تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 103 اولاول ... 7891011121314152161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 1021

نام تاپيک: SAMSUNG GALAXY NOTE III

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

تعجب میکنم چرا هی گیر دادن که گوشی پلاستیکیه ؟ والا گوشیه ما زمین خورده هیچیش نشده ... نمیدونم چه دلیلی داره که فلزی بشه ... سامسونگ حتی صفحه هاش تو برخورد بیشتر از بدنه پلاستیکیش شکسته میشه ... آیفون که خوبه وقتی میخورده زمین انگار یه شیشه ماشین رو با سنگ شکوندی و کاملا ترک ترک شده ... نمیدونم چرا هیچکس به اون گیر نمیده ... تست های 4 مگاپیسکلی اچ تی سی رو هم جی اس ا م گذاشته واقعا افتضاح بود ...

2. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

امیدوارم نوت 2 ارزون شه ......

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

تعجب میکنم چرا هی گیر دادن که گوشی پلاستیکیه ؟ والا گوشیه ما زمین خورده هیچیش نشده ... نمیدونم چه دلیلی داره که فلزی بشه ... سامسونگ حتی صفحه هاش تو برخورد بیشتر از بدنه پلاستیکیش شکسته میشه ... آیفون که خوبه وقتی میخورده زمین انگار یه شیشه ماشین رو با سنگ شکوندی و کاملا ترک ترک شده ... نمیدونم چرا هیچکس به اون گیر نمیده ... تست های 4 مگاپیسکلی اچ تی سی رو هم جی اس ا م گذاشته واقعا افتضاح بود ...

چون آیفون میخوره زمین خراب میشه پس نباید به سامسونگ گیر داد ( تو مقاوم بودن آیفون صدالبته شکی وجود نداره )

سامسونگ خودش هم متوجه شده که اگه رو متریال گوشی هاش کار نکنه سهمی از بازارش از دست میده همون جور که اس4 سطح انتظارات مدیران سامسونگ تو فروش برآورده نکرد و گوشی مثل سونی زد که تنها برتریش ظاهر زیباتر و متریال بهترش هست تونست سهم خوبی از بازار بدست بیاره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته که سامسونگ خودش متوجه این مشکل شده و شایعه شده در تلاشه تا اس5 با متریال و ساختاری کامل جدید وارد بازار کنه
    اصلا خود شما ساختار اس4 به وان یا زد یا آیفون ( بدون در نظر گرفتن برتری نرم افزاری و سخت افزاری سامسونگ ) ترجیح میدی ؟؟؟

5. این کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بنظرم اگر از گوشی با احتیاط مراقبت کنی هیچیش نمیشه من گوشی 4 سال یپش خودمو که i8910 سامسونگ هستش دارم هنوز برچسب روی صفحه نمایش کنده نشده درب باری شل نشده روی سطح فلزی یا سیمانی نذاشتمش نمیدنم چرا خیلی ها اسرار دارن نشون بدن گوشی محکمی دارن یکی گوشی موبایل کارش برقراری ارتباطات مکالمه و اینترنت هستش مگه حتما باید گوشی را تو دست مثل پرتغال فشار بدی مگه میخوای آب گوشی را بگیری؟

7. این کاربر از years بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

GSMArena توی بلاگش نوشته :
    The display on the Note 3 is among the best we’ve used, if not the best
    یعنی :

صفحه نمایش نوت 3 اگر بهترین نباشه ، بین بهترین صفحه نمایش هایی بوده که ما تا به حال استفاده کردیم .
    Last edited by mohsenslr; 14-09-2013 at 07:48.

9. این کاربر از mohsenslr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

بنظرم اگر از گوشی با احتیاط مراقبت کنی هیچیش نمیشه من گوشی 4 سال یپش خودمو که i8910 سامسونگ هستش دارم هنوز برچسب روی صفحه نمایش کنده نشده درب باری شل نشده روی سطح فلزی یا سیمانی نذاشتمش نمیدنم چرا خیلی ها اسرار دارن نشون بدن گوشی محکمی دارن یکی گوشی موبایل کارش برقراری ارتباطات مکالمه و اینترنت هستش مگه حتما باید گوشی را تو دست مثل پرتغال فشار بدی مگه میخوای آب گوشی را بگیری؟
    دقیقا

چون آیفون میخوره زمین خراب میشه پس نباید به سامسونگ گیر داد ( تو مقاوم بودن آیفون صدالبته شکی وجود نداره )

سامسونگ خودش هم متوجه شده که اگه رو متریال گوشی هاش کار نکنه سهمی از بازارش از دست میده همون جور که اس4 سطح انتظارات مدیران سامسونگ تو فروش برآورده نکرد و گوشی مثل سونی زد که تنها برتریش ظاهر زیباتر و متریال بهترش هست تونست سهم خوبی از بازار بدست بیاره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته که سامسونگ خودش متوجه این مشکل شده و شایعه شده در تلاشه تا اس5 با متریال و ساختاری کامل جدید وارد بازار کنه
    اصلا خود شما ساختار اس4 به وان یا زد یا آیفون ( بدون در نظر گرفتن برتری نرم افزاری و سخت افزاری سامسونگ ) ترجیح میدی ؟؟؟

من که گفتم اصلا با پلاستیکی بودن گوشی سامسونگ مشکلی ندارم . سعی من بر اینه که از گوشیم مراقبت کنم ضربه نخوره .. گوشی که ضد ضربه نیست .. من بیشتر تو فاز قدرت سخت افزاری سامسونگ هستم ..

11. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

من که گفتم اصلا با پلاستیکی بودن گوشی سامسونگ مشکلی ندارم . سعی من بر اینه که از گوشیم مراقبت کنم ضربه نخوره .. گوشی که ضد ضربه نیست .. من بیشتر تو فاز قدرت سخت افزاری سامسونگ هستم ..
    خب شما که انقدر خوب مراقبت میکنی بهتره که گوشی مثلا آلمینیومی باشه تا پلاستیک

من بیشتر از اینکه قدرت سخت افزاری سامسونگ دوست داشته باشم نرم افزارهای سامسونگ دوست دارم مخصوصا سری نت چون الان همه گوشی ها فوق العاده قدرتمندن
    سامسونگ تو کنفرانساش دیگه مثل سابق روی سخت افزار مانور نمیده و بیشتر روی نرم افزاراش داره مانور میده و این تمایز سامسونگ با بقیه برنداست

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

GSMArena توی بلاگش نوشته :
    The display on the Note 3 is among the best we’ve used, if not the best
    یعنی :

صفحه نمایش نوت 3 اگر بهترین نباشه ، بین بهترین صفحه نمایش هایی بوده که ما تا به حال استفاده کردیم .
    چه جالب متنشو عوض کرده قبلا که من خونده بودمش نوشته بود

The display on the Note 3 is the best we’ve used, if not the best

صفحه نمایش نوت 3 اگر بهترین نباشه ، بهترین صفحه نمایشی بوده که ما تا به حال استفاده کردیم

14. این کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

هرچی فکر میکنم نمیدونم این متن چه ربطی به اون فیشه داره ... اگه میشه یکی توضیح بده آیا فیش شارژش دوباره تغییر کرده ؟ یعنی اگه OTG برای نوت1 داشته باشم برای نوت 3 کار نمیکنه ؟ 8 هزار تومن ضرر کردم ؟

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هرچی فکر میکنم نمیدونم این متن چه ربطی به اون فیشه داره ... اگه میشه یکی توضیح بده آیا فیش شارژش دوباره تغییر کرده ؟ یعنی اگه OTG برای نوت1 داشته باشم برای نوت 3 کار نمیکنه ؟ 8 هزار تومن ضرر کردم ؟
    این متن و اون عکس تنها وجه اشتراکشون اینه که هر دو از یکجا نقل شدن ! وگرنه هیچ ربطی ندارن ! همینطوری برای دیدن کابل جدید گذاشتم.
    نوت ۳ با usb ۲ کاملا سازگار هست. کابل شما هم کار میکنه باش

17. این کاربر از mohsenslr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •