تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 12 اولاول ... 789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 118

نام تاپيک: درخواست مقالات فيزيك و نجوم (آرشيو)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض منحنی سگ

كسي نتونست به سوالم جواب بده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

چرا با اين كه نقطه جوش الكل 78 درجه است چرا از ان براي اندازه گيري نقطه جوش اب استفاده مي شود؟

داره خودمونی میشه sajjad kharrazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Fifa Manager 2010

پيش فرض

یک دماسنج جیوه ای را به این شکل مدرج می کنیم که نقطه ذوب یخ را صفر و نقطه جوش آب را 100 درجه قرار می دهیم. وبین آنها را به صد قسمت مساوی تقسیم می کنیم. حال دماسنج دیگری را که در آن مایع غیر مشخصی است به کمک این دماسنج درجه بندی می کنیم. به این ترتیب که در مجاورت اجسام مختلف هر دمایی که دماسنج جیوه ای نشان دهد، روی دماسنج جدید می نویسیم. کدامیک از احکام زیر صحیح است؟

1)در دماسنج جدید نیز بین نقطه ذوب و جوش آب به 100 قسمت مساوی تقسیم شده است.
    2)ممکن است در دماسنج جدید فاصله درجات متوالی یکسان نباشد.
    3)این امکان وجود دارد که دماسنج جدید دو دمای مختلف را در یک نقطه نشان دهد.
    4)گزینه های 2و3 هر دو صحیح است.

ازتون خواهش میکنم اگر بلدید جواب بدید((((((((((((((با دلیل و توضیح))))))))))))

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

يه سايت انگليسي ميخوام كه مقاله هاي مختلف در مورد فيزيك داشته باشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sajjad kharrazi
    یک دماسنج جیوه ای را به این شکل مدرج می کنیم که نقطه ذوب یخ را صفر و نقطه جوش آب را 100 درجه قرار می دهیم. وبین آنها را به صد قسمت مساوی تقسیم می کنیم. حال دماسنج دیگری را که در آن مایع غیر مشخصی است به کمک این دماسنج درجه بندی می کنیم. به این ترتیب که در مجاورت اجسام مختلف هر دمایی که دماسنج جیوه ای نشان دهد، روی دماسنج جدید می نویسیم. کدامیک از احکام زیر صحیح است؟

1)در دماسنج جدید نیز بین نقطه ذوب و جوش آب به 100 قسمت مساوی تقسیم شده است.
    2)ممکن است در دماسنج جدید فاصله درجات متوالی یکسان نباشد.
    3)این امکان وجود دارد که دماسنج جدید دو دمای مختلف را در یک نقطه نشان دهد.
    4)گزینه های 2و3 هر دو صحیح است.

ازتون خواهش میکنم اگر بلدید جواب بدید((((((((((((((با دلیل و توضیح))))))))))))
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو اين سايت برو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام به همه
    بچه ها من مقاله ای درباره جیمز ژول فیزیکدان می خوام؟
    کسی دمه دستش داره؟
    ممنون میشم اگه بگه

پروفشنال rb97's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض تحقیق طولانی

من 1 تحقیق راجع به هر موضوعی از فیزیک و نجوم می خوام که حدود 40-50 صفحه باشه

من هر چی گشتم 1 تحقیق 40-50 صفحه ای پیدا نکردم.

مرسی

حـــــرفـه ای Renjer Babi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Canes Venatici

پيش فرض

سلام به همه
    بچه ها من مقاله ای درباره جیمز ژول فیزیکدان می خوام؟
    کسی دمه دستش داره؟
    ممنون میشم اگه بگه
    سلام دوست عزیز لطف کنیددرخواستون رو یک بار ودریک تاپیک مطرح کنید.در ضمن شما برای درخواست مقاله در انجمن مقالات پست بدید اونجا بهتر کمکتون می کنند.

من 1 تحقیق راجع به هر موضوعی از فیزیک و نجوم می خوام که حدود 40-50 صفحه باشه

من هر چی گشتم 1 تحقیق 40-50 صفحه ای پیدا نکردم.

مرسی
    دوست عزیز فیزیک و نجوم خیلی گسترده است شما ابعاد طرحتون رو مشخص کنید بهتر میشه کمک کرد.

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام

اقا ما يه سوال كرديم كه مثل اينكه توي جاش نبود

بهر حال دوباره سوال رو تكرار مي كنم

چرا فضا نوردان اپلو تصاويري از طلوع زمين را از روي ماه در حالي كه به دليل چرخش يكسان ماه و زمين و ثابت ماندن

زمين از روي ماه قابل باور نيست ديدند

البته انجا دوست عزيزي قبل از بسته شدن تاپيك دليل اوردند كه بدليل گردش كمي متفاوت زمين و ماه و پديده اي به

نام رخ گرد امكان اين اتفاق هست.

من با تشكر از ايشان عرض مي كنم درسته كه رخ گرد باعث ديده شدن سمتي از ماه كه ما نمي بينيم مي شه

و اين خودش نشون مي ده كه كمي حركت وجود داره ولي اين طور كه من چرخيدم (توي اينترنت) محل فرود اپلو 11

تقريبا همين وسط ماه كه ما از زمين مي بينيم هست و اصلا زمين با افق خيلي فاصله داره و حركت كم هم نمي تونه باعث اين كار باشه

من باز هم منتظر پاسخ اين دوست عزيز يا هر كي كه اطلاعاتي داره هستم و باز هم مي گم كه من منظورم از اين سوال اصلا مسئله شك در سفر به ماه نيست.

متشكرم

حـــــرفـه ای Renjer Babi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Canes Venatici

پيش فرض

سلام

اقا ما يه سوال كرديم كه مثل اينكه توي جاش نبود

بهر حال دوباره سوال رو تكرار مي كنم

چرا فضا نوردان اپلو تصاويري از طلوع زمين را از روي ماه در حالي كه به دليل چرخش يكسان ماه و زمين و ثابت ماندن

زمين از روي ماه قابل باور نيست ديدند

البته انجا دوست عزيزي قبل از بسته شدن تاپيك دليل اوردند كه بدليل گردش كمي متفاوت زمين و ماه و پديده اي به

نام رخ گرد امكان اين اتفاق هست.

من با تشكر از ايشان عرض مي كنم درسته كه رخ گرد باعث ديده شدن سمتي از ماه كه ما نمي بينيم مي شه

و اين خودش نشون مي ده كه كمي حركت وجود داره ولي اين طور كه من چرخيدم (توي اينترنت) محل فرود اپلو 11

تقريبا همين وسط ماه كه ما از زمين مي بينيم هست و اصلا زمين با افق خيلي فاصله داره و حركت كم هم نمي تونه باعث اين كار باشه

من باز هم منتظر پاسخ اين دوست عزيز يا هر كي كه اطلاعاتي داره هستم و باز هم مي گم كه من منظورم از اين سوال اصلا مسئله شك در سفر به ماه نيست.

متشكرم

سلام
    مرتضی جان منظورت رو در مورد طلوع زمین از ماه خیلی خوب متوجه نشدم.یکم بیشتر بگو.البته بابک جان که خیلی خوب گفتن.

ولی اگه من درست متوجه شده باشم منظورت رو از طلوع:
    به خاطر این هست که ماه به دلیل اندازه خیلی کوچک تر خودش نسبت به زمین حول یک محور کاملا بیضوی و دواری می چرخد.همانطوری که بابک جان توضیح داد درباره حرکت های انتقالی ما از روی زمین می توانیم تا 9%از سطح دیگر ماه راببینیم.ولی در روی ماه این گونه نیست.اگر ما زمین و ماه را در یک صفحه مسطح در نظر بگیریم،زمین روی این صفحه میغلتد و بالا و پایین نمیشود(البته نسبت به حرکت ماه) ولی ماه روی این صفحه مقداری حرکت ارتفاعی هم دارد.یعنی نسبت به محور y ها تغییر موقعییت می دهد.به این دلیل میشه گفت اگر در مدت چندین سال ما از روی ماه از زمین عکس بگیریم می تونیم تقریبا یک نمای کلی از زمین داشته باشیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •