تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 12 اولاول ... 789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 118

نام تاپيک: حقیقت داریم ؟

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خیلی دوست داشتم یک امکانی فراهم میشد تا در انجمن بدون ترس از فیلتر شدن یا حذف شدن پست راحت بتونیم با هم بحث و تبادل نظر کنیم و هرکسی نظر خودشو ازادانه بیان کنه و دیگران اونو نقد کنن..قوانین انجمن انسانی خیلی دست و پا گیر سخت گیرانه و علمیه ..من بحث رو همینجا تموم میکنم و دیگه کش نمیدم از بن شدن میترسم اگه کسی خواست بیشتر بدونه میتونه با من تو مسنجر بحث کنه.. من خوشحال میشم اگه کسی منو مجاب کنه من از اعتقاداتم دست بر میدارم من انسان منعطفی هستم

برای رسیدن به حقیقت
    ما باید در مورد خیلی از مسائل صحبت کنیم ..روح -- اثبات خالق و آفرینش هوشمندانه --هدفمندی جهان--معاد .تقدیر و قضای الهی ... در درجه اول باید همه فرضیه های علمی ممکن اینجا قرار داده بشه همه آزادانه نظرات موافق و مخالفشونو بیان کنند و در آخر یک جمع بندی کلی بشه تا به نتیجه قطعی برسیم که حقیقت این جهان چیه و منظور از آفرینش چه بوده ؟ . من مایلم ولی متاسفانه قوانین انجمن اجازه چنین کاری نمیده به خاطر همین من در این گونه موارد بیشتر در سایت های دیگه بحث میکنم ..احساس میکنم اینجا کسی تشنه حقیقت نیست .خیلی ها هم حقیقت رو میدونند ولی از قصد از نظریه های دیگری مثل تکامل داروین و آغاز بی علت جهان جانبداری میکنند

ما حقیقت داریم..؟؟؟
    بحث کلی من این بود که ما حقیقت داریم ولی حقیقت ما جسم ما و این دنیای مادی نیست حقیقت ورای این دنیای مادیه ..جسم ما قابل تجزیه و فانی هست ولی روح ما ثابت و جاودانه .روح انسان اصالت دارد نه جسم. این جهان هم افریده شده برای امتحان نه زندگی ..زندگی حقیقی در دنیا دیگری میباشد ... خیلی ممنون که به من وقت دادید و نظرات منو پاک نکردید... من بیشتر سعی مکنم در تاپیک روح فعالیت کنم ..باز هم ممنون... اگه از دست من ناراحت شدید منو ببخشید من هیچ قصد بدی نداشتم

دیگران سوال کردن من هم مجبور شدم پاسخ بدم وگرنه قصد حاشیه بردن تاپیک رو نداشتم.... باز هم معذرت میخواهم دیگه من اینجاها پیدام نمیشه

انهایی هم که شما نام بردید به نظر من کافر هستند به نام دین و خدا این کارها رو انجام میدن انها دشمن دین هستند ...و هیچ گونه توجیه و عذر شرعی نداره کارشون و بیشتر وابسته به فرقه های وهابی و تندرو مذهبی هستند من کاملا" مخالفم باهاشون و خیلی خطرناکن

دین واقعی عشق به خداست ...دوست داشتن زیبایی ها و خوبی ها ..خوش باشید
    شما دارید ازادنه هر چه میخواهید بیان میکنید و فیل*ترینگ هم نه تنها مخالفتی با مطالب شما نداره بلکه همین هممسلکان شما مسئول این وضعیت هستن ولی ما حتی برای یک کلمه بازخواست میشیم و باهامون برخورد میشه چون عقاید مسلک شما رو به نقد میکشیم و سوال مطرح میکینیم
    وگرنه ما خیلی مشتاقتر و تشنه تر هستیم برای ابراز نظر و عقیده

اینجا خیلیها تشنه حقیت هستن و سالها زندگیشون رو صرف مطالعه و تحقیق و در انواع عقاید و مسلکها و ایدلوژيها و ... کردن و میکنن و خودشون رو اسیر یک تفکر اونهم با چشم و گوش بسته نمیکنن

شما مطالبی رو مطرح میکیند ولی بیان حقیقت باید با مدرک و سند و پشتوانه علمی باشه نه با تخیل و توهم و نظریات متناقض و ناقص و مردود از لحاظ علمی

شما از جهانی دیگه اگر میگید باید مدرک مستند ارائه بدید وگرنه کل نظریات جهان دیگر و معاد و .... وقتی فقط از یک کتاب میاد هیچ فرقی نیست بین نظریات جهان دیگه این کتاب با کتاب هری پاتر و ماتریکس و همه در حوضه کتابهای داستانی علمی تخیلی جای دارن نه در حوضه علمی و فلسفی

2. 6 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خیلی دوست داشتم یک امکانی فراهم میشد تا در انجمن بدون ترس از فیلتر شدن یا حذف شدن پست راحت بتونیم با هم بحث و تبادل نظر کنیم و هرکسی نظر خودشو ازادانه بیان کنه و دیگران اونو نقد کنن..قوانین انجمن انسانی خیلی دست و پا گیر سخت گیرانه و علمیه ..من بحث رو همینجا تموم میکنم و دیگه کش نمیدم از بن شدن میترسم اگه کسی خواست بیشتر بدونه میتونه با من تو مسنجر بحث کنه.. من خوشحال میشم اگه کسی منو مجاب کنه من از اعتقاداتم دست بر میدارم من انسان منعطفی هستم
    هر چی تو مسنجر بهتون میگن باور نکنید...تا حالا یک نفر بخاطر بحث و حتا فحش! از انجمن علوم انسانی بن نشده...اون هایی که میبینید بن شدن افرادی بودند که برخلاف میل شما دنبال فیلتر کردن انجمن بودند.

دست گلشون درد نکنه ولی چون ما در راستای قوانین کشوری هستیم، کاری از دستشون بر نیامد ولی دلیلی نداره شرایط حضور افرادی چنین عصبانی و بدخواه رو در جمعمون فراهم کنیم.

حالا شاید بفهمید ما با چه کسانی سروکار داریم...ببخشید نمیدونید دوستان بخاطر اینکه از همین نفس بحث دلخواه شما بدشون میاد چندتا طومار زدند و الان هم تاپیکی رو داریم بررسی میکنیم ببینیم جدی کجای اون از این صحبتها بوده : )

قوانین انجمن انسانی خیلی دست و پا گیر سخت گیرانه و علمیه
    ممنون از تعریفتون
    حقیقتا باید جایی برای ریسک پزیری مدیران و گفتن مشکلات حقیقتی دوستان باشه ما همه انسانیم و در مواقعی به مشکلات و سوالاتی میرسیم که مغز ما قابلیت جواب دادنشون رو نداره.......................
    و رسیدگی میشه ولی چون جایی است برای رفع مشکلات دوستان فروم کار این دوست عزیز رو از گردونه این تاپیک حذف نمی کنند..........

یخرده واضح حرف بزنید الان چیرو باید ریسک کنیم و در ضمن مگه تاپیک تشک کشتی فرنگیه؟

4. 6 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز شما جواب سوالاتی که ازتون پرسیده میشه رو نمیدین اگر اطلاعاتی درباره موضوع تاپیک ندارید لطفا بحث رو منحرف نکنید.

از پست های خودتون سوال میشه سوال کننده رو ارجاع میدین به قصه و داستان یا توصیفات و تخیلات خودتون .. این دلایل مورد قبول خودتون هست پرسش کننده نمیتونه بر اساس تخیلات و توصیفات شما قانع بشم و بگه چون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این تخیلات ، برداشت ها و تعاریف رو داره و اطمینان داره که درسته پس حتما درست هست.

برای اینکه بتونید تعاریف خودتون رو ثابت کنید باید با زبان علم صحبت کنید زبانی که مورد پذیرش همه باشه نه زبانی که از تخیلات و تصورات شخصی شما نشات گرفته و انتظار داشته باشین بحث بر اساس تعاریف و برداشت های شخصی شما پیش بره و دوستان جواب سوالاتشون رو از برداشت های شخصی شما دریافت کنند. این بحث غیر استاندارد هست و به حاشیه میره.

تو یه بحث استاندارد یه نفر یه فرضیه بیان میکنه و برای فرضیه خودش با زبان علم ( قوائد و اصول فلسفه، منطق و یا قوانین علوم طبیعی) درستی فرضیه رو سعی میکنه اثبات کنه. و دیگری با دلایل علمی فرضیه رو رد میکنه یک انجمن علمی جایی برای تعاریف و عقاید شخصی و برداشت های شخصی نیست. باید قدرت دفاع از فرضیات و ادعاهای خودتون رو با زبانی که مورد قبول پرسش کننده هست رو داشته باشین (زبان علم)

دو سه صفحه اخیر رو بخونید جواب هیچ کدوم از سوالات رو ندادین و به جای جواب، پرسش کننده رو به قصه و داستان و تعاریف مورد پذیرش و تجارب شخصی خودتون ارجاع دادین.

6. 7 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

حالا شاید بفهمید ما با چه کسانی سروکار داریم...ببخشید نمیدونید دوستان بخاطر اینکه از همین نفس بحث دلخواه شما بدشون میاد چندتا طومار زدند و الان هم تاپیکی رو داریم بررسی میکنیم ببینیم جدی کجای اون از این صحبتها بوده : )
    من فکر نمیکنم دلیل اون طومارهایی که میگید فقط این باشه که همه از نفس بحث دلخواه ایشون بدشون میاد, مشکل روش بحثه
    مشکل اینه که یکی داره باهات بحث میکنه که کاملا آزادانه اعتقاداتش رو میتونه بیان کنه و ازشون دفاع کنه ولی تو میدونی که در جواب نمیتونی آزادانه دلایلت رو در رد اعتقادات اون بگی!
    هر آدم سالمی از همچین بحثی متنفر میشه!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من فکر نمیکنم دلیل اون طومارهایی که میگید فقط این باشه که همه از نفس بحث دلخواه ایشون بدشون میاد, مشکل روش بحثه
    مشکل اینه که یکی داره باهات بحث میکنه که کاملا آزادانه اعتقاداتش رو میتونه بیان کنه و ازشون دفاع کنه ولی تو میدونی که در جواب نمیتونی آزادانه دلایلت رو در رد اعتقادات اون بگی!
    هر آدم سالمی از همچین بحثی متنفر میشه!
    شاید من پوشیده گفتم و منظورم واضح نبود...بحث ایشون نیست...عزیزانی میگویند چرا اصلا ما یک همچین تاپیکهایی داریم؟ چرا در مورد ایکس و ایگرگ بحث میشه؟ اصلا به چه حقی در این موارد سوال و گفتگو میشه...وقتی دلایلشون برای حذف این تاپیکها ناکافی افتاد ، به دنبال این رفتند که انجمن رو ریپورت کنند و فیل.تر !

بعد کاربر به انجمن لاگ این میکنه میبینه بعله تا دیروز داشت این دوستمون در این تاپیک بحث میکرد حالا بن شده...لابد بدلیل اینکه در این تاپیک حرفی زده بن شده(کار نداریم به طیف فکری فرد مورد نظر اصلا)...در حالی که ایشون بدلیل مسایل حاشیه ای مانند اونچه عرض شد بن شده.

عادت شده مرتب میدان بحث رو حذف کنیم...در حالی که این عزیزان آزادانه و در هرجا حرفشون رو میزنند بقول شما...همین گقتگوی نصفه و نیمه رو از طرف مقابل برنمیتابند.

امیدواریم توضیحاتم کافی بوده باشه ...منظور یک روشنگری بود کسی بخاطر این صحبتها و پستها بن نشده./

9. 6 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

خیلی ممنون که توضیح دادید.من خودم کلا" با فیلترینگ مخالفم ..من خودم تو چند تا انجمن که فیلتر بودن فعالیت میکردم اونجا کاملا" آزادی وجود داشت .....

من معتقدم انسان باید به همه چیز شک کنه به همه چیز و خودش مسیر زندگی خودشو انتخاب کنه ...با تحقیق و مطالعه زیاد...

من اصلا" به هیچ وجه دنبال ریپورت کردن نیستم من به انجمن پی سی ورلد علاقه زیادی دارم و اولین انجمنی بوده که من توش عضو شدم اون موقع با اینترنت دیال آپ روز و شب تو این انجمن بودم .هیچ وقت مایل نیستم که این انجمن فیلتر بشه..

ولی به نظر من یه عده ای از تکامل داروین به شدت طرفداری میکنند در حالی که نظریه فرگشت و تکامل تو دنیا منتقدین خیلی زیادی هم داره .تئوری طراحی هوشمند دقیقا" مقابل این نظریه قرار میگیره و این که جهان هدفمند آفریده شده و پشت همه این اتفاقات این جهان یک شعور هوشمند و نظم وجود داره شما میتونید در مورد این تئوری بیشتر مطالعه کنید همچنین در مورد آنتونی فلو و هارون یحیی و کتاب های روشنگرانه شون حتما" مطالعه کنید تا به فهم حقیقت دنیا دست پیدا کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویلیام دمبسکی و جان جونز از نظریه پردازان مشهور حوزهٔ آفرینش هوشمند هستند.از اصلی‌ترین کتبی که اخیراً در این خصوص نگاشته شده، می توان به امضا در سلولNA و شواهدی بر طراحی هوشمند، تالیف استفان مایر اشاره نمود.

چرا تو این انجمن بیشتر از ریچارد داوکینز و استفان هاوکینگ طرفداری میشه یا چرا نظریه تکامل که کلی منتقد داره اینجا اینقدر طرفداری میشه و اسه من جای سواله

در مورد تقدیر و سرنوشت هم دین فقط ملاک من نیست در فلسفه هم چنین دیدگاهی وجود داره
    Fatalism

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس بنابر این ملاک من فقط دین نبوده ..من با مغز خودم وقایع زندگی خودم و اطافیانم رو تحلیل کردم و همچنین خیلی سوال کردم تا به این نتایج رسیدم.من عاشق رسیدن به حقیقت هستم از قدیم میگن جستجو گر یابنده هست ..به نظر من ارزش داره انسان تمام عمرشو صرف مطالعه کنه تا به حقیقت برسه مثل انیشتین یا خیلی از دانشمندای دیگه ..به نظر من نظریه تکامل هرگز نمیتونه معنای زندگی و هدفمندی جهان رو تشریح کنه.. اکثر مراکز علمی دنیا توسط یک عده مغرض ماتریالیسمی اداره میشه بعدا" به حرف من خواهید رسید ...
    Last edited by badboys_87; 15-03-2014 at 00:12.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

شاید من پوشیده گفتم و منظورم واضح نبود...بحث ایشون نیست...عزیزانی میگویند چرا اصلا ما یک همچین تاپیکهایی داریم؟ چرا در مورد ایکس و ایگرگ بحث میشه؟ اصلا به چه حقی در این موارد سوال و گفتگو میشه...وقتی دلایلشون برای حذف این تاپیکها ناکافی افتاد ، به دنبال این رفتند که انجمن رو ریپورت کنند و فیل.تر !
    ./
    من در انجمن های پرسش و پاسخ دینی هم بارها شاهد بودم در این موارد بحث میشه و حتی مخالفین نظر خودشون رو راحت بیان میکنند و بقیه نظر میدن پس باید در چه موردی بحث کنیم ؟؟

ریپورت کردن به نظر من کار غیر اخلاقی هستش ...

12. این کاربر از badboys_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سخن آخر اینکه شرمنده ام که در بحث دخالت کردم و حاشیه ای بر مبحث پیش آمده زدم و بجای اینکه پست مفید و دانش افزایی بدم از این حواشی سخن گفتم، اما نیاز دیدم تا موضوعی رو که نظرها رو تیره میکرد روشن کنم، بهرحال تمام سعی اینه که کار مدیریتی توسط خود کاربران پیش بره و حضور نظارتی نامرئی و کمرنگ باشه...

امیدوارم از اینجا به بعد تاپیک فقط به موضوع خودش بپردازه، انجمن راجع به هیچ چیزی موضع گیری نداره و خود کاربران و معلومات و دانش و سواد اونهاست که موضوعی رو پیش میبرند تا علمی گردآوری بشه و استفاده کنیم.

من در انجمن های پرسش و پاسخ دینی هم بارها شاهد بودم در این موارد بحث میشه و حتی مخالفین نظر خودشون رو راحت بیان میکنند و بقیه نظر میدن پس باید در چه موردی بحث کنیم ؟؟

ریپورت کردن به نظر من کار غیر اخلاقی هستش ...
    پاسخ سوال شما یک مقدار فقط دقت نظر نیاز داره

14. 3 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

پس بنابر این ملاک من فقط دین نبوده ..من بیشتر با مغز خودم تحلیل کردم و همچنین سوال کردم تا به این نتایج رسیدم.من عاشق رسیدن به حقیقت هستم از قدیم میگن جستجو گر یابنده هست ..به نظر من ارزش داره انسان تمام عمرشو صرف مطالعه کنه تا به حقیقت برسه مثل انیشتین
    اول اینکه تکامل تاپیک جداگانه داره برام جالبه که چرا مطابتون رو انجا مطرح نمیکنید و در این تاپیک با موضوع کاملا متفاوت علاقه دارید این مطالب رو بروز بدید
    ولی دلیلش از دید من کاملا مشخص هست چرا

دوم اینکه به نطر شما افرادی با سن زیر 30 سال از افرادی مثل داوکینز و راسل و هاوکینگ در کشوری که این افراد حتی یک کتاب چاپ شده ندارن چطور دربارشون بحث میکنن و علاقه دارن؟
    از دید شما فردی کتابهای رایگان حکومتی رو خونده باشه و بدون کوچترین تفکر و منطق به حافظه سپرده باشه دنبال حقیقت هست ولی فردی که به هزار مشقت و هزینه و ترس به یک کتاب دسترسی پیدا میکنه تا جواب سوالی رو کشف کنه به دنبال حقیقت نیست

به قول دوستمون هر انچه در مغز شما یا من هست دلیلی بر درستیش نیست بلکه دلیل سند و مدرک باید همراهش باشه نه فقط چون چیزی رو در نگاه ما خوشایند اومد مهر درستی بر اون بزنیم

بهتره مطالبتون در تاپیکهای مربوطه مطرح کنید کنید تا روش بحث بشه و بهشون جواب داده بشه نه مطالب ناربوط به تاپیک مطرح کنید که روش بحث کرد و کلا مسیر تاپیک منحرف بشه
    Last edited by Arash4484; 14-03-2014 at 16:24. دليل: بحث انجمنهای دیگر رو بهتره دیگه ادامه ندیم

16. 4 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

باشه ممنون... حتما" اونجا فعالیت میکنم....من با سانسور مخالفم کتاب های داوکینز تو اینترنت فراوانه راحت میشه دانلود کرد ...من میگم چرا نظر منتقدان و دانشمندانی که اونها رو نقد کردن رو نمیزارید مثل هارون یحیی و غیره و یک طرفه به قاضی میرید . به خاطر همین من شک میکردم شما دارید جانبداری میکنید . امیداورم که من و از این شک در بیارید شما همگی از همدیگه حمایت میکنید ولی من تنها هستم !
    به روی چشم من میرم تو تاپیک فرگشت اونجا هم فعالیت میکنم ...
    فرگشت به نظر من درست نیست تئوری طراحی هوشمند درسته
    من واقعا" یه خورده عصبانی بودم به خاطر همین تند رفتم منو ببخشید ..

دیدگاه هارون یحیی در باره حقیقت دنیا در مستند اسرار آزمایش :
    روشن است ،هدف از خلقت موجودی با عقل سلیم، هوش و حواس و قدرت تصمیم گیری این نیست که به بازیچه زودگذر عمر کوتاه دنیوی بپردازد. انسان در حضور خالق خود به آزمایشی گمارده می شود که بزرگترین حقیقت زندگی اوبه شمار می رود. این فیلم برای یادآوری این نکته ساخته شده است که این جهان صرفا کارگاه آزمایشی است و نوع بشر با گذراندن آن به نتیجه زندگی ابدی آخرت خواهد رسید..
    اگه شما بتونید من رو مجاب کنید و من از اعتقاداتم دست بردارم خیلی خوشحال میشم من هم با شما همکاری میکنم.. همه اعتقادات من امروز توسط پژوهش های علمی هم تایید شده و صرفا" یک توهم و تخیل نیست..خواهش میکنم اینقدر از نظریه تکامل داروین مایه نذارید اصلا" این نظریه مخالفان خیلی جدی داره در سطح دنیا
    Last edited by badboys_87; 14-03-2014 at 17:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •