تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 51 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 502

نام تاپيک: Call of Duty: Ghosts

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

اشتب نکن ، تخریب پذیری اولا ربطی به تنظیمات گرافیکی نداره و با توجه به سیستم حداقل ارائه شده ، خیلیا میتونن بازی کننن ، درضمن این بازی روی کنسول های نسل بعد که از قدرتشون آگاهی داری هم میاد .....پس این حرفت کاملا از بیخ اشتب هست! از تو بعیده این حرف....

تخریب پذیری ربطی ب قدرت گرافیکی نداره؟؟

همین تخریب پذیری ای که عکسشو گذاشتی کنسول های نسل فعلی زیرش میزان،چه برسه به PCهایی که سخت افزاری در حد کنسولهای این نسل دارن!

ما بیس صحبتمون این نسله و تا نسل بعد بخواد عرضه بشه و کپی خور بشنو از این جور بازیا چندسالی جلو رفتیم که بازم PCها میتونن قدرت بیشتری رو نسبت به کنسولا نشون بدن و برای گرفتن قدرت بازی باز باید PC monster داشت!

اولا سبک بازی FPS هست نه TPS !پس کلا به درد نخور هست .... ثانیا Interactive بودن رو از چند تا تریلر تشخیص دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    حمید بعضی وقتا هنگ میکنم از جوابات
    نیازی به تریلر دیدن نداره،اینو از یه GIF چندثانیه ای میشه فهمید!

تریلر! نه دموی چند دقیقه ای! نمیشه از روی یک تریلر جذاب بودن این ویژگی رو تشخیص داد پس....!
    اون تریلری که مربوط میشد به کنترل سگو پیشنهاد میکنم دوباره نگاه کنی،اگه نشه از رو اون فهمید که قابلیته جذابیه من میرم لباس خروس میپوشم جلوی پیتزا فروشی کار میکنم

آها یعنی MW3 از MW2 بهتر بود ؟!!!!!!!
    ببین ادامه ی یک شاهکار به مراتب سخت تر از خلق یک شاهکاره،نسخه سوم پایانی بود واسه ی سری و به بهترین نحو ممکن انجام شد و از خاطره انگیز ترین بازیهایی بوده که انجام دادم،حالا نظر شخصیت در مورد MW3 مثبت نیست من نمیتونم در تغییرش عملی انجام بدم.

بذار اینجور بگم:
    MW3 پیشرفتی بزرگی نسبت به دونسخه قبلی نداشت،در عین حال پسرفتی هم نداشت! یه نسخه ی میانه رو بود از نظر من!
    بله وقتی چیزی میمیره تبدیل به روح میشه !
    میگن از مرده و زندش باید ترسید: شیر

+
    واسه ادامه ی بحث بهتره کلی جواب بدیم یعنی پستارو تیکه تیکه نکنیم،بنظرم ظاهر بهتری داشته باشه.
    ممنون...

2. این کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

تخریب پذیری ربطی ب قدرت گرافیکی نداره؟؟
    Twist نکن حرفمو ، قدرت گرافیکی PC و سخت افزار مورد نظر کنسول ! الان کسی که رو LOW میزنه تخریب پذیری رو میبینه! حرف تو یه جوریه که میگی هرکی رو LOW بزنه تخریب پذیری به چشم نمیاد که کاملا غلطه ! الان Levolution رقیب فرقی نمیکنه رو چه سیستمی باشی ، دیده میشه !
    حمید بعضی وقتا هنگ میکنم از جوابات
    نیازی به تریلر دیدن نداره،اینو از یه GIF چندثانیه ای میشه فهمید!
    اون تریلری که مربوط میشد به کنترل سگو پیشنهاد میکنم دوباره نگاه کنی،اگه نشه از رو اون فهمید که قابلیته جذابیه من میرم لباس خروس میپوشم جلوی پیتزا فروشی کار میکنم
    Interactive بودن همه چی رو نمیشه با تریلر و GIF تشخیص داد ! اگه راجب P*rn حرف بزنیم آره با یه Gif هم میشه تشخیص داد

از سگ دو تا حمله دیدیم کلن ! واقعا زوده هنوز نظر خاصی دادن ...

ببین ادامه ی یک شاهکار به مراتب سخت تر از خلق یک شاهکاره،نسخه سوم پایانی بود واسه ی سری و به بهترین نحو ممکن انجام شد و از خاطره انگیز ترین بازیهایی بوده که انجام دادم،حالا نظر شخصیت در مورد MW3 مثبت نیست من نمیتونم در تغییرش عملی انجام بدم.
    مشکل تو اینه که چسبیدی به Campaign ! من همیشه گفتم آره Single این Franchise فوق العادس ولی الان دیگه زمانه Single چند ساعته نیست زمان MP چند صد ساعتس !
    تنوعی که تو MP رقیب وجود داره اصلا تو این فرنچایز 1/1000شم دیده نمیشه ! امتحان کن MP آخرین نسخه رقیب رو تا بگیری حرفمو....
    در رابطه با اون حرفتم مال بزنم از Uncharted ، وقتی 3 رو بازی میکنی کپی نسخه دوم نیست ! الان MW3 باورکن HUD رو حذف کنی مو نمیزنه با MW2 , MW1 ! خب این مسخرس واقعا مسخرس ....
    لاقل بشینن یه کم رو گرافیک کار کنن ، Uncharted 2 و Uncharted 3 رو مقایسه کن از نظر گرافیک بعد بیا اینو مقایسه کن ، BFBC2 با BF3 رو مقایسه کن و یه عالمه شاهکار دیگه !
    +
    رقیب فوق Optimize شده هست و هیچ مشکلی بابت سیستم و اینا وجود نداره !
    باشه چشم کلی میگیرم .
    Last edited by mjorh; 29-09-2013 at 20:45.

4. 4 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

به شخصه طرفدار این 2 بازی هستم و هردو که بیاد رو میخرم با بازی میکنم مثل MW3 و BF3 ! هر تعصبی هم اون یکیو میگیره نه اینکه دیگه واقعا .... باشه !! من هم با البرز جان موافقم هم با Mjroh جان ! شما اول وقتی بازی رو میگیرید سراغ سینگل پلیر بازی میرید که خوب در این قضیه G صد در صد بهتر عمل میکنه و در اینده هم خواهد کرد چون BF تا بخواد یه داستانی مثل COD بسازه باید منتظر bf 6 یا 7 باشیم که اینطور باشه ! خوب داستان تو سینگل خیلی خیلی مهمه ولی خب چیزای دیگه هم وجود داره مثل گرافیک ! اینجا BF حرف اول رو میزنه ! پس نمیشه گفت سینگل کدوم بهتره هرد یه ضعف بزرگ دارن ! من خودم عاشق سینگل COD بودم هستم و خب خواهم بود !
    خوب اقا سینگل تموم ! بعدش چی ؟؟ معلومه مولتــــــی ! همه میگن BF اینجا حرفه اول رو میزنه ولی من میگم اصلا اینطور نیست !!! من خودم هم مولتی mw 2 و 3 زدم هم BF3 هر کدوم یه لذت کاملا متفاوت دارن و اصلا قابل مقایسه نیستن ! bf با یه مپ بزرگ تانک هواپیما و اینهمه چیزا خیلی حال میده ولی ادم احساس نمیکنه که داره انلاین میزنه و یجوری خیلی شیر تو شیر هست ! ولی MW کاملا برعکس ! شما توی یه موقیت کاملا متفاوت قرار میگیری که اصلا شیر تو شیر نیست مخصوصا که بیشتر سرور ها با مود SD اجرا میشه !!!!! پس در نتیجه هردو بسیار عالی هستند

6. 3 کاربر از Mool Tee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

نظر من به نظر حمید فقلاده نزدیک تره
    cod دیگه واقعا هیچ جذابیتی برام نداره،به جز اون چند ساعت سینگل پلیر........
    +
    خوب اقا سینگل تموم ! بعدش چی ؟؟ معلومه مولتــــــی ! همه میگن BF اینجا حرفه اول رو میزنه ولی من میگم اصلا اینطور نیست !!! من خودم هم مولتی mw 2 و 3 زدم هم BF3 هر کدوم یه لذت کاملا متفاوت دارن و اصلا قابل مقایسه نیستن ! bf با یه مپ بزرگ تانک هواپیما و اینهمه چیزا خیلی حال میده ولی ادم احساس نمیکنه که داره انلاین میزنه و یجوری خیلی شیر تو شیر هست ! ولی MW کاملا برعکس ! شما توی یه موقیت کاملا متفاوت قرار میگیری که اصلا شیر تو شیر نیست مخصوصا که بیشتر سرور ها با مود SD اجرا میشه !!!!! پس در نتیجه هردو بسیار عالی هستند
    به نظرم کلا برعکس گفتی
    مولتی cod بعد از یه مدت خسته کننده میشه،من خودم نتونستم بیشتر از 3-4 هفته مولتی mw3-mw2 رو بازی کنم و بعدش دیگه بازی چیز جدیدی برام نداشت،dlc ها هم چیز خاصی اضافه نمیکنن که آدم دوباره بخواد بازی کنه.
    در مقابل مولتی پلیر بتلفیلد انقدر جذاب هست که ادم هر چقدر هم بازی کنه خسته نمیشه،هر دفعه که وارد یه مپ بشید و شروع به بازی کنید،بازی با دفعه های قبل براتون فرق میکنه و که باعث میشه بازی خسته کننده نشه،یدمه توی اون مپی که پر ساختمون بود (اسم مپ یادم رفته ) میرفتیم با تانک از بین ساختمون ها یه راه کلا جدید درست میکردیم و میرسیدیم به Base اصلی دشمن
    بتلفیلد و شیر تو شیر؟! :| come on...........
    اگه بتلفیلد رو با 4 تا آدم درست حسابی بازی کنید و کم کم یه squad و یه تیم کامل ثابت داشته باشید لذت بازی 10 برابر میشه،اگه توی بازی مرتب با بقیه در حال مکالمه و ... باشید بازی واقعا مثل یه جنگ واقعی میشه،اگه تیم مقابل هم بازیکن های خبوی داشت هباشه برای رسید نبه بیس دشمن و برنده شدن کل تیم با هم هماهنگ باشن.....
    از اونطور طرف cod فقط وقتی مولتیش خوب میشه که اکثرا همدیگه رو بشناسن و اول بازی کلی فحش و ... بزارن که کسی کمپ نکنه،مپ های بازی هم ماشاالله همه ساخته شدن برای کمپر ها

8. 5 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

من اینو نگفتم ! من گفتم کاملا با هم فرق دارن ! شما تو بتلفید اصلا میفهمی کی بود چی بود زدت همینجوری اینو میزنی اونو میزنی که خیلی باحاله و خب شیر تو شیر هست ! شما باید تو مپ 40 ساعت بگردی تا یکیو پیدا کنی و بزنی ! نمیگم بده ولی میگم خیلی فرق دارن
    بعد هم من الان 4 ساله MW2 میزنم اصلا هم خسته نشدم ! این بستگی به شما داره که کدوم ویژگی از انلاین رو بپسندی ! بازی که همه میشناسنت و کاملا بازیتو میبینن تا اینکه اصلا ندونی داری با کی بازی میکنی و کلا چه میکنی ولی bf مولتی پلیر بسیار فوق العاده داره ! من صد در صد اصلش رو میخرم و امتحان میکنم ! بعد هم مکلامه و کلا رفیق شدن تو BF احتمالش 1 درصد هست چون کسی نه بازی شما رو میبینه نه چیزی ! وقتی میمیری respawn میشی و دوباره کارت رو میکنی برعکس MW !
    Last edited by Mool Tee; 29-09-2013 at 22:08.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

دیگه علی کامل و خوب توضیح داد ، تکراری میشه حرفام

بعد هم مکلامه و کلا رفیق شدن تو BF احتمالش 1 درصد هست چون کسی نه بازی شما رو میبینه نه چیزی ! وقتی میمیری respawn میشی و دوباره کارت رو میکنی برعکس MW !
    نه باو ، درمیایی بیرون از بازی میری Battlelog اونجا تمامی امکانات هست از جمله دوست شدن و اینا ...کلن Battlelog خیلی پیشرفتس!
    خلاصش بگم : 64 بازیکن ، مپ های بزرگ ، Customization وسیع ، Squad base و Team محور بودن ، Vehicles,jets,tanks,helicopters ،تخریب پذیری ، داینمیک بودن مپ ها و هزاران مشخصه ی دیگری که فقط و فقط تو مولتی BF دیده میشه تجربه ای هستش که هر FPSبازی باید بزنه!
    Last edited by mjorh; 29-09-2013 at 23:12.

11. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بعد از مولتی پلیر بی عیب و نقصِ BF4...
    شایعه شده بخش استوری BF4 هم قصد داره با تانک مِرکاوا از روی جَسَدِ COD:G رد بشه!

+
    البته به امید روزی که سخت افزار کامپیوتر به قیمت نرمالی برسه و همه ی عزیزان بتونن با نهایت گرافیک این دو گیم رو تجربه کنن البته همون BF4 رو منظورم هست
    من دیگه هیچ صوبتی ندارم----پرچم سفید بالا (صلح)

13. 3 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

ظاهرا باید همون تیکه تیکه بریم جلو!

Twist نکن حرفمو ، قدرت گرافیکی PC و سخت افزار مورد نظر کنسول ! الان کسی که رو LOW میزنه تخریب پذیری رو میبینه! حرف تو یه جوریه که میگی هرکی رو LOW بزنه تخریب پذیری به چشم نمیاد که کاملا غلطه ! الان Levolution رقیب فرقی نمیکنه رو چه سیستمی باشی ، دیده میشه !
    حمیدجان،حرفات یجوریه انگار BF بازی نکردیمو نمیدونیم چه تفاوت وحشتناکی بین کنسول و PCهای قوی وجود داره!

تخریب پذیری هم مثل کیفیت تکسچرها لِول بندی میشه و براساس قدرت گرافیکی سیستم مورد نظر ارایه میشه،نمونه بارز این مدعا هم بازی Red Faction بود که سردمدار تخریب پذیری بود ولی روی PCهای متوسط سیستم با افت فریم شدید مواجه میشد و بعضا وقتا دیگه بازی متوقف میشد!

نمایش تخریب پذیری ای که روی کنسول ها هست با توجه به سخت افزار بهینه شدشون هیچ وقت نمیتونی همون کیفیت رو روی سخت افزاری مشابه باهاش داشته باشی.این یعنی خارج شدن PCهای متوسط....از اون ور هم کنسول ها قدرت نمایش تکسچرها و lighting و shadingـی که روی PCقوی اجرا میشه ندارن،یعنی یه بازی دوسر باخته،چه کنسول داشته باشی چه PC متوسط باختی و باید سیستم قوی ای داشته باشی....

کدوم کنسول نسل فعلی ای میتونه transport و scattering رقیبو رندر در سطح بالا کنه؟؟ PCهای متوسطه رو به بالا هم دهنشون سرویش میشه واسه این قضایا!

Interactive بودن همه چی رو نمیشه با تریلر و GIF تشخیص داد ! اگه راجب P*rn حرف بزنیم آره با یه Gif هم میشه تشخیص داد
    خب تخصص تو p*rnـه
    من تشخیص دادم،کار خیلی راحتیه! بعدا متوجه میشی...

الان دیگه زمانه Single چند ساعته نیست زمان MP چند صد ساعتس !
    این فکتای فضایی رو چی میزنی که فازشو میگیری؟

اینا حرفایی هست که فقط در صورت شناخت کم از صنعت گیم میشه زد،راه دورم نمیریم،همین چند هفته پیش یه شرکت فقط با یه سینگل پلیر دنیارو قبضه کرد!

باشه مولتی COD آشغال فرض میکنیم،این رکوردای فروش واسه چیه؟؟ Campaign!

کلا دیگه نگو اینو

+
    مشکل تو اینه که چسبیدی به Campaign !
    مشکل توئم اینه حمید که چسبیدی ب MP و نمیدونی که فروشای بالای COD بخاطر همین SPـه و رقیبم داره خودشو به هر دری میزنه تا بتونه فقط یدونه از اون چپترای نفس گیر بسازه ولی هرسال: Epic Fail میشه

باقی صحبتای دوستان هم ربطی ب G نداره کلا
    Last edited by Turok-71; 30-09-2013 at 12:57.

15. این کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

نمیدونم بحث سر چیه ولی من طرفدار پروپا قرص سری COD هستم کسی چیزی بهش نگه

17. این کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

حمیدجان،حرفات یجوریه انگار BF بازی نکردیمو نمیدونیم چه تفاوت وحشتناکی بین کنسول و PCهای قوی وجود داره!

تخریب پذیری هم مثل کیفیت تکسچرها لِول بندی میشه و براساس قدرت گرافیکی سیستم مورد نظر ارایه میشه،نمونه بارز این مدعا هم بازی Red Faction بود که سردمدار تخریب پذیری بود ولی روی PCهای متوسط سیستم با افت فریم شدید مواجه میشد و بعضا وقتا دیگه بازی متوقف میشد!

نمایش تخریب پذیری ای که روی کنسول ها هست با توجه به سخت افزار بهینه شدشون هیچ وقت نمیتونی همون کیفیت رو روی سخت افزاری مشابه باهاش داشته باشی.این یعنی خارج شدن PCهای متوسط....از اون ور هم کنسول ها قدرت نمایش تکسچرها و lighting و shadingـی که روی PCقوی اجرا میشه ندارن،یعنی یه بازی دوسر باخته،چه کنسول داشته باشی چه PC متوسط باختی و باید سیستم قوی ای داشته باشی....

کدوم کنسول نسل فعلی ای میتونه transport و scattering رقیبو رندر در سطح بالا کنه؟؟ PCهای متوسطه رو به بالا هم دهنشون سرویش میشه واسه این قضایا!
    البرز دیگه داری چرت میگی ، باو من خودم MP بازی BF3 رو امتحان کردم هزاربار ، رو Ultra زدم رو HIGH , MEDIUM ، تو هیچ کدوم تخریب پذیری فرقی نداشته یعنی دوست عزیزه بنده شما وقتی تو کاور هستی چه رو Ulra باشی چه رو LOW باشی طرف که تیر میزنه نمیدونم موشک میزنه حالا هر کوفتی خراب میشه رو سرت ! برج رو که میاری پایین ربطی نداره تنظیمات گرافیکیت چی باشه ....
    اون حرفی که تو میزنی برا Texture , GL و اینا صدق میکنه ! بازی افت فریم داره ؟ تنظیمات رو بیار پایین و لذت ببر
    بازم میگم رقیب Optimize شده و نگرانیی بابت سیستم وجود نداره ! اون سیستم هیولا هم برا 4K هست !
    درضمن این بازی رو Next-Gen آبروریزی میشه !

این فکتای فضایی رو چی میزنی که فازشو میگیری؟

اینا حرفایی هست که فقط در صورت شناخت کم از صنعت گیم میشه زد،راه دورم نمیریم،همین چند هفته پیش یه شرکت فقط با یه سینگل پلیر دنیارو قبضه کرد!

باشه مولتی COD آشغال فرض میکنیم،این رکوردای فروش واسه چیه؟؟ Campaign!

کلا دیگه نگو اینو
    ها داری بحثو میبازی میپیجی تو جاده خاکی ، جناب بحث ما دررابطه با سبک FPS هست ! مخصئصا از نوع Military Shooter ! حرف تو برای بازی های Indie و داستان محور درکل خارج از FPS صدق میکنه ، آره مثلا Gone Home اومد نه MP داشت نه چیزی خیلی هم عالی ترکوند خب البرز خان شما سبکشو مقایسه کن ! طرف 60دلار میده برا FPS برا 6ساعت Single نیست که ...

مشکل توئم اینه حمید که چسبیدی ب MP و نمیدونی که فروشای بالای COD بخاطر همین SPـه و رقیبم داره خودشو به هر دری میزنه تا بتونه فقط یدونه از اون چپترای نفس گیر بسازه ولی هرسال: Epic Fail میشه
    نع اینم نمیتونه درست باشه ، خب چپتر نفس گیر همش 6ساعته اونم از نوع هالیوودی و کلیشه ای که دیگه عادی شده ، حرف من راجب این سبک FPS مخصوصا این دو بازی که Miltary Shooter هستن اینه : MP مهمترین ویژگی هستش و هر کدوم تو این مورد قوی باشن بردن قافیه رو !

نمیدونم بحث سر چیه ولی من طرفدار پروپا قرص سری COD هستم کسی چیزی بهش نگه

رو مخ شما هم کار میکنم ایشالا میایی به تیم
    +
    البرز توصیه بنده به تو ، ادامه نده بحثو که دیگه حرفی برا گفتن نداری بزار بمونه برا انتشار بلکه یه جنمی نشون بده این گیم
    Last edited by mjorh; 30-09-2013 at 17:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •