سلام من از لینوکس ابونتو استفاده کردم شاید توزیع های دیگش XFS توش باشه یا اصلا بریم نرم افزاری پیدا کنیم که بتونه به این صورت فرمت کنه
سلام من از لینوکس ابونتو استفاده کردم شاید توزیع های دیگش XFS توش باشه یا اصلا بریم نرم افزاری پیدا کنیم که بتونه به این صورت فرمت کنه
اتفاقا من هم از ابونتو استفاده کردم، نشد! شاید فدورا و ... بشه. من یه صفحه ای پیدا کردم که یه راه حل هایی توش گفته که من سر در نیاوردم، چون اطلاعاتم در مورد از لینوکس خیلی کمه. لینکشو میذارم شاید فرجی بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا من هم از ابونتو استفاده کردم، نشد! شاید فدورا و ... بشه. من یه صفحه ای پیدا کردم که یه راه حل هایی توش گفته که من سر در نیاوردم، چون اطلاعاتم در مورد از لینوکس خیلی کمه. لینکشو میذارم شاید فرجی بشه
دوست عزیز
برای فرمت یک درایو با فایل XFS سیستم مطمئن شوید xfsprogs نصب شده است، اگر نه شما می توانید xfsprogs از مخازن با استفاده از دستور apt-get نصب کنید.
root@ubuntu:~# apt-get install xfsprogs
قبل از اینکه شما شروع به پارتیشن بندی و دیسک های قالب بندی کنید مطمئن شوید که شما می توانیم تمام درایوهای موجود در سیستم را با کمک از دستور ls لیست کند.
این آن مطبی بود که در آن سایت گفته شده که باید آن نرم افزار کوچک را در لینوکس تان نصب کنید
خوب اقا کاش میشد لینک دانلود هم میزاشتی
دوست عزیز
اینم سایت آن
سلام دوستان
آقا ما به هر لطایف الحیلی بود فلشمون رو با اوبونتو 12.10 به xfs فرمت کردم و باا نرم افزار تنظیم کردم و پیغامی که دا شبیه اینی که تو پست اول هست، نشد! و به طریق اولی تو تلویزیون هم جواب نداد
پیامی که داد این بود
![]()
دوست عزیز
شما درست عمل کردید و وقتی که DRIVE 1 را انتخاب کردید روی کلید ADJUST USB کلیک کنید کار تمام است حالا فلش شما برای برنامه ضبط آماده است و اگر تلویزیونتان قابلیت ضبط روی فلش را داشته باشد باید بدون هیچ مشگلی ضبط کند در سیستمهای سامسونگ نیازی به کار دیگر ندارد چون برای ضبط مستقیما روی فلش میرود ولی در سیستمهای که دارای حافظه داخلی هستند باید موقع ضبط مسیری را برای ضبط کردن مشخص کرد مثلا روی فلش و یا روی هارد که فکر می کنم که از TOOLS و یا منبع ورودی این مسیر انتخاب می شود چون من با سیستمهای ال جی کار نکردم نمی توانم پاسخ درستی به شما بدهم
سلام مجدد
من برای اینکه مطمئن شم که درست فرمت کردم، رفتمو یه تلویزیون سامسونگ پیدا کردم که باهاش فلشمو فرمت کنم. نه تو تنظیماتش چیزی به نام فرمت وجود داشت و نه زمانی که دکمه rec روی کنترل را میزدیم خبری از فرمت بود.
یه لطفی کنید اون عزیزانی که تلویزیونشون این قابلیت رو داره و یا به هر حال با هر تلویزیونی که تونستند باهاش فلش را فرمت کنند، مدل دقیق تلویزیون رو بیان کنند که ما مستقیما دنبال همون مدل باشیم. مثلا اگه سامسونگ بوده کدام مدلش بوده.
تلویزیونهای که قابلیت ضبط را داشته باشند می توان از آنها استفاده کنید بهترینهای آن از سری 5 به بالا ورژن E و F
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)