تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 249 اولاول ... 7891011121314152161111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

قرارداد انصاري فرد با پرسپوليس فسخ نشده است

رييس هيات فوتبال استان تهران گفت: کريم انصاري فرد هنوز قراردادش را با پرسپوليس فسخ نکرده است.
    حبيب الله شيرازي درباره وضعيت کريم انصاري فرد اظهارداشت: انصاري فرد به دليل اينکه بازيکن زير 28 سال است فصل گذشته با باشگاه پرسپوليس قرارداد 3 ساله امضا کرد.

به گزارش اوج ، وي ادامه داد: امسال که او مي خواهد به تراکتور برود بايد بيايد در هيات فوتبال تهران قراردادش را فسخ کند و رضايت نامه اش را تحويل بدهد. سپس ما مدارک را به هيات فوتبال تبريز مي فرستيم و قرارداد وي ثبت و کارت بازي اش صادر مي شود.

2. 2 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

قرارداد انصاري فرد با پرسپوليس فسخ نشده است

رييس هيات فوتبال استان تهران گفت: کريم انصاري فرد هنوز قراردادش را با پرسپوليس فسخ نکرده است.
    حبيب الله شيرازي درباره وضعيت کريم انصاري فرد اظهارداشت: انصاري فرد به دليل اينکه بازيکن زير 28 سال است فصل گذشته با باشگاه پرسپوليس قرارداد 3 ساله امضا کرد.

به گزارش اوج ، وي ادامه داد: امسال که او مي خواهد به تراکتور برود بايد بيايد در هيات فوتبال تهران قراردادش را فسخ کند و رضايت نامه اش را تحويل بدهد. سپس ما مدارک را به هيات فوتبال تبريز مي فرستيم و قرارداد وي ثبت و کارت بازي اش صادر مي شود.
    چند تن از مسئولان باشگاه تراکتورسازی امروز با حضور در باشگاه پرسپولیس رضایت‌نامه کریم انصاری‌فرد را از رویانیان گرفتند تا موانع قانونی بازی کردن این مهاجم در فصل جدید برداشته شود.
    ایسنا - مدیرعامل باشگاه پرسپولیس رضایت نامه کریم انصاری‌فرد را به باشگاه تراکتورسازی داد.

چند تن از مسئولان باشگاه تراکتورسازی امروز با حضور در باشگاه پرسپولیس رضایت‌نامه کریم انصاری‌فرد را از رویانیان گرفتند تا موانع قانونی بازی کردن این مهاجم در فصل جدید برداشته شود.

انصاری‌فرد در تاریخ 22 تیر با تراکتورسازی قرارداد بست اما تاریخ قرارداد او از سوی مسئولان این باشگاه 20 تیر درج شده است. با این حال تا امروز بحث بر سر این بود که آیا انصاری‌فرد می‌تواند در هفته اول مقابل پرسپولیس بازی کند یا نه؟

انصاری‌فرد برای فصل جدید هم با پرسپولیس قرارداد داشته و تاریخ قراردادش با تراکتور بعد از مهلت قانونی نقل و انتقالات ثبت شده است. امروز شهبازی مسئول نقل و انتقالات سازمان لیگ گفته بود در صورتی که تاریخ عقد قرارداد انصاری‌فرد با تراکتورسازی پس از پایان مهلت نقل و انتقالات باشد، او حق بازی برای تراکتورسازی را ندارد.

......................

فردوسی پور امشب رودروی استقلال قرا می گیرد

چهارمین دوره مسابقات فوتبال جام ستاره‌ها پس از سه روز تعطیلی از امشب از سر گرفته خواهد شد.
    به گزارش سرویس ورزشی خبرنو؛ در بازیهای امشب که در مجموعه فرهنگی ورزشی سبز ولنجک برگزار می شود، پرسپولیس از ساعت 22 به مصاف تیم پدر خوب خواهد رفت.

پرسپولیس که با یک تیم کامل به مسابقات امسال جام ستاره ها آمده، در بازی نخست برنده از زمین خارج شده بود. برای پرسپولیس بازیکنانی چون رضا جباری، مهدی تارتار، سهراب انتظاری و حسین عبدی به میدان خواهند رفت.

از ساعت 23 نیز دو تیم استقلال و پاراگ که عادل فردوسی پور را در اختیار دارد، به مصاف هم خواهند رفت. استقلال با حضور بازیکنانی چون هاشم حیدری، علی موسوی، ادموند اختر، رضا حسن زاده و محمد رضا مهدوی از جمله مدعیان این دوره جام ستاره ها است.

4. 3 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مجریان جنجالی در شبکه پرسپولیس!
    تاسیس شبکه ماهواره ای پرسپولیس یکی از اقداماتی جالب محمد رویانیان مدیر عامل پرسپولیس بود، او در روزهای اخیر با مشارکت یک شرکت خصوصی توانسته برخی از برنامه های جاه طلبانه اقتصادی‌اش را عملی کند که شبکه پرسپولیس تی وی یکی از آنها بود.
    جوان ایرانی: رویانیان مدیریت این شبکه را به طور کامل به رضا رشیدپور مجری با سابقه و سابق صداوسیما داده و رشیدپور نیز برای این شبکه برنامه های متعددی را تدارک دیده که یکی از آنها جذب چند مجری جوان و خوشنام و البته پرطرفدار است. چرا که رشیدپور برخلاف انتظار در این شبکه کار اجرا انجام نخواهد داد و تنها مدیریت می کند.

احسان علیخانی مجری محبوب صداوسیما که یک پرسپولیسی دوآتشه است انتخاب نخست رشیدپور می باشد و از وی برای همکاری با شبکه پرسپولیس تی وی دعوت کرده. در کنار علیخانی، محمود شهریاری مجری قدیمی و باسابقه صداوسیما که او نیز یک پرسپولیسی دو آتشه است نیز دعوت به همکاری کرده و او نیز به این دعوت پاسخ مثبت داده و قرار است با پرسپولیس تی وی همکاری کند.

منبع: افکار

...................................

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس قرارداد سه ساله خود را با این باشگاه ثبت کرد.
    به گزارش ملیت به نقل از مهر، علی دایی عصر امروز با حضور در هیات فوتبال استان تهران قرارداد خود را با باشگاه پرسپولیس به ثبت رساند. نکته جالب این که قراداد علی دایی با باشگاه پرسپولیس 3 ساله ثبت شده است.

پیش‌تر گفته می‌شد دایی برای یک فصل با سرخپوشان پایتخت توافق کرده است.

...................................

یادش به خیر ....

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.................................

رويانيان: خيلي ضرر کرديم

يکشنبه ۳۰ تير ۱۳۹۲ ساعت ۱۸:۱۰
    مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: حقمان بود که يک تيم کامل و بدون نقص ببنديم ولي شوکي که به پرسپوليس وارد کردند خيلي به تيم ضرر رساند.

محمد رويانيان اظهار کرد: ما در سايه تفکر علي‌دايي تيم مناسبي داريم، همچنين قرار بود چند بازيکن ديگر نيز به تيم اضافه شوند ولي در آستانه بستن قرارداد با اين بازيکنان، موضوع رفتنم از باشگاه پرسپوليس مطرح شد و طبيعي است که آن‌ها وقتي وضعيت را نامشخص ببينند، عقب بکشند. با اين حال تا هفته روز گذشته مشخص نبود که در تيم ماندني هستم يا خير و اين موضوع خيلي به نقل و انتقالات تيم ضربه زد.

به گزارش ايسنا، وي عنوان کرد: با تمام اتفاقاتي که افتاد، به نظرم در مجموع تيم کاملي داريم که ميانگين سنش حدود 5 سال پايين آمده و اگر بتوانيم فقط يک مهره ديگر که من و علي دايي به آن فکر مي‌کنيم، به تيم اضافه شود، قطعا تکميل‌تر نيز خواهيم شد.

وي در پاسخ به اين سوال که آيا اين بازيکن محمدرضا خلعتبري خواهد بود، گفت: خلعتبري در حال حاضر با عجمان امارات قرارداد دارد و قراردادش هم قبل از اين اقدام سخيف اماراتي‌ها بسته شده که قطعا او هيچ وقت ما را به آن‌ها نمي‌فروشد زيرا يک بازيکن با غيرت و داراي تعصب است ولي قرارداد قانوني دارد و بايد براي فسخش هزينه کنيم، حتي ممکن است رضايت ندهند. به هر حال نبايد او را تحت فشار بگذاريم ولي پيگيري‌هايمان را براي جذب او انجام مي‌دهيم تا ببينيم قسمت چه مي‌شود.

محتوای مخفی: ادامه 
    رويانيان با اشاره به وضعيت تيمش خاطر نشان کرد: بازيکنان ارزشمندي در خطوط مختلف دفاع، حمله، وهافبک جذب کرديم مثلا سيد صالحي در پست فورواد به تيم اضافه شد که در آسيا آقاي گل است و به نظر من يک گلزن تمام عيار است و سال گذشته دومين گلزن برتر ليگ هم بوده و يا جواناني مثل يونس شاکري، عباس‌زاده و هادي نوروزي که مي‌خواهند خودشان را نشان دهند و با غيرت نيز هستند در تيم حضور دارند.

وي ادامه داد: در خط هافبک 11 بازيکن جذب کرديم يعني در مقايسه با سال گذشته که 5-6 هافبک داشتيم، شرايط بسيار بهتر است. در گذشته که اين بازيکنان با هم هماهنگ نبودند، رضا حقيقي را در نيم فصل دوم به مجموعه تيم اضافه کرديم که کلي تغيير به وجود آورد، خوشبختانه امسال بازيکنان خوبي مانند کفش‌گري، د‌هنوي و مارکو را در اين پست به خدمت گرفتيم و جا دارد تاکيد کنم که سن تيم فوتبال پرسپوليس از 30 سال به 25 سال کاهش پيدا کرده است به همين دليل کارمان را با علي دايي، سرمربي تيم براساس جوان‌گرايي شروع کرديم و خوبي اين مربي هم اين است که قدرت ريسک دارد و به جوان‌ها اعتماد مي‌کند.

مدير عامل باشگاه پرسپوليس تهران با اشاره به رفت و آمد افراد مختلف به هيات مديره مدعي شد: در اين مدت هر روز يک نفر را مي‌آوردند، يکي هنوز نيازمده مصاحبه مي‌کرد و بيانيه مي‌داد و ديگري هم سريعا خداحافظي مي‌کرد، بالاخره ما متوجه نشديم چه کساني را به هيات مديره آوردند و چه کساني رفتند، البته بايد از محمدعباسي، وزير ورزش و جوانان به خاطر متانت و تدبيرش و همچنين از سجادي معاونش به خاطر اينکه دوست داشت يک کار خوب در باشگاه پرسپوليس انجام شود، تشکر کنم ولي اين موضوعات از خياباني آب مي‌خورد که يک کاخ در آنجا وجود دارد!

وي در پاسخ به اين سوال که آيا کامبوزيا رييس فدراسيون شطرنج که مدت عضويتش در هيات مديره باشگاه دوامي نداشت قصد بيرون کردن شما را داشت يا خير، تصريح کرد: به او احترام مي‌گذارم و متاثرم از اينکه اينطور به باشگاه پرسپوليس وارد شد.
    به نظرم ناپختگي کرد که در نبود من مصاحبه کرد، متاسفانه مردم ايران هيچ خوششان نمي‌آيد که يک مديري با روي کار آمدن بخواهد پشت نفر قبلي حرف بزند. هر کسي بايد کار خودش را انجام دهد. فکر مي‌کنم از اين جهت هواداران موضع گرفتند و از طرف ديگر کامبوزيا آدم با شخصيتي است که در ورزش زحمت کشيده و من او را مقصر نمي‌دانم.

وي ادامه داد: به دکتر عباسي، وزير ورزش و جوانان اصرار کردم و کتبا به او نامه‌اي نوشتم که حتما بايد علي پروين به عنوان نماينده پيشکسوتان در هيات مديره باشد که درخواستي کتبي من در وزارت ورزش نيز موجود است.

رويانيان در مورد شکايت از بازيکناني که با باشگاه پرسپوليس به توافق رسيدند ولي به تيم‌هاي ديگر رفتند، عنوان کرد: سه روز پيش با مدير عامل باشگاه سپاهان در حضور حسن‌زاده رييس کميته انضباطي طي 2-3 ساعت جلسه صحبت کرديم که خوشبختانه شکايت‌ها حل شد و مقرر شد قاسم دهنوي به کارش با قدرت در پرسپوليس ادامه دهد و فقط بحث برخورد کميته انضباطي مطرح است که قطعا آن‌ها صاحب اختيارند و در خصوص موضوع شجاع خليل‌زاده هم رضايت داديم و او مي‌تواند مشکلاتش را با باشگاه مس کرمان حل کند و به توافق برسد.

وي درباره هدف امسال تيم فوتبال پرسپوليس در ليگ برتر هم بيان کرد: ما بايد با قدرت به سمت قهرماني پيش برويم و ببينيم در آينده چه رقم خواهد خورد.

.........................................

رویانیان و خاطره مشتی که عادل به او زد!

محمد رویانیان یکی از مهمانان ضیافت تیم رسانه ورزش بود که برای معرفی اسپانسر جدید و رونمایی از لباس جدید این تیم برگزار شد.
    ایسنا، رویانیان پس از دعوای اساسی رسانه ای با علی فتح الله زاده با او قرار گذاشته بود تا با هم به این ضیافت افطاری بروند و از دوستی های شان بگویند اما وقتی او به هتل استقلال رسید ، با تماسی از مدیر آبی ها مواجه شد که می گفت به این افطار نمی آید. رویانیان اما به جمع اصحاب رسانه های ورزشی رفت و چند کلامی هم برای شان سخنرانی داشت. او که کنار عادل فردوسی پور نشسته بود یاد روزهای نخست حضورش در فوتبال افتاد و شب اولی که حکم مدیریتش را گرفت ؛«شب اولی که حکم مدیر عاملی را گرفتم ، عادل فردوسی‌پور در برنامه ۹۰ چنان ضربه‌ای به من زد که یکسال در شوک بودم . ولی خود او در این مدت که این مسائل ایجاد شد می گفت حیف است که از فوتبال بروم چون تازه زیر و بمش را یاد گرفتم. نمی دانم شاید هم برای این می گوید که نبودن من برنامه اش را از رونق می اندازد! »
    مدیر پرسپولیس بعد از تقدیر از زحمات رسانه ها باز هم با آنها شوخی کرد و گفت:«من نمی‌خواستم در این مراسم شرکت کنم . شما افطاری تان را در هتل استقلال دادید ، اسپانسر تیم تان هم که نام سپاهان دارد. پس من نباید اینجا می آمدم چون همه چیز علیه ماست(خنده)»
    او البته بعد از این مدیر شرکت نفت سپاهان را یک پرسپولیسی دو آتشه خواند و از همه حضار خواست که تشویقش کنند. تیم رسانه ورزش را جمعی از سردبیران و روزنامه نگاران ورزشی تشکیل می دهند که هدایتش را محمود کلهر بر عهده دارد

.............................................

گفتگوها با خلعتبري خوب پيش مي رود/ خوشحال می شویم نکونام پرسپولیسی شود!

قائم مقام باشگاه پرسپوليس، گفت: تا اين لحظه باشگاه پرسپوليس هيچ مذاكره اي با جواد نكونام نداشته است.

بهروز منتقمی گفت: هيچ مذاكره اي براي جذب جواد نكونام نداشته ايم، اما به طور حتم اگر او بخواهد در پرسپوليس حضور پيدا كند ما خوشحال خواهيم شد.
    وي در رابطه با خلعتبري هم گفت : رويانيان به صورت مستقيم براي جذب اين بازيكن مذاكره مي كند و باشگاه پرسپوليس علاقه زيادي به جذب وي دارد، اما بايد مشكلات پيش رو حل شود.

قائم مقام باشگاه پرسپوليس، گفت: ما به جذب خلعتبري اميد زيادي داريم اما بايد رضايت نامه او را از باشگاه عجمان امارات بگيريم.

وي در خصوص اتمام ماموريت خود در باشگاه پرسپوليس، تصريح كرد : اين ماموريت در پايان تيرماه به پايان مي رسد، اما مديرعامل پرسپوليس خواستار تمديد ماموريت من در اين باشگاه شده است.

وي در رابطه با نشست باشگاه هاي بدهكار و سازمان ليگ، اظهار داشت: در نشست امروز قرار شد كميته حل اختلاف با حضور نمايندگان باشگاه ها، مسئولان سازمان ليگ و كميته انضباطي در فدراسيون براي حل مشكل تشكيل شود.

منتقمي خاطرنشان كرد: همچنين قرار شد ابتدا ۳۰ درصد از بدهي ما از درآمد هاي ما از سوي سازمان ليگ پرداخت شود و سپس در يك مدت زماني براي تسويه حساب اقدام كنيم.

........................................

6. 7 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

این فرکانس شبکه چنده ؟؟ 11137 نه برای ----- میار ه نه دی وی بی !

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

این فرکانس شبکه چنده ؟؟ 11137 نه برای ----- میار ه نه دی وی بی !
    روی شبکه دیجیتال که نیست...

----------------------
    خلعتبری به امارات رفت
    محمدرضا خلعتبری برای پیوستن به اردوی عجمان به امارات رفت.
    به گزارش نامه به نقل از ایسنا ، مهاجم ملی‌پوش فصل گذشته سپاهان که پس از پایان لیگ با عجمان امارات قرارداد بسته بود، پس از تغییر نام لیگ این کشور به خلیج ع.ر.ب.ی برای پیوستن به این تیم با مسائلی روبرو شد اما به فدراسیون فوتبال اعلام کرد که پیش از تغییر نام لیگ امارات قراردادش را امضا کرده است.
    او صبح امروز (یکشنبه)‌ به دوبی رفت تا به اردوی عجمان بپیوندد. با این حال پرسپولیسی‌ها به شدت به دنبال این بازیکن هستند و این روزها برای جلب رضایت مسئولان باشگاه عجمان تلاش می کنند.

فسخ قرارداد خلعتبری با این تیم مبلغ هنگفتی نیاز دارد که پرسپولیس قصد دارد با کمک منابع دولتی این پول را فراهم کند و خلعتبری را به خدمت بگیرد.

این خلعتبری هم عجب گیری افتاده...بدبخت اومده زرنگی کنه یه پولی به جیب بزنه حالا باید چشمش به دست این و اون باشه...دیگه باید دید رویانیان چکار میکنه.میتونه اون ضرری که به پرسپولیس وارد کردن رو با جذب خلعتبری جبران کنه؟

9. 3 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

روی شبکه دیجیتال که نیست...

----------------------
    خلعتبری به امارات رفت
    محمدرضا خلعتبری برای پیوستن به اردوی عجمان به امارات رفت.
    به گزارش نامه به نقل از ایسنا ، مهاجم ملی‌پوش فصل گذشته سپاهان که پس از پایان لیگ با عجمان امارات قرارداد بسته بود، پس از تغییر نام لیگ این کشور به خلیج ع.ر.ب.ی برای پیوستن به این تیم با مسائلی روبرو شد اما به فدراسیون فوتبال اعلام کرد که پیش از تغییر نام لیگ امارات قراردادش را امضا کرده است.
    او صبح امروز (یکشنبه)‌ به دوبی رفت تا به اردوی عجمان بپیوندد. با این حال پرسپولیسی‌ها به شدت به دنبال این بازیکن هستند و این روزها برای جلب رضایت مسئولان باشگاه عجمان تلاش می کنند.

فسخ قرارداد خلعتبری با این تیم مبلغ هنگفتی نیاز دارد که پرسپولیس قصد دارد با کمک منابع دولتی این پول را فراهم کند و خلعتبری را به خدمت بگیرد.

این خلعتبری هم عجب گیری افتاده...بدبخت اومده زرنگی کنه یه پولی به جیب بزنه حالا باید چشمش به دست این و اون باشه...دیگه باید دید رویانیان چکار میکنه.میتونه اون ضرری که به پرسپولیس وارد کردن رو با جذب خلعتبری جبران کنه؟
    روی ماهواره نیست ؟! من گفتم روی دیجیتال ؟ روی هاتبرده فرکانس دادن ولی برای ما توی دستگاه ----- !!! و داخل پی سی ( دی وی بی ) نمیارتش

11. این کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

روی ماهواره نیست ؟! من گفتم روی دیجیتال ؟ روی هاتبرده فرکانس دادن ولی برای ما توی دستگاه ----- !!! و داخل پی سی ( دی وی بی ) نمیارتش
    من فکر کردم منظورت دستگاه های دیجیتاله؟
    نمیدونم من که تست نکردم ولی دوستان قبلا گرفته بودن این کانال رو

Last edited by aluminum; 21-07-2013 at 19:30.

13. این کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

از تمام دوستان پرسپولیسی دعوت میکنم تو این تاپیک جدید مشارکت داشته باشند، من خودم ایشالله از این به بعد همیشه در خدمتم.

حیفه تاپیک پرسپولیس بزرگ انقدر سوت و کور باشه ، اونم با این همه طرفدارهای بی شمار! انصافا دلیل اصلی اینکه خیلیا پست نمیدن اوضاع اشفته اخیره که دیگه صبر همه رو لبریز کرده.

تا کی باید حاشیه و چیز های متفرقه انقدر زیاد باشه اطراف تیم ...... این چند ساله اخیر واسه کسی رمق نذاشته

راستش میخواستم یه پست طولانی بزنم واسه تحلیل نقل و نباتات باشگاه ، که فعلا وقت آزادش نیس اما گفتم حتما نظرم رو باید در مورد بازی چهارشنبه بگم.

چهارشنبه اولین بازی پرسولیس و بازی اغازین لیگه ، اونم با چه تیمی! تراکتور!شاید واسه خیلیا تقابل انصاری فرد و کریمی و کاظمیان با پرسپولیس جنس یه هفته تیتر هاشونو جور کنه ، و خیلی ها هم براشون جذاب باشه ، اما واسه من یکی زیاد موضوع جالبی نیست، من از علی کریمی بیشتر از اینها انتظار دارم ، ولی داش علی همیشه کج خلقی میکنه و زود قضاوت میکنه ، میدونم ناراحتی هایی داشت با سردار ولی قابل حل بود .

اون خداحافظی احساسی ، اون قضاوت عجولانه و پیامک های عجولانه به هوادارا کار رو به بد جایی کشوند ، احتمالش زیاد بود که اگه این اتفاق های اخیر نمی افتاد و اینجوری ماجرا پیش نمیرفت داش علی الان تو پرسپولیس بود! رویانیان که اگه کسی رو بخواد همه جوره پاشه ، و مطمئنآ کریمی رو نگه میداشت ، اختلافات کریمی و دایی هم که دیگه کم رنگ شده بود و با هم خوب شده بودن ، واقعا میشد که الان تو پرسپولیس باشه

کریم رو هم بر خلاف خیلیا که زود یادشون رفت که چند سال اخیر جز بهترین گلزنان لیگ بود و جز بهترین استعداد های ایران بود ولی من یادمه که چقدر خواهان داشت و با چه اوضاعی بلاخره پرسپولیسی شد ، اما فصل خوبی رو سپری نکرد و این شد که شد بزرگترین کلاه چند سال اخیر که سر پرسپولیس رفته!!!!!
    اما به نظرم دایی بهترین تصمیم رو گرفت در موردش و کاملا ازش حمایت میکنم ، اقتداری که نشون دادا باعث شد تیم منسجم و یه دست بمونه و کسی خودشو بالاتر از بقیه نبینه! یه جورایی کریم انصاریفرد حقشه! پرسپولیس بزرگتر از این حرفاست که وایسه اقا استراحتش رو کنه ، خوش گذرونیاشم کنه بعد بگه حالا وقت هست اخر کار یکی از پیشنهاد هامو قبول میکنم!
    خیلی راحت میتونست سر اون بند جدایی اول با تیم به توافق برسه ، و معلوم شه که پرسپولیسه بعد یه هفته اجازه مرخصی بگیره و بیاد، نه اینکه واسه پرسپولیس ناز کنه!
    Last edited by eman619rv; 21-07-2013 at 20:15.

15. 8 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بهتره که قبل بازی رو ترکیب احتمالی تیم مقابل و ترکیب تیم خودمون صحبت بشه
    بعد بازی هم نقاط قوت و ضعف تیم بررسی بشه
    من خودم عقیده دارم نباید از بازی اول انتظار یک بازی زیبا همراه با برد را در نظر داشته باشیم
    به نظر من به تیم باید 4 هفته وقت داد

نظر دیگه هم اینه که تیمهای دایی خیلی زیبا بازی نمی کنن و بیشتر دوندگی و درگیری دارن پس شاید نباید دنبال بردهای پرگل باشیم

17. 3 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

اعزام نماينده‌پرسپوليس براي مذاکره با عجمان

نماينده باشگاه پرسپوليس براي مذاکره با عجمان امارات در خصوص جذب خلعتبري عازم امارات مي‌شود.
    مسئولان باشگاه پرسپوليس با توجه به تاييد دايي به دنبال جذب محمدرضا خلعتبري مهاجم ملي‌پوش کشورمان هستند.

به گزارش فارس، از همين رو پس از پيگيري‌هاي انجام شده قرار است نماينده باشگاه پرسپوليس طي دو روز آينده سفري به امارات داشته باشند تا با مسئولان باشگاه عجمان ديدار کنند.

گفتني است مسئولان باشگاه پرسپوليس تاکيد زيادي مبني بر به خدمت گرفتن خلعتبري دارند

19. 3 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •