فینال فردا ساعت چنده ؟ من حساب کردم شد 11.30 دقیقه صبح به وقت ایران ! درسته ؟![]()
فینال فردا ساعت چنده ؟ من حساب کردم شد 11.30 دقیقه صبح به وقت ایران ! درسته ؟![]()
فینال فردا ساعت چنده ؟ من حساب کردم شد 11.30 دقیقه صبح به وقت ایران ! درسته ؟
سلام من ازین سایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیدم که نوشته فردا ساعت 16 برگزار میشه
فینال مسابقات فردا (۲۰ مرداد) برگزار خواهد شد.برنامه فینال بسکتبال جام ملتهای آسیا و همچنین سایر دیدارهای آخرین روز مسابقات را در زیر مشاهده می کنید.(زمان ها به وقت ایران هستند.)
زمان بازی ۹ صبح ۱۱:۱۵ ۱۳:۳۰ ۱۶ مسابقه اردن-قزاقستان (مقام ۷ ام و ۸ ام) چین-قطر (مقام ۵ ام و ۶ ام) چین تایپه-کره جنوبی (رده بندی) ایران-فیلیپین (فینال)
اره ساعت 4 عصر بازیه،بازی های جام جهانی چندم شروع میشه؟
تبریک مقدماتی رو بگیم.... خب دوستان گفتنی ها رو گفتند .
چند تا نکته که من به ذهنم رسید :
تیم بچیرویچ در فاز دفاعی خیلی خوب عمل می کنه و مشخصه برنامه مربی در دفاع رو بچه ها خوب اجرا می کنن .
امروز یه ضعف قدیمی رو دوباره لحظاتی دیدیم ... وقتی تیم مقابل 3 زن های خوبی داره و ما نمی تونیم در دفاع مراقبشون باشیم به همین شکل در شوت های 3 امتیازی هم بد عمل می کنیم . فردا فیلیپین هم 3 زن های خوبی داره باید مراقب باشیم .
5 نفر اصلیمون که انصافا سطحشون از اسیا بالاتره و یارای جانشین هم خوب کار می کنن ...
تعویض های زیاد و جابه جایی های زیادی تیم امسالمون به خودش می بینه که از میانگین تعویض ها در بازی های بسکتبال بیشتر به نظر می رسه .
فقط حامد افاق و صمد مثل سالهای پیش روی فرم نیستند که شاید بالا رفتن سن دلیلش باشه .
صمد همچنان موثر بازی می کنه ولی وقتی با صمد 4-5 سال پیش مقایسه اش می کنیم می بینیم افت کرده .
بازی فردا هم بعید می دونم راحت باشه ... قطعا بچه ها محک خوبی خواهند خورد ... اما در هر حالت سطح بسکتبال ما در حال حاضر از اسیا بالاتره و فیلیپین هم نمی تونه مانع از قهرمانی ما بشه به شرطی که بازی خودمون رو بکنیم .
پ ن : بچه ها در چند صحنه می تونستند کمی نمایشی بازی کنن ... دلمون تنگ شده کمی دانک و الی اوپ ببینیمبه جاش جلو تلویزیون انجام می دادیم : دی
کفه سنگین ترازوی بسکتبال ایران برابر فیلیپین
تیم بسکتبال ایران در گذر تاریخ عملکرد برتری نسبت به فیلیپین داشته و بارها این تیم را در رقابت های قهرمانی آسیا شکست داده است.
به گزارش ایسنا، دو تیم بسکتبال ایران و فیلیپین عصر امروز فینال بیست و هفتمین دوره رقابت های قهرمانی آسیا را در مانیل فیلیپین برگزار می کنند. ایران به دنبال سومین قهرمانی و فیلیپین به دنبال ششمین قهرمانی در قاره کهن است و در حالی به مصاف هم می روند که در دیدارهای گذشته ایران موفق تر از حریف شرقی اش بوده است.
در دوره های گذشته این مسابقات، ایران و فیلیپین هفت بار به مصاف هم رفته اند که ایران در شش مسابقه برنده بوده و تنها در نخستین مسابقه برابر حریفش باخته است.
در این دوره از مسابقات نیز ایران تنها تیم بدون شکست مسابقات است.
آمار دیدارهای این دو تیم به شرح زیر است:
1973 –فیلیپین؛ ایران 80 – فیلیپین 88
1989 – چین؛ ایران 93 – فیلیپین 86
1991 – ژاپن؛ ایران 91 – فیلیپین 81
1995 – کره جنوبی؛ ایران 68 – فیلیپین 53
1997 – عربستان؛ ایران 77 – فیلیپین 76
2007 – ژاپن؛ ایران 75 – فیلیپین 69
2009 – چین؛ ایران 88 - فیلیپین 78
2013 – فیلیپین؛ ایران – فیلیپین – ساعت 16
استرس بالاست واقعاجو سالن میتونه خیلی تاثیر گذار باشه فیلیپینی ها که بعد از 1985 دیگه رنگ حضور در فینال و قهرمانی رو ندید بدجوری دنبال کسب عنوان قهرمانی آسیا هستند از طرفی آمار رو که بررسی کنیم ایران اکثرا برنده بوده مقابل فیلیپین ولی این تیم + شرایط میزبانی کار رو کمی پیچیده میکنه یکی دو تا بازیکن خطرناک هم دارن دوستان اشاره کردند ... امیدوارم بچه ها خوب شروع کنن با چند امتیاز پیش افتادن فشار این تماشاچی ها معکوس میشه و خود تیم فیلیپین به هم میریزه ضمن اینکه تو آخرین رویداد رسمی FIBA یعنی Asia Cup تو ژاپن با تیمی جوان و کم تجربه مقابل تماشاگرهای ژاپنی تونستیم تو فینال این تیم رو شکست بدیم و قهرمان بشیم!
یک مورد دیگه امیدوارم داوری امروز بدون بحث باشه ...
آرزوی قهرمانی
+
کره جنوبی 75 بر 57 چین تایپه رو شکست داد و ضمن کسب جایگاه سوم آخرین سهمیه جام جهانی رو گرفت!
الجزیره اسپورت 4 با گزارشگر انگلیسی در حال پخش بازی هست
TAPATALK
این جیسون ویلیام رو دیروز تو الجزیره همش به نام کاسترو نام میردند . گفتم سبک بازیش شبیه مهدی خودمونه و هم شماره از لحاظ لباس و امروز هم خیلی مشکل ساز شده واسه تیم
متاسفانه داریم افتضاح بازی می کنیمبسیار پر اشتباه در حمله و خطاهای بی مورد و دفاع ضعیف نسبت به قبل اگه بازنده باشیم به خودمون باختیم تا اینجا خوش شانس هم بودیم 3 امتیازی هاشون کمتر گل شد ارغوان تو کل مسابقات 4 امتیاز گرفته 40 تا خطا کرده ... چقدر ترن اور داشتیم شرم آوره
![]()
امیدواریم کوارتر سوم و چهارم رو مثل همیشه بهتتر بازی کنیم و ببریم واقعا حیفه این تیم با این نتایج فعلی بیاد رو دو تا خطای رانینگ و شارژ الکی ببازه!مخصوصا اینکه خانواده بازیکنان رو هم پخش میکنن
ولی خودمونیم هیجانی دارهنرم افزار تصویری و اسکوربرد هم خودجوش توقف ایجاد کرد تو بازی
![]()
قهرمانی رو تبریک میگم,بچهها همه عالی بودن,دست همشون درد نکنه!
حامد حدادی هم که ترکوند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)