تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 59 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 581

نام تاپيک: اخـبـار مـربـوط بــه نـسـل بـعدی کنـسـول های خـانـگــی

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

متاسفانه مثل این که مایکروسافت استفاده از بازی های دست دوم رو پولی کرده (امیدوارم تکذیب بشه )
    Microsoft Confirms Used Game Fees And Mandatory Game Installation

In an interview with Wired, Microsoft has revealed some much anticipated details about the Xbox One. These tidbits go beyond what we heard at the press conference today, but are in many ways more important to how consumers will interact with the system
    The interview goes into great detail about how users will access game content. Xbox One owners will be required to install games to the 500 GB hard drive, but will not need the disc after that. If a second user wants to access the game (or purchase it second-hand), he or she will need to pay a fee. This is the "other shoe" that many were concerned about dropping when [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    With regard to an always-online console, the Xbox One will be able to play games offline, but developers will be able to utilize Microsoft's cloud computing, thereby making individual titles require an active, constant connection. Developers have the option of whether to make a connection mandatory, but according to the article, corporate vice president Marc Whitten hopes that they do
    Last edited by Layken; 22-05-2013 at 00:16.

2. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

آقا دیدید اسمش Xbox 720 نیست ؟
    من هی خودمو پاره میکردم میگفتم 360 منظور 360 درجه هست و ما 720 درجه نداریم !

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

متاسفانه مثل این که مایکروسافت استفاده از بازی های دست دوم رو پولی کرده (امیدوارم تکذیب بشه )
    Microsoft Confirms Used Game Fees And Mandatory Game Installation

In an interview with Wired, Microsoft has revealed some much anticipated details about the Xbox One. These tidbits go beyond what we heard at the press conference today, but are in many ways more important to how consumers will interact with the system
    The interview goes into great detail about how users will access game content. Xbox One owners will be required to install games to the 500 GB hard drive, but will not need the disc after that. If a second user wants to access the game (or purchase it second-hand), he or she will need to pay a fee. This is the "other shoe" that many were concerned about dropping when [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    With regard to an always-online console, the Xbox One will be able to play games offline, but developers will be able to utilize Microsoft's cloud computing, thereby making individual titles require an active, constant connection. Developers have the option of whether to make a connection mandatory, but according to the article, corporate vice president Marc Whitten hopes that they do
    باعث افت فروش کنسول میشه !
    به خصوص که ممکنه یک جاهایی مثل GameStop ایگنورش کنند .

5. 5 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

برای بازی های انحصاری هم باید منتظر E3 بود که مطمئنا اونجا تمرکز رو بازی هاست.

تو معرفی گفته شد که برای کنسول 15 عنوان انحصاری برای آنونس در E3 مد نظر گرفته شده که 8 تای آنها first-party هستند.

Greenberg گفته ما شاید به اندازه لازم در مورد بازیها حرف نزدیم چون وقت زیادی صرف گفتن نکات جدید شد. ولی وقتی به E3 بیایم اونجا شما می بینید که ما کاملا در مورد بازیها هستیم و این تمرکز اصلی ما در اونجا خواهد بود.

7. 6 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

اولا از مشخص نکردن دقیق مشخصات سخت افزاری معولمه که از PS4 ضعیف تره،شک نکنید!!(نینتندو هم سر قضیه WII U همین معرکه ها رو راه انداخته بود سر آخر هم معلوم شد قضیه واقعا چیه!!)چون مطمئنا با این تفاسیر سهام مایکرو به شدت افت میکرد!!!
    و اما این ساپورت نکردن بازیهای دست دوم!!..من هنوز موندم مایکروسافت با چه جراتی چنین حرفی زده؟؟...وقتی سونی میاد میگه کنسول من بازیهای دست دوم رو ساپورت میکنه معلومه که با این تفاسیر هیچ کس سراغ XBOX نمیره!!...من یکی که مطمئنم یکی از این دو میان و حرفشون رو تکذیب میکنند که به شخصا امیدوارم مایکروسافت چنین کاری بکنه نه سونی چون شکی توش نیست که فقط همین ویژگی XBOX کافیه تا اون رو به راحتی از صحنه رقابت با PS4 حذف کنه!!...دیگه اجباری شدن کنیکت 200 دلاری و اتصال 24 ساعت یکبار به LIVE که دیگه بماند!...چه شود!( امشب کلا زندگی هر لحظه داره زیباتر میشه)
    ضمنا به دوستان فن برنخوره ولی واقعا از نظر ظاهری هم اصلا چنگی به دل نمیزنه!!

Last edited by mehdy.z; 22-05-2013 at 08:07.

9. 6 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

تمام شور و شوقم برای E3 ، تو نطفه خفه شد !

11. 2 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

دوستان اهل فن! D:
    اون پروت HDMI in برای چیه!؟
    +
    این قضیه offline pass خیلی مسخرست! :|
    وصل شدن روزی یه بار به اینترنت مسخرست!
    بالفرض من خواستم برم توی غار بازی کنم...........
    من نمیخوام با کینکت بازی نم...........
    +
    احتمالا نسل بعد به سونی روی بیاریم،و برای 1-2 تابازی انحصاری که منتظرشونم هم حالا یه دستگاه جور میکنیم و یه روزه تمومشون میکنیم! D:
    Last edited by Leon-117; 22-05-2013 at 09:05.

13. 4 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه swastika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Earth womb

پيش فرض

به نظر من نمایش ضعیفی بود، این چیزی که نشون دادن دیگه کنسول بازی نیست بلکه باید بهش گفت Home Entertainment System.

بسیاری از ویژگی هاش که اونقدر روش مانور می دادن فقط و فقط مخصوص مصرف کننده آمریکاییه و بس.

مطمعنا به خاطر همین ویژگی ها قیمت این سیستم هم بالا تر از حد معمول خواهد بود. بعضی ها حتی به رقم 899$ اشاره کردند.

طراحی صنعتی این سیستم هم به همه چیز شبیه الا کنسول بازی. بیشتر شبیه سینمای خانگیه تا کنسول.

در نهایت مایروسافت با این حرکت عملا بازی رو (بر خلاف میل باطنی من) به سونی واگذار کرد مگر اینکه در E3 معجزه ای چیزی از آستینشون در آرن.

نکته جالاب نظر سنجی Tweetbattle سایت گیم اسپات هست که یه چیزی حدود 87 % به 13% به نفع PS4 هستش.

15. 4 کاربر از swastika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

به نظر من نمایش ضعیفی بود، این چیزی که نشون دادن دیگه کنسول بازی نیست بلکه باید بهش گفت Home Entertainment System.
    اینو دیگه خودشون هم گفتن...اصلا All in one یعنی همین
    خوبی مراسم این بود که خود کنسول رونمایی شد و ویژگی های غیر گیمیش به تفصیل در موردشون حرف زده شد و تو E3 تمرکز روی بازیهاست.
    مشخصا مایکروسافت این چند ساله دنبال یه سیستمی بوده که نیازهای متفاوت رو جوابگو باشه و صرف بازی نباشه
    که این ایدشون اگه جواب بده مطمئنا برگه برنده بزرگی هست اما هنوز خیلی زوده نظر قطعی دادن

مطمعنا به خاطر همین ویژگی ها قیمت این سیستم هم بالا تر از حد معمول خواهد بود. بعضی ها حتی به رقم 899$ اشاره کردند.
    899 دلار!؟؟
    مگه آپولو ساختن که اینقد باشه؟!؟
    احتمالا نسل بعد به سونی روی بیاریم،و برای 1-2 تابازی انحصاری که منتظرشونم هم حالا یه دستگاه جور میکنیم و یه روزه تمومشون میکنیم! D:
    مهم اینه این کنسولا اصلا کی -- بشن..
    بعدش با توجه به قیمت ارز فک کنم نسل بعد کنسولی برای ماها یه دو سالی طول بکشه تا برسه : دی

17. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

الان 2 کار یمشه کرد:
    1.بریم آمریکا و یجوزی درآمد خوب داشته باشیم که بتونیم از این xbox one لذت کافی رو ببریم
    2.کوچ کنیم سمت دار و دسته ps4 و سونی! D:
    +
    به نظر من بیشتر شبیه ----- و ست تاپ باکس هست......
    قیمتش هم 450$ پیش بینی میکنم!
    +
    به جز بازی هایی که دوست دارم و منتظرشون هستم(هیلو،فورتزا و ....)دیگه امید خاصی به E3 ندارم....مخصوصا این Forza 5 لعنتی خیلی جذاب و se*xy به نظر میرسه!
    به نظرم این نسل رو سونی بد شروع کرد(Ps3) ولی هرچی به انتهای نسل نزدیک شدیم روند سعودی داشت و برای نسل بعد از اشتباهاتش درس گرفته و از همون شروع میتونه قوی عمل کنه.
    و از اون طرف مایکرو سافت جهش بزرگی از xbox به xbox 360 داشت ولی xbox one نمیتونه موفقیت 360 رو داشته باشه.......
    البته از اونجایی که همیشه احتمالش بوده که حرفای من 100% برعکس در بیاد،ممکن هنسل بعد سونی با سر بخوره زمین و X1 فوق العاده خوب بشه! :|

19. 4 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •