تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 23 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 224

نام تاپيک: HTC ONE|اولین گوشی FUllHD اچ تی سی با پردازنده چهار هسته ای

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

عکس های unboxing با ارانتی پرشین

به نظر من به خدا ادم حرصش میگیره 2 تا 3 ملیون پول گوشی بده بدش بیاد ببینه جنس جعبه از کارتون کاه گلی به اصطلاح سامسونگ سازگاری با طبیعت بخری . احه حیف پولنیست . درسته من قبول دارم

نرم افزار و قدرت سخت افزاریش بالاست . اما سامسونگ مهمترین چیز یعنی طراحی رو فراموش کرده . همین مونده جنس بدنه پرچمدارشو با خشت و گل بزنه و یه صفحه نمایش امولدی بندازی توش بعد بگه کالا بازیافتی و با طبیعت سازگاره

خدایی خدایی چه بازی و برنامه ای در اینده میاد که که مثلا این اجرا نکنه و گالاکسی اس 4 اجرا کنه تموم اینها بهونست . تجربه نشون داده شما یه اس ادوانس بخرید پردازندش 1.2 دوهسته ای هستش . هر بازی که اس 3 میتونه اجرا کنه اینم میتونه . ........ قبل از خرید همیشه فکر کنید . خوشبختانه امسال سامسونگ دونست که باید بدنه فلزی یا شیشه ای بزنه . منم امسال htc one پسندیدم . چون از همه لطحاظ بین اس 4 و ایکسپریا زد قرار میگیره . قیمتش هم تا 1 ماه دیگه 2.200 - 2.300 هست و اخر تابستون حتما و قطعا به 1.800 تا 1.900 میرسه .

Last edited by ziba12; 18-04-2013 at 16:00.

2. 9 کاربر از ziba12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

تو این عکس های بالا صفحه نمایشش چرا اینجوریه؟؟

خدایی نکرده زردی صفحه که نداره این سری؟

4. 3 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

خیر ...صفحه نمایش همانند ایفون پر نور هست و اون عکس بالا به خاطر محیطی است که عکس گرفته شده

6. 2 کاربر از ziba12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مبارکه عزیز. از تجربت با این گوشی برامون بگو لطفا.

8. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

حیف که الان میخوام گوشی بخرم و نمی تونم ۶ ماه واسه تثبیت قیمت این گوشی صبر کنم و مجبور برم سراغ اس ۳ لول

ولی اقایون خودتون میدونین که سخت افزار بسیار جلو تر از گیم ها و نرم افزارهاست

پس ۲ تا چیز از همه مهمتر : ۱. صفحه نمایش ۲ . زیبایی و کیفیت

شما اگه وان رو بخرید هیچ برنامه یا بازی از دست نمیدین که با اس ۴ بشه بهتر و روان تر اجرا کنید
    ولی اگه اس ۴ بگیرید ، زیبایی . کلاس طراحی رو از دست میدین که بدبختانه بر خلاف بنچ مارک هر روز جلوی چشمتون حس میکنید این کاستی رو

10. 5 کاربر از ravani_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

حیف که الان میخوام گوشی بخرم و نمی تونم ۶ ماه واسه تثبیت قیمت این گوشی صبر کنم و مجبور برم سراغ اس ۳ لول

شما اگه وان رو بخرید هیچ برنامه یا بازی از دست نمیدین که با اس ۴ بشه بهتر و روان تر اجرا کنید
    ولی اگه اس ۴ بگیرید ، زیبایی . کلاس طراحی رو از دست میدین که بدبختانه بر خلاف بنچ مارک هر روز جلوی چشمتون حس میکنید این کاستی رو
    ++++++++++++++

12. 2 کاربر از HITB0Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

عکس های unboxing با ارانتی پرشین

به نظر من به خدا ادم حرصش میگیره 2 تا 3 ملیون پول گوشی بده بدش بیاد ببینه جنس جعبه از کارتون کاه گلی به اصطلاح سامسونگ سازگاری با طبیعت بخری . احه حیف پولنیست . درسته من قبول دارم

نرم افزار و قدرت سخت افزاریش بالاست . اما سامسونگ مهمترین چیز یعنی طراحی رو فراموش کرده . همین مونده جنس بدنه پرچمدارشو با خشت و گل بزنه و یه صفحه نمایش امولدی بندازی توش بعد بگه کالا بازیافتی و با طبیعت سازگاره

خدایی خدایی چه بازی و برنامه ای در اینده میاد که که مثلا این اجرا نکنه و گالاکسی اس 4 اجرا کنه تموم اینها بهونست . تجربه نشون داده شما یه اس ادوانس بخرید پردازندش 1.2 دوهسته ای هستش . هر بازی که اس 3 میتونه اجرا کنه اینم میتونه . ........ قبل از خرید همیشه فکر کنید . خوشبختانه امسال سامسونگ دونست که باید بدنه فلزی یا شیشه ای بزنه . منم امسال htc one پسندیدم . چون از همه لطحاظ بین اس 4 و ایکسپریا زد قرار میگیره . قیمتش هم تا 1 ماه دیگه 2.200 - 2.300 هست و اخر تابستون حتما و قطعا به 1.800 تا 1.900 میرسه .

سلام.

اینکه شما میفرمائید هر بازی رو این اجرا میشه روی اونم اجرا میشه که اصلا" منطقی نیست اینکه میفرمائید الان هر بازی روی اس 3 اجرا میشه روی اس ادونس هم اجرا میشه پس چرا شما نمیری همون اس ادونس رو بگیری؟!!!(البته شاید بخاطر جعبه ش !!!)
    دوست عزیز من تعصبی به هیچ برندی ندارم و از هر مارکش هم یکی 2 تارو دارم که تست کرده باشم اما اینی که شما میگید به هیچ وجه درست نیست الان بازیهایی که من روی گوشی دارم روی اچ تی سی وان ایکس و گالاکسی اس 3 مثل هم اجرا نمیشن (از لحاظ روان بودن و حتی سرعت لود شدن بازی ) چه برسه به اس 3 و اس ادونس !!!یقین بدونید که بین اچ تی سی وان و اس 4 هم تفاوت از زمین تا آسمان خواهد بود (هر چند بنده تصمیم دارم احتمالا همین وان رو هم بخرم) اما باید با موضوع برخورد منطقی تر داشت .الان این نوع منطق مثل این میمونه که بگیم پراید هم 5 تا سرنشین میتونه داشته باشه بنز اس 500 هم 5 تا سرنشین حیف نیست ادم پول بده اس 500 بخره!!!!
    اما در مورد زیبایی که خوب اون یه چیز کاملا سلیقه ای هست و هر کسی یه چیزی رو میپسنده اما اون سوراخهای بالا پایین وان رو من نفهمیدم چه زیبایی داره و همین یکم مرددم کرده واسه خرید.

سلام.

در مورد قسمت اول فرمایشتون (برنامه و بازی ) کیفیت هم مهمه .شما یه فیلم رو با تلویزیون سیاه و سفید میتونید ببینید با ال ای دی هم میتونید ببینید این 2 تا باهم فرق نداره؟یا مثلا" شما بازی Temple Run رو روی اس 2 و اس 3 میتونید اجراکنید اما میدونید چقدر باهم تفاوت داره ،حتی توی لود شدن بازی.اگه نیاز هست وان ایکس ، اس 3 ، اس 2، نوت 2، آیفون 4،آیفون 5،نوت ویکی 2 تا گوشی دیگه برنامه و بازیهایی که دوست دارید رو اجرا شده فیلم براتون بگیرم بزارم تا تفاوتش رو متوجه بشید.
    اما در مورد قسمت دوم هم که خوب سلیقه ای هست و هر کسی میتونه از یه چیزی و یه طرحی خوشش بیاد.

14. 8 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام.

در مورد قسمت اول فرمایشتون (برنامه و بازی ) کیفیت هم مهمه .شما یه فیلم رو با تلویزیون سیاه و سفید میتونید ببینید با ال ای دی هم میتونید ببینید این 2 تا باهم فرق نداره؟یا مثلا" شما بازی Temple Run رو روی اس 2 و اس 3 میتونید اجراکنید اما میدونید چقدر باهم تفاوت داره ،حتی توی لود شدن بازی.اگه نیاز هست وان ایکس ، اس 3 ، اس 2، نوت 2، آیفون 4،آیفون 5،نوت ویکی 2 تا گوشی دیگه برنامه و بازیهایی که دوست دارید رو اجرا شده فیلم براتون بگیرم بزارم تا تفاوتش رو متوجه بشید.
    اما در مورد قسمت دوم هم که خوب سلیقه ای هست و هر کسی میتونه از یه چیزی و یه طرحی خوشش بیاد.
    سلام داداش گلم

من به شخصه احترام خاصی واستون دارم چون بر خلاف خیلی عزیزان همیشه منطق رو سرلوحه قرار میدین

ولی مقایسه وان با اس ۴ ، یا اس ۳ یا اس ۴
    با یک تلوزیون سیا سفید ۲۰ ساله پیش با یه تلوزیون ال ای دی ۲۰۱۳ اصلا درست و علمی نیست

به جرات اجرای ۲ برنامه در اس ۲ و اس ۳ خیلی متفاوت است چون بازار موبایل سریعترین بازار فناوری امروزه هست

ولی گیمی که شما میگی بدون شک در اس ۴ لذت بخش تر خواهد بود ولی بدون شک هم اختلاف این لذت با اس ۳ بسیار کم هست و بسار کمتر از اختلاف اس ۲ و اس ۳

مثالت رو هم تکمیل کنم

وقتی MER BENZ S 350 داشته باشی اونوقت زیاد ارزش نداره که بزاری روش و یه S500 بگیری ولی S63 اره می ارزه ( که S63 اینجا منظور اس ۵ هست یا یک اس ۴ که خیلی دگرگون تر از اس ۳ می بود که نیست . لول )

مرسی

16. 4 کاربر از ravani_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

بازی ها امروزی روی هر گوشی اجرا میشن . اما با توجه به سخت افزار و نرم افزار ها کیفیتشون روی گجت ها فرق میکنه . ولی قبول کنید بازی های امروزی ان چنان خفن نیستند و روی اکثر گوشی ها اجرا میشن.

18. 2 کاربر از ziba12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام داداش گلم

من به شخصه احترام خاصی واستون دارم چون بر خلاف خیلی عزیزان همیشه منطق رو سرلوحه قرار میدین

ولی مقایسه وان با اس ۴ ، یا اس ۳ یا اس ۴
    با یک تلوزیون سیا سفید ۲۰ ساله پیش با یه تلوزیون ال ای دی ۲۰۱۳ اصلا درست و علمی نیست

به جرات اجرای ۲ برنامه در اس ۲ و اس ۳ خیلی متفاوت است چون بازار موبایل سریعترین بازار فناوری امروزه هست

ولی گیمی که شما میگی بدون شک در اس ۴ لذت بخش تر خواهد بود ولی بدون شک هم اختلاف این لذت با اس ۳ بسیار کم هست و بسار کمتر از اختلاف اس ۲ و اس ۳

مثالت رو هم تکمیل کنم

وقتی MER BENZ S 350 داشته باشی اونوقت زیاد ارزش نداره که بزاری روش و یه S500 بگیری ولی S63 اره می ارزه ( که S63 اینجا منظور اس ۵ هست یا یک اس ۴ که خیلی دگرگون تر از اس ۳ می بود که نیست . لول )

مرسی
    سلام.

آره حق با شماست شاید مثالی که زدم خیلی منطقی نبود.

ولی در کل خوشحالم که منظورم رو رسوندم.

20. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •