تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 21 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 205

نام تاپيک: Dragon Age: Inquisition

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

این که مثلا با mage نمیشه شمشیر برداشت منطقیه دیگه
    اتفاقا اینکه سلاح ها و زره ها مخصوص کلاس خاصی باشن بهتره و آدم می دونه کدوم رو انتخاب کنه
    توی شماره یک هم که فکر کنم میشد مثلا هر چیزی برای هر کلاسی انتخاب کرد شاید به خاطر این بود که موقع لول آپ خصوصیات رو خودمون زیاد می کردیم و مثلا پیش نیازهای هر سلاح و زره رو سعی می کردیم بدست بیاریم ولی وقتی نمیشه اونا رو بعد لول آپ زیاد کرد دیگه اگه این محدودیت رو نمی ذاشتن یکمی قاطی پاتی میشد!

در مدل لباس ها بد نیستا. واقعا بده؟
    وقتی توی craft بری و زره جدید درست کنی همون موقع هم موقع انتخاب هر آیتم ظاهرش تغییر می کنه و جالبه
    کلا تنوع زره و سلاح بالاست و منم بیشتر از طریق همین craft اونا رو بدست میارم که معمولا چیزای خوب از کار درمیاد
    بعد داداش گفتی لباس Vivienne رو می خوای؟ آخه برای چی؟
    معلومه نمی ذارن لباس های کارکترای دیگه رو استفاده کنی
    همین جوری بگردی هم لباس قشنگ هم پیدا می کنی
    والا من که ایراد خاصی نسبت به این بخش نمی بینم

در مورد داستان هم اتفاقا اینجوری خیلی بهتره
    چون نمیشه که همش ماموریت های اصلی رو بری و بالاخره یه سری ماموریت فرعی هم باید رفت
    شاید اینا رو گذاشتن که شخصیت ها بیشتر پیشرفت کنن و اینجوری نباشه یه نفر فقط داستان اصلی رو بره و مثلا توقع داشته باشه با لول 10 برسه به مرحله آخر بازی
    آره درسته داستان یه جوریه هی می خوای ادامه بدی ولی ماموریت های فرعی هم خیلی تنوع دارن و من که بیشتر دارم ماموریت فرعی میرم به خصوص به خاطر جمع کردن یه سری چیزا مثل power
    ماموریت های مخصوص هر کارکتر که کلا توی dragon age و بقیه بازی های بایوور بوده هم مثل همیشه جالب کار شدن و تا میشه باید سعی کنی همه اونا رو بری
    مطمعنی ؟ جلوتر بری میبینی که یه جادو هست که مال یکی از همراهانت یه شمشیر 2 متریو میزاره کف دسته میجه
    من زیاد لباس ساختم والا فقط رنگاش عوض میشه بگزریم

فرعیاش واقعا محشره بازیم عالیه عالیه خیلی سرگرم کنندست ولی این عکسو ببین شاید درکم کردی و متوجه شدی من چقد وقت دارم برا بازی کردن و در نظر داشته باش من دیواننه اسکایرم هستم :
    2011 شروع کردم تا 2014 زیر 100 ساعت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من همش میومدم اینجا داستان بازیو که بچهها لو میدادن میخوندم همونی که شما دعواشون میکردی اسپویلر کنن اما واقعا اینجا خلوته امیدوارم زودتر برا pc کرک بشه
    Last edited by Angel Of Darkness; 09-12-2014 at 20:14.

2. 3 کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مطمعنی ؟ جلوتر بری میبینی که یه جادو هست که مال یکی از همراهانت یه شمشیر 2 متریو میزاره کف دسته میجه
    من زیاد لباس ساختم والا فقط رنگاش عوض میشه بگزریم

فرعیاش واقعا محشره بازیم عالیه عالیه خیلی سرگرم کنندست ولی این عکسو ببین شاید درکم کردی و متوجه شدی من چقد وقت دارم برا بازی کردن و در نظر داشته باش من دیواننه اسکایرم هستم :
    2011 شروع کردم تا 2014 زیر 100 ساعت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من همش میومدم اینجا داستان بازیو که بچهها لو میدادن میخوندم همونی که شما دعواشون میکردی اسپویلر کنن اما واقعا اینجا خلوته امیدوارم زودتر برا pc کرک بشه
    اتفاقا این جادو رو دارم ولی خودت میگی جادو دیگه و بحث سلاح کلا جداست

من خودم مثل سابق وقت بازی ندارم و اینجوری نیست که مثلا بشینم پای یه سری بازی معمولی
    ولی وقتی هر چند ماه یکبار یه بازی اینجوری هم میاد دیگه پای اون بشینم حداقل 3-4 ساعت براش وقت می ذارم
    الان تقریبا در عرض هشت روز رسیدم به 34 ساعت
    یعنی اونو سه سال مداوم بازی کردی اینقدر شده؟! من فک کنم این دراگون رو تا یه ماه دیگه از اون بیشتر رفتم
    بازی یه جورایی خیلی معتاد کننده ست و وقتی اونو شروع کنی دیگه نمیشه ازش گذشت و من فعلا بازی های دیگه رو اصلا نمیرم

فک کنم بعد اسکایریم این بازی بزرگترین جهان رو توی نقش آفرینی ها داره
    حالا جالبیش اینه که بازیی مثل اسکایریم کلا مدلش فرق داره یعنی ما یه کارکتر داریم ولی اینجا در اصل انگار 4 کارکتر رو داریم و دیالوگ ها هم خیلی بیشتره و ساعت های زیادی رو فقط بین مکالمه بین افراد مختلف می ذاری که توی این مدل بازی ها دیگه حداکثر دیگه هر چه قدر هم وقت بذاری برای تموم کردن کامل بازی بین 70-90 ساعت گیم پلی مرسومه ولی این بازی حداقل بین 2-3 برابر اونا گیم پلی داره!
    برای اولین بار بایوور اینقدر چهان بزرگ ساخته شاید بازی های دیگه اونم اپن ورلد بودن ولی نه اینجوری با این نقشه بزرگ با این جزئیات و برای شروع خیلی خوبه و در آینده می تونه بهتر بشه
    شاید یه سری باگ هم توی بازی باشه ولی دیگه وقتی جهان بازی و ماموریت ها خیلی زیاد میشه این باگ ها هم تا حدودی طبیعیه و توی بازی هایی دیگه مثل اسکایریم و فال اوت هم از این باگ ها خیلی زیاد پیدا میشه و تا یه حدودی از این باگ ها رو میشه به سازنده ها حق داد
    آپدیت هم فک کنم توی راهه و معمولا با این آپدیت ها یکمی از این باگ ها می تونن حل بشن

من تا اینجا در زمینه ماموریت های فرعی فقط توی Val Royeaux به مشکل خوردم و انگار هر چی ماموریت توی اینجا برام وجود داره قاطی کرده و احتمالا قربانی یه باگ شدم که البته شاید به خاطر اینکه روی 360 میرم باشه و مطمئن نیستم مثلا توی نسخه پی سی همچین چیزی باشه!
    حالا این مکان زیاد ماموریت نداره ولی یه ماموریت به نام A Friend of Red Jenny داره برای پیدا کردن یه کارکتر که مهمه که میرم اون جا می گردم هیچ کاری نمیشه کرد و هیچ چیزی رو نمیشه برداشت یا خوند!
    می دونم اسم شخصیت هم چیه و در موردش قبلا خوندم و خیلی هم ازش خوشم نمیاد ولی دیگه از کارکترهای قابل بازی فقط همین باقی مونده و بقیه رو دارم
    گروهم از دو تا mage و یه warrior و خودم که rogue هستم تشکیل شده و یه جورایی کلا با همین سه نفر فقط حال کردم و بقیه رو زیاد انتخاب نمی کنم
    اینو هم بیارم احتمالا توی گروهم زیاد قرار نمیدم ولی حالا باشه بد نیست فقط جالبه ایشون یه آپشن رومانس خاص داره که به درد کارکتر من نمی خوره
    کلا به نظرم اون کارکترایی که به مرور اضافه میشن از اونایی که اولش هستن بهترن حداقل از نظر مبارزات ولی این همش به کلاس خود کارکتر اصلی هم ربط داره و من مثلا اگه با mage می رفتم از یه سری ها بیشتر استفاده می کردم...
    Last edited by vahidgame; 10-12-2014 at 21:14.

4. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب در مورد این مشکلی که توی پست قبلی گفتم اون در اصل باگ نبوده و الکی این باگ رو به بازی نسبت دادم
    همین دو روز پیش که بازیو می رفتم متوجه شدم که باید از یه قابلیت بازی استفاده کرد که شاید دیده بودمش ولی خیلی دقت نکرده بودم
    با زدن یه دکمه میشه اشیا و آیتم های مخفی رو پیدا کرد که با استفاده از صدایی که تولید میشه اونا رو باید پیدا کرد یعنی بعضی جاها آیتم ها مشخص نیستن و نمیشه همین جوری اونا رو برداشت یا خوند
    کلا یه کمی قسمت های معمایی هم توی بازی گذاشتن که در نوع خودش جالبه و حالا خودتون بازی کنید متوجه میشید

الان که دیگه تقریبا شاید نصف بازیو رفته باشم از این کلاس rogue دو شمشیره داره خوشم میاد و مطمئنا یکی از بهترین کلاس هاست
    فقط نکته مهم اینه که باید specialization رو هر چه سریعتر توی بازی بدست بیارید که برای هر کلاس سه تا وجود داره که من assassin رو انتخاب کردم که خیلی عالیه و قابلیت های خیلی خوبی داره
    یعنی این specialization ها معمولا یه جورین که نسبت به اون قابلیت های پیش فرض قویترن
    الان اون دو شمشیر شخصیتم رو هم اون قدر براشون آپگرید و خصوصیات مختلف گذاشتم به اضافه این assassin رو هم که اضافه کردم دیگه خودم یه پا اساسین شدم
    به نظرم rogue دو شمشیره حتی از warrior هم قویتره فقط از نظر constitution یکمی کم میاره که باید اونو با potion های مختلف یا راه های دیگه جبران کرد
    اگه روی بار اول روی درجه نرمال می خواید مطمئنا با این کلاس می تونید لذت ببرید ولی هم چنان mage ها قویترن و کلا یه قدرت های نابود کننده ای دارن که برای درجه های سختی بالاتر اونا بیشتر توصیه میشن
    خلاصه من اولای بازی احساس می کردم شخصیتم یکمی ضعیفه ولی یه سری نکات رو نمی دونستم و الان بعد بالای 45 ساعت بازی بالاخره امشب اولین دراگون رو رفتم شکار کردم که فوق العاده هم سخت بود!
    فعلا که اینجا کسی رو نمی بینم که بازیو بخواد بره ولی اگه کسی خواست تازه بازیو شروع کنه به من بگه تا یه سری نکات رو توضیح بدم که از همون اول بهتر و با قدرت بشه بازیو رفت

+

وضع نسخه پی اس 4 از نظر امتیازی خیلی عالیه و توی متا 89 و گیم رنکینز هم 90 ثابت مونده و احتمالا تغییر نمی کنه
    ولی برای پی سی یکمی از اونا پایینتره و برام واقعا عجیبه یه سری سایت ها چه جوری میان امتیازهایی مثل 6 رو به بازی میدن
    آخه هر چه قدر هم بازی جذبشون نکنه حداقل از شماره دو که خیلی بهتره و در بدترین حالت ممکن چند تا امتیاز 8 رو برای بازی میشه در نظر گرفت که دیگه طبیعیه حتی بازی هایی که متای 95 هم دارن یه چند تا امتیاز اینجوری دارن ولی همچین امتیازای عجیبی دیگه اصلا قابل قبول نیست!
    بازی مشابه یعنی ویچر 2 رو هم نگاه کنیم دقیقا همین شرایط رو داره و قربانی چند تا از این امتیازها شدش وگرنه میانگین راحت تا 90 می رسید
    شاید این ذهنیت به وجود بیاد که بعضی از این امتیازها از روی قصد و قرض بودن
    ولی من فک کنم اون سلیقه اون منتقد و اینکه اصلا طرف اهل نقش آفرینی هست یا کلا چه قدر برای بازی وقت گذاشته هم تاثیر داره و یه نفر مثل منتقد گیم اسپات که میگه 85 ساعت برای بازی وقت گذاشته مطمئنا نمیاد به بازیی که 85 ساعت وقت گذاشته به اون امتیازی عجیب غریب بده...

من فک کنم یه منتقدی حرفه ای مثل Kevin Vanord از سایت گیم اسپات که اکثرا بازی های نقش آفرینی رو خود اون نقد می کنه میشه گفت منصفانه بازی ها رو نقد می کنه و همین دراگون رو به شماره یک 9.5 به شماره دو 8 و به این شماره هم 9 داده و جالبه با وجود اینکه این سایت منتقد زیاد داره ولی اکثرا اینجور بازی ها رو به اون می سپرن و تا حالا ندیدم الکی به یه بازی پایین امتیاز بده. جالبه اسکایریم و ویچر 2 هم خودش نقد کرده و امتیاز 9 رو بهشون داده. تازه اون قدر سختگیره که بعضی وقتا باید امتیاز 9 اونو برابر 9.5 تا 10 خودمون در نظر بگیریم ولی به مراتب اینجور سختگیری خیلی بهتره و حداقلش اینه که توی امتیاز 9.5 سختگیره ولی دیگه اینجوری نیست که بیاد به همچین بازیی الکی زیر 8 یا 7 بده و مسلما یه نقش آفرینی باز حرفه ای هیچ وقت همچین کاری نمی کنه!

جالبه توی نامزدهای بهترین بازی سال گیم اسپات هم بیشترین نامزد رو همین دراگون شده و از نگاه کاربرا هم فعلا توی نظرسنجی با اختلاف بالا اوله
    بعید هم نیست گوتی ها زیادی رو دریافت کنه و کلا امسال سال اونه
    حتی توی کنسول های PS3 و Xbox 360 عملکردش فوق العاده ست و توی اونا هم می تونه به عنوان بهترین بازی انتخاب بشه

6. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

آغا بازی بلاخره کرک شده یا نه؟

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز شما نسخه pc رو بازی نکردی ببینی چی به چیه چرا امتیازاش پایین میاد
    مشکل کرش بازی و نیومدن دیالوگها با پچ حل شده اما همچنان مشکل قطع شدن پی در پی موزیک و افکتها تو طول بازی هست که رو اعصابه بعضی اوقاتم زیرنویسش تاخیر داره
    خیلی اوقات خوانندهاشون آلت موسیقیشون نیست و دارن با هوا ساز میزنن وهزاران مشگل دیگه
    آشغال تر و کثیفتر و پول پرست تر از EA خودشه و بس به انجمنش سر بزنی میبینی چقد از بچهها مشگل تغییر زبانو دارن و ea پاسخگو نیست ما راه حلی برای تغییر زبان پیدا کردیم و حتی حاضر شدیم آفلاین بریم اما انگلیسی بازی کنیم بستنش یه راه دیگه پیدا کردیم
    بعد من دوتا فایل 27 کیلویی کم داشتم تو انجمن درخواست زدم بهم بدن بچههای انگلیسی زبان از بازیشون
    باورم نمیشد زیر 3 دقیقه تاپیکمو پاک کردن و هیچ فیدبکی مبنی بر پاک کردن تاپیک به من داده نشد
    یکی از بچهها گفت باهاشون تماس گرفتم گفتن دوباره بازیو برو بخر ما کاری از دستمون بر نمیاد
    نه اینکه فکر بکنی دیالوگها روسین خیر دیالوگها انگلیسین حتی مال نسخه روسی تنها تاکید و فشار برای منو و زیرنویسهای بازیه!!!!!
    Last edited by Angel Of Darkness; 13-12-2014 at 07:38.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز شما نسخه pc رو بازی نکردی ببینی چی به چیه چرا امتیازاش پایین میاد
    مشکل کرش بازی و نیومدن دیالوگها با پچ حل شده اما همچنان مشکل قطع شدن پی در پی موزیک و افکتها تو طول بازی هست که رو اعصابه بعضی اوقاتم زیرنویسش تاخیر داره
    خیلی اوقات خوانندهاشون آلت موسیقیشون نیست و دارن با هوا ساز میزنن وهزاران مشگل دیگه
    آشغال تر و کثیفتر و پول پرست تر از EA خودشه و بس به انجمنش سر بزنی میبینی چقد از بچهها مشگل تغییر زبانو دارن و ea پاسخگو نیست ما راه حلی برای تغییر زبان پیدا کردیم و حتی حاضر شدیم آفلاین بریم اما انگلیسی بازی کنیم بستنش یه راه دیگه پیدا کردیم
    بعد من دوتا فایل 27 کیلویی کم داشتم تو انجمن درخواست زدم بهم بدن بچههای انگلیسی زبان از بازیشون
    باورم نمیشد زیر 3 دقیقه تاپیکمو پاک کردن و هیچ فیدبکی مبنی بر پاک کردن تاپیک به من داده نشد
    یکی از بچهها گفت باهاشون تماس گرفتم گفتن دوباره بازیو برو بخر ما کاری از دستمون بر نمیاد
    نه اینکه فکر بکنی دیالوگها روسین خیر دیالوگها انگلیسین حتی مال نسخه روسی تنها تاکید و فشار برای منو و زیرنویسهای بازیه!!!!!
    شما دیگه بدشانسی اوردی نسخه روسی خریدی و انگلیسی نمیشه
    در مورد مشکلات والا نسخه ای که منم میرم یه سری از اینا رو داره و بعضی جاها هم باگ هایی دیده میشه ولی حداقل برای من اون چنان اعصاب خردکن نبوده
    بازی هایی مثل اسکایریم می تونم بگم ده برابر این باگ دارن و حتی یه دفعه میری می بینی ماموریتی که می خوای بری دیگه وجود داره! تازه توی اون بازی ها اینقدر انتخاب های گسترده و دیالوگ وجود نداره ولی توی این بازی هم جهانش بزرگه هم دیالوگ ها هم زیاده و دیگه اگه بخوایم بازیی ببینیم که هیچ باگی نداشته باشه اصلا نمیشه و فقط چاره کار همین پچه که مشکلو حل کنه
    اگه باگی هم باشه برای همه نسخه هاست و اونایی که پایین امتیاز دادن دلیلشون این نبوده و جالبه اون امتیازها هم فقط برای نسخه پی سیه و توی نسخه کنسولی امتیازی ندادن

آغا بازی بلاخره کرک شده یا نه؟
    نه فعلا نشده
    ولی می گفتن به زودی کرک میشه که خبری نشد

10. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نه فعلا نشده
    ولی می گفتن به زودی کرک میشه که خبری نشد
    3dm امروز گفته کرک رو منتشر میکنه.
    البته کرک که نیست، یه برنامه اس که قفل denovo رو گول میزنه و...

12. 2 کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

3dm بلاخره کرک رو منتشر کرد.

14. 2 کاربر از I Walk Alone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

مثل اینکه کرک رسمی 3DM برای این بازی رییلز شده دوستان که بازی رو دارند یه تست بزنند ببینند اوضاع از چه قراره:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بالاخره از شر این denuvo منحوس راحت شدیم؟؟!!

16. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Argada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

از دوستان کسی هست لطف کنه فایل بازی رو برا ما پست کنه!؟ پولش رو هم می دیم!

18. 2 کاربر از Argada بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •