تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیــا با چنـد همسـری موافـق هستیــن ؟

راي دهنده
121. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با چند همسری مرد و زن موافق هستم.

8 6.61%
  • فقط با چند همسری مرد موافق هستم و مخالف چند همسری زن هستم.

18 14.88%
  • فقط با چند همسری زن موافق هستم و مخالف چند همسری مرد هستم.

3 2.48%
  • با چند همسری مرد و زن مخالف هستم.

92 76.03%
صفحه 11 از 28 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 276

نام تاپيک: چند همسری از دیدگاه روانشناسی | اخلاق | فلسفه

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

شما همش میگی جنبه سندی و مالی داره ازدواج.
    ولی به نظر من ازدواج جنبه بزرگ و اصلیش جنبه احساسی و فانتزیش هست .
    کلا اکثریت کارهای که بشر انجام میده در حال حاظر جنبه فانتزی داره.
    همین رقابت های المپیک را توجه کن .کل دنیا دارند جونشون را برایش میدن .از چند سال قبل در موردش بحث میکنند.یک کشور بیلیون ها دلار خرج میکنه که اخر سر بشه قهرمان المپیک
    اون جامی که به اون قهرمان داده میشه از نظر واقعیت چیز خاصی نیست .اون جنبه فانتزی و احساسیش هست که چیز هایی مثل قهرمانی در المپیک و ازدواج را پر اهمیت میکنه.
    اگر یک زن ایرانی شوهرش بهش خیانت کنه بیشتر اسیب میبینه یا بره یک زن دیگه بگیره؟؟؟

یک سوال دیگه دارم.ما خودمون جوونیم و شاید حتی خودمون به دوست دختر هامون خیانت کردیم و یا اون ها خیانت کردند.
    رفتند دنبال پسر دیگه ای.
    ایا این کارشون به اون اندازه دردناک هست که اگر ازدواج بکنیم همسرمون رهایمون کنه .؟؟؟

در کل منظور من این هست که اینقدر تفاوت ازدواج و رابطه دوست دختر و پسری را نا چیز و در حد مسائل مالی ندونیم .مسائل فانتزی و نمادین و احساسی ازدواج چیزی فراتر از دیگری هست.
    1-منظور و معنی کلمه فانتزی رو من درک نمیکنم چی هست و چه چیزی رو شما فانتزی میدونید چه چیزی غیرفانتزی

2-بحث ما تفاوت ازدواج و دوستی نبود بلکه بحث ما دایره قانون بود که از لحاظ قانونی چه حالتی برای ازدواج وجود داره

3-بازم متوجه تشابه جام گرفتن در المپیک با ازدواج نمیشم چی هست که این تشابه رو شما فانتزی اسم میزارید. در ازدواج به کسی جام میدن؟

4-این زن ایرانی چه تفکر چه فلسفه فکری چه مقدار اعتماد به نفس چه مقدار استقلال فکری مالی احساسی و ... داره؟؟؟ ولی در تمام حالات و هر مرتبه ای هیچ زنی در هیچ کجای دنیا نمیتونین پیدا کرد که از لحاظ احساسی راضی به شریک پیدا شدن در احساسش باشه
    ولی جواب شما این هست یک زن مذهبی حتی ازدواج مجدد همسرش رو ممکنه ارزش بدونه ولی خیانت باعث پایان دادن بزندگیش بشه ولی در مقابل زنی هم باشه خیانت شوهرش رو برای خودش توجیه کنه و ببخشه ولی ازدواج مجدد رو در حد گناه کبیره و تیر خلاص تصور کنه

5-بازم همون سوال قبلی پیش میاد. من و شما تعریفمون از ازدواج و دوستی چی هست چه مقدار به این موارد اهمیت میدیم؟ وگرنه کسی ممکنه ازدواج فقط براش ارضا نیاز باشه و براحتی رها میکنن و کسی دیگه رو عقد! میکنن یا اصلا همزمان چندین نفر رو عقد! میکنن و رها هم میکنن ولی در مقابل کسی دیگه دوستدخترش رهاش میکنه سریع دست به خودشی میزنه
    پس اینطور مقایسه کردن کاملا اشتباه هست و بجایی نمیرسه

6-بازم میگم این پستهای اخیر بررسی تفاوت ادواج در قانون و ازدواج بدون قانون بود نه تفاوت ازدواج و دوستی
    ولی در کل بازم با حرف شما موافق نیستم و دوستدختری/پسری( نه رابطه بدون تعهد بلکه چیزی که معروف به رومی/هم اتاقی هست) بسیار بار احساسی ممکنه وجود داشته باشه و حکم کلی شما درست نیست

2. 2 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با فرض اینکه قانون فقط از جهت مالی بر ازدواج دو نفر نظارت داشته باشه به نظرتون چند همسری زن ، مرد یا هر دو میتونه تحت حمایت قانون قرار بگیره ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

مرد می تواند چند همسر اختیار کند به شرطی که بتواند بین آن ها مساوات را رعایت کند. مرد باید نفقه همسران خود را پرداخت کند به شرطی که زنان هم وظیفه خود یعنی تمکین را اجرا کنند.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مرد می تواند چند همسر اختیار کند به شرطی که بتواند بین آن ها مساوات را رعایت کند. مرد باید نفقه همسران خود را پرداخت کند به شرطی که زنان هم وظیفه خود یعنی تمکین را اجرا کنند.
    اخلاقیات از نظر شما چه تعریفی داره و به نظرتون چند همسری مرد یا زن از نظر اخلاقی قابل توجیه هست ؟

آیا زنان فقط وظیفه تمکین دارند ؟ مردان هم چنین وظیفه ای رو در قبال زنان دارند ؟ در صورتی که مردان نتوانند این وظیفه را به درستی انجام دهند زنان مجاز هستند چند همسر داشته باشند ؟

آیا زنان می توانند چند همسر داشته باشند به شرطی که مساوات را بین همسران خود رعایت کنند ؟

چه تفاوت روانشناختی بین زنان و مردان وجود داره که مردان رو دارای حق بیشتر در تعدد زوجات میکنه ؟

6. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

همزمان چند همسر داشتن فکر نکنم عرف باشه و مرسوم نیست ...
    آیا دلیل منطقی هم برای این قضیه بخصوص در مورد خانمها وجود داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

به نظر من همه ی بحث ها بر می گرده به این که ما ارزش زن و مرد رو به چی بدونیم؟
    من از همه ی افرادی که نظر میدن می پرسم: چطور می فهمین که ارزش زن تا چه حدیه که این نظر رو راجع به زن می دین؟ و چطور می فهمین که ارزش مرد چیه و این نظر رو راجع بهش می دین؟ احساس می کنم اگه جواب این سوال داده بشه، بحث تا حد زیادی پیشرفت می کنه.
    اگر می خواین از جهت احساسات شخصی نظر بدین، لطفا اول حجیت احساسات شخصی رو اثبات کنین.
    Last edited by Arash4484; 28-03-2014 at 11:54. دليل: از فونت عادی استفاده کنید.

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من از همه ی افرادی که نظر میدن می پرسم: چطور می فهمین که ارزش زن تا چه حدیه که این نظر رو راجع به زن می دین؟ و چطور می فهمین که ارزش مرد چیه و این نظر رو راجع بهش می دین؟ احساس می کنم اگه جواب این سوال داده بشه، بحث تا حد زیادی پیشرفت می کنه.
    اگر می خواین از جهت احساسات شخصی نظر بدین، لطفا اول حجیت احساسات شخصی رو اثبات کنین.

زن و موجوداتی هست از یک نوع ولی با جنسیت و خصوصیات مختلف
    ولی هیچ ارزش وجودی درکار نیست که زن چه ارزشی داشته باشه مرد چه ارزشی و ما برمبنای ارزش گذاری(قیمت گذاری) برای هر یک وظیفه یا بهایی تعیین کنیم و برمبنای اون زندگی زن و مرد رو سیستماتیک کنیم
    Last edited by Arash4484; 28-03-2014 at 11:54. دليل: ویرایش پست مورد نقل قول

10. 3 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دو نکته:
    1
    (...)

2
    از لحظ بیولوژیک، بعضی مردان بجای دو کروموزومهای جنسی xy ، دارای سه کروموزوم بصورت xyy بوده و درصد کمی از زنان هم بجای دو کروموزوم جنسی x دارای 3 کروزوموم x هستند که گاه به ترتیب به اونها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم گفته میشه
    این اختلال ژنتیکی موجب میشه صفات مردانه و صفات زنانه در این افراد پررنگ تر از افراد عادی باشه و طبعا یکی از صفات پررنگ تر شده هم اینه که یک همسر نتونه اونا رو کفایت کنه
    این هم نوعی «نیاز» اما از نوع بیولوژیک هست
    سندرم‌هایی که ذکر کردید (XYY, تریپل X) برخلاف ظاهرشون اصلاً ربطی به کمرنگ و پررنگ شدن صفات زنانه و مردانه ندارن.
    تو همون لینکی هم که دادید (برای سندروم XYY) به وضوح گفته سطح تستوسترون در این افراد عادیه و از لحاظ توانایی جنسی هم تفاوتی با افراد عادی ندارن (بخش Physical traits، خط آخر).

12. این کاربر از danial_848 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

عقل و منطق چی میگه؟نوع خلقت انسانها چی میگه؟ زنان موجوداتی رئوف و محجوب و پاکدامن آفریده شده اند ... حالا تصور کنید زنی سوا از مسئولیت سنگین تربیت فرزندان و چیدن بنیان خانواده و تراوش امواج محبت در دل اولاد و همسر ، یکاره راه بیفته و بر تعدد زوج همت کند!

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

عقل و منطق چی میگه؟نوع خلقت انسانها چی میگه؟ زنان موجوداتی رئوف و محجوب و پاکدامن آفریده شده اند ... حالا تصور کنید زنی سوا از مسئولیت سنگین تربیت فرزندان و چیدن بنیان خانواده و تراوش امواج محبت در دل اولاد و همسر ، یکاره راه بیفته و بر تعدد زوج همت کند!
    هیچ جنسیتی با صفات خلقی غیر قابل تغییر به وجود نیومده و هیچ لزومی برای هیچ جنسیتی وجود نداره تا ابد بر اساس الگوی خاص و از پیش تعیین شده اخلاقی زندگی کنه یا مسئولیت های ثابتی رو بنا بر جنسیتش بر عهده بگیره یا موظف به بر عهده داشتنش باشه.

غرایز و تمایلات انسان ها یکسان هست و بین زن و مرد تفاوتی ازین جهت وجود نداره. اگر تعدد زوجات برای مردان موجه باشه زنان هم به حکم انسان بودنشون تعدد زوجات براشون موجه هست و اگر تعدد زوجات برای زنان غیر قابل تصور و غیرموجه هست به همون میزان تصور تعدد زوجات برای مردان هم غیرقابل قبول میشه.

15. 3 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •