تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 64 اولاول ... 7891011121314152161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 631

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | فصل 2013-2014

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

ریبری و نویر مصدوم بودن مسعود جان، ولی خب آره دائما تو ذهنش هست که از سیستم هاینکس تقلید نکنه
    نوئر و ریبری کی مصدوم شدن؟!

به خدا چیز سختی نیست اینکه بدونی دورتموند سرعتی هست و نباید یه دفاع فوق کند مثه فن بویتن بزاری تو زمین..
    مارتینز چی؟
    دانته چی؟

2. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بازی واسه گواردیولا مهم نبود. تعویض های آخر بازی کاملا این رو ثابت میکنه.

عجب چکی زد گواردیولا به تیاگو. چقدر حال کردم. دلم خنک شد!

تیاگو یه برتری مهم داره نسبت به هافبک های مرکزی بایرن ( شوان اشتایگر - مارتینز ) : بلده پاس خطرناک بده و دریبل کنه.
    و ضعفش : در دفاع به خوبی این دو نیست.
    Last edited by Yi Yi; 28-07-2013 at 01:03.

4. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نوئر و ریبری کی مصدوم شدن؟!

به خدا چیز سختی نیست اینکه بدونی دورتموند سرعتی هست و نباید یه دفاع فوق کند مثه فن بویتن بزاری تو زمین..
    مثل اینکه تو بازی با بارسا دچار مصدومیت جزئی شدن،

قبل از بازی تو فروم دورتموند گفتم پپ شناختی از دورتموند نداره، بازی هم تو زمین دورتموند، ما عملا زیر و رو شدیم ولی دورتموند همون تیمه

تازه اونا با انگیزه ی انتقام اومدن و ما تو باد غرور !

تا پپ بیاد حساسیت همچین بازی هایی رو درک کنه حسابی مارو دق داده

سوگلیش گند زده، حالا اینکه بزنه تو گوشش چیزی درست می شه؟ مگه اکبر میثاقیانه؟

یاد دون یوپ هاینکس بخیر که وقتی می گفت فلان تیم رو آنالیز کردم، خیال ما به کل راحت می شد

6. 7 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من به شخصه نه از رفتن هاينكس(كه به نظرم خوب موقعي رفت)خوشحال شدم نه از اومدن گوارديولا!

حالا اين بازي مهم نبود(خوبه تهش جام دادن)به اميد فصلي رويايي تر از پارسال!البته فوتبال امروز ديگه همه چيز داخل زمين نيست!

8. 2 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بروسیا دورتموند 4 – بایرن مونیخ 2: پپ اولین جام را از دست داد

پیروزی‌های درخشان بایرن در دیدارهای دوستانه بود و اولین بازی رسمی آنها با پپ گواردیولا با شکست همراه شد.

سایت گل – پپ گواردیولا اولین جام خود در بایرن مونیخ را از دست داد. او که با بایرن نتایج درخشانی در بازی‌های دوستانه گرفته بود در اولین دیدار رسمی خود با این تیم چهار بر دو در سیگنال ایدونا پارک مغلوب بروسیا دورتموند شد و نتوانست سوپرجام آلمان را فتح کند.

گواردیولا از سیستم 1-4-1-4 بهره گرفته بود که در پیش‌فصل آن را بسیار تمرین کرده بود و تیاگو آلکانتارا در پست هافبک دفاعی قرار داشت.
    اما دورتموند در دقیقه 6 به گل رسید. سانتر روبرت لواندوفسکی را سون بندر با سر زد و به نظر نمی‌رسید موقعیت خیلی خطرناکی باشد اما تام اشتارکه توپ را ناقص دفع کرد و مارکو روییس با سر گل زد.
    دقایقی بعد لواندوفسکی توپ را وارد دروازه بایرن کرد اما داور در تصمیمی بحث‌برانگیز گل را آفساید اعلام کرد.
    بایرن در دقیقه 54 بازی را به تساوی کشاند. سانتر عالی فیلیپ لام را آرین روبن با سر زد. او که پیش از این در فینال لیگ قهرمانان هم به زردپوشان گل زده بود این کار را در سوپرجام هم تکرار کرد.
    اما دورتموند دو دقیقه بعد پاسخ داد. روی ضدحمله‌ای سریع بود که دانیل ون‌بویتن با ضربه سری شیرجه‌ای به اشتباه دروازه خودی را گشود. تنها یک دقیقه بعد بازی سه بر یک شد. ایلکای گون‌دوغان با شوتی کات‌دار دروازه اشتارکه را گشود.
    بایرن در دقیقه 64 یک گل دیگر زد. سانتر عالی فیلیپ لام به آرین روبن رسید و او با چرخشی عالی توپ را به دروازه وایدنفلر رساند.
    بایرن تلاش کرد گل تساوی را بزند و یک بار ضربه سر توماس مولر روی پاس تماشایی تیاگو به تیر دروازه برخورد کرد.
    اما در نهایت دورتموند که در دقایق پایانی به اداره بازی می‌پرداخت و گاهی خطراتی ایجاد می‌کرد به گل چهارم رسید. پیر امریک آئوبامیانگ که فرصتی تک به تک را از دست داده بود این بار توپ را در موقعیتی عالی به روییس سپرد تا او در شرایط مشکوک به آفساید با وجود تکل فیلیپ لام گل بزند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] __________________________________________________ __________________________________________________ _________________________

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کلا بر خلاف دورتموند که بازی همیشگیش رو ارائه داد بایرن به نظرم یه جورایی سردرگم بود نه می تونست کامل سبک بازی خودش که فصل پیش 3 تا جام اورده بود رو پیاده کنه
    نه می تونست تیکی تاکای بارسا رو کامل اجرا کنه..
    ترکیب بایرن هم یکمی عجیب بود کروس داشت هافبک دفاعی بازی می کرد نمی دونم به خاطر مصدومیت ها دست پپ اینقدر خالی بوده که کروس هافبک دفاعی بازی کنه
    به فکر یه دروازه بان ذخیره هم باشین این بنده خدا این کاره نیست( ولی انصافا به غیر از گل اول روی گل های بعدی تقصیری نداشت)

12. 3 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنده به دليل خستگي مفرط ساعت ٩:٣٠ خوابيدم و اين فاجعه رو نديدم
    فقط از گلزني روبن خوشحالم چون هرچي رو فرم تر باشه كنازگذاشتنش سخت تره

پی نوشت:نویر پارسال با انگشت شکسته تو چندتا بازی تو دروازه وایساد،چه مصدومیتی باعث شده که تو سوپرکاپ جلوی اصلی ترین رقیب بایرن بازی نکنه؟
    Last edited by بردیا; 28-07-2013 at 08:27.

14. 2 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز persian365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

فصل جدید از چه تاریخی شروع میشه؟

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

دوستان لینک بازی رو ندارین؟
    برای دی ال با کیفیت بالا؟

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

گواردیولا: دورتموند برتر از ما نبود

FCBayern.ir- دیدار فینال سوپر کاپ آلمان با نتیجه پر گل 4 بر 2 به سود بوروسیا دورتمند به پایان رسید تا پپ گواردیولا در نخستین رویارویی این فصل با یورگن کلوپ شکست تلخی را تجربه کند.
      محتوای مخفی: ادامه 
    سوای از نتیجه این بازی را می توان نوید گر فصلی جذاب و رقابتی پر شور میان غول های بوندس لیگا دانست دیدار اکتیو و پرتحرک که سطح بالای بوندس لیگا را به رخ لیگ های اروپایی کشید.
    پپ گواردیولا سرمربی اسپانیایی باشگاه بایرن مونیخ که جانشین یوپ هاینکس شده است پس از این شکست در جمع خبرنگاران حاضر شد و به پرسش های آن ها پاسخ داد او در مورد بازی گفت:" دورتموند تیم قدرت مندی است اما من احساس نمی کنم آن ها در طول بازی بهتر از ما بودند. به طور کلی از عملکردمان راضی هستم گل هایی که دریافت کردیم بر اثر اشتباهات فردی بود و موقعیت هایی نیز داشتیم که می توانستیم نتیجه را جبران کنیم. هنوز 10 روز تا آغاز فصل زمان داریم مطمئنا همه چیز خوب پیش خواهد رفت." یورگن کلوپ سرمربی دورتموند نیز در پایان این دیدار گفت:" دو تیم پس از سپری کردن هفته های آماده سازی و بدن سازی بازی بزرگی را به نمایش گذاشتند سوپر کاپ جامی است که بازنده ی آن چندان احساس سرخوردگی نمی کند عملکردمان تحسین برانگیز بود پیروزی همیشه لذت بخش است اما رقابت ما در طول فصل تنها با بایرن نیست 16 تیم دیگر نیز وجود دارند و به خوبی می دانیم که همه چیز به بازی با بایرن خلاصه نمی شود."

هاینکس: تیم آمادگی ارائه بالاترین کیفیت را ندارد

FCBayern.ir - یوپ هاینکس سرمربی موفق فصل گذشته بایرن مونیخ شب گذشته پس از پایان دیدار فینال سوپر کاپ آلمان و شکست مونیخی ها گفتگویی با کانال تلویزیونی زد دی اف انجام داد و از شرایط تیم فعلی و آینده کاری خود صحبت کرد.
      محتوای مخفی: ادامه 
    مربی اسبق باواریایی ها شکست در فینال چمپیونزلیگ سال 2012 را مقدمه ای برای رسیدن به موفقیت عنوان می کند و می گوید:" من در عمر دوران حرفه ای خود کمتر تیمی را هدایت کرده ام که اینگونه هماهنگ باشد و برای رسیدن به موفقیت تمرکز کند." هاینکس در پاسخ به اینکه آیا از شکست بایرن در سوپر کاپ ناراحت شده است گفت:" البته آن ها هنوز بچه های من هستند."
    یوپ هاینکس در ادامه به تجزیه و تحلیل نخستین دیدار جدی بایرن زیر نظر گواردیولا می پردازد و می گوید:" تیم هنوز به آمادگی کامل برای ارائه ی بالاترین کیفیت خود نرسیده است." یوپ در ادامه به ستایش از گواردیولا می پردازد:" پپ شخص فوق العاده دوست داشتنی است او واقعا از همه نظر خوب است تیم فوق العاده ای در اختیار او است که هیچ مانعی در برابر موفقیتش وجود نخواهد داشت." پیرمرد دوست داشتنی باواریایی ها در پایان به صحبت در مورد آینده ی کاری خود پرداخت و گفت:" در برخی از مواقع شما باید درک کنید که بخشی از زندگی شما خارج از فوتبال است من در حال حاضر در این قسمت قرار دارم و بسیار هم راضی هستم من تصمیمی برای مربی گری در تیم ملی ندارم اینجا را ترک خواهم کرد و به بخش دوم زندگی ام می پردازم و به بازنشستگی فکر می کنم." یوپ هاینکس با بیان اینکه برای بازی های بایرن در آلیانس آره نا حاضر نخواهد شد صحبت های خود را خاتمه داد:" من در اتاق نشیمن خودم می مانم و بازی های بایرن را تماشا می کنم آن ها هنوز پسران من هستند."

18. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •