تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 138 اولاول ... 7891011121314152161111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 1373

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

مورینیو: رئال دوست دارد با تیم من بازی کند
    مربی چلسی بازی برابر رئال‌مادرید عادی می‌داند و تاکید می‌کند اجازه نخواهد داد که بارسلونا مدافع تیمش را به خدمت بگیرد.

چلسی در فینال تورنمنت چندجانبه قهرمانان اروپا (گینس) چهارشنبه به مصاف رئال‌مادرید می رود که این به معنای تقابل ژوزه مورینیو با شاگردان سابق خود است.

آقای خاص در نشستی خبری درباره این دیدار سخن گفت. او با حالت شوخی گفت: رئال‌مادرید در این تورنمنت شرکت کرد و درخشید به این امید که در فینال برابر تیم من قرار گیرد. این بیانگر میزان حرفه‌ای‌گری است که به آن دست یافته‌ام. رئال‌مادرید برای بهتر محک خوردن دوست دارد با تیم مورینیو بازی کند و این زیباست. رسیدن چلسی به فینال و بازی برابر رئال‌مادرید از همان اول نمایان بود.

او افزود: برای من این دیدار فرصتی برای محک زدن بازیکنان جوان است نه چیز دیگر. حساسیتی که رسانه‌ها به این دیدار می‌دهند برایم اهمیتی ندارد. این دیدار فرصتی برای مربیان دو تیم برای شناخت بهتر توانایی‌های تیمشان است.

ژوزه مورینیو درباره علاقه بارسلونا برای جذب داوید لوئیز گفت: لوئیز بازیکنی شاخص با توانایی‌های بسیار بالاست. اصلا نمی‌خواهیم او را از دست بدهیم. او باید در استمفوردبریج باقی بماند. لوئیز اعتماد به نفس بالایی دارد و دوست دارد در کارهای هجومی شرکت کند اما ما می‌خواهیم از او در خط دفاعی بهره بگیریم. اجازه نمی‌دهم بارسلونا با جذب لوئیز ترکیب تیمم را به هم بریزد.

ایسنا

2. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

بازیکنی که این چند مدت خیلی خوب درخشید ویکتو موسز بود ... مورینیو هم تمجید کرده ازش و گفته ویکتو فوق العادس و حتی یه دیقه از تمرینات رو از دست نمیده .... ویکتو قدرت تیم رو بالا میبره ....

4. 6 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

خوب بازی را 3-1 به رئال باختیم به دلیل مشکلات رونالدو و کاسیاس با آقای خاص این دو نفر در حد بازی فینال لیگ قهرمانان انگیزه داشتند!! اگر هر دوشون برای رئال همیشه اینطوری بازی میکردند وضع این تیم اینطوری نبود

در کل نمیشه به این بازی های پیش فصل زیاد امیدوار بود و تیمها هنوز در حال آماده سازی هستند

6. 10 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

به نظرم چلسی موقعیت های بهتری داشت و درخشش کاسیاس نبود میبردیم بازی رو ... روونتر و بهتر بازی کردیم .... مطمئنا برگ برنده مادرید کاسیاس و رونالدو بودن .... موندم مادرید بخواد رونالدو رو از دست بده چی کار میخواد کنه .... بد جور به رونالود وابسته

هستن ....زمان آنجلوتی اگه یادتون باشه با اینتر مورینیو بازی کردیم تو توور آمریکا اونجا 2 بر صفر بردیمشون ... اما توو یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان باختیم ازشون... در کل این رقابت محک خوبی واسه جوونای چلسی بود و خوب جواب دادن ...

8. 6 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هر چند که باختیم ولی رئال هم دوس می داریم و چون بازی دوستانه بود حالا اشکالی نداره
    حدس می زنم فینال لیگ قهرمانان امسال هم بین چلسی و رئاله
    امیدوارم این باخت یه تجربه ای بشه و دو تا بازی سخت و مهم این ماه رو نتیجه خوبی بگیریم یعنی بازی با منچستر و بایرن

باید قبول کرد که رئال از نظر مهره یکمی از چلسی بهتره
    همین طور مهمتر از اون بازیکنای رئال نسبتا هماهنگترن و تغییرات چلسی توی این فصل یکمی بیشتر و اساسی تر بوده و زمان می بره این بازیکنای جوون به آمادگی و هماهنگی صد در صد برسن
    یه نکته هم اینه که از این بازی ها میشه متوجه اشتباهات و ضعف خط دفاعی شد که پارسال هم ما همین مشکل رو داشتیم

...............................

مورینیو: از اینکه اشتباه داشتیم خیلی خوشحالم!

خوزه مورینیو پس از شکست 3-1 مقابل رئال مادرید، عنوان کرد که از این که تیمش مشکلات خود را نشان داده بسیار خوشحال است.

آبی ها در فینال جام گینس نتوانستند رئال مادرید را شکست دهند تا به رتبه دومی رضایت دهند. در این مسابقه رونالدو روی اشتباهات مدافعین چلسی موفق شد دو گل به ثمر برساند تا علیرغم بازی روان چلسی، تیمش را یک تنه پیروز کند.

مورینیو در کنفرانس خبر پس از بازی شرکت کرد، متن صحبت های مورینیو بدین شرح است.

"رونالدو بازیکن بزرگیست و در تمام طول زندگیش گل زده. وقتی گل می زند خبر مهمی به شمار نمی آید، ولی وقتی گل نمی زند خبر مهمی حساب می شود. ولی در هر دو گل او ما دو اشتباه انجام دادیم."

"در گل اول، در یک منطقه که او خیلی دوست دارد ضربه آزادی هدیه دادیم و در گل دوم، به بازیکنانم گفته بودم که در هر سانتر او دوست دارد که سر بزند زیرا در کارهای هوایی بسیار قوی است."

"برای من این که اشتباه کردیم فوق العاده است، زیرا حالا چیزی داریم که بر رویش کار کنیم. هماطور که در هفته گذشته گفتم، ما 5 برد در پیش فصل داریم و 0 امتیاز گرفته ایم. حالا 5 پیروزی و یک شکست داریم، هنوز هم 0 امتیاز داریم."

"آن ها در لا لیگا بازی می کنند، ما در لیگ برتر، اگر در لیگ قهرمانان مقابلشان بازی می کردیم و می باختیم، داستان چیز دیگری بود. ولی تور تابستانی فقط یک تور تابستانی است."

"بازی کردن مقابل رئال برای مارکو ون خینکل حتی در یک بازی دوستانه هم تجربه فوق العاده ای محسوب می شود."

"من به این جام آمدم تا تیمم را آنالیز کنم. بنابرین از این که اشتباه کردیم خیلی خوشحالم! همینطور از کار های خوبی که انجام دادیم نیز رضایت کامل دارم."

"به امریکا آمدیم و به دنبال بازی هایی خوب گشتیم. با اینتر، آث میلان و رئال مادرید بازی کردیم و به دیدار آ اس رم نیز خواهیم رفت. بازی هایی کردیم که خیلی به آن ها نیاز داشتیم."

"نمی دانم داوید لوئیز و ماتا به بازی رم می رسند یا نه، آن ها چند مشکل کوچک دارند. ماتا مشکلی جدید برایش ایجاد شده و داوید لوئیز مصدومیت قبلیش عود کرده، مصدومیتی عضلانی که بعد از فینال لیگ قهرمانان 2012 پیدا کرد. آن ها در واشنگتون با فیزیوتراپ ها کار می کنند. خواهیم دید که می توانند به تیم ملحق شوند و مقابل رم بازی کنند یا نه."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شورله: بچه که بودم پیراهن لمپارد را می پوشیدم

آندره شورله عنوان کرد که در دوران کودکی، با لباس فرانک لمپارد فوتبال بازی می کرده است.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، آندره شورله که با مبلغ 18 میلیون پوند از بایر لورکوزن راهی چلسی شد، اولین گل خود با لباس چلسی را در پیروزی 2-0 مقابل آث میلان با یک ضربه والی دیدنی به ثمر رساند.

شورله به مجله باشگاه چلسی گفت: "رویای من پیوستن به چلسی بود. همیشه می خواستم در یک کشور خارجی بازی کنم، خصوصا لیگ برتر، زیرا وقتی میشائیل بالاک به چلسی پیوست من بازی های زیادی از یان لیگ دیدم."

"در آن زمان، او و فرانک لمپارد اسطوره های من بودند، بنابرین پیوستن به چلسی رویای من بود که حالا به واقعیت تبدیل شده است. وقتی بچه بودم، یک پیراهن چلسی داشتم که نام فرانک لمپارد پشت آن نوشته شده بود."

"وقتی با چلسی امضا کردم، مادرم به من گفت "وقتی بچه بودی، همیشه با پیراهن لمپاردت می دویدی و حالا او هم تیمی تو شده!" می دانستم که می خواهم به چلسی بیایم، تقریبا تمام بازی های فصل پیش چلسی را دیدم. پایان قدرتمندی داشتیم و قرار گرفتن در رده سوم برای باشگاه مهم بود، زیرا این باعث می شد که به طور مستقیم به لیگ قهرمانان برویم و لازم نشود که در بازی های مقدماتی شرکت کنیم."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 9 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

من که خراب این چیپ زدنای رامیرس هستم ..... یکی به به والدس زد حالا یکی به کاسیاس ... کلا جالب چیپ میزنه من دقت نکردم اون تک به تکو کی خراب کرد .... تورس بود ؟؟؟ فقط تورس میتونه همچین توپایی خراب کنه ....

12. 4 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

مقامات چلسي به دنبال به خدمت گرفتن اتوئو

مقامات باشگاه فوتبال چلسي انگليس مذاکرات را با باشگاه آنژي ماخاچ قلعه روسيه براي به خدمت گرفتن ساموئل اتوئو آغاز کرده اند.

روزنامه لا گزتا دلا اسپورت گزارش داد مقامات باشگاه چلسي با نمايندگان اين بازيکن کامروني تماس گرفته اند.

اوايل اين هفته، مقامات باشگاه آنژي ماخاچ قلعه روسيه تصميم گرفتند سياست خود را تغيير دهند و بر اين اساس چندين بازيکني گرانقيمت را به تيم هاي ديگر خواهند فروخت.

بر اساس گزارش رسانه هاي انگليسي، آوردن اتوئو به چلسي يکي از اولويت هاي ژوزه مورينيو سرمربي چلسي است.

به گزارش خبرگزاري ايتارتاس از رم، چلسي همچنين خواهان به خدمت گرفتن ويليان برزيلي است ، بازيکني که باشگاه تاتنهام هاتسپر نيز به خريد او علاقه مند است.

رسانه هاي انگليسي همچنين گزارش دادند کريستوفر سامبا - که اهل کنگو است - ممکن است به انگليس باز گردد و لاسانا ديارا نيز احتمالا به استوک سيتي منتقل خواهد شد.

Varzesh3

14. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

من که خراب این چیپ زدنای رامیرس هستم
    منم

16. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

مقامات چلسي به دنبال به خدمت گرفتن اتوئو

مقامات باشگاه فوتبال چلسي انگليس مذاکرات را با باشگاه آنژي ماخاچ قلعه روسيه براي به خدمت گرفتن ساموئل اتوئو آغاز کرده اند.

روزنامه لا گزتا دلا اسپورت گزارش داد مقامات باشگاه چلسي با نمايندگان اين بازيکن کامروني تماس گرفته اند.

اوايل اين هفته، مقامات باشگاه آنژي ماخاچ قلعه روسيه تصميم گرفتند سياست خود را تغيير دهند و بر اين اساس چندين بازيکني گرانقيمت را به تيم هاي ديگر خواهند فروخت.

بر اساس گزارش رسانه هاي انگليسي، آوردن اتوئو به چلسي يکي از اولويت هاي ژوزه مورينيو سرمربي چلسي است.

به گزارش خبرگزاري ايتارتاس از رم، چلسي همچنين خواهان به خدمت گرفتن ويليان برزيلي است ، بازيکني که باشگاه تاتنهام هاتسپر نيز به خريد او علاقه مند است.

رسانه هاي انگليسي همچنين گزارش دادند کريستوفر سامبا - که اهل کنگو است - ممکن است به انگليس باز گردد و لاسانا ديارا نيز احتمالا به استوک سيتي منتقل خواهد شد.

Varzesh3
    فکر کنم واقعا مو از دست تورس نا امید شده
    ولی زیاد معتبر نیست این ورزش 3

18. 4 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

فکر کنم واقعا مو از دست تورس نا امید شده
    ولی زیاد معتبر نیست این ورزش 3
    اگه موو نتونه تورس رو درستش کنه هیشکی دیگه نمیتونه درستش کنه ... اونوقت تورس کفشاشو آویزون کنه سنگینتره ... اون توپه تک به تک هم هازارد خراب کرد... الکی انداختیم kher تورس باید صبر کنیم چندتا بازی رسمی از لیگ برتر و لیگ قهرمانان ببینیم واقعا
    تورس مرد عمل هست یا نه ....

اون چیپی که به والدس زد که خدا بود... از فاصله دور زد ... والدس هم وایساده بود ... خدایی خیلی تمییز بود ... کلی حال داد بهمون ...

20. 5 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •