دوست عزیز حداقل چیزی که من میدونم اینه که وقتی حالت بالانس باشه باید توی بازی. باتری به برق وصل باشه و گرنه لگ و تیک داره. و از نظر روشنایی. صفحه نور پایینتری داره. ولی در کل بستگی به کارایی خودت داره
دوست عزیز حداقل چیزی که من میدونم اینه که وقتی حالت بالانس باشه باید توی بازی. باتری به برق وصل باشه و گرنه لگ و تیک داره. و از نظر روشنایی. صفحه نور پایینتری داره. ولی در کل بستگی به کارایی خودت داره
سلام.دوستان چند سوال داشتم در مورد این لپتاپ.میگن کیبرد این مدل ظریف هست و احتمال خرابیش زیاده.تو سایت ها دیدم صفحه اچدی داره ایا مدل فول اچدی و بلوری دار هم داره.تو دبجی...زده رمش 16هست اما فروشنده ها میگن 8هستش.قیمت این مدل با صفحه فول اچدی و بلوری چنده.
برای لپ تاپ ها کانفیگ مشخصی در دست نمیتونه باشه ، هر مدلی دارن ، بله کانفیگ فوا اچدی بلوری هم میتونه داشته باشه.
دوستانی که این لپتاپو داذن به سوالات بالای من پاسخ بدید.
از و نظر من که کیبردش حرف نداره. عالیه
رم 8 و 16 و صفحه اچدی و فول اچدی هم هست. هرجا یه جوریه با رم 8 و صفحه معمولی تقریبا 3.300 تومن
با رم 16 و فول اچدی 3.700 اینطورا
حتی بعضیاش اس اس دی هم داره.
اگه رم 16وفول اچدی 3.700باشه حتما میرم بازار دنبالش خرید.دوستان کارت گرافیکش چجوریه از نظرقدرت و اینکه میگن داغ میکنه موقع بازی ای سنگین.تهران جای معتبری سراغ دارید برای خرید و قیمت گیری?اگه بله شماره بدید بهم تا زنگ بزنم بهشون.
8 گیگ رم ، اچ دی ، کیبورد عربی 3280 خریدم هفته پیش
خوب بوده نه؟
دوستانی که این مدل رو دارن: صفحه نمایش ANTI GLARE هست یانه؟ مات هست صفحه نمایش یا بازتاب اطراف در حالت نور کم تو مونیتور دیده میشه؟
اگه یه توضیحم راجع به عملکردش تو بازی های سنگین بدین ممنون میشم.
واسه من که اچ دیه و براقه
فک کنم فول اچ دیاش مات باشه
اره دیگه بازتاب نور داره این
بازی سنگینم نریختم هنوز![]()
یه سوال دیگه
وزنش چقده؟ اگه بتونین وزن باتری جدا، شارژر جدا و لپ تاپ بی باتری رو بگین که دیگه خیلی باحالین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)