تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 148 اولاول ... 7891011121314152161111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 1478

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United FC | فصل 2013-2014

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

ارزش کل باشگاه چلسی چیزی در حدود 900
    میلیون دلار برآورد شده در حالی که طبق برآورد هزینه ای که سال گذشته صورت گرفته بود چلسی در دوره آبراموویچ از ابتدا(2003) تا فصل پیش(2012) مبلغی بالغ بر 2 میلیارد پوند(بیش از 3 میلیارد دلار)
    صرفا برای "جذب و دستمزد بازیکنان" هزینه کرده[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]، به جز هزینه های جانبی متعدد و سنگین دیگه ای که مطمئنا وجود داشته(نگهداری استادیوم، خریداری تجهیزات، ...) و خروجی نهایی اونها
    نهایتا خودش رو باید در ارزش کلی باشگاه(900 میلیون دلار) نشون داده باشه، یعنی ضرردهی سنگین در یک بازه زمانی 10 ساله!
    و با توجه به ساختاری که این دسته از باشگاه ها دارند(خرید های بعدی و مهم تر از اون دستمزدهای سنگین سالانه) به نظر نمیاد در آینده نزدیک حتی هزینه اولیه بازگشت پیدا کنه.
    شکی نیست این ضرر است... اما من فکر میکنم دید و برآورد مالکین و مدیران این باشگاه ها به گونه ایه که بازگشت سرمایشون در دراز مدت رو سود آور دونستند تا اینکه بیان به جای این کار روند طبیعی باشگاه های استانداردی که چنین خرج هایی رو ندارن پی بگیرن و به تیم پایشون بیشتر فرصت بدن و فصل نقل و انتقالات معمولی ای داشته باشند. در واقع شاید اگر چلسی این خرج ها رو انجام نمیداد، شاید عناوینی که در این مدت به دست آورده رو کسب نمیکرد و تیمش اینقدر رشد نداشت.... شاید الان چلسی ضرر مالی داشته باشه (که قاعدتا داره)، اما میتونه تو بازه بلند مدت (مثلا طی 15 سال آینده) ضرر مالی فعلیش رو جبران کنه و در زمان فعلی هم به واسطه پیشرفت باشگاه به نوعی سود معنوی داشته باشه.
    فقط کافیه نگاهی که
    مباحث نقل و انتقالات یونایتد در RedCafe در این سال ها بندازیم، صحبت های متعددی که شده، علاقه ای که یونایتد به بعضی از همین گزینه ها نشون داده یا حتی پیشنهادهایی که داده شده، کش و قوس هایی
    که ایجاد شده، اما به خاطر پیشنهادهای مالی بهتر از سایر باشگاه ها رد شده
    خوب دادا خودت جواب خودت رو دادی... یونایتد یا هر باشگاهی با تفکر ام یو اگه بخواد خلاف استراتژیش عمل کنه و در نقل و انتقالات هم به عنوان تیمی پولدار حضور داشته باشه، با ارائه پیشنهاد های معمولی و قیمت واقعی یا نازل برای بازیکنی، سنگی تو تاریکی میندازه که اگه بخوره به هدف، یه جور مفت بری انجام داده و حداقل اگه به استعداد های خودش توجه نکرده، بازیکن مطرحی رو با قیمت نازل و مفت آورده به OT.
    ضمن اینکه کلا تو جریان پیشنهادات انواع و اقسام سیاست ها توسط مدیران باشگاه ها اعمال میشه، مثلا بازار گرمی بیخودی سر گزینه هایی که هدف نیستند راه میندازن تا گزینه های هدفشون، در سایه بمونن و با اولین پیشنهاد (بعد از خلاصی از دست حریفا) جذبشون کنن.
    مسئله ای که باید در نظر گرفته بشه این هست که بارسای قبل از 2009 با بارسای بعد از 2009 تفاوت فاحشی داشتند، بارسای 2008 یعنی آخرین سال حضور ریکارد مشکلات عدیده ای داشت، افت محسوس
    و متعاقبا انتقال هم زمان رونالدینیو و چند ستاره دیگه و تغییرات زیاد این تیم در پایان فصل 2008 گواه همین مسئله هست، در اون سال از نظر نظم و انسجام تیمی بیشتر شبیه به شبحی از بارسای سال های
    بعدی بود، در اون دوره لیگ رو برای دومین فصل متوالی از دست دادند، در 4 ال کلاسیکو 3 باخت و یک تساوی کسب کردند و در همون سال 2008 یک ال کلاسیکو رو 1-4 باختند... در حالی که با حضور گواردیولا
    در فصل بعد همه چیز زیر و رو شد، نظم مثال زدنی به تیم وارد شد، از نظر پرسینگ و حفظ توپ کاملا متحول شد و نهایتا منجر شد به کسب لیگ بعد از سه سال و البته کسب تربل. برای همین فکر نمی کنم
    بتونیم تاکتیک یا نتیجه رو در روی سال 2008 یونایتد رو به اون دو فینال بعد حتی ارتباط بدیم.
    معراج جان، صحبت من راجع به تاکتیک های دفاعی یونایتد بود... نه مقایسه بارسای رایکارد و پپ. من یادمه سال 2008 وقتی خوردیم به بارسا، یه درصد هم فکر نمیکردم و تو دو بازی رفت و برگشت از بارسا گل نخوریم... اون موقع شاید بحث تیکی تاکای و تفکرات گوآردیولا به شدت سه سال بعد از 2009 در بارسا وجود نداشت (که البته اینم نمیشه با قطعیت گفت، چون فلسفه تیکی تاکای کرایوف مدت ها بود در لاماسیا تزریق شده , و مربی ای مثل رایکارد کچ تخته خورده ی این استایل از بازی بود؛ و البته باید در نظر گرفت موفقیت چشمگیر بارسا در 2009 یک اتفاق خلق الساعه نبود که با ورود پپ ایجاد بشه، بستر سازی بارسا از سالهای قبل بوده)، اما تو همون دو بازی، در بحث حجومی و مالکیت توپ، بارسا تیم برتر میدان بود و بدون شک اشتراکات زیادی در بیس بین بارسای 2008 و 2009 وجود داره... کما اینکه من منکر افت بارسا در پایان حضور رایکارد نیستم./
    علی ایها حال صحبت من اینه یونایتدی که در سال 2009 اگه استرس بازی پورتو رو فاکتور بگیریم به مراتب نسبت به 2008 راحت تر و با اقتدارتر رسید به فینال (بر خلاف بارسا و اتفاقات استمفوردبریج) و تیم پخته تری نسبت به 2008 داشت که میتونست با اخذ تاکتیک های تدافعی بهتر، همون بارسای فوق العاده رو شکست بده. اما فرگی با تفکرات حجومیش فرگی شده! همین موضوع هم با تیمی کم مهره تر در 2011 تکرار شد./
    وگرنه طبق آمار رئال در ۱۰ سال گذشته فقط ۳۰۰ میلیون بیشتر از بارسلونا هزینه کرده
    کسرا من کاری به این مبلغ کلانی که گفتی ندارم... این به کنار، اما دادا معیار صحبت در زمینه خرید بازیکن، قیاس با بارسا نیست که فقط اونو در نظر داری...، مضاف بر این بارسا حداقل سه تا best of world داره که محصول تیم پایه و جوانان خودشون بوده و فکر کنم اگه حداقل الان صرفا مسی ترنسفر بشه، سود هنگفتی رو برای بارسا میاره./
    .
    .
    .
    این خبر رو چلسی تکذیب کرد
    اگه حقیقت داشت که مطمئن باشید منچستر با کله اونو قبول می کرد!
    وحید والا چلسی قاعدتا باید تکذیب کنه کما اینکه در سایت رسمی یونایتد هم من چیزی راجع به این پیشنهاد چلسی و کلا رفتن وین پیدا نکردم. بعدش دادا، تیمی که با کله افتاده دنبال بازیکن ما فعلا چلسیه و الا یونایتد خیلی راحت میتونست در صورت نیاز مویز به لوئیز با ماتا پیشنهاد بده. البته به شخصه ماتا رو هم از لحاظ فنی و هم از لحاظ شخصیتی خیلی قبول دارم و ایضا لوئیز رو از لحاظ فنی. اما من خودم ترجیح میدم رونی تو OT بمونه...
    قاعدتا اگه رونی واقعا با مویز، باشگاه و... سر جریان مالی قرارداد مشکل داره باید صریحا بایذ خواستش رو بگه و باشگاه هم موضع نهاییش رو مشخص کنه. این بلاتکلیفی کلا به نفع تیم نیست. ضمن اینکه صحبت دیوید مویز هم راجع به رابین و وین ضرورتی نداشت و حداقل تو ظاهر امر جالب نبود.. هر چند نمیشه قضاوت کرد، چون پشت پرده معلوم نیست چه خبره.
    +
    دوستان زیاد راجع به فصل و نقل و انتقالات نگران نباشین... درسته تو جذب بازیکن عقب افتادیم از رقبا،
    ولی کلا تو سه فصل اخیر ماه جولای خرید خاصی نداشتیم، بیشتر تو ژوئن خریدامون رو کردیم و یا تو آگوست. مثلا فصل پیش رابین و بوتنر در ماه آگوست رسما عضو تیم شدن و شینجی و پاول در ژوئن. یا دو فصل پیش فیل، اشلی و دخه آ در ماه ژوئن قرارداد بستن. قاعدتا چون این فصل ماه ژوئن جالبی نداشتیم، و امروز هم وودوارد از سیدنی برگشته به اروپا برای ترنسفر بازیکن، به امید خدا احتمالا در اواخر جولای و اوایل آگوست خبرای خوبی بهمون میرسه... ضمن اینکه خبر خوبی هم اومده بود که نانی قراره تمدید کنه و کلا حفظ بازیکنانمون هم یه جورایی جلوی ضرر رو بستنه. امیدوارم برای رونی هم همین اتفاق بیفته و تمدید کنه با یونایتد.
    Last edited by pcforlife; 17-07-2013 at 23:52. دليل: ادیت بعد از مرور

2. 10 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

انصافا اکثر حرف دوستان تو این بحث اخیر درست بوده و خب فقط به نظرم زوایه دید ها متفاوته...به هر حال من که لذت بردم

کلا هر مقوله ای باید از همه دیدگاه ها و پیامدها بررسی بشه تا ارزیابی درستی داشته باشیم...
    ولی توی این ماجرا چند تا فاکتور چشمگیر تره.یه بحث درست بودن یا نبودن هست یه بحث خوشایند بودن یا نبودن و یه بحث عادلانه بودن یا نبودن

از نظر من خرج های هنگفت باشگاه هایی مثه موناکو پی اس جی و من سیتی و غیره اشکالی نداره و ودر ذات کار نادرستی نیس اما میتونه ناخوشایند و ناعادلانه باشه.

نا خوشایند زمانی میشه که نوع سیستم باشگاهیه دیگه ای رو بپسندم مثلا بجای اینکه تلنت بخرم و شکوفا کنم خریدن ستاره های بزرگ رو دوست داشته باشم یا مثلا سیستم استعداد یابی رو بپسندم و تیم های پایه ای قوی رو... که این یه چیز شخصیه...

اما گاهی هم ناعادلانه ست ، این بنیه مالی زیاد رقابت رو گاهی از بین میبره تیم های دیگه رو تضعیف میکنه و جذابیت و لذت رو گاهی میکشه..دیگه واسه ما که تو ایران و لیگ داخلیمون فرق فقیر و پولدار از 0تا 100هه این قضیه قابل لمس تره.

راستش رو بخواین من بعضی از این پروژه ها گاهی حمایت میکنم مقابل بعضی از بد قضاوتی ها !
    فقط نکته ای رو که دوست دارم بچه ها بهش برسند اینه که تمام دنیا فقط از دید ما نیس. من سیتی درسته که الان به خاطر مالکان جدیدش پشتوانه مالی خوبی پیدا کرده ولی بخدا قبلش هم تیم پر طرفداری بوده و هوادارای متعصبی داشته! بدون شک بیلیونر های بزرگ مشاوران بزرگ و فکر های بزرگی رو هم دارند که دست به چنین سرمایه گذاری هایی میزنن!

واسه پی اس جی هم همین موضوع صادقه ! پر طرفدار ترین تیم پاریس یه باشگاه خیلی خوب تو لیگ فرانسه ! با این پروژه عظیم مطمئنا جذابه !

ضمن اینکه تمام قضیه حول خود بازی نیس ، مثلا پاریس یکی از دلپذیر ترین شهر های دنیاست ، خیلی ها آرزوی زندگی خوب در این شهر رو دارند و گاهی مسائل زندگیه شخصیه که بازیکنا رو ترغیب به یه کار هایی میکنه مثال بارزش دو ستاره فعلی و سابق پی اس جی! کاوانی عاشقه پاریسه و دیوید بکهام هم که سال ها به خاطر خونواده در ام ال اس بازی کرد بعدش هم خونواده خواستن که به پاریس بیاند.

موناکو هم که بهشته ! شهر مونته کارلو به قوانین آزاد مالیاتی شاید میلیونر خیز ترین نقطه جهان باشه ، به هر حال زندگی این چیزا هم هست و فقط فوتبال نیست.

این عکس هم واسه دلداری

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 8 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اصلن فکرش نمیکردم بارسا تیاگو به بایرن مونیخ که یکی از رقیب های اصلیش تو چمپیونز لیگه بفروشه خیلی به خریدش امید داشتم که متاسفانه عملی نشد امیدوارم بتونیم فلایینی از اورتون جذب کنیم واقعن تو این چند سال اخیر منچستریونایتد در خرید بازیکن خیلی ضعیف عمل کرده یک تیمی به اندازه 11نفر داخل زمینش هافبک های تراز اول داره ما هنوزم داریم با بازیکنایی امثال کریک- فلچر- والنسیا که وضعیتشون مشخصه سر میکنیم در هر حال امیدوارم امسال بتونیم تو لیگ برتر انگلیس و جام حذفی عملکرد خوبی داشته باشیم با بازیکنای فعلی هیچ امیدی نمیشه به کسب موفقیت در چمپیونز لیگ داشت

6. 6 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

تیاگو از رفتنش پشیمون میشه
    این رو بارها گفتم
    آلمان ها بازیکنان بومی خودشون رو ول نمیکنن یه بازیکن برزیلی الاصل رو بچسبن
    +
    موندن رونی اصلا تاکتیکی نیست و مسئولان به خاطر یه چیزه دیگه میخوان نگهش دارن
    اگر هم بره یه پول خوب گیر منچستر میاد و میتونه یه هافبک خوب بخره
    درصورت رفتن رونی هم فن پرسی و هرناندز هستن و جا شو پر میکنن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شایعه ی مضحک: اد وودوارد شاید برای خرید این بازیکن اردو رو ترک کرده.

...

ضمن اینکه تمام قضیه حول خود بازی نیس ، مثلا پاریس یکی از دلپذیر ترین شهر های دنیاست ، خیلی ها آرزوی زندگی خوب در این شهر رو دارند و گاهی مسائل زندگیه شخصیه که بازیکنا رو ترغیب به یه کار هایی میکنه مثال بارزش دو ستاره فعلی و سابق پی اس جی! کاوانی عاشقه پاریسه و دیوید بکهام هم که سال ها به خاطر خونواده در ام ال اس بازی کرد بعدش هم خونواده خواستن که به پاریس بیاند.

موناکو هم که بهشته ! شهر مونته کارلو به قوانین آزاد مالیاتی شاید میلیونر خیز ترین نقطه جهان باشه ، به هر حال زندگی این چیزا هم هست و فقط فوتبال نیست.
    ...
    از طرف شرکت جهانگردی ایمان سفر

اصلن فکرش نمیکردم بارسا تیاگو به بایرن مونیخ که یکی از رقیب های اصلیش تو چمپیونز لیگه بفروشه خیلی به خریدش امید داشتم که متاسفانه عملی نشد امیدوارم بتونیم فلایینی از اورتون جذب کنیم
    بارسا هیچ کاره بود. تیاگو Release Clause داشت.

این رو بارها گفتم
    اره دقیقا مثل فصل قبل که بایرن، مانزودیک کروات رو به گومز آلمانی ترجیح می داد!
    Last edited by Yi Yi; 18-07-2013 at 11:31.

9. 2 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه manxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Guess

پيش فرض

فکر نمی کنم باشگاه بزرگی مثل یونایتد اگه واقعا یک بازیکن رو بخواد و حاضر باشه برای اون گزینه خرج کنه، اصلا همچین صحبت هایی مطرح باشه، باشگاه هایی مثل سیتی رو کاری ندارم
    ولی نگاه مافیا به رئال و هوای آفتابی در بقیه جاها خیلی جانبدارانست
    ببین دوست من مساله همینه، وقتی یونایتد بازیکنی رو واقعا بخواد، حاظر نیست بازیکن رو به هر قیمتی بخره، این وسط مشکل اینه که باشگاه های دیگه که از سابقه ی درخشان یونایتد در خرید بازیکنا خبر دارن، قبل از اینکه فصل ترانسفر باز بشه یکی از گزینه هایی که در نظر میگیرن اینه که ببینن یونایتد طرف کدوم باشگاه میره. به همین دلیل این وسط یونایتد که به هر دلیلی یا گلیزرها یا سیاست کلی باشگاه، نمی تونه پا به پای تیم های ولخرج بیادو این وسط قربانی میشه. در مورد قضیه ی اعتبار پرز هم حرف من نبود از دکتر صدر شنیده بودم.
    خب هر هواداراتفاقاتی که به ضرر تیم خودی تموم شده رو پررنگ تر می بینه، مثلا برای رئال در همون بازی اخراج اشتباه نانی، گل آفساید یونایتد هم وجود داشت(البته اشتباهات متعدد دیگه ای
    به ضرر هر دو تیم در هر دو بازی وجود داشت)، در نیمه نهایی سال 2011 با بارسا، اخراج په په روی اشتباه محرز داور در صورتی که اصلا برخوردی در کار نبود اتفاق افتاد وگرنه کسی چه می دونه
    شاید اون فینال رو رئال با یونایتد برگزار می کرد. در کل اگه در طول سالیان مختلف(و نه یک یا دو سال) در نظر بگیریم هر تیمی کم و بیش از این اشتباهات سود و ضرر برده.
    عزیز من فکر میکنم چیزی بیشتر از یه نظر هوادارگونه نسبت به تصمیمات داوری هست. یکی از نقطه ضعف های بزرگ یونایتد تو چند سال اخیر، ازهم پاشیده شدن تیم بعد از اخراج یه بازیکنه. این مثل این میمونه که تو جای ضخم طرف رو میشناسی، حالا دستتو با فشار میزاری روش.
    در مورد خرج کردن توی صحبت هایی که با حسین عزیز داشتیم هیچ قسمتی راجع به کم خرج کردن نبود، بر عکس درباره زمینه های زیاد خرج کردن بود، اون خبری که کسرای عزیز اضافه کرد
    هم در جواب به "تیم x صرفا آکادمی" و "تیم y صرفا خرید" بود، از گذاشتن این خبر چه نتیجه ای قراره گرفته بشه؟ اگه واقعا می خواید توی بحث شرکت کنید، واقعا درباره صحبت هایی که انجام
    شده بگید و الا فرافکنی های که توی کل کل های بین هوادرای مصداق داره رو تقریبا همه جا می تونیم پیدا کنیم.
    من نسبت به خرج کردن رئال انتقادی ندارم، این هم یه نوع سبکیه برا خودش.اون پست هم در جواب دوستمون kasra_khan2003 که گفتند "
    رئال مادرید به نوعی در خرج کردن بد نام شده" داده بودم. قصد فرافکنی هم نداشتم فقط می خواستم بگم بدنام شدن این تیم بی دلیل نیست.

در مورد بازیکنان آکادمی نمی دونم چقدر از آکادمی رئال اطلاع دارید، بازیکنان زیادی توی این سال ها بودند، فرانسیس پاون، رائول، گوتی هرناندز، کاسیاس، دیگو لوپز(رقیب امسال کاسیاس!)
    کامبیاسو، اتوئو،سولدادو(مهاجم والنسیا)، آربلوا، ماتا، خاوی گارسیا(هافبک سیتی) و خیلی بازیکنان دیگه که در لالیگا توپ می زنند و در لیگ چهره های شناخته شده ای هستند...
    طبق گزارشی که اخیرا منتشر شد رئال از طریق فروش بقیه بازیکنان آکادمی که جذب تیم اصلی نشدند(و اینجا اسمی برده نشده) بیش از 100 میلیون یورو دریافت کرده.
    یا از موارد جدیدتر آکادمی: موراتا(آقای گل بازی های زیر 21 سال که اخیرا برگزار شد)، کارواخال(بهترین مدافع کنار بوندسلیگا در فصل اخیر به نقل از بسیاری از پایگاه های معتبر)، خسه رودریگز
    (کفش برنز رقابت های زیر 20 سال اخیر)
    یا بازیکنان زیادی که از سنین کم به باشگاه اومدن و باشگاه به پرورششون کمک کرده و اونجا به نام های شناخته شده تبدیل شدند مثل فرناندو هیرو، روبرتو کارلوس، میشل سالگادو، هیگواین
    مارسلو... یا واران که به درخواست زیدان در 19 سالگی اومد (یونایتد هم به دنبالش بود) و در چند سال آینده می تونه به یکی از بهترین مدافعین جهان تبدیل بشه.

من جواب اون دوستمون که همیشه نقدهای منفی میکنند رو دادم و اصلا در مورد اکادمی رئال حرفی نزدم ولی با نظرتون در این یک مورد موافقم.

11. 4 کاربر از manxxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

شکی نیست این ضرر است... اما من فکر میکنم دید و برآورد مالکین و مدیران این باشگاه ها به گونه ایه که بازگشت سرمایشون در دراز مدت رو سود آور دونستند تا اینکه بیان به جای این کار روند طبیعی باشگاه های استانداردی که چنین خرج هایی رو ندارن پی بگیرن و به تیم پایشون بیشتر فرصت بدن و فصل نقل و انتقالات معمولی ای داشته باشند. در واقع شاید اگر چلسی این خرج ها رو انجام نمیداد، شاید عناوینی که در این مدت به دست آورده رو کسب نمیکرد و تیمش اینقدر رشد نداشت.... شاید الان چلسی ضرر مالی داشته باشه (که قاعدتا داره)، اما میتونه تو بازه بلند مدت (مثلا طی 15 سال آینده) ضرر مالی فعلیش رو جبران کنه و در زمان فعلی هم به واسطه پیشرفت باشگاه به نوعی سود معنوی داشته باشه.
    خب آماری که بعد از 10 سال دیدیم، خرجی بالغ بر 3 میلیارد دلار بوده، در صورتی که همین امروز اقدام به فروش باشگاه چلسی بشه 900 میلیون دلار فروش میره
    صحبت من همین بود که توجیه اقتصادی به اون شکل نداره، اگه همین مبالغ مثلا توی بورس یا خریداری سهام و ... صرف شده بود، به جای اینکه بعد از این همه سال ضرر داده باشه، شانس چند برابر شدن داشت، یعنی انگیزه اصلی اینجور باشگاه داری ها (چلسی، سیتی...) رو من در علاقه مالک باشگاه به فوتبال، ستاره ها، موفقیت و شهرتی که به دنبالش هست می بینم و الا بیزنسی که بعد از 20 سال سرمایه اولیه رو در نیاره بیزنس نیست

خوب دادا خودت جواب خودت رو دادی... یونایتد یا هر باشگاهی با تفکر ام یو اگه بخواد خلاف استراتژیش عمل کنه و در نقل و انتقالات هم به عنوان تیمی پولدار حضور داشته باشه، با ارائه پیشنهاد های معمولی و قیمت واقعی یا نازل برای بازیکنی، سنگی تو تاریکی میندازه که اگه بخوره به هدف، یه جور مفت بری انجام داده و حداقل اگه به استعداد های خودش توجه نکرده، بازیکن مطرحی رو با قیمت نازل و مفت آورده به OT..
    صحبت من در جواب به این قسمت از صحبت هات بود:
    ...جوری که حتی راضی میشه اسکولز رو برگردونه، اما بازیکنی نخره...
    کاش بقیه اون قسمت رو هم نقل قول می گرفتی، چون نتیجه گیری که کرده بودم توی جمله بعد بود یعنی "اما همون مسئله احتمال عدم بازگشت سرمایه یا توجیه اقتصادی از نظر همخوانی با "مدل اقتصادی" یونایتد مانع اصلی بوده و نه اصرار صرف روی پرورش"
    از اول مرور کنیم ، خوب می دونیم یونایتد نقدینگی رو داره و از طرف دیگه مثلا توی این چند سال با نبود هافبک وسط/دفاعی مواجه بوده و بحث های بی شماری راجع بهش انجام شده(مثال RedCafe) و باشگاه هم پیشنهادهایی رو داده(راجع بهش صحبت کردیم) اما کافی نبوده، که توی این مورد نتیجه گیری من این بود که اون از نظر اقتصادی و به خاطر احتمال عدم بازگشت سرمایه(در طی چند سال) مانع اصلی بوده که یونایتد به این نیاز پاسخ نداده(طبیعتا داریم از مبالغی در حدود 30-40 میلیون یورو صحبت می کنیم امثال مودریچ و ...) ، اما خودت معتقدی که مسئله بازگشت سرمایه هزینه تقریبا زیاد انجام شده در قبال اون انتقال نبوده، بلکه مسئله سیاست کلی باشگاه روی استعدادهای پرورش یافته درون باشگاه هست، در صورتی که هممون می دونیم که حتی پرورش-محورترین تیم های تاریخ هم در بعضی از پست ها گزینه های کافی رو نمی تونن پرورش بدن و دست به خرید می زنن، مثل مشکل فعلی یونایتد در هافبک وسط/تدافعی (یا دروازبان و مهاجم و هافبک تهاجمی که خریداری شد یا پست های دیگه ای که شاید در آینده خریداری بشه) و این اتفاق بدیهی هست. حالا اگه واقعا علت ترس گلیزرها/مدیران از عدم بازگشت سرمایه نیست چه دلیلی می تونه وجود داشته باشه؟

معراج جان، صحبت من راجع به تاکتیک های دفاعی یونایتد بود... نه مقایسه بارسای رایکارد و پپ. من یادمه سال 2008 وقتی خوردیم به بارسا، یه درصد هم فکر نمیکردم و تو دو بازی رفت و برگشت از بارسا گل نخوریم... اون موقع شاید بحث تیکی تاکای و تفکرات گوآردیولا به شدت سه سال بعد از 2009 در بارسا وجود نداشت (که البته اینم نمیشه با قطعیت گفت، چون فلسفه تیکی تاکای کرایوف مدت ها بود در لاماسیا تزریق شده , و مربی ای مثل رایکارد کچ تخته خورده ی این استایل از بازی بود؛ و البته باید در نظر گرفت موفقیت چشمگیر بارسا در 2009 یک اتفاق خلق الساعه نبود که با ورود پپ ایجاد بشه، بستر سازی بارسا از سالهای قبل بوده)، اما تو همون دو بازی، در بحث حجومی و مالکیت توپ، بارسا تیم برتر میدان بود و بدون شک اشتراکات زیادی در بیس بین بارسای 2008 و 2009 وجود داره... کما اینکه من منکر افت بارسا در پایان حضور رایکارد نیستم./
    علی ایها حال صحبت من اینه یونایتدی که در سال 2009 اگه استرس بازی پورتو رو فاکتور بگیریم به مراتب نسبت به 2008 راحت تر و با اقتدارتر رسید به فینال (بر خلاف بارسا و اتفاقات استمفوردبریج) و تیم پخته تری نسبت به 2008 داشت که میتونست با اخذ تاکتیک های تدافعی بهتر، همون بارسای فوق العاده رو شکست بده. اما فرگی با تفکرات حجومیش فرگی شده! همین موضوع هم با تیمی کم مهره تر در 2011 تکرار شد./
    خب این تفکرات هجومی ببخشیش رو میشه به نداشتن هافبک دفاعی کلاسیک نسبت بدیم(به صورت در هم تنیده هستن این دو قضیه)، ولی در کل نتیجه های بارسای 2008 چه در لیگ چه در ال کلاسیکو و ... اونقدر بد بود که بدون شک توی بهتر نشون دادن وضعیت تدافعی یونایتد توی اون بازی هم نقش داشته، درسته که زمینه های تیکی-تاکا یک ساله به بارسا نیومده ولی همیشه بین یک تیم بی نظم و توی شرایط نامناسب و دو سال نا موفق در لیگ(سال آخر ریکارد) و یک تیم منسجم و یکدست (خصوصا با اون تغییر قابل توجه در نفرات و کادر بارسا در اون سال) فاصله زیادیه.

13. 8 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

منچستر سخت ترين شروع فصل را پيش رو دارد

مدافع کهنه کار تيم فوتبال منچستريونايتد گفت اين تيم در فصل آتي سخت ترين آغاز فصل خود را تجربه خواهد کرد
    به گزارش خبرگزاري فرانسه از سيدني ، ريو فرديناند با اشاره به برگزاري بازي هاي اين تيم برابر چلسي ، ليورپول و منچسترسيتي در 5 هفته آغازين فصل گفت رايانه بدترين قرعه را براي منچستريونايتد انتخاب کرده است.

تيم منچستريونايتد در اولين بازي فصل بايد به مصاف سوآنسي برود (17 آوريل) و سپس چلسي و ليورپول در انتطار ديدار با اين تيم هستند.تيم کريستال پالاس حريف چهارم يونايتد است و سپس 22 سپتامبر بايد در اولدترافورد از منچسترسيتي در داربي شهر منچستر پذيرايي شود.

فرديناند که اخيرا قراردادش را براي يک فصل تمديد کرده گفت :« بايد تمرکز بالايي داشته باشيم.ما راه آساني در اين فصل پيش رو نداريم و بايد خود را کاملا آماده کنيم.درست است که نام هاي بزرگي در ابتداي فصل با ما روبرو مي شوند اما سوآنسي نيز نشان داده که تيم سرسختي است.اين سخت ترين

شروع فصلي است که مي توانستيم داشته باشيم.»

فرديناند در سال 2002 به منچستريونايتد پيوست و قرار است يونايتد ها 9 اوت در بازي برابر سويا از او قدرداني کنند.

15. 5 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

این رو بارها گفتم
    +
    موندن رونی اصلا تاکتیکی نیست و مسئولان به خاطر یه چیزه دیگه میخوان نگهش دارن
    اگر هم بره یه پول خوب گیر منچستر میاد و میتونه یه هافبک خوب بخره
    درصورت رفتن رونی هم فن پرسی و هرناندز هستن و جا شو پر میکنن
    هنوز توی اول ماجرا ( تیاگو ) شما گیر کردیا ! قضیش تموم شد و دیگه به اینجا نمیاد ! هرروز مرور خاطرات میکنیا !

---

رونی هم فعلا بدلش برای تیم نداریم و نیومده قیاسی که با دو نفر دیگه کردی یکم عجیبه . شباهتی بین فن و رونی نیست مکمل بودن نه جایگزین . هرناندز هم حالا حالا ها باید جانشین بیاد و نمیتونه نود دقیقه ساپورت کنه ترکیب رو . جزیره مث بعضی لیگها نیست که بشه با بازیکنای جوون نتیجه آنچنانی گرفت . تخلیه تیم به یکباره از بازیکن مجرب و فرصت دادن به جوونترا خودکشی محضه . تیمایی که بازیکن سازن و آکادمی قوی ای دارن هم به یکباره فصلشون رو با جوونای آکادمیشون نمیگذرونن . با مصدومیتها و نبودن بازیکن در حد ترکیب اصلی نمیشه به این راحتی گفت رونی بره که بره .

این فصل لعنتی هم نمیاد که نصف این دقدقه ها تموم بشه !!!!

17. 9 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

پیشنهاد 60 میلیون پوندی منچستر به گرت بیل
    موندم چه فکری کردن پیشنهاد دادن!
    رئال 80 میلیون پوند پیشنهاد داد,رئیس تاتنهام قبول نکرد!

19. 2 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •