رشته من برق قدرت هستش و تا اونجایی که من میدونم بازار کارش از بقیه گرایشها بیشتره.
.
.
رشته من برق قدرت هستش و تا اونجایی که من میدونم بازار کارش از بقیه گرایشها بیشتره.
پیشنهاد من اینه که بین کنترل و مخابرات یکی رو انتخاب چو تو رشته کنترل اگه پول های اون وری وسوست نکنه وزارت دفاع جذبت میکنه.
برق مخابرات هم که دیگه نگو دنیایی این واسه خودش. اگه امیر کبیری فکر کنم دوتا رو میتونی با هم بخونی.
یاحق
ببین بیشتر علایق طرف است
الکترونیک که ما درایم اینجا می خوانیم هیچ فایده به نظر من الکترونیک فوق العاده عالی است نه تو ایران بلکه تو خارج
با رشته الکترونیک می توانی تلویزیون ، تلفن ، در کل تمام چیزیهای که الکتورنیکی هستند درست یا تعمیر کین
از موبایل گرفته تا موشکهای هسته ای
ببین من الان دارم رشته الکترونیک را می خوانم این رشته تا مقطع فوق لیسناس هم بدرد نمی خورد با دکترا کمی بهتر می شود و لی برای این رشته نمی توانم مقطع عملی در نظر گرفت مثلا طرف فوق دکترا دارد ولی بلد نیست مقاومت ها را سری و موازی کنار هم بگذارد فقط درس خوانده
این رشته به نظر من لیسناس هم داشته باشی و هم سابقه کار حتی بیشتر از فوق ذکترا بلدی به شرطی که پشتکار و زحمت بکشی
اگر بیشتر خواتسی بدانی بیشتر برایت توضیح می دهم
اول ببین پشتکار داری در ضمن یادم نرفته باید ریاضی و فیزیک خوب باشه
ممنون از همه دوستان گل كه نظرتون رو برام نوشتين .درضمن من خودم از كنترل خوشم مياد البته مخابرات هم دوست دارم
دوستان من الان دارم در مقطع كارداني برق صنعتي ميخونم .راستي دوستان من يه سال ديگه بايد شركت كنم يه برنامه درسي ميخوام تصميم به درس خوندن دارم پسس 100% بهش عمل ميكنم تو رو خدا كمكم كنين
Last edited by anti_girl; 09-05-2008 at 21:12.
عزیزم هیچکی بهتر از خودت نمیتونه یه برنامه ریز خوبی باشه
شما برنامه ریزی کن بزار اینجا تا دوستان هم نظرشونو بگن
خوبه؟؟
سلام به همه مهندسان و همکاران و دانشجویان و کاربران
با عرض خسته نباشی خدمت همگی
یک شوالی برای پیش آمده
رشته الکترونیک چند گرایش دارد و هر رشته اش به چه دردی می خورد در جهان و سراسر دانشگاهها چه گرایش های از الکترونیک را تدریس می کنند
حالا اگر میشه به طور مختصر هم توضیح دهید
و در مورد هر گرایش کجا به کار می رود و بهترین گرایش چی هست
به طور مثال الکترونیک ، الکترونیک مخابرات حالا این مخابرات به چند گرایش دیگر دریایی و زمینی و زیر دریایی و خیلی گرایش های دیر
اگر میشه مقاله ای
سایتی و یا هر چیزی دیگر می دانید و برای ما توضیح دهید متشکر می شوم
سلام می خواستم بدونم بین گرایش های مختلف برق (الکترونیک،قدرت ،کنترل،مخابرات)کدوم یکی بهتره می خوام انتخواب رشته کنم ازتون ممنون می شم من رو با این رشته ها بیشتر آشنا کنید (وقت زیادی ندارم)
منظورت اينه كه امسال كنكور قبول شدي الان ميخواي انتخاب رشته كني ؟ اگه اينطوره كه الان گرايشت مشخص نميشه . بايد چند ترم بگذره بعد گرايشت مشخص ميشه . تازه اونم زياد دست خودت نيست به معدلت بستگي داره
اما برخی از استان ها جدا جدا مشخص کرده با کدهای مختلف .
خب حالا كه اينطوره باز هم بايد براساس هدفت بگي ، اگه ادامه تحصيله كه در رشتهي الكترونيك براي ارشد شانس قبولي بيشتري داري چون ظرفيت گرايش كنترل توي ارشد كمه . من نميدونم چي بهت بگم !!! بايد درسا رو بگذروني بعد ببيني از چي خوشت مياد ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)