سلام
ایسوس k46 دو تا کانفیگ داره
corei5 و core i7
آیا کانفیگ corei7 مشکل گرم شدن بیش از حد و مصرف زیاد باطری رو داره ؟
چون اختلاف قیمتش حدود 350 تومنه (هر دو هارد 1 ترا و رم 6 و گرافیک gforce740 داره)
ممنون
سلام
ایسوس k46 دو تا کانفیگ داره
corei5 و core i7
آیا کانفیگ corei7 مشکل گرم شدن بیش از حد و مصرف زیاد باطری رو داره ؟
چون اختلاف قیمتش حدود 350 تومنه (هر دو هارد 1 ترا و رم 6 و گرافیک gforce740 داره)
ممنون
Last edited by mishkaa; 29-10-2013 at 13:50.
سلام میشه راهنماییم کنیین؟؟ من یه لب تاپ میخوام تو قیمت 2 میلیون و 200 و 300. کارم بیشتر نرم افزارای آفیسه اینترنتم زیاد میرم میخوام با wireless مشکلی نداشته باشه وب کم هم داشته باشه.حتما هم سفید باشه . ترجیحا سونی باشه.
ممنون دوست عزیز ............ با بودجه زیر 2 تومن با پردازنده هاسول مدلی تو بازار هست؟؟
نه زیر دو تومان موجود نیست
دوستان گزینه ای با پردازنده Haswell Core i3 تو بازار موجوده؟
من یه Sony Vaio Pro 13 گرفتم که فوق العاده سبک و روون هست. سی پی یو Haswell i5 که انصافا امکاناتی که خود سونی روش اضافه کرده اینو به بهترین نوت بوکی که تا الان خریدم تبدیل کرده.
سلام دوستان
من می خواستم یک لپ تاپ برای کار مهندسی شیمی خودم بگیرم ,کامپیوتر خودم سیستم قوی ای داره برای اجرای هر نرم افزاری (Ci7 2600k-8G-Nvidea GTX 560Ti). ولی لپ تاپ رو میخواستم برای شرکت تو کلاسای نرم افزار که شرکت میخوام بکنم . برای همین هرچقدر هزینش کمتر باشه بهترهدیگه تا 1500 نهایتا ...
و اینکه آیا 3120M و 2020M کار من رو جواب میده ؟
پیشاپیش هم از کمکتون ممنونم![]()
سلام. نه ci3 ضعیف است
جی 580 با پردازند هci6 و گرافیک 630 یا 610 موجود است که قیمتش حدود 1650 - 1700 باید باشه.
اگر USB3 برایتان اهمیتی ندارد. acer E1 با پردازنده ci5 و گرافیک 710 باید حدود 1600 باشه.
لنوو ها رو دیدم اما یخورده قیمتشون بالاست ....
و اینکه پردازنده اون ایسره 3337U هستش ... بنچمارک 3120M از اون i5 ایسر بیشتره ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)