سلام
هم low هم ultra هر دو حالت لگ میزنه.ultra مواقعی که لگ نمیزنه فریم ریت عالی میده.
سلام
با تسک منیجر یا msi afterburner چک کنم
از کجا بدونم گلوگاه شده یا نه؟
سلام
هم low هم ultra هر دو حالت لگ میزنه.ultra مواقعی که لگ نمیزنه فریم ریت عالی میده.
سلام
دوستان جواب بدید.....!
شما وضعیت هاردت چجوریه؟
چقدر خالی داره ؟ سرعتش چجوریه ؟ چند RPM ه ؟
این جمله تون واقعا شک رو در من چند برابر کرد که مموری سیستم و گرافیک گلوگاه شده!!سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح دادم!سلام
ولی خوب اگه بازی رو در حالت 64bit اجرا کنی نمیتونی به صورت OSD چکش کنی چون Msi after burner یه نرم افزار 32bit هست و روی نرم افزار و یا بازی 64bit بالا نمیاد!!..اصلا اگه نسخه 64bit بازی رو اجرا کنی و بازم اون اعداد رو به صورت OSD اون بالا ببینی دلیل اصلیش اینه که بازی در حالت 32bit در حال اجراست!!
اما:
با کمک نرم افزار hwinfo میتونی بعد از خروج بازی چک کنی که آیا توی بازی رم سیستم یا گرافیک گلوگاه شده بوده یا نه!!!
Last edited by mehdy.z; 08-11-2013 at 17:10.
سلام
من درایورم رو کامل با برنامه Driver Sweeper پاک کردم اما بازهم وقتی میخوام درایور 13.9 رو نصب کنم به این صورت ورژن 8 رو میخواد نصب کنه!
کارتم 4670 HD ویندوز 7 نسخه 64 بیتی.
![]()
خوب مگه مشکل الان کجاست؟؟
تازه اون شماره catalyst هست نه درایور گرافیک..میگم نکنه فقط catalyst رو دانلود کردی نه درایور و catalyst رو با هم!!
من یکجا از پی سی دی گرفتم.
ضمنا حتی وقتی به صورت دستی از device manager هم میخوام درایور رو نصب کنم این ورژن رو قبول نمیکنه!
سلام دوستان خوبم
به نظر من مشکل ربطی به سخت افزار نداره مشکل از خود بازی هست.
با توجه به گفته های دوست عزیز mehdy.z من خواستم سیستم رو مونیتور کنم تا مشکل معلوم بشه.برنامه رو ران کردم و شروع کردم به بازی (مرحله باکو-قسمت ماشین سواری)بازی پر از لگ طاقت فرسا بود متاسفانه کاری پیش اومد مجبور شدم سیستم رو خاموش کنم.الان که اومدم سیستم رو مونیتور کنم همون مرحله دقیقا همون جا بدون کوچکترین مشکلی اجرا شد.
اینم عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من هر دردسری که بود درایور و ... به روز کردم ولی باز همین ارور که این دوستمون می گند می ده
ویندوز 7 و 64 بییتی هست چیکار کنم؟
منم دقیقا همین مشکل بالا رو دارم
تازه یه چیزی هم فهمیدم اونم اینه که اگه به نت وصل نباشی بازی نصب نمیشه
من گرافیکم سری 4000 AMD هست و نسخه ی بازیم هم واسه BLACK BOX هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)