پست های ابتدایی این تاپیک رو کامل بخونید، باید با یاهو مکاتبه کنید...
پست های ابتدایی این تاپیک رو کامل بخونید، باید با یاهو مکاتبه کنید...
رفقا الان با کدوم لینک میتونم با یاهو ارتباط یرقرار کنم؟
با پستای اول تاپیک مشگلم حل نشد
Contact Yahoo! Mail Support
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. یکی از اقوام پسورد یاهو رو فراموش کرده سوال امنیتی و ادرس ایمیلی جایگزین رو هم فراموش کرده اما قبلا شماره موبایل داده که توی درخواست برای پسورد هیچ کدی به شماره موبایلش ارسال نمیشه که پسوردو ریست کنه! ادرس ایمیلی نیست که من بتونم با یاهو مکاتبه کنم و مشکل رو شرح بدم..؟؟ این لینکی که ناظر محترم نوشتن هم فقط وارد یه سری لینک های از پیش تعریف شده میشه !
با تشکر از شما.
درود
این دو لینک رو امتحان کنین .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر کادر اول Password And Sign in رو انتخاب کنید . در کادر دوم Forgot My Password رو انتخاب کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این تاپیک رو هم مطالعه کنید شاید بهتون کمک کنه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برادر من اصلا صفخه ای برای بیان مشکلمون وجود نداره تو یاهو که اون لینکیم که دادی همچین جایی نمیره
دوست عزیز مشکلی از بابت لینک معرفی شده وجود نداره .
شما عنوان کنین که مشکلتون چیه تا مسیر پیشروی بابت راهنمایی و مکاتبه با یاهو برای شما توضیح داد بشه .
دقیقا کجا باید درخواستمونو بنویسیم؟سوالای امنیتی یادم نیس
سوال امنیتی رو نیاز نیست شما به یاد بیارین . خود سیستم یاهو سوال های امنیتی رو که تعیین کردین به یاد داره.
شما باید پاسخ سوال های امنیتی رو به یاد داشته باشین .
اگر سوال های امنیتی رو به یاد ندارین , تماس با پشتیبانی یاهو هم نمیتونه کمکی به شما بکنه .
از ایمیل زیر میتونین استفاده کنین و باید مشکلتون رو در متن پیام شرح بدین شاید بتونین راه حلی برای اون پیدا کنید .
account-security-help@cc.yahoo-inc.com
عزیزم منظورم همون جواب سوال هاست دیگه!!
بنظرتون چجور متنی براشون بنویسم؟
من نیازی به این اکانتم ندارم فقط یه لینکی برای ریست پسورد یه سایت دیگه به این ایمیل میاد که اونو میخوام و بعدش اکانتو حذف میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)