زیست شناسی کرامت و شیمی هم بازرگانی(درسته شیمیش قدیمیه ولی همه مفاهیم اصلی مشترکن و تغیر نکردن و بعد از تماشا کردنش میتونی تغیرات رو از روی کتاب اعمال کنی)
زیست شناسی کرامت و شیمی هم بازرگانی(درسته شیمیش قدیمیه ولی همه مفاهیم اصلی مشترکن و تغیر نکردن و بعد از تماشا کردنش میتونی تغیرات رو از روی کتاب اعمال کنی)
زیر مجموعه های احمدی دقیقا چه موسساتین؟
خب اینا که گفتین همه واسه چندین سال پیشه. پیشنهادتون برا منی که داوطلب 97ام چیه؟
کلی موسسه جدید هرروز داره درست میشه همشونم هدفشون فقط جیب شماست.
بنده 4 سال پیش توصیه میکردم این محصولات رو ولی الان کتابهای آموزشی خیلی کیفیتشون خوب شده و بعضی موارد انیمیشن های آموزشی هم که ضروریه تو اینترنت راحت پیدا میشن
سلام من رشته انسانی ام. نظرتون راجع به موسسه ونوس چیه ؟ من از طریق تبلیغ تلویزیون اشنا شدم و اس ام اس زدم. پک هاش که همراه مشاوره و... هست خیلی گرونه. میخواستم بدونم ارزش داره یا قلمچی و ... بهتره ؟
آخه انسانی درسی نداره که براش سی دی بخرین. اگه عربی و زبان و ادبیات مشکل دارین سعی کنین آفبا رو تماشا کنین و بعدش برین سراغ کتاب های تست. دروس تخصصی انسانی اگه تولید هم کرده باشن بازم لازم نیست
سلام من پیش دانشگاهی هستم با پایه ضعیف چون از تجربی به انسانی نغیر رشته دادم و تا ساعت 7 شب مدرسه وترافیک هستم و دیگه وقتی واس درس خوندن ندارم و حالا موسسه ی ونوس ازم میخواد تا ساعت 1 مدرسه بمونم و بیخیال استادهای کنکور مدرسه بشم و از دی وی دی های اون استفاده کنم واقعا گیج شدم اگه میشه راهنماییم کنید که برم مدرسه یا دی وی دی ببینم یا خودم تنها و با کتاب بخونم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)