سلامدر مورد رم هم،کمپاني Hp توليد کننده رم نيست ! رم لبتاب هاي HP مارک هاي مختلف داره ولي HP نيستن،ممکنه Hitachi باشه يا مثلا کينگ مکس يا هر مدلي ديگه...
این مارک رمی که رو خودشه رو نمی دونی شما؟
سلامدر مورد رم هم،کمپاني Hp توليد کننده رم نيست ! رم لبتاب هاي HP مارک هاي مختلف داره ولي HP نيستن،ممکنه Hitachi باشه يا مثلا کينگ مکس يا هر مدلي ديگه...
این مارک رمی که رو خودشه رو نمی دونی شما؟
Last edited by mahdi69-veiron; 08-02-2014 at 11:39.
سلام]من این لپ تاپ را خریدم ازش راضیم . سرعت خوب و وزن مناسب و گرافیک مناسب . من core i5 را خریدم و همان جا 4 گیگ رم اضافه کرد که قیمتش شد 2 میلیون .
اون رمی که اضافه کردین مارکشو میدونین؟ آخه منم میخوام موقع خرید رمشو اضافه کنم منتها فروشنده میگه که رم اصل روشو نداریم![]()
دوستان توجه کنید که مدل 450HP جدیدا به جای سی پی یو مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عرضه میشه...
هدف از گفتن این جمله فقط اطلاع رسانی بود و اینکه یه موقع رفتید برای خرید تعجب نکنید....
در کل 3320 از 3230 یه ذره قوی تره ولی اصلا محسوس نیست...
بین z510- hp4540 -hp450 کدوم را پیشنهاد می کنید؟
لنوو Z510 سخت افزار جدیدتر و بالاتری داره خیلی بالاتر! دیزاین! بهتری هم داره..
4540 با چه کانفیگی؟!
اگه با گرافیک 7670 باشه که اصلا پیشنهاد نمیشه...
کلا تا وقتی 450 هست 4540 نخرید بهتره...
450 با Z510 کاملا میشه با هم مقایسه شون کرد...
فقط گرافیک هاشون با هم فرق میکنه...:
گرافیک 450 از نوع Amd و مدل 8750هست،ولی گرافیک Z510 از نوع Nvidia مدل 740 هست...
اگه استفاده صرفا بازی دارید Z510 ، درغیر اینصورت 450 ، چون کیبرد بهتر،باتری با قابلیت باز شدن و ... داره...
دیزاین که سلیقه ای هست،اما میتونم بپرسم منظور دقیقتون از سخت افزار جدید تر و بالاتر و خیلی بالاتر دقیقا چیه؟!
تفاوت نداره ها چه نوع مارکی روش سوار کنی! البته اگه بین مدل های خوب و موجود انتخاب کنی
مثلا ADATA ، کینگستون خوبن ، 4 گیگ باس 1333 یا 1600 هم بین 100 تا 130 قیمت دارن
پردازنده نسل بالاتر داره. گرافیک قویتری داره. هاردش هم یه ترا هست و البته میشه با هارد هیبریدی هم تهیه کرد که خودش 500 قیمتشه.
بعله گفته های شما کاملا درسته ولی خوب قیمت z510 هم از 450 بالاتره
cpu اش فقط کمی از 450 قوی تره
از نظر گرافیک هم درسته z510 قوی تره اما فقط قوی تره... وگرنه AMD 8750M و GT 740M هردوتاشون در سطح متوسط هستن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)