این بازی رو من از سایت میهن دانلود ، دانلودش کردم و بازی بصورت نصب شده دانلود شد وقتی روی آِیکونش کلیک میکنم میگه برنامه region رو نصب کن وقتی کرک رو کپی و پیست میکنم دوباره رو آیکونش کلیک میکنم هیچی باز نمیشه و هیچ عملی صورت نمیگیره
این بازی رو من از سایت میهن دانلود ، دانلودش کردم و بازی بصورت نصب شده دانلود شد وقتی روی آِیکونش کلیک میکنم میگه برنامه region رو نصب کن وقتی کرک رو کپی و پیست میکنم دوباره رو آیکونش کلیک میکنم هیچی باز نمیشه و هیچ عملی صورت نمیگیره
کد رو واسه ما هم کپی کن داداش.
اول ممنون که پاسخ دادیخوبه به حرفهای این ارور گوش کن شاید درست شد . مثلا یکی اگه لپ تاپ داری و کارت گرافیکت از اون مدلهای دوکارته هستش مطمئن باش که با گرافیک قوی بازی اجرا شده . یکی دیگه درایو کارتت پاک کن و مثلا دوباره دانلود کن از جای دیگه و دوباره نصب کن . سعی کن ویندوزت آپدیت باشه که بخاطر MICROSOFT VISOUL C+++ ازت ایراد نگیره . مطمئن شو که کارتت بالای m512 مموری داشت باشه
دوم: اتفاقا ویندوزم اپدیته
کات گرافیکم 2 گیگ هست! NVIDIA GEFORCE GT 630M WITH 2 GB DEDICATED VRAM
لپتاپم دو کارتست ولی تنظیمشو جوری کردم که با کارت گرافیک NVIDIA اجرا بشه ( از تو خود کنترول پنل NVIDIA تنظیمش کردم)
ولی همچنان ارور پا برجاست![]()
والا چی بگم . منم خودم هنوز نتونستم بازی رو اجرا کنم بخوام کمکت کنم حالا خوبه برای تو یه اروری میده میگه چه مرگشه ولی واسه من که روی آیکونش کلیک میکنم هیچ عملی شکل نمیگیره ...![]()
من هم همونو دانلود کردم
خوب باید origin رو نصب کنی و دفعه اول باید با اکانت origin که ساختی آنلاین متصل بشی اما دفعه های بعدی میتونی آفلاین وارد اریجین بشی
ویندوزم هم سون 64 بیتی هست
Last edited by FOURTH RETURN; 04-12-2013 at 15:18.
دوستانی که مشکل DirectX Error دارن فایل زیرو از حالت فشرده خارج کنن و فایل DXSETUP.EXE رو اجرا کنن . به احتمال زیاد مشکلشون حل میشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
**** توجه *****
دوستانی که کارت گرافیک ATI و سری 4000 و به پایین داشته باشن متوجه خواهند شد که در سایت AMD آخرین درایور پشتیبانی شده برای این کارت ها ورژن 13.1 کاتالیست هست . در حالیکه برای اجرای این بازی حداقل درایور 13.4 اعلام شده در نتیجه بازی با ارورهای مختلف اعم از دایرکت ایکس و ورژن درایور میشه . بالاخره بعد از کلی کلنجار در نت ، تونستم آخرین ورژن درایور یعنی 13.9 رو برای سری 4000 و پایین تر رو پیدا کنم . با نصب این درایور تمام مشکلات من حل شده و بازی هم در شرف پایان هست ! میتونین از لینک زیر بصورت مستقیم با توجه به ویندوزتون درایور مربوطه رو دانلود کنین ( البته زبان سایت آلمانیه ولی شما نوع ویندوز و سری کارت رو اگه تو لیستش دیدین ، انتخابش کنین )
به عنوان مثال برای ویندوز 7 و بالاتره 64 بیتی و سری کارت 4000 و به پایین تر به لینک زیر برید و روی Ja, ich habe die Warnung gelesen und verstanden und möchte diesen Download vornehmen ( لینک آبی رنگ ) کلیک کنین :
**** البته اینم بگم اگر در سایت AMD ورژن 13.9 برای این سری ها باشه نهایت تا ویندوز 7 جواب میده ولی در سایتی که معرفی کردم در ویندوز 8 و 8.1 هم جواب میده . ویندوز خودم 8.1 نسخه 64 بیتی هست
برای 7 و بالاتر 32 بیتی و سری کارت های 4000 و پایین تر :
Last edited by saeed774; 04-12-2013 at 00:39.
خوب چرا کار خودتونو سخت میکنید کافیه کرک 3DM رو دانلود کنید حل میشه ...!
این کرک کاملترم هست ...!![]()
درایور گرافیک من 331.82 و ویندوز سون 64 بیتیه و کرک هم همون کرک 3dm . من فایل 32 بیتی رو اجرا میکنم. به نظر من بازی سنگین هست ولی نه در حدی که نشه اجراش کرد. لپ تاپ من ساخت 2010 می باشد.پس نتیجه میگیریم که بازی برای اجرا شدن نیاز به سیستم خفنی نداره. فقط یکم قلق داره.
همون کدی که دوستان قبلا گفته بودن رو منظورم بود.
GameTime.MaxSimFps 25-یه فاصلهF:\NFS.Rivals\NFS14_x86.exe
روی شرتکات بازی(روی خود فایل اجرای بازی نه) کلیک راست و انتخاب properties و این کد رو(همین خط بالایی)به ادامه target در زبانه shortcut اضافه کنید. البته مسیر نصب بازی خب تو کامپیوتر شما متفاوته دیگه.
اخه ماله منم ایراد الکی میگیره، ایراد از کارت گرافیکوالا چی بگم . منم خودم هنوز نتونستم بازی رو اجرا کنم بخوام کمکت کنم حالا خوبه برای تو یه اروری میده میگه چه مرگشه ولی واسه من که روی آیکونش کلیک میکنم هیچ عملی شکل نمیگیره .
اینجور که تو نت سرچ کردم، ظاهرا EA کرکهایی که داده بیرون همشون یک عیب و ایرادهایی دارن، حالا گفته کرک درست رو به زودی میده بیرون، حالا کی و چه جوری،خدا میدونه
من تست کردم، این خودش اینستالر دایرکست هست، موقع اینستال هم مینویسه: دایرکس جدیدتر روی سیستم شما نصبه، و این نصب نمیشه (خلاصش)دوستانی که مشکل DirectX Error دارن فایل زیرو از حالت فشرده خارج کنن و فایل DXSETUP.EXE رو اجرا کنن . به احتمال زیاد مشکلشون حل میشه .
یک بنده خدایی تو یوتیوب یک برنامه ای رو معرفی به نام NFS14-FIXED منتها ظاهرا روی ویندوزهای 32 بیتی عمل میکنه نه 64 بیتی. یکی از دوستان که سیستم 32 بیتی داره لطفا برنامه رو نصب کنه و نتیجشو بگه بهمون
Last edited by PORSCHE 911; 04-12-2013 at 10:05.
منظورت اینه که با این کرک نیازی ب اریجن نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)