تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 16 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 151

نام تاپيک: The Evil Within

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

نمرات بازی منتشر شد....

یه حسی بهم گفت بازی متاش 75 اینا میشه همون شد!
    ولی بازیش قشنگه... فعلا بایونتا 2 نمرات رو درو میکنه : دی

2. 9 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

هر چی سایت چرتو پرت هست به این بازی نمره کم دادن...

به نظر من بازی در حد همون 9 میتونه باشه ....

به گیم اسپات و چند تا سایت دیگه هم نسخه نقد رو ندادن ، باید منتظر نقد اونا هم باشیم.
    Last edited by mjorh; 14-10-2014 at 20:27.

4. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitler1945's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آقا blackbox هم اومده 12 گیگ
    کسی تستش کرده؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

از شخصیتی مثل میکامی همچین اثری واقعا بعیده
    کسی که تو کارنامه خودش Resident Evil 4 رو داره و یک جورایی صاحب سبک بازی های سوم شخص هست الان اومده و همچین عنوان ناقصی رو تحویل داده.
    تا چپتر سوم رفتم و نکته مثبتی تو بازی ندیدم شاید در ادامه بشه چیزی از بازی دید.

7. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

کسی که تو کارنامه خودش Resident Evil 4 رو داره و یک جورایی صاحب سبک بازی های سوم شخص هست الان اومده و همچین عنوان ناقصی رو تحویل داده.
    واقعا ؟ اذیت نکن حامد .....من به این بازی خیلی دل بستم ! ببینم تا چند روز دیگه میتونم وقت کنم چند ساعت بازی کنم ....

9. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

تا حدودی موافقم ...
    بازی زیادی اعصاب خرد کنه، بیشتر شبیه سایلنت هیله تا رزیدنت اویل.
    نمی دونم شما هم مثل من این احساسو دارید که انگار بازی پیش نمیره یا نه ؟ کلا ساکنه، احساس پیشرفت نمی کنه آدم.

11. 3 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

تا حدودی موافقم ...
    بازی زیادی اعصاب خرد کنه، بیشتر شبیه سایلنت هیله تا رزیدنت اویل.
    نمی دونم شما هم مثل من این احساسو دارید که انگار بازی پیش نمیره یا نه ؟ کلا ساکنه، احساس پیشرفت نمی کنه آدم.
    واقعا ؟ اذیت نکن حامد .....من به این بازی خیلی دل بستم ! ببینم تا چند روز دیگه میتونم وقت کنم چند ساعت بازی کنم ....
    از نظر من ایراد از موتوری هستش که بازیو روی اون ساختن، احساس میکنم برنامه نویسانشون مهارت کافی در کار کردن با موتور ID رو نداشتن.
    من ایده های خوبی تو بازی میبینم ولی همشون یک جوری هست که انگار فدا شدن.
    تا الان که من چپتر 6 هستم واقعیتش انچنان نترسیدم اصلا بازی ترس نداره.
    گیم پلی بازی هم خیلی اذیت میکنه.

13. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه FARA360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

حرفتو کاملا قبول دارم دیگه شاهکار هایی مثل اویل 2 و 3 ساخته نشد الان همه سری های اویل شده شوتر خالص نه معمایی نه هیجیان و ترسی باید به این ها فیزیک مصنوعی کل بازی رو هم اضافه کرد حرکت های سریع و خشک که اصلا جنبه رئال نداره ولی خب مثلا من خودم بعد از این همه سال دوباره هفته پیش dino crisis 2 و parasite eve 2 رو برای دومین بار تموم کردم تا خاطره سال های طلایی پلی استیشن 1 رو مرور کنم الان دیگه واقعا بازی خوب ترسناک ساخته نمشه مگر اینکه صیر کنیم سایلنت هیلز پی تی بیاد که به نظر خیلی جالبه البته این بازی evil whitin بیشتر ترکیب اویل و سایلنت هیلزه البته بیشتر اویل 4 و 5 تازه یادم رفت از شاهکار اون سالها alone in the dark بگم که واقعا اون بازی به نظر من از اویل هم خوش ساخت تر بود

احتمالا اکثر طراحان اینجور سبکا بازنشست شدن. امروزی ها که فقط بلدن بازی ریلیز کنن کاری به کیفیت ندارن کلا صنعت بازی شده بچه بازی! فک میکنن با چند تا مرده و خون و اینا میتونن وحشت و هیجان خلق کنن که بیشتر چندش آور از آب درمیاد!fatal frame 2 ps2 هم تو سبک horror بد نیست تو چند تا از فریم هاش واقعا ترسیدم.
    parasite رو تا آخرش رفتی؟ اگه رفتی بدون چیت رفتی یا نه؟ من که عاشق قسمت دوم "صحرا" ام. اون موقع برا اولین بار که بازیش کردم دو تا کد باید پیدا کرد یادش بخیر دبیرستانی بودم فسفرای مغزم زیاد بودن کدهاشو یکی یکی پیدا کردم ..lol..واقعا هم سخت بود الان که فکرشو میکنم اصلا نمیدونم چطوری پیداشون کردم!

15. این کاربر از FARA360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

همیشه از اویل میترسیدم چون آدم حس میکرد یک همچین چیزی توی واقعیت هم امکان پذیره و میتونست خودش رو توی اون موقعیت بزاره
    البته ناگفته نماند سنمون هم بی تاثیر نبود و اون موقع تعداد بازی های زامبی ای انقدر نبود ، الان دیگه خرس گنده شدیم و از این چیزا نمیترسیم
    به نظر من این بازی بیشتر توهمه سازندست تا یک بازی ترسناک ، اصلا با این توهمات حال نمیکنم
    شما جن بیار توی بازی ، روح بیار ، زامبی بیار ما هم میترسیم اما درو دیوار که دیگه جابجا نمیشن میخوای خلاقیت داشته باشی با دیوار چیکار داری
    زامبی غیب کردن و این کارا باعث ترس من نشد بیشتر احساس کردم داره با روانم بازی میشه

یادمه اویل بازی میکردم کسی توی کلوپ جیک نمیزد و همه چهار چشمی منتظر بودن بترسن

17. 2 کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SCORPION8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

احتمالا اکثر طراحان اینجور سبکا بازنشست شدن. امروزی ها که فقط بلدن بازی ریلیز کنن کاری به کیفیت ندارن کلا صنعت بازی شده بچه بازی! فک میکنن با چند تا مرده و خون و اینا میتونن وحشت و هیجان خلق کنن که بیشتر چندش آور از آب درمیاد!fatal frame 2 ps2 هم تو سبک horror بد نیست تو چند تا از فریم هاش واقعا ترسیدم.
    parasite رو تا آخرش رفتی؟ اگه رفتی بدون چیت رفتی یا نه؟ من که عاشق قسمت دوم "صحرا" ام. اون موقع برا اولین بار که بازیش کردم دو تا کد باید پیدا کرد یادش بخیر دبیرستانی بودم فسفرای مغزم زیاد بودن کدهاشو یکی یکی پیدا کردم ..lol..واقعا هم سخت بود الان که فکرشو میکنم اصلا نمیدونم چطوری پیداشون کردم!

parasite eve 2 رو من همون موقع ها هم بدون چیت بازی کردم راستی یادم رفت از بازی بگم که خیلی جالب میشد اگه قسمت 2 ساخته میشد و بروز تر بازی قطار اتمی یا nuclear down:covert ops من عاشق این بازی بودم اتفاقا اینم بعد از این همه سال دوباره بازی کردم و تا تهش رفتم داستانشم برمیگرده به یه عده تروریست که توی قطاری از روسیه به سمت آلمان میره و بازی خیلی جذابه هم گیم پلی هم معماها همه لوکیشن بازی توی قطاره حیفه این ایده های خوب دیگه تکرار نشدن مثلا بازی تنها در تاریکی که شاهکاری بود زمان خودش دو دیسک بود و با اون کاراگاهه توی جزیره شروع میشد واقعا بازی ترسناکی بود

19. 2 کاربر از SCORPION8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •