كسي نتونست به سوالم جواب بده
كسي نتونست به سوالم جواب بده
چرا با اين كه نقطه جوش الكل 78 درجه است چرا از ان براي اندازه گيري نقطه جوش اب استفاده مي شود؟
یک دماسنج جیوه ای را به این شکل مدرج می کنیم که نقطه ذوب یخ را صفر و نقطه جوش آب را 100 درجه قرار می دهیم. وبین آنها را به صد قسمت مساوی تقسیم می کنیم. حال دماسنج دیگری را که در آن مایع غیر مشخصی است به کمک این دماسنج درجه بندی می کنیم. به این ترتیب که در مجاورت اجسام مختلف هر دمایی که دماسنج جیوه ای نشان دهد، روی دماسنج جدید می نویسیم. کدامیک از احکام زیر صحیح است؟
1)در دماسنج جدید نیز بین نقطه ذوب و جوش آب به 100 قسمت مساوی تقسیم شده است.
2)ممکن است در دماسنج جدید فاصله درجات متوالی یکسان نباشد.
3)این امکان وجود دارد که دماسنج جدید دو دمای مختلف را در یک نقطه نشان دهد.
4)گزینه های 2و3 هر دو صحیح است.
ازتون خواهش میکنم اگر بلدید جواب بدید((((((((((((((با دلیل و توضیح))))))))))))
يه سايت انگليسي ميخوام كه مقاله هاي مختلف در مورد فيزيك داشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو اين سايت برونوشته شده توسط sajjad kharrazi
سلام به همه
بچه ها من مقاله ای درباره جیمز ژول فیزیکدان می خوام؟
کسی دمه دستش داره؟
ممنون میشم اگه بگه
من 1 تحقیق راجع به هر موضوعی از فیزیک و نجوم می خوام که حدود 40-50 صفحه باشه
من هر چی گشتم 1 تحقیق 40-50 صفحه ای پیدا نکردم.
مرسی
سلام دوست عزیز لطف کنیددرخواستون رو یک بار ودریک تاپیک مطرح کنید.در ضمن شما برای درخواست مقاله در انجمن مقالات پست بدید اونجا بهتر کمکتون می کنند.سلام به همه
بچه ها من مقاله ای درباره جیمز ژول فیزیکدان می خوام؟
کسی دمه دستش داره؟
ممنون میشم اگه بگه
دوست عزیز فیزیک و نجوم خیلی گسترده است شما ابعاد طرحتون رو مشخص کنید بهتر میشه کمک کرد.من 1 تحقیق راجع به هر موضوعی از فیزیک و نجوم می خوام که حدود 40-50 صفحه باشه
من هر چی گشتم 1 تحقیق 40-50 صفحه ای پیدا نکردم.
مرسی
سلام
اقا ما يه سوال كرديم كه مثل اينكه توي جاش نبود
بهر حال دوباره سوال رو تكرار مي كنم
چرا فضا نوردان اپلو تصاويري از طلوع زمين را از روي ماه در حالي كه به دليل چرخش يكسان ماه و زمين و ثابت ماندن
زمين از روي ماه قابل باور نيست ديدند
البته انجا دوست عزيزي قبل از بسته شدن تاپيك دليل اوردند كه بدليل گردش كمي متفاوت زمين و ماه و پديده اي به
نام رخ گرد امكان اين اتفاق هست.
من با تشكر از ايشان عرض مي كنم درسته كه رخ گرد باعث ديده شدن سمتي از ماه كه ما نمي بينيم مي شه
و اين خودش نشون مي ده كه كمي حركت وجود داره ولي اين طور كه من چرخيدم (توي اينترنت) محل فرود اپلو 11
تقريبا همين وسط ماه كه ما از زمين مي بينيم هست و اصلا زمين با افق خيلي فاصله داره و حركت كم هم نمي تونه باعث اين كار باشه
من باز هم منتظر پاسخ اين دوست عزيز يا هر كي كه اطلاعاتي داره هستم و باز هم مي گم كه من منظورم از اين سوال اصلا مسئله شك در سفر به ماه نيست.
متشكرم
سلام
اقا ما يه سوال كرديم كه مثل اينكه توي جاش نبود
بهر حال دوباره سوال رو تكرار مي كنم
چرا فضا نوردان اپلو تصاويري از طلوع زمين را از روي ماه در حالي كه به دليل چرخش يكسان ماه و زمين و ثابت ماندن
زمين از روي ماه قابل باور نيست ديدند
البته انجا دوست عزيزي قبل از بسته شدن تاپيك دليل اوردند كه بدليل گردش كمي متفاوت زمين و ماه و پديده اي به
نام رخ گرد امكان اين اتفاق هست.
من با تشكر از ايشان عرض مي كنم درسته كه رخ گرد باعث ديده شدن سمتي از ماه كه ما نمي بينيم مي شه
و اين خودش نشون مي ده كه كمي حركت وجود داره ولي اين طور كه من چرخيدم (توي اينترنت) محل فرود اپلو 11
تقريبا همين وسط ماه كه ما از زمين مي بينيم هست و اصلا زمين با افق خيلي فاصله داره و حركت كم هم نمي تونه باعث اين كار باشه
من باز هم منتظر پاسخ اين دوست عزيز يا هر كي كه اطلاعاتي داره هستم و باز هم مي گم كه من منظورم از اين سوال اصلا مسئله شك در سفر به ماه نيست.
متشكرم
سلام
مرتضی جان منظورت رو در مورد طلوع زمین از ماه خیلی خوب متوجه نشدم.یکم بیشتر بگو.البته بابک جان که خیلی خوب گفتن.
ولی اگه من درست متوجه شده باشم منظورت رو از طلوع:
به خاطر این هست که ماه به دلیل اندازه خیلی کوچک تر خودش نسبت به زمین حول یک محور کاملا بیضوی و دواری می چرخد.همانطوری که بابک جان توضیح داد درباره حرکت های انتقالی ما از روی زمین می توانیم تا 9%از سطح دیگر ماه راببینیم.ولی در روی ماه این گونه نیست.اگر ما زمین و ماه را در یک صفحه مسطح در نظر بگیریم،زمین روی این صفحه میغلتد و بالا و پایین نمیشود(البته نسبت به حرکت ماه) ولی ماه روی این صفحه مقداری حرکت ارتفاعی هم دارد.یعنی نسبت به محور y ها تغییر موقعییت می دهد.به این دلیل میشه گفت اگر در مدت چندین سال ما از روی ماه از زمین عکس بگیریم می تونیم تقریبا یک نمای کلی از زمین داشته باشیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)