"اول منار رو بدزد، بعد چاه رو بکن"
"تو کتاب خوندی"
"OK, OK"
اینم تموم شد!
سریال جالبی بود! از سوژه اش خیلی خوشم اومد... اون پس گردنی هاش که خدا بود! سر پشت صحنه اش چقد خندیدیم!امیدوارم که سریال زیبای دیگری از این تیم در آینده ببینیم!
"اول منار رو بدزد، بعد چاه رو بکن"
"تو کتاب خوندی"
"OK, OK"
اینم تموم شد!
سریال جالبی بود! از سوژه اش خیلی خوشم اومد... اون پس گردنی هاش که خدا بود! سر پشت صحنه اش چقد خندیدیم!امیدوارم که سریال زیبای دیگری از این تیم در آینده ببینیم!
Last edited by E.N.A.Y.A.T; 03-11-2013 at 22:05.
سکانسه که هی پس گردنی میخورد عالی بود
سریال جالبی بود و اکثرا نقششون رو خوب بازی کرده بودند ، امیدوارم پژمان رو باز هم ببینیم![]()
در قسمت 1 پژمان ( از سری بعدی ) خواهید شنید
سکانس یک خانه پژمان
پژمان روی مبل نشسته و مدرک مربی گری خود را قاب شده بالای سرش به دیوار زده و در حال مکالمه تلفنی با وحید است
پژمان : بابا وحید یه کاری کن یه تیم پیدا کن بشم مربیش دیگه . این امیر علی نامرد دوباره اجاره خونه رو می خواد ببره بالا . توچرا آخه برای من هیچ کاری نمیکنی
وحید : هیچ کاری نکردم برای تو ؟؟!!! عوضش یه خبر توپ دارم برات
پژمان : چیه ؟
وحید : پدر بزرگ پسرعمه مدیر عامل باشگاه .....فوت کرد .
پژمان : خبر خوبت اینه . آقا بده آگهی رو
وحید :آگهی رو ولش کن دیروز مربیشونو اخراج کردن تیمشون الان مربی نداره فردا هشت صبح توبهشت زهرا میبینمت
پیغام از طرف آقای جمشیدی
سلام.دست تك تكتونو ميبوسم كه انقدر به من لطف داشتيد تو اين ١ماه.خواستم بگم تمام پيامهاتونو خوندم و تا جايى كه شد جواب دادم.اگر كسى جا افتاد مطمئن باشيد سهوى بوده.من بالا پايين زندگيو خوب ديدم و شك ندارم كه اين روزهاى طلايى هم ميگذره و خاطره ميشه.چيزى كه براى من مهمه موندن يه اسم كوچولو تو قلب نازنينتونه.ولى اينم قبول كنىيد جواب 300 تا پيام دادن در روز يكم سخته خدايى:-)) چه جواب دادم چه ندادم اينو بدونيد كه دوستون دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شريك پژمانم خوب شد چه صحنه استثنايي شدشقايق دهقان و دكتر و بهاره رهنما هرچقدر تلاش كردن بازم نتونستن و واقعا پايان خوبي شد!
كلاس مربيگري و ضرب المثل مناره رو بدزد و بعد چاقو رو بكن!!!!!!پژمان كه ديگه تهش بود
اينطوري گفت!؟
قايم كردنش با من
كه حتي شبيهشم نشنيدمواقعا پژمان استثانيي هست براي خودش!شقايق دهقان يك ذره كه سهل است امثال اينا به گرد پاي پژمان نمي رسن
![]()
سلام...
"پژمان" هم به پایان رسید... .
و بدون در نظر گرفتن اینکه مثل همیشه میتونست بهتر باشه و...
برای یه فوتبالیست و نه یه هنرپیشه باید بگم فوق العاده بازی کرد. ( که البته در مقابل درصدی از هنرپیشه ها هم که فقط اسم "هنر" رو یدک میکشن باز هم عالی کار کرد )
چون اگه توجه کرده باشید تا به حال شده در یکی دو سکانس فوتبالیست به عنوان مهمان در فیلم های قبل داشتیم، که اگه قرار بر مقایسه باشه، "پژمان" هنرمند ـه... .
و بجز این، یــه تیم خیلی صمیمی بودن، سروش و محراب و پیمان و دو جاری و ... چند تا دوسِت دیگه... .
امیدوارم چنین سریال هایی رو بیشتر ببینیم، چون خودم تنها سریالی بود که نگاه میکردم و
مطمئنم درصد زیادی از کسانی که TV نمیبینند چنین سریال هایی رو تماشا می کنند.
واقعا کارگردانی ضعیفی داشت.خود پژمان هم حرکاتش خیلی مصنوعی بود.با این سریال حالم دیگه از سریالای ایرانی بهم میخوره.
بازی پژمان به عنوان یه فوتبالیست واقعا خوب بود!
آقا اين پشت صحنه رو كه ميديدم با خودم گفتم بيژن بنفشه خواه شانس اورد سريال بيشتر ادامه نداشت وگرنه حتما يكي از اعضاشو از دست ميداد و قطع نخاع ميشد
بيچاره چه بلاهايي سرش اومد![]()
Last edited by constant_boy23; 04-11-2013 at 14:42.
ای کاش قسمت آخرو اینقدر خوب و باحال( از نظر من) نمی ساختند خیالم راحت تر بود حالا هی باید حسرت بخورم که حیف شد تموم شد ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)