تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 21 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 203

نام تاپيک: بهترین لپ تاپ برای بازی با قیمت 2.5 تا 3 تومن؟؟!!!

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز تو عکس اگه نگاه میکردی نوشته k56c.فقط c.من معذرت میخوام فکر کنم خودم نوشته بودم cbعیب سرچ تو اینترنت همینه ممکنه خیلی از مدل ها رو اصلا نبینی.ولی در اولین فرصت خودم همین ایسوس رو میخرم.من بین الترابوک سامسونگ k56cm گیر کرده بودم ولی به خاطر بدنه المینیوم سامسونگ بیخیال ایسوس شده بودم .حالا این مدل هر چی که من میخام رو داره.هم قویتره هم بندش المینیومیه..کسی میدونه این مدل ایسوسا چقدر باطری نگه میدارن.
    مثکه اسوس گفته تو حالت عادی باید 6,7 ساعتی شارژدهی کنه

2. این کاربر از 3aman021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان نظری درباره کیفیت مانیتور های ایسوس دارن.تجربه میگه سونی و ایسر بهترین کیفیت نمایش رو دارن!ایسوس چطوره؟
    انصافا مانیتور های ایسوس "مال لپتاپ رو نمیدونم همین مانیتور های خودمون رو میگم" کیفیت خیلی خوبی دارن.
    Last edited by vb.mohsen; 04-06-2013 at 13:30.

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سونی که حرف نداره اما در مورد ایسر نشنیدم .اسوس هم به نظر خوب میاد .اما در مورد مانیتور لپ تاپ اسوس سری ان که عالیه . سری کا و آ زاویه دید محدودی داشتن. اما فکر کنم سری جدید کا56 و کا46 این مشکل رو نداشته باشن

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سونی که حرف نداره اما در مورد ایسر نشنیدم .اسوس هم به نظر خوب میاد .اما در مورد مانیتور لپ تاپ اسوس سری إن که عالیه . سری کا و آ زاویه دید محدودی داشتن. اما فکر کنم سری جدید کا56 و کا46 این مشکل رو نداشته باشن

6. این کاربر از 3aman021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یه نکته رو در مورد سری کا بگم.من چند روز پیش یدونه 46 و یدونه 45 کنار هم گذاشتم کیفیت ساخت بین این دو تا قابل قیاس نیست.حداقل از نظر ظاهری 46 خیلی سرتره.دوستم هم میگفت خرابی سری کا کمه ولی اشکالات عجیب و غریبی درش وجود داره مثلا میگفت یدونه واسه تعمیر اورده بودن وقتی فن لپتاپ کار میکرد کل میزی که روش بوده رو به لرزه درمیاورد.جالبه همون لحظه مشتری اومد با یه لحن خاصی گفت :اقا ما یدونه تازه دل خریدیم خاموشش کردیم دیگه روشن نشد.دوستم:
    من:
    مشتری: نمیدونم چرا هنوز دل مشتری داره واقعا جای تعجب داره
    Last edited by vb.mohsen; 04-06-2013 at 21:22.

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب دوست عزیز این مشکلی نیست که بشه گفت فقط سری کا داره .از هزار تا یکی تو هر برندی هم ممکنه پیش بیاد. اگه ما به این فکر کنیم که خدای نکرده ما یکی ازون هزار نفر باشیم که بدبختیم اصلا بش فکر نکن

9. این کاربر از 3aman021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خب دوست عزیز این مشکلی نیست که بشه گفت فقط سری کا داره .از هزار تا یکی تو هر برندی هم ممکنه پیش بیاد. اگه ما به این فکر کنیم که خدای نکرده ما یکی ازون هزار نفر باشیم که بدبختیم اصلا بش فکر نکن
    نه منظورم این نبود .منظورم این بود که سری کا اینجور مشکلات زیاد توش دیده شده.همین.اخه سری کا به زیاد خراب شدن معروف شده فقط نظرم رو در این مورد گفتم.
    اتفاقا خرابی برد و صفحه نمایش و اینجور چیزا تو این سری خیلی کمه .اونجور که دوستم بهم گفته.ولی اگه یدونه 46 و یدونه 45 کنار هم بگذارین به متریال"46 المینیومی هست" و اسمبل دقت کنین میفهمین که واقعا 46 یه چیز دیگس.اصلا نمیدونم دقت کردین یا نه جنس پلاستیک 45 شبیه جنس پلاستیک افتابه دستشویی"گلاب به روتون" هستش.
    Last edited by vb.mohsen; 04-06-2013 at 21:36.

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میدونم اما من خرابی نشنیدم...کم کم دارم میترسم نکنه من k56 بخرم اینجوری شه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

میدونم اما من خرابی نشنیدم...کم کم دارم میترسم نکنه من k56 بخرم اینجوری شه
    نه ،گفتم که کیفیت از سر و روی k46 که بدنش المینیومی بود میریخت..در ضمن شما اینو در نظر بگیر سری 46 و 56 که الترابوک هستن هیچوقت کیفیتشون یکی نیست با سری ها دیگه.چون الترابوکن.هر چی باشه طرف هزار تا تکنولوژی و هزینه طراحی ... بیشتر از لپتاپهای دیگه رو این مدل صرف میکنه پس نترس مطمئنا کیفیت ساختش خیلی بهتر از بقیه k هاست.به نظر من فقط اسم کا رو این لپتاپ مونده
    Last edited by vb.mohsen; 04-06-2013 at 21:54.

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من عاشق اولترابوکم واسه همین میخوام بخرم. قبلا یه اچ پی داشتم یه هفته پیش فروختمش 1450 .دو میلیون و صد خریده بودم داغ میکرد در حد ذوب حتی تو کار عادی و نصب ویندوز.الانم بودجم 1500 تومنه واسه همین مجبورم اقساط خرید کنم

14. این کاربر از 3aman021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •