه وایبر و لاین نصب کنید و 5 تا بازی

این شرکت های گوشی سازی فقط فکر خالی کردن جیب من و شمان ارزش نداره سر چیزای بیخود جر و بحث می کنید.

سنسور ضربان قلب؟ حتما رو اس6 می خواد سنسور تست قند خون بذاره

14. 8 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

انقدر هم خودتونو درگیر این اختلافات جزئی نکنید نهایت می خواید یه زنگ بزنید و 4 تا اسمس بدید و یه وایبر و لاین نصب کنید و 5 تا بازی

این شرکت های گوشی سازی فقط فکر خالی کردن جیب من و شمان ارزش نداره سر چیزای بیخود جر و بحث می کنید.

دقیـــــــــقا
    تهِ تهِ استفاده من از S4ام
    Vector بازی کردن
    با pm دادن تو وایبر

16. 3 کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

واقعا گل گفتی . من وقتی نوت 3 رو نخریده بودم میرفتم ریویو ها و امکاناتش رو میدیدم تو سرم چه رویا پردازیها که نمیکردم ولی همین که گوشی رو خریدم همه سنسورا رو خاموش کردم به خاطره مصرف باطری و اینکه بعده چند روز کار کردن و کیف کردن و پز دادن دوباره شد همون گوشی معمولی که باهاش زنگ میزنن و اس ام اس میدن و چند تا برنامه و بازی و از این حرفا. و اس 5 هم همینطوره و سامسونگ یه طوفانی تو تبلیغاتش راه انداحته که نمیدونم سنسور اثر انگشت داره و این امکان رو داره و .... . بالاخره باید یه تشویقی بکنه که طرف بره یه 2 تومن بده یه گوشی بخره. در ضمن در همین جا یادی هم بکنم از W810 (گوشی قبلیم) که 7 سال داشتمش و من رو در مقابل همه وسوسه ها برایه خرید گوشی بر حذر میداشت ولی بالاخره این نوت 3 کار خودش رو کرد.

18. 6 کاربر از omid.pari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

داداش همه حرفاتم قبول کنم اون بحث پر نور بودن صفحه نمایش رو نمیتونم قبول کنم. من نمیدونم شما چطور چند نفر از فامیلاتون نوت 3 رو دارن ولی این حرف رو میزنید. اس 5 نسبت به نوت 3 تنها 8 درصد پرنور بوده و در مقایسه با اس 4 پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته. من همیشه نوت 3 خودم رو تو حالت کم نور میزارم (فکر کنم بین 15 تا 20 درصد) به خاطره مصرف باطری . ولی با این وجود وقتی در کناره یه G2 دیدمش که 50 درصد روشنایی داشت بازم خیلی بهتر بود.
    در مورد اندازه هم با وجود اینکه سایزه دستایه من در حد متوسطه ولی تا حالا باهاش مشکلی نداشتم و حتی همیشه تو جیب شلوارم میزارمش و در این زمینه هم مشکلی وجود نداشته. شاید اگه شلوار لی بپوشین واستون مشکل ساز باشه. و همچنین بواسطه کارم هم باید روزی 2 ساعت تو ماشین بشینم که اینم تا حالا مشکلی نداشتم. نمیدونم شاید جیب شلوارم خیلی بزرگ باشه که تو این زمینه مشکلی نداشتم.
    ولی با این سایز فیلم دیدن توش عالیه.
    در مورد دوربین هم باید بگم من کلا به دوربین گوشیهای سامسونگ اعتقادی ندارم چه 16 باشه و چه 13 و چه هر چی . و الان هم که نوت 3 رو دارم به این امر بیشتر پی بردم و همین که نمونه عکسایه اس 5 رو دیدم خیلی بیشر هم به این امر پی بردم.
    در کل اون یکی حرفا رو هم که گفتین قابل بحث است ولی سرتون رو بیشتر درد نمیارم و با ذکر این نکته حرفامو تموم میکنم که گفته های پامی رو تو این زمینه قبول دارم ولی این نکته رو هم بگم که نوت 3 شاید تو زمینه مالتی مدیا هم نسبت به اس 5 بهتر باشه.
    امید جان من که از خودم حرف نمیزنم که!!!!
    نوردهی نوت 3 برابر هست با 400 نیت در حالی که نوردهی اس 5 برابر هست با 500 نیت...که افزایش 25 درصدی رو نشون میده!!!!!!

This changes completely in the Note 3 as it has a much more luminant display, providing around 400 nits of brightness in most conditions,

The S5 takes that to the next level with a 500-nit bright display (and that’s very bright, great for outdoor use). Colors on the Note 3 were definitely oversaturated and unrealistic, though, and at first sight the S5 is an improvement with better color accuracy

20. 3 کاربر از iranzaminn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •