این که مثلا با mage نمیشه شمشیر برداشت منطقیه دیگه
.gif)
اتفاقا اینکه سلاح ها و زره ها مخصوص کلاس خاصی باشن بهتره و آدم می دونه کدوم رو انتخاب کنه
توی شماره یک هم که فکر کنم میشد مثلا هر چیزی برای هر کلاسی انتخاب کرد شاید به خاطر این بود که موقع لول آپ خصوصیات رو خودمون زیاد می کردیم و مثلا پیش نیازهای هر سلاح و زره رو سعی می کردیم بدست بیاریم ولی وقتی نمیشه اونا رو بعد لول آپ زیاد کرد دیگه اگه این محدودیت رو نمی ذاشتن یکمی قاطی پاتی میشد!
در مدل لباس ها بد نیستا. واقعا بده؟
.gif)
وقتی توی craft بری و زره جدید درست کنی همون موقع هم موقع انتخاب هر آیتم ظاهرش تغییر می کنه و جالبه
کلا تنوع زره و سلاح بالاست و منم بیشتر از طریق همین craft اونا رو بدست میارم که معمولا چیزای خوب از کار درمیاد
بعد داداش گفتی لباس Vivienne رو می خوای؟ آخه برای چی؟
.gif)
معلومه نمی ذارن لباس های کارکترای دیگه رو استفاده کنی
همین جوری بگردی هم لباس قشنگ هم پیدا می کنی
والا من که ایراد خاصی نسبت به این بخش نمی بینم
در مورد داستان هم اتفاقا اینجوری خیلی بهتره
چون نمیشه که همش ماموریت های اصلی رو بری و بالاخره یه سری ماموریت فرعی هم باید رفت
شاید اینا رو گذاشتن که شخصیت ها بیشتر پیشرفت کنن و اینجوری نباشه یه نفر فقط داستان اصلی رو بره و مثلا توقع داشته باشه با لول 10 برسه به مرحله آخر بازی
.gif)
آره درسته داستان یه جوریه هی می خوای ادامه بدی ولی ماموریت های فرعی هم خیلی تنوع دارن و من که بیشتر دارم ماموریت فرعی میرم به خصوص به خاطر جمع کردن یه سری چیزا مثل power
ماموریت های مخصوص هر کارکتر که کلا توی dragon age و بقیه بازی های بایوور بوده هم مثل همیشه جالب کار شدن و تا میشه باید سعی کنی همه اونا رو بری