جز من هیچ کس انتقاداش تند نیست
من انتقادهام تند هست اما در پشتش حضورن درمورد لنحم با کاربر صحبت میکنم
شاید لحن بنده هم با سلیقه ی شما سازگاری نداره
جز من هیچ کس انتقاداش تند نیست
من انتقادهام تند هست اما در پشتش حضورن درمورد لنحم با کاربر صحبت میکنم
شاید لحن بنده هم با سلیقه ی شما سازگاری نداره
نه دوست عزیز
غیر از شما هم مواردی بودن . من اسم نبردم و قصد نداشتم قضیه رو شخصی کنم.
در کمال احترام درخواست کردم که درست انتقاد کنیم. نمیدونم چرا شما به طور مطلق مخاطب من رو خودتون میدونین و میگین جز من هیچ کس انتقاداش تند نیست
خیر مربوط به سلیقه ی شخص من نیست چون با دلیل و منطق حرفم رو بیان کردم.
فکر کنم ایشون منظورشون این پست من باشه بیشتر
به نظر من باید این بحث یا باز بشه کامل یا اصلا ادامه پیدا نکنهیشه دقیقا یک سایتی که این شیوه جذاب و غیر تکراری را برای عکس برداری اونم به این صورت آموزش داده به من معرفی کنی
چون هر چی فکر میکنم این عکس رو یک اسنپ شات هم نمیدونم
حالا اگه برنامه ای پشت این عکس بوده خوشحال میشم بدونم
حالا اگه دوست داشتین بازش کنم اگر نه هم که هیچ
الان یک بار کامل نوشتم و بعد پاک کردم شاید دوستان ناراحت بشن و روحیه حساسشون خراشبرداره
ای بابا چرا شما میخواین متهم پیدا کنین
من در خدمتم هر صحبتی باشه اما نمیخوام نظم تاپیک هم به هم بخوره اگر مدیر انجمن صلاح دونستن همین جا ادامه بدین.
دوستانه یه مسئله رو مطرح کردم.این همه من بودم اون نبود نداره که ...![]()
مشکل از هیچ کس نیست. مشکل فقط منم که با اشتراک عکس های ضعیفم باعث اعصاب خوردی دوستان عزیز میشم.
از لحن تند دوستان هم هیچ ناراحتی ای ندارم و خوش حال هم میشم انتقادات رو بشنوم. به قول معروف no problem
در ضمن یاداور شم که اسنپ شات به معنای عکس ضعیف نیست. اسنپ شات یعنی عکس سریع یعنی شکار لحظه. از معنیش هم پیداست.
از دوستان گل هم خواهش میکنم بحث رو ادامه ندند.![]()
شما یه آدم بالغ هستین و احتیاج به وکیل مدافع ندارین ، کاملا مشخصه که من هم از شمایی که تقریبا نمی شناسمتون دفاع نکردم .
فروم عکاسی فقط برای رشد عکاس ها نیست ، برای رشد منتقد ها هم هست. اما ظاهرا منتقد ها دوست نداشتن که ازشون انتقاد بشه.
Last edited by Miss Artemis; 18-05-2013 at 23:42.
مشخصا با هیوا عزیز موافق هستم ، اگه انتقاد فقط ضعف ها رو نشون بده و هیچ نکته ای برای بهبود درش نباشه ارزشی نداره و جنبه تخریبی داره
به قول پنجعلی ، الکی میگهمشکل فقط منم که با اشتراک عکس های ضعیفم باعث اعصاب خوردی دوستان عزیز میشم.
من دوست داشتم بحث ادامه داشته باشه اما مهدی گفت نهاز دوستان گل هم خواهش میکنم بحث رو ادامه ندند.
موفق باشید![]()
امر امر توه احسان جان. اگه دوست داری بحث رو ادامه بدیم مشکلی نداره.
جواب خانم جان رو هم در پی ام دادم.
حالا به امید خدا تا یک تا حداکثر 2 ماه دیگه 6D و لنز 70-200 و 17-40 L میگیرم تا بشه عکس های بهتری گرفت.
احسان دوسِت داریم![]()
امر چیه بیخیال مهدی ، نه این جا تاپیک خودنه و نظر تو مهمه
به به بسلامتی ایشالا به زودی بخری بدی به ما باهاش یه دوری بزنیم
ما بیشتر جیگر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)