اره مجید گرافیکش خوبه خیلیم خوبه....مشکل که والا توش کم پیدا میشه و خیلی توپهایشاالله زود ارتقا بدی بعد بری بخری و لذت بازی رو بچشی
![]()
اره مجید گرافیکش خوبه خیلیم خوبه....مشکل که والا توش کم پیدا میشه و خیلی توپهایشاالله زود ارتقا بدی بعد بری بخری و لذت بازی رو بچشی
![]()
مراحلش چی ؟ چیز جدیدی بهش اضافه شده یا نه مثل قبلی هاست ؟
من نسخه بلک باکس رو دارم.فریم حدود 20 تا می ده.جالب اینه که وقتی تنظیمات گرافیک رو چه روی آخرین حد چه روی low می ذارم فرقی نمی کنه!کسی همچین مشکلی داره؟
با سلام خدمت همه ی دوتان عزیز
من یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
من تازه یه لپ تاپ خریدم مدل acer v3-571g
زید با لپ و تاپ و مدل هاش آشنایی نداشتم و یه جور خرید عجولانه بود
میخواستم ببینم با این مشخصات گرافیک من میتونم کارهای طراحی انجام بدم با کتیا و آباکوس ؟
اصلا بازی میتونم بکنم ؟
NVIDIA-Geforce-710M with 2 gb dedicatet VRAM
خوب خیلی بهتر شدن....سیستم فایتینگش عالی شده و هم چنین انگار هوش مصنوعی با موتور anvil next خوب دارن کارشونو از پیش می برن![]()
اره می تونین لپ تاپ خوبی دارین....... و گرافیکتونم بد نیست درکل می تونین بازی کنین و نگران نباشید و به حرف من اطمینان کنین
خیلی ممنونم ...
آخه میگن 710 رای بازی ضعیفه و جواب نمیده و ...
البته هدف من بیشتر کارهای گرافیکی بوده و طراحی ... ولی بعضی وقتا هم میخوام بازی کنم
پس گرافیکم خوبه ؟
البته اینجا جای این سوال نیست و باید تو انجمن لپتاپ این سوال رو بپرسین.ولی در کل گرافیک 710m خیلی معمولیه.یعنی خیلی بد نیست.ولی مخصوصا برای بازیهای جدید گزینه خوبی هم نیست.البته برای کارهای گرافیکی باید جوابگو باشه.برای گیم گفتم خیلی قوی نیست.احتمالا برای بازیهای جدید باید تنظیمات رو نسبتا پایین بیارید.ولی اونجوری نیست که کلا نتونید بازی کنید
بعله خوبه شما خیلی عجول بودی لااقل وای میستادی gt 630m میگرفتی
اقا جواب به صورت نقل قول رو اشتباهی به من گفتی......![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)