فکر نمی کنم باشگاه بزرگی مثل یونایتد اگه واقعا یک بازیکن رو بخواد و حاضر باشه برای اون گزینه خرج کنه، اصلا همچین صحبت هایی مطرح باشه، باشگاه هایی مثل سیتی رو کاری ندارم
ولی نگاه مافیا به رئال و هوای آفتابی در بقیه جاها خیلی جانبدارانست
ببین دوست من مساله همینه، وقتی یونایتد بازیکنی رو واقعا بخواد، حاظر نیست بازیکن رو به هر قیمتی بخره، این وسط مشکل اینه که باشگاه های دیگه که از سابقه ی درخشان یونایتد در خرید بازیکنا خبر دارن، قبل از اینکه فصل ترانسفر باز بشه یکی از گزینه هایی که در نظر میگیرن اینه که ببینن یونایتد طرف کدوم باشگاه میره. به همین دلیل این وسط یونایتد که به هر دلیلی یا گلیزرها یا سیاست کلی باشگاه، نمی تونه پا به پای تیم های ولخرج بیادو این وسط قربانی میشه. در مورد قضیه ی اعتبار پرز هم حرف من نبود از دکتر صدر شنیده بودم.
خب هر هواداراتفاقاتی که به ضرر تیم خودی تموم شده رو پررنگ تر می بینه، مثلا برای رئال در همون بازی اخراج اشتباه نانی، گل آفساید یونایتد هم وجود داشت(البته اشتباهات متعدد دیگه ای
به ضرر هر دو تیم در هر دو بازی وجود داشت)، در نیمه نهایی سال 2011 با بارسا، اخراج په په روی اشتباه محرز داور در صورتی که اصلا برخوردی در کار نبود اتفاق افتاد وگرنه کسی چه می دونه
شاید اون فینال رو رئال با یونایتد برگزار می کرد. در کل اگه در طول سالیان مختلف(و نه یک یا دو سال) در نظر بگیریم هر تیمی کم و بیش از این اشتباهات سود و ضرر برده.
عزیز من فکر میکنم چیزی بیشتر از یه نظر هوادارگونه نسبت به تصمیمات داوری هست. یکی از نقطه ضعف های بزرگ یونایتد تو چند سال اخیر، ازهم پاشیده شدن تیم بعد از اخراج یه بازیکنه. این مثل این میمونه که تو جای ضخم طرف رو میشناسی، حالا دستتو با فشار میزاری روش.
در مورد خرج کردن توی صحبت هایی که با حسین عزیز داشتیم هیچ قسمتی راجع به کم خرج کردن نبود، بر عکس درباره زمینه های زیاد خرج کردن بود، اون خبری که کسرای عزیز اضافه کرد
هم در جواب به "تیم x صرفا آکادمی" و "تیم y صرفا خرید" بود، از گذاشتن این خبر چه نتیجه ای قراره گرفته بشه؟ اگه واقعا می خواید توی بحث شرکت کنید، واقعا درباره صحبت هایی که انجام
شده بگید و الا فرافکنی های که توی کل کل های بین هوادرای مصداق داره رو تقریبا همه جا می تونیم پیدا کنیم.
من نسبت به خرج کردن رئال انتقادی ندارم، این هم یه نوع سبکیه برا خودش.اون پست هم در جواب دوستمون kasra_khan2003 که گفتند "رئال مادرید به نوعی در خرج کردن بد نام شده" داده بودم. قصد فرافکنی هم نداشتم فقط می خواستم بگم بدنام شدن این تیم بی دلیل نیست.
در مورد بازیکنان آکادمی نمی دونم چقدر از آکادمی رئال اطلاع دارید، بازیکنان زیادی توی این سال ها بودند، فرانسیس پاون، رائول، گوتی هرناندز، کاسیاس، دیگو لوپز(رقیب امسال کاسیاس!)
کامبیاسو، اتوئو،سولدادو(مهاجم والنسیا)، آربلوا، ماتا، خاوی گارسیا(هافبک سیتی) و خیلی بازیکنان دیگه که در لالیگا توپ می زنند و در لیگ چهره های شناخته شده ای هستند...
طبق گزارشی که اخیرا منتشر شد رئال از طریق فروش بقیه بازیکنان آکادمی که جذب تیم اصلی نشدند(و اینجا اسمی برده نشده) بیش از 100 میلیون یورو دریافت کرده.
یا از موارد جدیدتر آکادمی: موراتا(آقای گل بازی های زیر 21 سال که اخیرا برگزار شد)، کارواخال(بهترین مدافع کنار بوندسلیگا در فصل اخیر به نقل از بسیاری از پایگاه های معتبر)، خسه رودریگز
(کفش برنز رقابت های زیر 20 سال اخیر)
یا بازیکنان زیادی که از سنین کم به باشگاه اومدن و باشگاه به پرورششون کمک کرده و اونجا به نام های شناخته شده تبدیل شدند مثل فرناندو هیرو، روبرتو کارلوس، میشل سالگادو، هیگواین
مارسلو... یا واران که به درخواست زیدان در 19 سالگی اومد (یونایتد هم به دنبالش بود) و در چند سال آینده می تونه به یکی از بهترین مدافعین جهان تبدیل بشه.
من جواب اون دوستمون که همیشه نقدهای منفی میکنند رو دادم و اصلا در مورد اکادمی رئال حرفی نزدم ولی با نظرتون در این یک مورد موافقم.