بابا ایول به مهندس بابت اطلاع رسانی و وقتش داستان را با صداقت گفت:
پس منتظر بشیم همچنان میدونستم بخاطر فیلترینگ اینترنت رو فلج نمیکنند چون باعث ضرر مالی واسه همه میشه از کاربر گرفته تا isp و خودشون
بابا ایول به مهندس بابت اطلاع رسانی و وقتش داستان را با صداقت گفت:
پس منتظر بشیم همچنان میدونستم بخاطر فیلترینگ اینترنت رو فلج نمیکنند چون باعث ضرر مالی واسه همه میشه از کاربر گرفته تا isp و خودشون
اصلا حرف اینا درست. چرا من گشتم تو وب سایتهای خارجی چیزی مبنی بر مشکل پیدا کردن این کابل پیدا نکردم؟ یعنی کل اینترنت دنیا نابود بشه بازم من میگم مشکل ما از اون بالاهاست....![]()
مثل اینکه از من اوکی شده !!!!
شما هم اعلام وضعیت کنید
برای سرعت باز کردن صفحات خوب نیست ولی دانلود تا 140 با نوسان.
مخابرات
وضیعت من بهتر شده
وای پسر isp من دیگه خیلی جکه.میگه مگه شما خبر نداری این اختلال سرعت به خاطر ویروس ها ی اینترنتیه که از ماه قبل وارد شبکه شدن.
واقعا من نمی دونم این isp ها اومدن این دختر دبیرستانی رو استخدام کردن که چی؟ اصلا طرف نه می فهمه پینگ چیه نه کاری به سرعت و نویز و .... داره میگه مشکل ویروس ها در شبکه هست؟
انقدر ناز صحبت می کنه آدم دلش نمیاد چیزی بهش بگه گوگولی رو.ای جونم فدای اون ویروس های شبکه ش.
مگه شما adsl از isp می گیرید؟وای پسر isp من دیگه خیلی جکه.میگه مگه شما خبر نداری این اختلال سرعت به خاطر ویروس ها ی اینترنتیه که از ماه قبل وارد شبکه شدن.
واقعا من نمی دونم این isp ها اومدن این دختر دبیرستانی رو استخدام کردن که چی؟ اصلا طرف نه می فهمه پینگ چیه نه کاری به سرعت و نویز و .... داره میگه مشکل ویروس ها در شبکه هست؟
انقدر ناز صحبت می کنه آدم دلش نمیاد چیزی بهش بگه گوگولی رو.ای جونم فدای اون ویروس های شبکه ش.
بدون پ رروکسی مشکلی نیست جز در گیم... اما بعد از 30 ثانیه کار با پ روکسی قطع میشه...از 1000 تا فحش بدتره.... یعنی اینکه فقط هر سایتی که ما دوست داریم باید باز کنی.... آخه فلاکت و بدبختی بیشتر از این...
![]()
آسیاتک که فعلا مشکل نداره
با همیار قطع میشه یا نوین نت؟
مشکل لایو بازی کردن تا حد زیادی حل شده تقریبا میشه گفت کامل ...
من همین الان داشتم بتل 3 میزدم مشکلی نیست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)