دوست عزیز باید دقیقا زمانی که میگه کدوم کلید رو بزنید همون موقع اونکارو بکنید.میدونم بیخودی سختش کردن.باور کن راهش فقط همینه
دوست عزیز باید دقیقا زمانی که میگه کدوم کلید رو بزنید همون موقع اونکارو بکنید.میدونم بیخودی سختش کردن.باور کن راهش فقط همینه
خداییش این Boss Fight ها فوق العاده کار شدن ، خیلی سخت و جدید !
اقا واسه من اصلا نمیگه کدوم دکمه رو بزن !!!!!!!!!!! بزن موقعی که اون کپسول ها رو میندازه !!!! برای مبارزه با طرف هیچ کلیدی رو نمیگه بزن
آپدیت 1 رو از اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و نصب کن
اقا من مرحله گرفتن پنگوین هستم! گیر کردم چند روزه!
بعد از اینکه تریسی رو میندازی داخل یه سلول میری داخل یک اتاق برای من هیچ تکسچری لود نمیشه و بتمن میفته در یک خلا سیاه!!!چیکار کنم؟
سلام
بازیش چجوری هست ؟ من آرخام سیتی رو بازی کردم زیاد دوست نداشتم..
اگه اینم تو اون سبک هست نخرم..یا کلا بازیش تغییرات اساسی پیدا کرده ؟
نه بابا از اونم داغون تره!
اگه ازون خوشتون نیومده ازینم خوشتون نماد پس ......ولی درکل Arkham City شاهکار بود و اینم در حد یک بازیه خیلی خوب .
اقا حداقل به این سوال من یکی درست درمون جواب بده !!! این همه به سوال های ملت جواب دادیم حالا یکی نیست به سوال ما جواب بده !!
امکان بالا بردن خط جان بتمن در حین مبارزه وقتی نزدیکه تموم بشه و بمیره وجو داره یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان داشتم با اون یارو مبارزه می کردم و خط جونم تقریبا آخراش بود نمی دونم چی رو زدم که دوباره خط جون بتمن تا آخر پر شد !!!!!!!!!!1
لطفا یکی از دوستان راهنمایی کنه با و)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)