همون ضربه آزاد نیمار هم به هیچ عنوان خطا نبود .. خودشو زد به مدافع ایتالیا و افتاد زمینگل اول و چهارم کاملا افساید بود...حقمون اصلا باخت نبود
البته مسئله ای نیست. ایتالیا کلآ عادت داره به اینکه داوریها به ضررش باشن !![]()
همون ضربه آزاد نیمار هم به هیچ عنوان خطا نبود .. خودشو زد به مدافع ایتالیا و افتاد زمینگل اول و چهارم کاملا افساید بود...حقمون اصلا باخت نبود
البته مسئله ای نیست. ایتالیا کلآ عادت داره به اینکه داوریها به ضررش باشن !![]()
اول از همه چند برد خوب رو بعد مدتها آوردیم که جای خوشحالی داره و تیم داره برمیگرده به روزای خوبش . کلا واسه نداشتن بازیای مقدماتی یکم از شرایط مسابقه دور بودیم که الانه داریم خوب نتیجه میگیریم
درسته یه جاهایی میزبانی کمکمون کرد و داوری اومد سمت ما ولی توی گلها اینجوری نبود !!
خواستم عکس بگیرم گفتم الانه میگین فتوشاپه !! کل چند گل رو گذاشتم تا بدون تعصب نگاه کنین و نظر بدین . گل اول که مساوی و گل دوم حتی از زانو به پایین دفاعتون فرد عقبتره !! یکم متعصبانه دارین صحبت میکنین . برزیل هنوز برزیل واقعی نشده ولی لوث کردن بردشم جالب نیست !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضعف تیمتون به داوری مربوط نبود !
بازی برزیل - ایتالیا :
خب امیدوارم همه دوستان به توانایی های نیمار و مهارت ها و استعداد ناب این بازیکن دیگه اطمینان پیدا کرده باشند، چون من لیگ برزیل رو هم دنبال میکنم خیلی تو این چند وقت چه تو فضای مجازی و چه دوستای اطرافم از نیمار دفاع کردم که خلاصه فعلا رو سفیدمون کرده
خب بازی تموم شد از روشن ایرماتوف به شخصه انتظار نداشتم اما خب همه بلاخره یه روز بد دارند و طبیعیه
اون صحنه هم اول سوت پنالتی زد ولی بعدش آونتاژ حساب کرد، ولی یکم عجولانه سوت زد .
راستش نتیجه زیاد با خود بازی همخوانی نداره ... به خصوص نیمه دوم. اما این سزای اشتباهات ایتالیایی ها بود.
نیمه اول که اصلا بازی چیزی واسه گفتن نداشت اما نیمه دوم ایتالیا خیلی بهتر بازی میکرد. نبود تک ستاره ایتالیا اندره پیرلو بیش از حد توی چشم میومد اکیولانی اصلا خوب بازی نمیکرد . و در واقع همین میشد که به دلیل خصوصیات بازی جاکرینی و دیامنتی، وقتی توپ دست ایتالیا بود بازی به کناره ها کشیده میشد که انصافا هر دو هم بد کار نکردن...
اونطرف هم همیشه دوس داشتم که برنارد توانایی هاشو نشون به که خب زیاد به دلیل جو بازی در اون موقعی که به زمین اومد زیاد نتونست خودی نشون بده اما در صحنه گل چهارم برزیل هم دیدم که چقدر با حوصله و زیبا کار کرد و عجولانه توپ رو واسه فرد سانتر کرد ، بیشتر بازیکنا بعد اینکه توپ رو از حریف میدزدن مثلا میخوان سریع و انفجاری کار کنن که توپ رو خراب میکنن اما خب برنارد خیلی خوب کار کرد.
حیفه که ایتالیا دفاعش اون صلابت همیشگی رو نداره
اما نکته بزرگ بازی: جی جی بوفون!!!
امروز به شدت بوفون رو زیر نظر گرفتم ، و به جرات میگم روی سه گل اول و تا حدودی گل چهارم میتونس خیلی خیلی بهتر از اینا کار کنه!
هیچکس نمیتونه منکر مهارت های دروازه بانی بوفون بشه ، هیچ وقت!! اما چابکی یکی از فاکتور های مهم دروازه بانی هست که به شدت اونو بوفون از دست داده!فاکتوری که روی هر 3 تا گل اول برزیل کاملا کمبود داشت.
دو گل برزیلی های از روی توپ های برگشتی زدن!این خودش خیلی معنی داره.. صحنه گل اول رو که کاملا مشخصه متاسفانه توپ رو که میگیره اون چابکی لازمه رو نداره که یکم خودشو جمع و جور کنه وگرنه حتما حتما توپ دوم رو هم دفع میکرد بعد از اون واکنش زیبای اولیه!
گل اول فرد هم که بحث نمیکنم کاملا واضح بود باید چیکار میکرد . اما گل نیمار هم همینطور چابکی لازم رو نداشت و نتونست برگرده و توپ رو که فاصله زیادی هم باهاش نداشت بگیره.
قول میدم بهتون که دروازه بان های چالاکی مثه موسلرا و یا دخیا بودن غیر ممکن بود این گل ها رو بخورن.هر چند مهارت کمتری نسبت به بوفون دارند.
با اینکه بازی گلهای فراوان داشت اما به نظرم بازی خیلی خوبی نبود ...
انتظار من از دو تیم بزرگ دنیا و این بازی کلاسیک بیشتر از این بود که هر دو تیم گاهی بازی رو از دست می دادند و به اصطلاح رها می کردند . هر دو قدرت سابق رو نداشتند .
برزیل بازی رو برد . جدای از دو گل افسایدی که به ثمر رسوند طراوات بیشتری در بازیش داشت و امتیاز بازی در خانه .
ایتالیا درسته که تیم بزرگیه ولی امروز و در نبود چند مهره کلیدی ، به خصوص در خط هافبک ، اسیر چیزی به اسم نداشتن " بازیکن نامی " شد مثل نقش کیه لینی در روی گل دوم .
بوفون هم کم کم به روزهای پایانی حضورش نزدیک می شه .
با این حال با داشتن خط دفاعی متزلزل بوفون حتی اگر در اوج هم بود به نظرم نمی تونست کار خاصی روی گل ها بکنه .
تبریک به تیم برزیل .
3 بازی مهیج دیگر رو پیش رو داریم .
البته عکس هیچ زمان مبنای خوبی برای قضاوت های داوری نبوده . در ثانی وقتی فیلم مسابقه وجود داره و همه دیدیم نیازی به عکس به نظرم نیست .خواستم عکس بگیرم گفتم الانه میگین فتوشاپه
دو گل افساید بود . افساید در گل دانته واضح تر بود و در گل دوم میلیمتری و به قول نصیر زاده با گذاشتن خط کش ...
مبنا الان شده نصیرزاده ؟ همونی که عرض یه روز بازی دربی رو دوجور دید ؟؟ گل چهارم برزیل مدافع آخر ایتالیا یه قدم عقبتر بود ! حالا خوبه فیلمشم هست : شد 31 سال !!
Last edited by MoJtaBa.R; 23-06-2013 at 01:23.
من کجا نوشتم که مبنا شده نصیرزاده ؟!!!؟؟ لطفا پست ها رو با دقت بخونید !!و بعد سعی در ایجاد جبهه بکنید !
نوشتم به قول نصیرزاده ! یعنی این مدل افساید ها رو نصیر زاده یک اسم بهشون داده و ان خط کش گذاشتنه .
مبنا چشم همه کسانی که بازی رو دیدند و البته بدون تعصب واقعیت رو می گن هست !
اتفاقا همون مبنی روز دربی یه جور بازی رو دید و روز بعدشم جور دیگه . کدوم جبهه عمو ؟ کدوم میلیمتر ؟ کندی مداقع ایتالیا دیر رفللکس بودنش باعث شده توی زمان جا بمونه ! دقیقا توی موقع ریباند فرد یه قدم نسبت باون دورتر از خط دروازست که با تعریف آفساید جور درنمیاد . ایتالیا دوستان حالا میخوان نبینن جبه گیری نیست ؟
نه دوست عزیز مثل اینکه شما یا خوب پست ها رو نمی خونید یا ...!
بنده اصلا نگفتم مبنا نصیرزاده هست اما نمی دونم شما چرا باز حرف خودتون رو می زنید و سعی دارید حرف نگفته در دهن من بگذارید !؟
به نظرم من هر دو گل افساید بود .
در مورد باقی هم لطفا دوستان ایتالیایی خودشون بیایند و از تیمشون دفاع کنند . من که نه هوادار ایتالیام و نه برزیل .اصلا افساید نبود و زمین رو هم اب داده بودند![]()
![]()
Last edited by hojjatinho; 23-06-2013 at 02:04.
قبل از اینکه یک سوتفاهم بیشتر کش بیادعرض کنم مجتبی گرامی، ایشون عبارت گذاشتن خط کش رو که نصیرزاده برای آفساید مشکوک زیاد بکار میبره نقل قول کردن، نه نظری از نصیر زاده راجع به بازی امشب...
همونطور که دیروزم گفتم بازی فوق العاده جذاب بود
2 گل برزیل 100% افساید بود
بزیل میزبان بود با تماشاچیای خودش
اون زربه سر محکم ماجو دقیقه 80 که تیرک برزیلو بد لرزوند
نبودن پیرلو خیلی تاثیر داشت تو بازی ایتالیا مخصوصا که چند تا ضربه آزاد پشت محوطه جریمه نصیب ایتالیا شد که هرکدوم میتونست یه گل باشه اگه پیرلو بود
نبود درروسی هم خیلی تاثیر داشت در گل هایی که ایتالیا دریافت کرد
روز خوب بوفن هم نبود
ضمن اینکه 2 تا تعویض نا خواسته هم ایتالیا داشت که اینا میتونه پلان های مربی رو بهم بریزه کلا
در نبود پیرلو مونتولیوو هم مصدوم شد بدشانسی از بالاتر امکان نداره برای یه تیم
در کل برزیل با خوش اقبالی برد و ایتالیا به هیچ وجه لایق شکست نبود
اب و باد و مه و خورشید+ایلماتوف و کمکاش و مصدومیت ایتالیایی ها باعث برد برزیل شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)