LA40D550K7R سامسونگ
LA40D550K7R سامسونگ
دوست عزیز
مدل تلویزیون شما LA40D550K7R دیجیتال ندارد ولی مدل اسمبل شده ایران که LA40D550K7M دارای دیجیتال است
برای دیدن مدل خودتان به این سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و برای دیدن سایت ایران به این سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من قسمتADC/WB رو دستکاری کرده بودم و شده بود (failure) و با (روش کالیبراسیون رنگ (HDMI) ) که آقای متین پور فرمودن تونستم درستش کنم و الان شده (Success).ممنون.با پی سی و کابل (HDMI) به تلوزیون وصلش کردم و تصویر شطرنجی که گذاشته بودن رو تمام صفحه اجرا کردم و بعد که (HDMI Calibration) رو زدم از حالت (failure) به حالت (Success) تغیر پیدا کرد.حالا این کافیه یا باید با دو تا عکس دیگه هم اینکارو تکرار کنم یا کافیه؟ممنون.
دوست عزیز
اگر تصویر تان مشگلی ندارد به آن قسمت دست نزنید و دیگر لازم نیست که از عکسهای دیگراستفاده کنید
قبلا هم گفتم یا من زیادی حساس شدم یا واقعا تصویر تلوزیونم تصویر قبلی نیست.نمیدونم والا.به هر حال ممنون آقا .
سلام.
بازم یه سوال:
اگه تلوزیون یه فریمور جدید براش بیاد و آپدیتش کنیم تلوزیون تنظیمات سرویس منوش برمیگرده به حالت کارخانه بعد از آپدیت یا تاثیری در تنظیمات سرویس منو نخواهد داشت؟ممنون.
دوست عزیز
به حالت کارخانه بر نمی گردد فقط سیستم را فعال تر می کند یا به اصلاح ارتقا می بخشد.
من امروز با تی وی ور میرفتم دستم گرفتم جلوی قسمت پاور و دکمه های لمسی مثلا نذارم داداشم کانال عوض کنه
بعد یهو یه نوشته پایین اومد "تنظیم مغازه" !!!!!!!!!!!!!
الان تصویر انگار بهم ریخته چجوری این نوشته اومد باید چیکار کنم؟
مدل 6920
دوست عزیز
تلویزیون را در حالت tv بگذارید مثل زمانی که از کانالهای دیجیتال استفاده میکنید . سپس از این مسیر بروید منو ---> سیستم ok میکنید و از شما رمز میخواهد که از روی کنترول چهار تا صفر می زنید و اول زبان را انتخاب و بعد منوی بعدی استفاده در منزل را انتخاب کرده و همینطور تا آخر ادامه می دهید و بعد از منو خارج می شوید حالا تلویزیون شما از حلت تنظیم مغازه خارج می شود
ممنون داداش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)