کلاً تو ایران چیزی به نام تعمیر نداریم تعویض هست
باید ببرید پیش تعمیرکارها یا همون پشتیبانی خودش که خریداری شده تا آنبریک کنن
کلاً تو ایران چیزی به نام تعمیر نداریم تعویض هست
باید ببرید پیش تعمیرکارها یا همون پشتیبانی خودش که خریداری شده تا آنبریک کنن
معمولا گوشی ها و تبلت های آندرویدی با زدن رام اشتباه بریک میشن و باید آنبریک بشن
دو راه دارین
اول ببرین براتون آنبریک ( احتمالا سخت افزاری یا شایدم نرم افزاری ) کنن
دوم اینقدر تو سایت های داخلی و خارجی بگردین تا فایل نرم افزاری برای آنبریک رو پیدا کنین
برای گوشی های آندرویدی سونی از این فایل های آنبریک تا دلت بخواد برای اغلب مدل ها هست
اما تبلت ویو سونیک رو نمیدونم
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
پیرکاردین ها دو نوع هستند؛ باتری اصلی و باتری تقلبی. ان شاء الله که مورد شما دومی نباشه!
تبلت وینتاچ Q75S هرکاری میکنم آندرویدش بالا نمیاد نمیدونم چطوری اینطوری شده دوستان کسی میتونه کمکم کنه چطوری ریستارت کنم فقط دکمه پاورد،کم و زیاد کردن صدا رو داره و بس؟
سلام
ببینید با ولوم بالا و پاور قسمت فکتور ریستش نمیاد؟
تبلت خاموش باشه ولوم بالا و پاورو همزمان بگیرید تا صفحه ای مبنی بر فکتور ریست بیاد .اگه کلا روشن نمیشه شارژ نداره 20 دقیقه بزارید تو شارژ![]()
سلام.من یه تبلت کیو 79 گرفتم.با مودم جی اس ام چجوری میتونم به اینترنت وصلش کنم.اصلا این مودم ها ارزش خرید دارن.120 تومن میگن اینجا.اگه این مودمو بگیرم بازم به چیزه دیگه ای نیاز دارم برای اتصال به اینترنت؟اگه ممکنه یه کم در مورد این مودم توضیح بدی.ممنوووووووووووووووووو وووووووووووون
کسی چیزی نمیدونه.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا سختتونه؟
بگردین شاید ارزونترشم گیر اوردید .
فقط بعد سیم کارت میخواد که نصب کنی و از نت استفاده کنی .که بهتره ایرانسل بگیری یا اگه راتیل تحت پوششه شهرتون رایتلم استفاده کنید بد نیست .
ممنون سالار.سیم کارت ایرانسل دارم.فقط این نت که گفتی چی هست حالا؟؟؟؟؟؟؟
و اینکه رایتل با ایرانسل چه تفاوتی تو اینترنتشون هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نت همون اینترنته دیگه
خوب رایتل سرعتش بیشتره .بری تو سایتش توضیحات لازم داده .فقط یکم گرونه هزینش ایرانسل باز بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)