دوستان من ویندوز 7 دارم. میخوام ویندوز 8.1 نصب کنم. ایا 8.1 هم مشکل مصرف اینترنتو داره یا نه؟
ممنون
دوستان من ویندوز 7 دارم. میخوام ویندوز 8.1 نصب کنم. ایا 8.1 هم مشکل مصرف اینترنتو داره یا نه؟
ممنون
نه مشکل نداره .
مصرفشم نمیشه گفت مشکلشه . یه سری برنامه داره که از اینترنت استفاده میکنن شما باید اونارو غیر فعال کنید تا درس شه.
حتما نصب کنید خیلی بهتره از 7
مچکرم
پس برم پست بعدیمو از ویندوز ایت و یک بزنم : دی
سلام من کارهای پست اول و کردم الان آپدیت ویندوز پریده نمیشه آپدیت کرد؟؟هرکاری میکنم درست نمیشه !!!
اینم عکسش
![]()
باید با ادمین وارد شید. اگه یوزتون ادمینه . یه یوز ادمین دیگه بسازید با اون اپدیت کنید.
من همه این کارایی ک شما گفتی و بقیه ی سایتا هم گفته بودن رو مو ب مو انجام دادم ولی باز مشکلم حل نشد.چند تا برنامه هم ک دانلود کردم باز فهمیدم ک هنوز svchost.exe داره کار خودشو میکنه.اگه راه دیگه ای هم هست خواهشا بگو ک دیگه دارم قاطی میکنم.همین چند دقیقه ک اینجا بودم 25 مگم کم شده...
ی بلایی سرم آورده ک فقط شبا ک مجانیه کانکت میشم دیگه خودت درک کن وضعم چقد وخیمه.اگه ممکنه راهشو بگو خیلی نوکرم
دوستان اگر باوجود همه این روش ها بازم مشکل مصرف اینترنت داشتید از برنامه internet off استفاده کنید
بزرگ نوشتم که تو چشم باشه.من هم همه روش ها رو امتحان کردم ولی بازم اینترنتم داره مصرف میشه.
Last edited by pars20; 01-03-2015 at 15:20.
عالی بود![]()
حیفم اومد تشکر نکنم . مرسی henry جان![]()
سلام
من همه این راهارو رفتم مشکل تا حدودی برطرف شد
ممنون
فقط یه مشکل بزرگ این وسط هست
چرا من وقتی اینترنت گوشی رو به صورت hotspot اشتراک گذاری میکنم رو لپ تاپ
سرعت انقدر میاد پایین تو لپ تاپ؟
در حد ۱۰ ۱۵
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)