تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 14 اولاول ... 7891011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 131

نام تاپيک: نظرتون راجع به LG LA 86000 چیه

پروفشنال mosicr77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

داداش گلم سونی w905a همون w904a هستش و قضیه همون 850 و 855 هستش
    اون گزینه 2وم پاناسونیک zt660 کیفیت فوق العاده ای داره ولی قیمتش بالایه 10 تومنه
    گزینه سوم هم که همون سامسونگ f8880 بازار خودمون هست
    همونطور که گفتم شما از بین f8880 سامسونگ و w904a ,hx855 سونی یکی رو انتخاب کنی ضرر نمیکنی و بهترین های بازار هستن

2. این کاربر از mosicr77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

داداش در ضمن تو این رنج قیمت 6 تا 7 پاناسونیک vt50 رو میتونی بخری که کیفیت فوق العاده ای داره

4. این کاربر از mosicr77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

داداش گلم سونی w905a همون w904a هستش و قضیه همون 850 و 855 هستش
    اون گزینه 2وم پاناسونیک zt660 کیفیت فوق العاده ای داره ولی قیمتش بالایه 10 تومنه
    گزینه سوم هم که همون سامسونگ f8880 بازار خودمون هست
    همونطور که گفتم شما از بین f8880 سامسونگ و w904a ,hx855 سونی یکی رو انتخاب کنی ضرر نمیکنی و بهترین های بازار هستن
    خیلی مخلصم واقعا ممنون
    نه ZT660 گرونه دیگه نمیخوام اونقدر هزینه کنم. دارم فکر میکنم شاید یه چیز ارزونتر بگیرم بهترم باشه چون دیگه تی وی های 4K زیاد میشن یه مدت دیگه ارزونتر میشن باز هوس میکنم اونا رو بگیرم
    از کجا میشه فهمید که چه مدلهای با کدهای مختلف یکی هستن؟ البته احتمالا یه چیزایش کم باشه مثل --- چون پاناسونیک که گرفتم همینطور بود
    اگه مطمئنا W904a همون W905a باشه که به احتمال زیاد همون رو میگیرم.
    راستی تو چندتا سایت چندتا تی وی رو که مصرف کننده ها و کارشناسای سایت ازشون تعریف کرده بودن رو لیست میکنم اگه نظری داری بگی ممنون میشم
    1-سونی 55HX853 احتمالا این با HX855 یکی باشه؟
    2- سامسونگ UE55ES 8000 که قیمتش یکم بالاست ولی شاید 46 اینچش مناسب باشه البته اگه این سایزو داشته باشه البته شما تو یه پستی f8880 رو به این مدل ترجیح داده بودی اگه اشتباه نکنم
    3-سامسونگ UE55F7000 شاید قیمتشم یکم مناسب باشه البته کیفیت رو ترجیح میدم به 300 400 هزینه کمتر

به ترتیب اولویت تا حالا اینا شد البته شاید بعضیاش یکی باشه اگه وقت کردی اینا رو با نظر خودت اولویت بندی کنی خیلی لطف کردی اگر دلیلش رو هم بگی که بینهایت شرمنده کردی راستش من اون پاناسونیکی که گفتی گرفته بودم البته شاید دقیقا همون مدل نبود ولی تو مایه های VT50 بود ولی چشممو اذیت میکرد تو زمینه های سفید جالب نبود و تو مشکی هم سایه روشن زیاد مشخص نمیشد و لی شفافیت فوق العاده و کنتراست عالی و رنگ آمیزی خوبی داشت سه بعدیم فکر میکنم از بقیه بهتر بود فقط 70 ساعت کار کرده بود نصف قیمت برگردوندم نمایندگی بخاطر همین اینبار نمیخوام اشتباه کنم

1-ٌW904a
    2-HX855
    3-HX853
    4-ES8000 البته این مدل اگه گرون باشه بیخیالش میشم
    5-F8880
    6-UE55F 7000

بازم ممنون
    Last edited by m.shahi; 26-12-2013 at 17:26.

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

خیلی مخلصم واقعا ممنون
    نه ZT660 گرونه دیگه نمیخوام اونقدر هزینه کنم. دارم فکر میکنم شاید یه چیز ارزونتر بگیرم بهترم باشه چون دیگه تی وی های 4K زیاد میشن یه مدت دیگه ارزونتر میشن باز هوس میکنم اونا رو بگیرم
    از کجا میشه فهمید که چه مدلهای با کدهای مختلف یکی هستن؟ البته احتمالا یه چیزایش کم باشه مثل --- چون پاناسونیک که گرفتم همینطور بود
    اگه مطمئنا W904a همون W905a باشه که به احتمال زیاد همون رو میگیرم.
    راستی تو چندتا سایت چندتا تی وی رو که مصرف کننده ها و کارشناسای سایت ازشون تعریف کرده بودن رو لیست میکنم اگه نظری داری بگی ممنون میشم
    1-سونی 55HX853 احتمالا این با HX855 یکی باشه؟
    2- سامسونگ UE55ES 8000 که قیمتش یکم بالاست ولی شاید 46 اینچش مناسب باشه البته اگه این سایزو داشته باشه البته شما تو یه پستی f8880 رو به این مدل ترجیح داده بودی اگه اشتباه نکنم
    3-سامسونگ UE55F7000 شاید قیمتشم یکم مناسب باشه البته کیفیت رو ترجیح میدم به 300 400 هزینه کمتر

به ترتیب اولویت تا حالا اینا شد البته شاید بعضیاش یکی باشه اگه وقت کردی اینا رو با نظر خودت اولویت بندی کنی خیلی لطف کردی اگر دلیلش رو هم بگی که بینهایت شرمنده کردی راستش من اون پاناسونیکی که گفتی گرفته بودم البته شاید دقیقا همون مدل نبود ولی تو مایه های VT50 بود ولی چشممو اذیت میکرد تو زمینه های سفید جالب نبود و تو مشکی هم سایه روشن زیاد مشخص نمیشد و لی شفافیت فوق العاده و کنتراست عالی و رنگ آمیزی خوبی داشت سه بعدیم فکر میکنم از بقیه بهتر بود فقط 70 ساعت کار کرده بود نصف قیمت برگردوندم نمایندگی بخاطر همین اینبار نمیخوام اشتباه کنم

1-ٌW904a
    2-HX855
    3-HX853
    4-ES8000 البته این مدل اگه گرون باشه بیخیالش میشم
    5-F8880
    6-UE55F 7000

بازم ممنون
    داداش گلم 853 و 855 یه مدل هستن خیالت راحت
    es8000 مدل سال قبل سامسونگ هست که یه مدل از f8000 پاینتر به حساب میاد و f8000 خیلی بهتره
    f7000 هم که در حد بقیه گزینه ها نیست
    همونطور که بهت گفتم کیفیت همه این 3 مدلی که مد نظرتون هستن عالیه
    اگه بحث گارانتی رو در نظر بگیرید سامسونگ گزینه اوله
    اگه بحث فرمت های قابل پخش باشه باز سامسونگ گزینه بهتریه
    صدا هم که به نظرم در ی حد هستن
    کیفیت تصویر هم با هر 3 مدل خفنن ولی باز به ترتیب عمق سیاهی hx855 و دقت رنگ سامسونگ f8000 و سونی w904a بهتر عمل میکنن
    در کل با توجه به چیزی که دیدم
    از نظر کیفیت تصویر همشون عالی هستن و انتخاب بینشون سخته ولی باز
    1.سونی w904a
    2.سامسونگ f8880(8000
    3.سونی hx855
    فقط اگه خواستی سونی بخری دقت کن w900a رو نخری که همون 904a هستش ولی چینی به اسم 900 هستش و ساخت مالزی باشه که همون w904 هستش
    ولی به صورت کلی (کیفیت..اسمارت بودن...ساپورت فرمت های صوتی و تصویری و زیبایی و گارانتی و خدمات پس از فروش)من f8880 سامسونگ رو پیشنهاد میدم
    در ضمن اینو هم بگم سامسونگ 8880 قابلیت نصب کیت ارتقاع سخت افزاری داره که سامسونگ گفته تو سال 2014 این کیت رو تو عرضه میکنه

7. این کاربر از mosicr77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    در مورد تلویزیون سونی 60EX630 چیزی میدونید البته سه بعدی نیست ولی قیمتش خیلی پایینه 5 میلیونه. البته فکر میکنم چینی باشه چون هیچ چیز درست و حسابی تو نت ازش نیست. تا حالا کسی از نزدیک دیده؟ کیفیت تصویرش چطوره. اگه تصویرش خوب باشه با این قیمت خیلی خوبه یه 60 اینچ بگیری
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

داداش گلم 853 و 855 یه مدل هستن خیالت راحت
    es8000 مدل سال قبل سامسونگ هست که یه مدل از f8000 پاینتر به حساب میاد و f8000 خیلی بهتره
    f7000 هم که در حد بقیه گزینه ها نیست
    همونطور که بهت گفتم کیفیت همه این 3 مدلی که مد نظرتون هستن عالیه
    اگه بحث گارانتی رو در نظر بگیرید سامسونگ گزینه اوله
    اگه بحث فرمت های قابل پخش باشه باز سامسونگ گزینه بهتریه
    صدا هم که به نظرم در ی حد هستن
    کیفیت تصویر هم با هر 3 مدل خفنن ولی باز به ترتیب عمق سیاهی hx855 و دقت رنگ سامسونگ f8000 و سونی w904a بهتر عمل میکنن
    در کل با توجه به چیزی که دیدم
    از نظر کیفیت تصویر همشون عالی هستن و انتخاب بینشون سخته ولی باز
    1.سونی w904a
    2.سامسونگ f8880(8000
    3.سونی hx855
    فقط اگه خواستی سونی بخری دقت کن w900a رو نخری که همون 904a هستش ولی چینی به اسم 900 هستش و ساخت مالزی باشه که همون w904 هستش
    ولی به صورت کلی (کیفیت..اسمارت بودن...ساپورت فرمت های صوتی و تصویری و زیبایی و گارانتی و خدمات پس از فروش)من f8880 سامسونگ رو پیشنهاد میدم
    در ضمن اینو هم بگم سامسونگ 8880 قابلیت نصب کیت ارتقاع سخت افزاری داره که سامسونگ گفته تو سال 2014 این کیت رو تو عرضه میکنه
    دوست بسیار عزیز ممنون از راهنمایی هات یه سایتی رفتم که تلوزیون ها رو به تر تیب زیر رده بندی کرده بود که مثل فرمایش شما هم هست

8. Philips 55PFL8008S 55-inch TV with Ambilight

7. Panasonic TX-L47DT65 Smart 3D TV

6. Sony Bravia 55-inch KDL-55HX853 LED TV

5. Sony KDL-40W905A smart 3D TV

4. Samsung UE55F8000 LCD TV

3. Panasonic TX-P60ZT65B 60-inch Plasma TV

2. Panasonic TX-L65WT600 Smart Viera 4K TV

1. Sony KD-65X9005A 65-inch 4K TV

سه تا آخری که هیچ ولی f8880 یه رده از W905بالاتره با این وجود فکر میکنم W905 تصویر و رنگ زیبا تری داشته باشه و W905 v, بگیرم البته 46 اینچش رو فکر میکنم به صرفه تره تفاوت قیمتش با 55 زیاده بانه مارکت 5 میلیون گذاشته و 55 اینچش حدود 2 میلیون و دویست گرونتره گفتم باقیشو میز و سینما خانگی بگیرم بهتره

یه کم بین قیمت و سایز تلویزیون و کیفیت گیر کردم میخوام بدونم اگه تفاوت کیفیت تو این تی وی ها زیاد نیست سایز 55 بگیرم با کیفیت یکم پایین تر یا 46 با کیفیت بالاتر

دو مدل ال جی هست که تو رنج پایین و لی 55 اینچه به نظرت ارزش داره بگیرم 55LM6200 و 55LA8600حدود 4 میلیون که قیمت پایینی هست مگر اینکه کیفیتش بد باشه و پول دور ریختن. بعد از این دوتا یه 55 اینچ قیمت یکم بالاتر هست 55ES7500 سامسونگ که قیمتش 6 میلیون و 400 هست

اون 60 اینچ سونی60EX630 هم جالب بود مگر اینکه اونم کیفیتش بد باشه البته 3D نیست که خیلی برام مهم نیست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و یه مدل 60 ایمنچی دیگه دقیقا با همون قیمت ولی 3D هم هست 60EX640

و یه مدل دیگه که 3D هست SONY PRODUCT SPECIFICATIONS LED 3D INTERNET TV 60R550
    و احتمالا هیچکدوم قابلیت ضبظ رو فلش رو نداره و از نظر پخش فرمت از طریق USB هم چیزی دربارش نیست فردا اگه شد با فروشگاه تماس میگیرم

الآن دارم ویرایش میکنم و این قسمت داخل پرانتز رو اضافه میکنم: (60 اینچا رو تماس گرفتم گفتن چینیه.
    با یه فروشنده تماس گرفتم گفت تصویر W904 خیلی خوبه و همونطور که شما فرمودین یکی از بهترینهاست و از F8880 تصویر بهتری داره. یه چیز جالب که پیش اومد اون مدل فیلیپس 8008 رو که پرسیدم گفت تصویرش بینظیره و از W905 هم بهتره 1400 هرتزه و --- اس هم داره میگفت دوربینم داره همونطور که میدونستی امبیلایت هم داره. ولی تو نت یه جا دیدم که گفته بود کار کردن باهاش سخته و زمانی که محیط بیرون تاریکه مشکی یه کوچولو به خاکستری میزنه البته امتیاز خوبی بهش داده بود چون از مدلهای دیگه هم ایراد زیاد گرفته بود کلا سختگیرانه بود.
    ولی الا یکم بین این 3 مدل موندم دیگه.
    راستی میگفت دلار که کشیده بالا یکم قیمتا بالا میره)

اگه خبری از بالا پایین رفتن دلار نباشه اویل هفته دیگه خرید میکنم راستی اگه جایی سراغ داشتی که از بانه بشه با قیمت مناسب تهیه کرد که جنس سالم و اصل به دستم برسونه معرفی کنی خیلی لطف میکنی اگر خواستی پخ بده ممنونتم
    راستی حالا حالاها فکر نمیکنم از دستم خلاص بشب چون یه تی وی تا 4 تومن و تی وی تا 2 تومن یا کمتر برای خواهرم و شمال هم میخوام بعدا اگر تونستی معرفی کردی که مثل همیشه شرمندم و لطف کردی
    بازم خیلی خیلی خیلی ازت ممنونم
    و برات آرزوی بهترینها رو دارم موفق و سلامت باشی
    Last edited by m.shahi; 31-12-2013 at 00:16.

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

داداش والا انتخاب خیلی سخته بین این مدل ها
    سونی w904 یکمی کیفیتش بهتره از f8880 ولی از نظر پخش فرمت سامسونگ کاملتره و حرفه ای تر
    فیلیپس هم عالیه ولی خوب چون تجربه ای ندارم از کارکردن باهاش نظری ندارم
    من خودم باشم سایز رو فدای کیفیت میکنم
    شما هم زیاد درگیر نکن خودتو یا سونی 904 بگیر یا سامسونگ f8880 رو
    در ضمن از بین ال جی هایی که گفتی la8600 تلویزیون بسیار خوبیه ولی در حد 904 و 8880 نیست
    ولی واسه خواهرتون(تا 4 تومن) گزینه عالی هستش که البته گزینه های دیگه هم هست
    واسه فروشگاه هم من خودم نمیشناسم ولی همین بانه مارکت و بانه ویترین خوبن
    هر سوای هم که داشتی بتونم جواب بدم خوشحال میشم

11. این کاربر از mosicr77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

داداش والا انتخاب خیلی سخته بین این مدل ها
    سونی w904 یکمی کیفیتش بهتره از f8880 ولی از نظر پخش فرمت سامسونگ کاملتره و حرفه ای تر
    فیلیپس هم عالیه ولی خوب چون تجربه ای ندارم از کارکردن باهاش نظری ندارم
    من خودم باشم سایز رو فدای کیفیت میکنم
    شما هم زیاد درگیر نکن خودتو یا سونی 904 بگیر یا سامسونگ f8880 رو
    در ضمن از بین ال جی هایی که گفتی la8600 تلویزیون بسیار خوبیه ولی در حد 904 و 8880 نیست
    ولی واسه خواهرتون(تا 4 تومن) گزینه عالی هستش که البته گزینه های دیگه هم هست
    واسه فروشگاه هم من خودم نمیشناسم ولی همین بانه مارکت و بانه ویترین خوبن
    هر سوای هم که داشتی بتونم جواب بدم خوشحال میشم
    واقعا ممنون از حسن توجهتون خیلی خیلی لطف کردی با عرض شرمندگی دوتا سوال دیگه
    1-تو این رنج قیمت یا یکم بالاتر 55 اینچ چی رو پیشنهاد میدین؟
    2-تا 4 تومن چی رو پیشنهاد میدین؟

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

واقعا ممنون از حسن توجهتون خیلی خیلی لطف کردی با عرض شرمندگی دوتا سوال دیگه
    1-تو این رنج قیمت یا یکم بالاتر 55 اینچ چی رو پیشنهاد میدین؟
    2-تا 4 تومن چی رو پیشنهاد میدین؟
    خواهش میکنم
    1.نهایت بودجت واسه 55 اینچ چقدره(هر چند پیشنهاد میدم اگه بودجه تا 6 تومن حالا یکم بیشتر 46 اینچ باکیفیت خریدش عاقلانه تره)
    ولی 55 اینچ این تلویزیون خوبه
    2.تا 4 تومن چند اینچ میخوای و از کدوم بازار میخواید بخرید
    کلا تا 4 تومن من پیشنهادم از بین ایم مدلهاست
    1.سامسونگ f6400(6450
    2.ال جی la8600 or lm8600
    3.سومی w804a

14. این کاربر از mosicr77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

خواهش میکنم
    1.نهایت بودجت واسه 55 اینچ چقدره(هر چند پیشنهاد میدم اگه بودجه تا 6 تومن حالا یکم بیشتر 46 اینچ باکیفیت خریدش عاقلانه تره)
    ولی 55 اینچ این تلویزیون خوبه
    2.تا 4 تومن چند اینچ میخوای و از کدوم بازار میخواید بخرید
    کلا تا 4 تومن من پیشنهادم از بین ایم مدلهاست
    1.سامسونگ f6400(6450
    2.ال جی la8600 or lm8600
    3.سومی w804a
    سلام دوست بسیار عزیز بازم ممنونم از راهنماییاتون زیر 4 میلیون رو همون f6400 که فرمودین رو قرار شد بگیرم
    یه فیلم مقایسه PFL8008 و W904 هست یه نگاهی بکنی نظرت رو بگی ممنون میشم البته انقدر درخشندگی فیلیپس بالاست که نور زیادی تصویر رو خراب کرده که فکر میکنم مشکل از دوربین فیلمبرداری باشه
    الآن نظرم همون 8008 هست 2 3 جا هم که داشتن گفتن تضمین میکنیم تصویرش از سونیه بهتره و پشیمون نمیشی

راستی من اصلا سه بعدی بودن برام مهم نیست یعنی اگه تی ویی باشه که سه بعدی نداشته باشه و کیفیتش از اینا بهتر باشه ترجیح میدم اونو بگیرم. همچین چیزی هست؟

کارت درسته ها این f7500 که معرفی کردین هم به نظر خیلی خوبه 4 هسته ای هم هست تصویرش فکر کنم در حد f8000 باشه تقریبا درسته؟ اگه اینطور باشه سایز 55 هم هست و واقعا ارزش خرید داره
    راستی f8880 رو میگن اسمبل ایران و چینه و f8000 اصلیه یه جا هم w900 رو میگفت چینی نیست و روش زده نالزی قیمتش هم 4 رو خورده ای بود

من عذر میخوام اینقدر دارم کشش میدم ولی چون دفعه قبل تی وی رو فقط 70 ساعت استفاده کرده بودم و باکلی ضرر فروختم اینبار احتیاط میکنم که یه انتخاب خوب کنم که حداقل 5 سالم جلوی چشممه تا الان بصورت اولویت یکی از این مدلا رو حتما میگیرم
    1- تی ویی که سه بعدی نداشته باشه بجاش هزینش صرف کیفت تصویر بهتر یا کیفت یکسان با سایز بزرگتر شده باشه تو همین رنج 5 ، 6 تومن البته فکر نکنم همچین چیزی باشه چون الان اکثر تی وی ها دیگه سه بعدی و هزینه تحمیلی اونو دارن
    2- PFL8008 (حتما فیلم رو ببین نظرت رو بگو، هر کی داره با اطمینان میگه تصویرش عالیه ولی خوب مشکل زیر نویس فارسی و خدمات رو داره. یه نامه زدم به فیلیپس در مورد زیر نویس فارسی گفتم حالا ببینم جواب میدن یا نه)
    3-ٌF7500
    4-W904
    خیلی موفق و سلامت باشی و واقعا ممنونم

لینک مشکل داشت
    Last edited by m.shahi; 31-12-2013 at 22:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •