تو بودی زیر دست اینا کار میکردی ؟ هر چی افتخار کسب میکردی به اسم خودشون تموم کنن ! نمونش هم زیاده
اگه کناره گیری هم میکرد میشد یه چیزی مثل مهدوی کیا و کریمی و... با اینهمه استعداد و هنر الان کجا دارن بازی میکنن
تو بودی زیر دست اینا کار میکردی ؟ هر چی افتخار کسب میکردی به اسم خودشون تموم کنن ! نمونش هم زیاده
اگه کناره گیری هم میکرد میشد یه چیزی مثل مهدوی کیا و کریمی و... با اینهمه استعداد و هنر الان کجا دارن بازی میکنن
مگه جایی برای افتخار کردن به وطن گذاشتن!
غیر از تحقر کردن ملت مگه کار دیگهای بلدن؟!
بعدشم کسانی که پناهنده میشن به خاطر آب و هوای کشورشون که به جایی پناهنده نمیشن که شما انگ وطن فروشی بهشون میزنید، کسی که پناهنده میشه از نظر سیاسی پناهنده میشه نه بخاطر این که خاک وطنش رو دوست نداره.
کسی همچی فکری کرد؟!
دوست داشتن یه لغت نیست! دوست داشتن تعهد میاره برا آدم.. آدمهای زیادی هستن که خارج از کشور هستن و به دلایل سیاسی هم خارج از کشور هستن و اجازه ی ورود به ایران رو ندارن.. اما هیچ کی بهشون پناهنده نمی گه چون "رسما" چنین چیزی رو اعلام یا درخواست نکردن و زندگی در اونجا رو با اکراه پذیرفتن نه با کله ه ه!
اولاً پناهنده شده به همین راحتیها هم نیست که هر کی سرش رو انداخت پایین رفت اون ور به عنوان پناهنده بپذیرنش. در ثانی این افرادی که شما میگید به اندازه کافی درآمد دارن که نخوان پناهنده بشن.
در ضمن من به شخصه به تاریخ کشورم افتخار میکنم و این عقیده رو دارم که شرایط حال حاضر این مرز و بوم اونی نیست که ما مستحقش باشیم.
دوستان چرا شلوغش مي كنين؟؟؟
آدم وقتي عاشق وطنش ميشه كه وطنش خرابه هم باشه نابود هم باشه لااقل به اون فرد احترام و ارزش انساني قايل باشه ولي وقتي اينطوري نيس ديگه يارو ديوونه نيس كه بازم "وطن ..وطن.." كنه.
يك بار متولد ميشيم و يك بار زندگي مي كنيم در نتيجه بايد به فكر زندگي بهتر بود يارو نه كار حرامي كرده و نه كار خلافي ......... .
قربون آدم چیز فهم...
به به . واقعا گل گفتی. حرف حق همینه . انسان نباید شعار زده بشه و در بعضی چیزها تعصب و افراط به خرج بده ...دوستان چرا شلوغش مي كنين؟؟؟
آدم وقتي عاشق وطنش ميشه كه وطنش خرابه هم باشه نابود هم باشه لااقل به اون فرد احترام و ارزش انساني قايل باشه ولي وقتي اينطوري نيس ديگه يارو ديوونه نيس كه بازم "وطن ..وطن.." كنه.
يك بار متولد ميشيم و يك بار زندگي مي كنيم در نتيجه بايد به فكر زندگي بهتر بود يارو نه كار حرامي كرده و نه كار خلافي ......... .
بهترین کارو کرده!
به نظر من وطن کیلو چند؟؟؟ اصلا هم مهم نیست ملت چی بگن بی غیرت وطن فروش هر چی میخوان بگن!
تایید میشهآدم وقتي عاشق وطنش ميشه كه وطنش خرابه هم باشه نابود هم باشه لااقل به اون فرد احترام و ارزش انساني قايل باشه ولي وقتي اينطوري نيس ديگه يارو ديوونه نيس كه بازم "وطن ..وطن.." كنه.
وقتی با ادم مثل ادم رفتار نمیکنن دلیلی نداره که ادم وطن وطن بکنه
.....................................
Last edited by نادر1368; 02-09-2009 at 21:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)