با سلام و خسته نباشين .
كارتون عاليه
من 1 برنامهاي ميخواستم كه باهاش تم هاي ساده درست كنم يا اگه بشه عكس full screenبزنم صحفه اول
ممنون
با سلام و خسته نباشين .
كارتون عاليه
من 1 برنامهاي ميخواستم كه باهاش تم هاي ساده درست كنم يا اگه بشه عكس full screenبزنم صحفه اول
ممنون
این برنامه ها که آپ کردین چه جوری دان کنیم ما که هر چی ور رفتیم نشد
فضولی نباشه ولی n73 سیمبیان 9.1 داره و جزو سری 60 ویرایش سوم هست series60v3 که اصطلاها میگن 3rd edition
پس چه طور ادعا میکنی تکنیسین نوکیا هستی این که دیگه خیلی پیش پا افتادست![]()
[QUOTE=mehdi_brg;955902]پس چه طور ادعا میکنی تکنیسین نوکیا هستی این که دیگه خیلی پیش پا افتادس
بسم الله الرحمن الرحیم
1- تتنها کسی که همه چیزو میدونه فقط خداست.
2- همه چیز را همگان دانند داداش گلم همونطوری که جنابعالی یه کلمه ساده فارسی " اصطلاحا " رو "اصطلاها" نوشتی.
Last edited by don diego; 26-03-2007 at 01:32.
من که تست کردم ok بود. شما دوباره امتحان کنین. از سایر رفقا هم میخوام که نتیجه رو بگن.
سلام.بفرمایید این هم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=don diego;956352]اولا من اگه داداش تو بودم خودمو می کشتم دوما من چون سریع تایپ کردم اشتباه شده سوما برنامه از این تاپیک از اون تاپیک دزدیدن و آپ کردنو هر بچه مدرسه ای بلده برنامه هایی که شما گذاشتین همشون ورژن قدیمی هستن واسه برنامه های مختلف چه جاوا و چه سیمبین از تمام سری ها تاپیک های حرفه ای هست شما بهتره تا بیشتر از این تحقیر نشدین در این تاپیکو تخته کنین..... خوش گذشت
Last edited by M@hdi-B; 26-03-2007 at 13:43.
بچه ها با دوست باشید.انقدر نرید تو کاره هم.
[QUOTE=mehdi_brg;957326]
خب من این هنرو دارو که داشته هام رو حالا چه جدید وچه قدیمی در معرض استفاده همه قرار میدم نه اینکه عین
یه بچه بشینم و ایراد بقیه رو بگیرم.
در ضمن تو بقیه تاپیک ها هم همه بالاخره از یه جایی برنامه میارن که آپ میکنن. از خونه باباشون که نمیارن.
و بهتره جنابعالی نطرتونو واسه خودتون نگه دارین.من فکر نمیکنم بقیه همچین نظری داشته باشن.
در آخر از بقیه دوستان عذر میخوام که کمی گرد وخاک شد.
Last edited by don diego; 27-03-2007 at 01:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)