نه مشكل حل نشد...........نوشته شده توسط *hamedkhatar*
![]()
نه مشكل حل نشد...........نوشته شده توسط *hamedkhatar*
![]()
سلامنوشته شده توسط ramin_007
والا من نفهمیدم مشکل از کجاست
شما وقتی وارد بازی شدی نقشه رو انتخاب میکنی بعد اون پیغام رو میده یا اصلا به اونجا هم نمیکشه؟
یه عکس از ارور میزاری؟
راستی به اون راهنمای فارسی که من چند صفحه پیش گذاشتم نگاه کن ببین درست نصبش کردی
![]()
اره وقتي نقشه رو انتخاب ميكنم بعد يه زره لود ميشه بعدش اون ارور رو ميده....نوشته شده توسط *hamedkhatar*
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا نمیدونم چشهنوشته شده توسط ramin_007
حالا شاید دوستان دیگه بتونند کمکتون کنند
![]()
سلام دوستان راهي براي باز كردن تجهيزات پيدا نكرديد
man bazi ra nasb kardam on file baraye online ra rikhtam bad miram too bazi account va pass word mikhad har chi creat account mizanam time out mide va nemishe sakht age kasi account va pass word dare lotf kone bede LOTFAN komak
سلام دوست عزیزنوشته شده توسط ALI_PERS!@N
بابا من یه راهنمای توپ چند صفحه پیش گذاشتم میخوندی میفهمیدی قضیه چیه
بیا میزارمش اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
hamed joon mamnooooon hala mitoonam single bazi konam vali nemidooonam chejoori multiplayer bazi konam file online konande ra rikhtam vali servery nemiyad dar zemn man bazi ra az [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] download kardam
سلام برو بچ خفنه بتل فیلدی ! ( یا همون باتل فیلد، بابا من چه میدونم چی می خونید شماها!! اصلا میدان نبرد 2142 )
آقایون و خانومها ( اگر باشه ) هیچ کدومتون نتونستید راهی برای باز کردنه تجهیزات پیدا کنید ؟؟
برای آنلاین چی ؟؟ نوچ ؟؟ حیف شد .
این گروه دشمن رو وقتی خود پی سی بخواد کنترل کنه خیلی احمق میشن.
مخصوصا افراد گروه اروپا ( که معمولا با من هستند ) اگر من سربازی به غیر از ساپورت بیارم گروهم باخت میاره چون هیچ کدومشون از همدیگه پشتیبانی نمی کنند! فقط با کله میرن طرف پرچمها و در جا هم میمیرند.
طرف سوار ربات میشه به جای این که مستقیم از پل رد بشه بره اونور پیش هم تیمیها میره از تویه رودخونه رد میشه، تازه بعد از این که نصف خونش تویه رودخونه از بین رفت و از رودخونه گذشت، از ربات پیاده میشه و پیاده میره طرف دشمن.
در کل نسبت به میدان نرد 2 خیلی آسون تر شده، ولی ازش خیلی باحالتره تنها حالگیریش تویه تکی باز کردن اینه که اسلحه ها رو باز نمی کنه و مجبوری بری یک نفر رو بکشی و اسلحه هاش رو برداری.
تازه اصلا مدالت پیشرفت نمی کنه. ( برای من که اصلا پیشرفت نکرد ) هر چه قدر هم امتیاز میگیرم عوض نمیشه.
یعنی این هم جزئی از مشکل انلاین نبودنه ؟؟
من مجبور شدم به طور دستی مدالم رو تغییر بدم.
خیلی حال داد الان برای گرفتن ممدال بعدی باید 1400 امتیاز بگیرم.
آقایون لطفا راهی برای انلاین بازی کردن پیدا کنید.
فکر کنم برای ایجاد شناسه کاربری در سایت Ea باید بازیت رو رجیستر کنی آره ؟؟
یا این که موقع ثبت نام ازت سریال بازی و نام بازیت رو میخواد، که من ندارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)