تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 39 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 382

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Borussia Dortmund | زنبور ها | فصل 2013-2014

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

عجب بردی بود !

یه بازی خوب و روون از تیم مخصوصا در فاز هجومی ...
    یوسف هم درست میگه روی کار های دفاعی یکم ضعف داریم .. این که دو تا توپ روی دروازه بیاد و دوتاش گل بشه اصلا جالب نیست ..
    ولی خب وقتی گروس دفاع راست تیم شده انتظار بیشتری هم نمیشه داشت دیگه

گل اول روی پاس عالی اشملتزر و فرار فوق العاده اوبامیانگ بود که سرعتش واقعا به چشم میومد روی این صحنه .. البته آدلر روی دو گلی که اوبا زد میشه گفت مقصر بود و دوتاش رو نتونست جمع کنه ..
    من واقعا نمیفهمم لوو چطور این دورازه بان رو دعوت میکنه ولی وایدنفلر رو نه !!!!!!!
    گل دوم هم پاس پشت پای فوق العاده لوا بود و موکه هم خیلی خوب و خونسرد دروازه رو باز کرد
    گل اول هامبورگ گروس خیلی بد جا موند و سوبوتیچ رفت تا توپ رو بگیره که یه دریبل خورد و یه شوت استثنایی از بازیکن هامبورگ گل اول هامبورگ بود .
    گل بعدی هامبورگ هم روی ضربه آزاد بود و اشتباه سوبوتیچ بود که بازیکنی که باهاش یارگیری کرده بود خیلی راحت فرار کرد و سر زد .
    کلا یکم ضعیف بازی کرد سوبوتیچ ...
    بعد طوفان شروع شد !
    روی پاس میختاریان از زاویه ی نسبتا بسته اوبامیانگ خیلی خوب زد زاویه مخالف و باز هم آدلر خوب نتونست توپ رو دور کنه و گل شد
    گل بعد روی حرکت عالی رویس بود که اول توپ رو رسوند به اوبا و بعد پاس اوبا رو رها کرد تا توپ به لوا برسه و لوا هم از اون تو سر توپ های مخصوص خودش زد و گل زد
    روی گل بعد هم توپ توی یک رفت و برگشت رسید به رویس و درحالی که یه مدافع جلوش بود توپ رو خیلی قشنگ و با چشم های باز با شوتی که زد از بین پاهای مدافع رد کرد و رفت گوشه دروازه
    و گل آخر روی سانتر عالی شاهین و ضربه سر لوا بود ..
    خسته شدم چقدر گل زدیم

5 برد پیاپی بهترین شروع دورتموند در بوندسلیگا بوده و تاحالا بیش از 12 امتیاز از 5 بازی نگرفته بودیم ..
    بازیکن های جدید هم به خوبی با تیم هماهنگ شدن
    این خوشحالی بعد از گل اوبامیانگ هم خیلی جالبه .. نشون میده انعطاف بدنی خوبی داره اسپایدر من ..

+
    توی خبر ها هم اومده که کاگاوا به احتمال زیاد زمستان به دورتموند برمیگرده ..
    در 4 بازی منچستر توی این فصل حتی 1 دقیقه هم بازی نکرده و از اون ور فلینی هم خریده منچستر که دیگه بعیده به کاگاوا بازی برسه .. در حالی که سال قبل قبل از مصدومیتش خوب بازی میکرد برای تیم فرگوسن ولی بعدش مصدوم شد و افت کرد .. توی تیم ملی ژاپن امسال دوباره داشت فرم خوبش رو پیدا میکرد ..
    اگه برگرده خوبه و میتونه نیمکتمون رو پر بار تر کنه

2. 7 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

گزارش تصویری: دار و دسته کلوپی!

شاگردان یورگن کلوپ یک بار دیگر نشان دادند که این فصل چه تیم خطرناکی هستند
    سایت گل- جدایی گوتزه و نارضایتی لواندوفسکی از ماندن، این نگرانی را برای هواداران دورتموند ایجاد کرده بود که بعد از سه فصل درخشان،تیم شان در این فصل دچار افت شود اما نه تنها این اتفاق رخ نداد که آنها خطرناک تر و غیرقابل مهارتر از قبل به پیش می روند.
    اتفاق ویژه در تیم کلوپ، جا افتادن سریع خریدهای جدید این تیم است. میختاریان و آئوبامیانگ که در ابتدای تابستان به عنوان چهره هایی نه چندان سرشناس راهی دورتموند شدند، حالا از ارکان اصلی این تیم هستند. ستاره هایی که بعید نیست به زودی مشتریانی بزرگ پیدا کنند و سرناسازگاری بگذارند اما دورتموندی ها تا وقتی یورگن کلوپ را دارند، نبایند نگران جدایی هیچ ستاره ای باشند.
      محتوای مخفی: عکس ها 

میختاریان گل دوم دورتموند در دیدار دیشب را به ثمر رساند

هایکو وسترمن بعد از به تساوی کشیدن بازی در نیمه دوم، خوشحالی اش را با فن در فارت تقسیم کرد.

آئوبامیانگ با دو گلی که زد، تعداد گل هایش در این فصل را به 5 رساند تا در کنار وداد ایبسویچ و نیکلاس مولر در صدر جدول گلزنان قرار بگیرد

اسون بندر مانند همیشه یکی از بهترین های دورتموند بود

و زوج مخوف دورتموند؛ چند تیم می توانند در مقابل این زوج مقاومت کنند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

ولی خب وقتی گروس دفاع راست تیم شده انتظار بیشتری هم نمیشه داشت دیگه

گل اول روی پاس عالی اشملتزر و فرار فوق العاده اوبامیانگ بود که سرعتش واقعا به چشم میومد روی این صحنه .. البته آدلر روی دو گلی که اوبا زد میشه گفت مقصر بود و دوتاش رو نتونست جمع کنه ..
    من واقعا نمیفهمم لوو چطور این دورازه بان رو دعوت میکنه ولی وایدنفلر رو نه !!!!!!!
    سیستم دورتموند کلا همیشه برپایه هجوم برنامه ریزی میشه و هیچوقت برای کارهای دفاعی صرف فکر نمیکنه کلوپ.اما در کل کارهای دفاع تیمی خوب هستن ولی روی دفاع فردی بدجوری دست و پای مدافعان میلرزه!
    سوبوتیچ و هوملس هنوز به اون خودباوری نرسیدن.هرچند از اینجا به بعد باید انتظار درخشش اونها هم باشیم.روی 3تا صحنه هوملس میتونست گل بزنه که یکیش هم به تیرک خور اگه یه گل میزد عالی میشد.

اما در مورد یواخیم لوو:
    عدم دعوت از فلر فقط و فقط جنبه لجبازی داره و بس.
    با احترام به بایرنی های عزیز من اعتقاد دارم فلر از نویر بهتر نباشه حتما کمتر نیست!!(این رو اولی کان هم گفته بود)
    اون حتی حاضر نبود زیر بار اشملزر بره!
    که با عدم وجود گزینه دیگه مجبور به استفاده از اون شده.باور کن اگه یه چپ پای آلمانی پیدا بشه که نصف اشملزر خوب باشه تبدیل به بازیکن ثابت تیم ملی میشه!
    کلا یواخیم ارادت خاصی به دورتموند داره.
    Last edited by yuseph; 15-09-2013 at 22:13.

6. 3 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

با اینکه تیم مورد علاقم دورتموند نیست و پارسال هم سر باخت رئال خیلی ناراحت بودم ولی لذت می برم بازی های دورتموند رو می بینم . البته یکی از دلایل اصلی که بازی دورتموند رو می بینم رویس هست

خیلی خوب و با برنامه بازی می کنن .

دوستان به نظرتون بین رویس و میختاریان و لوا کدومشون بهترن . از لحاظ گل و پاس گل

میختاریان که تا اینجای فصل عالی بوده به نظرتون تا آخر فصل می تونه ادامه بده ؟

8. 4 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کلوپ: رویس به خاطر این بازی باید به بهشت برود

این ملی پوش آلمانی در پیروزی 6-2 دورتموند مقابل هامبورگ نقشی تعیین کننده داشت و به همین دلیل، کلوپ نمایش او را دیوانه کننده توصیف کرد.
    سایت گل- یورگن کلوپ، سرمربی دورتموند، مارکو رویس، ستاره جوان تیمش، را به دلیل درخشش در دیدار با هامبورگ مورد ستایش قرار داد.
    این ملی پوش آلمانی در پیروزی 6-2 دورتموند مقابل هامبورگ نقشی تعیین کننده داشت و به همین دلیل، کلوپ نمایش او را دیوانه کننده توصیف کرد.
    او در مورد گلی که رویس برای لواندوفسکی فراهم کرد، به اسکای گفت:" من به مارکو گفتم که به خاطر این گل، یک جا در بهشت به او می دهند.
    من هرگز چنین چیزی ندیده بودم. معمولا وقتی توپ آن طور به سمت بازیکن می آید، بازیکن تمام تلاشش را می کند تا به توپ ضربه بزند اما او آن را رها کرد تا به لواندوفسکی برسد. واقعا دیوانه کننده بود."
    رویس هم با ابراز رضایت از پیروزی تیمش، تایید کرد که بار دیگر به بهترین شرایط بازگشته است.
    " وقتی بازی 2-2 شد، ما تسلیم نشدیم و به دنبال گل های بیشتر بودیم. اکنون باید روی دیدار پیش رو مقابل ناپولی در چمپیونزلیگ تمرکز کنیم.
    ما باید در تمام 90 دقیقه با همین فشار بازی کنیم زیرا شکست دادن آنها دشوار است.
    من بار دیگر ریتم و اعتماد به نفسم را به دست آوردم. تنها چیزی که من به آن اهمیت می دهم، فوتبال بازی کردن است. من عاشق فوتبال هستم. من عاشق این تیم هستم و حالا نوبت شکست دادن ناپولی است."

10. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

عجب تیمی درست کرده یورگن کلوپامسال فکر کنم سال بورسیا دورتموند باشه اگه همینجوری ادامه بده بدون شک مدعی اصلی کسب عنوان قهرمانی چمپیونز لیگ امساله
    Last edited by clau; 16-09-2013 at 02:25.

12. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

جالبه حالا ..
    بعد از بازی با هامبورگ کلوپ تو مصاحبش گفته بود که دلیل بازی نکردن هوملس در تیم ملی را درک نمیکنه !
    بعدش لوو یه مصاحبه با بیلد داشته و گفته : "من باز هم تکرار می کنم که متس یک مدافع بسیار بسیار خوب است که در تیم ما نقش موثری دارد، کلوپ نیز این موضوع را می داند. قطعا در بازی های آینده همه چیز بیشتر مشخص می شود و ما نیز برای چیدن ترکیب تیم ملی فرصت خواهیم داشت. این که بگوییم من از او خوشم نمی آید اشتباه است است زیرا من فقط به دنبال پیشرفت تیم هستم. به هر حال ایجاد رقابت در یک تیم یک چیز کاملا عادی است و باعث افزایش تلاش بازیکنان می شود؛ درباره هوملس نیز همین موضوع صادق است."
    یعنی رسما همون موضوع اشملتزر داره تکرار میشه .. اول بازیکن رو میکوبن و بازیش نمیدن بعد میگن کی بود کی بود من نبودم !
    البته در مورد گومز هم قبلا از این اتفاق ها می افتاد ... الان هم چند وقتی بود تو فیورنتینا داشت عالی بازی میکرد .. که مصدوم شد .. فکر کنم دو ماهی نباشه ! حالا میتونه بیشتر به کلوزه بازی بده لوو که رکورد گل های زده اش رو افزایش بده !!

دوستان به نظرتون بین رویس و میختاریان و لوا کدومشون بهترن . از لحاظ گل و پاس گل

میختاریان که تا اینجای فصل عالی بوده به نظرتون تا آخر فصل می تونه ادامه بده ؟
    به نظر من نمیشه گفت کدومشون بهترن !
    ولی دارن مکمل های خوبی برای هم میشن ...

میختاریان از اول هم مشخص بود که کلاس بازی خوبی داره !
    آمارش هم توی شاختار خیلی عالی بوده و با این که در ابتدای ورودش به تیم هم دچار مصدومیت شد ولی الان داره خوب خودشو نشون میده ..

+

لباس های تیم در لیگ قهرمانان :

که فرقش با لباس اصلی تیم اینطوری که من فهمیدم فقط آستین هاش هست که کاملا سیاه شده

من کلا درک نمیکنم که چرا لباس تیم تو بوندسلیگا با لیگ قهرمانان فرق داره ؟

چهارشنبه هم بازی حساسی با ناپولی تو ایتالیا داریم که الان تو سری آ صدر نشین و تنها تیمی که سه بازیش رو برده .. بازی خیلی حساسیه !

14. 5 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

من کلا درک نمیکنم که چرا لباس تیم تو بوندسلیگا با لیگ قهرمانان فرق داره ؟
    کلوپ از هر عاملی که باعث انگیزه مضاعف بازیکن ها بشه دریغ نمی کنه

چهارشنبه هم بازی حساسی با ناپولی تو ایتالیا داریم که الان تو سری آ صدر نشین و تنها تیمی که سه بازیش رو برده .. بازی خیلی حساسیه !
    ناپولی = شعبه دوم رئال مادرید با حضور آلبیول، کایخون، هیگواین و بنیتز (محصول آکادمی و مربی اسبق رئال مادرید B)، ظاهرا هیگواین به دنبال جبران اون موقعیت از دست رفته بازی برگشت سال قبل هست...
    جالبه که اوزیل هم با آرسنال در همین گروه حضور داره!
    هر دو تیم با رکورد 100 درصدی صدر نشین لیگ هاشون هستن، می تونه از جذاب ترین بازی های دور اول مرحله گروهی، اون هم توی گروه مرگ، باشه.

16. 4 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

انتقاد کلوپ از سرمربی ژرمن ها: لو با ستاره های دورتموند خشن تر رفتار می کند

سرمربی دورتموند از رفتاری که با بازیکنان ملی پوشش در اردوی تیم ملی آلمان می شود راضی نیست
    سایت گل- یورگن کلوپ سرمربی بوروسیا دورتموند در صحبت هایی یواخیم لو، سرمربی تیم ملی آلمان را به بدرفتاری با بازیکنان ملی پوش تیمش متهم کرده است.
    او درحالی این صحبت هارا برزبان آورده که اخیرا متس هوملس، بازیکن ملی پوش دورتموند، جایگاهش در ترکیب ژرمن ها را از دست داده است و نامش را در لیست بازیکنان فراخوانده شده به اردوی تیم ملی آلمان برای بازی مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 مقابل اتریش و جزایرفارو ندید.
    لو به جای هوملس، ژروم بواتنگ از بایرن مونیخ را به اردوی تیمش برد و او را در کنار پر مرتساکر به کار گرفت.این طور به نظر می رسد که لغزش هوملس در بازی دوستانه با پاراگوئه که منجر به به ثمر رسیدن گل سوم تیم آمریکای جنوبی شد، باعث شده که لو او را به تیمش دعوت نکند.
    بعد از آن بود که لو اعلام کرد که در خط زدن نام هوملس حق داشته و بعد از آنکه مارسل اشملتزر هم قربانی رفتار مشابهی از سوی سرمربی تیم ملی آلمان شد، کلوپ حالا دراین باره به صحبت پرداخته.
    سرمربی 46 ساله دورتموند بعد از برد 2-6 تیمش مقابل هامبورگ به خبرنگاران گفت:« وقتی اشتباهاتی برجسته می شود، بعید نیست که یک بازیکن بوروسیا دورتموند مرتکب آن شده باشد. وقتی که داستانی مشابه با هوملس برای مارسل اشملتزر هم پیش آمد، من چندان سورپرایز نشدم. باید در مورد این مسائل شفاف سازی شود. اشتباه کار اینجاست که هنوز این ماجرا ادامه دارد. انگار که متس تنها مقصر در آن بازی بود.»

18. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

اوه خدا باور نمیشه:(
    چقدر بد بازی کرد هوملز روی گل هم مقصر بود ..کلوپ اون داد رو باید سر اون میزد.
    لوا هم خوب نبود شل بازی میکرد و سماجت و انرژی خوبی رو نشون نمیداد.کار خیلی سخت شد! حالا حتی کلوپ نمیتونه بره تو رختکن که بعد اخراج تیم رو اروم کنه!!

20. 2 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •