مورد دیگه اینکه واقعیت هم هست. کارفرما هر کاری بخواد با کارگر و زیر دست خودش میکنه
یک روز استخدام . یک روز تصفیه حساب.
یک روز توهین . حقوق هم مشخص نیست و هر چی دوست داره میده
راحت بیرون میکنه طرف رو![]()
مورد دیگه اینکه واقعیت هم هست. کارفرما هر کاری بخواد با کارگر و زیر دست خودش میکنه
یک روز استخدام . یک روز تصفیه حساب.
یک روز توهین . حقوق هم مشخص نیست و هر چی دوست داره میده
راحت بیرون میکنه طرف رو![]()
ببینید اگر قرار بود بشناسه نمیومد به ستایش بگه (یه تیکه ای بود تو انونس قسمت بعد دیدم) پسرت شوفر این خونست !!!!!! به نظر من نمیشناسه .
ستایش وقتی وارد اتاق حشمت فردوس میشه از این که پسرشو اخراج کرده از بیان اسم خودش و بازگشتش پشیمون میشه ... و حالا ببینید نمیشناسه .
بعدشم وقتی بشناسه بخواد ثروت و داراییشو بزنه به اسم محمد و نازگل صابر تمام اموالش رو بالا کشیده چطوری میتونه ؟
اینکه کاملا طبیعیه اگه حتی نشناسهیعنی بعد از 20 سال آدم عروس خودش رو نشناسه؟!!!
با اینکه خیلی ضدحاله ولی امکانش تو واقعیت هم هست
تازه یکی از رفیقام 3-4 سال داییشو نمیبینه بعد یهویی یه جایی میبینتش روبوسی میکنه با داییش
بعد داییش میشگه ببخشید نشناختمتون!!!!
از این موارد بسیار هست
تازه تو سریال هم حشمت فردوس خیلی کم ستایشو دیده
حالا هم بیست سال و خرده ای گذشته => نتیجه میگیرم حتی اگه نشناسه(که واقعا ضدحاله) بازم واقعیه و تخیلی نیست![]()
عجب جایی تموم شد! ولی اگه نشناسه واقعا ضدحاله...
اتفاقا حشمت فردوس ستایش رو شناخت
به لحنش دقت کنید متوجه میشید.یه طوری گفت تو...!!
دقیقا این موضوع تایید میشه ولی نویسنده های ایرانی هنوز نشناختی؟
حاضرم شرط ببندم حشمت به شک میفته بعد ستایش میگه اسم من ثنائه
بعد محمد تایید میکنه و ....... آخرش ختم بخیر میشه![]()
آره متوجه شدم یه لحظه تامل کرد و انگار ستایش رو شناخت ولی انقدر نویسنده ها توی این سریال مارو سرکار گذاشتن که هر احتمالی رو باید داد! سریال LOST که نیست همه چیزو بیان با اصول درست کنن![]()
پس چطوری اجازه ازدواج نازگل رو میگیره؟
اگه حشمت ستایش رو نشناسه، به هر حال ستایش مجبوره خودش رو معرفی کنه تا اجازه پدربزگ رو واسه نازگل بگیره
اون دیگه میره واسه چندین قسمت بعد!!!
اینجا ستایش میبینه محمد پیش حشمته یجوری قضیه رو ماست مالی میکنه تا بفهمه محمد با حشمت چیکار داشته و ...
بعد هم میاد سراغ پروژه معرفی خودش (البته بعد چندین قسمت) + چند قسمت هم توضیح میده به بچه هاش که باباش چی شده
یه چند قسمتی هم فلش بک و در نهایت قضیه عروسی و ....
البته اینا همش زاده ذهن منه و دعا میکنم درست نباشه ولی یحتمل همینجوری میشه حالا ببینید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)