کاری که پپ جلو چلسی هیدینک کرد رو میگی یا جلو چلسی دی متئو؟
البته حق می دم به بارسا که فقط 1 شوت تو چارچوب داشته باشه. گل زدن تو همچین شرایطی که حریف خیلی خوب دفاع می کنه واقعا سخته!
کاری که پپ جلو چلسی هیدینک کرد رو میگی یا جلو چلسی دی متئو؟
البته حق می دم به بارسا که فقط 1 شوت تو چارچوب داشته باشه. گل زدن تو همچین شرایطی که حریف خیلی خوب دفاع می کنه واقعا سخته!
سلام..
انصافا یک دفاع بی نقص رو از میلان دیدیم ُ واقعا دفاع چند لایه رو به نحوی عالی و حتی بهتر از چلسی و اینتر و بدون در اختیار داشتن بازیکن های مطرح اجرا کردند![]()
در بارسلونا هم کاملا جای خالی یک مربی خوب و با تجربه که قابلیت نجات تیم رو تو بازی های سنگین و نزدیک داشته باشه حس میشد ُ بعد از دریافت گل اول بارسلونا هیچ تغییری ایجاد نکرد و با آوردن سانچز اونهم در پست وینگر چپ که کاملا سمت چپ رو از دست داد و حتی آلبا هم خیلی کم نفوذ میکرد.
پ.ن:
روی گل دوم محکم پریدم بالا کتفم رگ به رگ شدالان نمیتونم تکونش بدم
![]()
Last edited by D3vil_A; 21-02-2013 at 01:53.
گله ای ندارم اتفاق بود ولی در مورد تحلیلتون
دستش اصلا تو شرایط حتی نزدیک به عادی بود که بخواد صحبت فاصله و عکس العمل باشه؟
فقط دفاع والیبال رو تداعی می کرد
انصافا بازیکن بارسا هم دستش یک متر تو آسمون بود و این ماجرا پیش میومد نادیده میگرفتین؟
انصافا خطا نبود ..... خداوکیلی 100 دفعه صحنه را دیدم اصلا نمیتونست کاری کنه
اگر به عکس العمل زاپاتا نگاه کنید متوجه حرفم میشید که کلا دست هاش باز بود و انگار ترسیده بود
دیدی وقتی یه آدم میترسه دست هاش اینجوری میشه ؟؟!بعدشم حالا این که هند نبود بماند ولی اگر هم هند باشه (که نبود) اشتباه داوری بود دیگه
این هند بهتر از اون 2 تا پنالتی اهدایی داوران در نیوکمپ بوددرکل اگه به حرف آقای مازیار توجه میکردین متوجه میشدین که حرف بسیار عالی ای زد
گفت که تو این بازی میلان با تکیه به اعتبارش تونست بازی را ببره ..... بالاخره یه فرقی باید بین یه تیم ریشه دار و دارای اعتبار با یه تیم دیگه باشه دیگه
تبریک به طرفدارای میلان و ایتالیا![]()
قضیه مدافع با مهاجم به نظرم توی این شرایط فرق میکنه.انصافا بازیکن بارسا هم دستش یک متر تو آسمون بود و این ماجرا پیش میومد نادیده میگرفتین؟
این از اون صحنه هایی هست که فکرک نم 50-50 کارشناسها نظر بدن
دفاع میلان هم از چلسی هم از اینتر بهتر بود. در اون بازیها بارسلونا خیلی موقعیت ایجاد میکرد که استفاده نمیکردند ولی امشب اینجوری نبود، نمیدونم شایدم رو فرم نبودند. در کل فکر میکنم بازی برگشت خیلی جذاب باشه حتی اگه یه بازی دفاعی/یکطرفه شاهد باشیم.
توی این صحنه یکی دو تا بازیکن دیگه هم دو دستشون رو بالا بردند که توپ بهشون نخوره، قبلشم که به یک بازیکن بارسلونا خورد، منصفانه نگاه کنیم واقعا عمدی در کار نبود.
Last edited by flatrish; 21-02-2013 at 02:49.
توو این چند سال بارسلونا رو به این مزخرفی ندیده بودمبارسا خیلی ضعیف بود یا میلان خیلی خوب بود ؟؟
مسی رو دیدم یاد مسعود شجاعی خودمون افتادم
مزدک هم حسابی کلافه شده بود
این نمیتونه جلو احساستشو بگیره
ایول میلانمن کلا آلگری رو دوست دارم... از همون زمان که کالیاری بود... کلا مربیای که تیمای کم نام نشون به جایی میرسن دوست داشتنی هستن...
![]()
پورتو _ مالاگا
انتظار داشتم یه بازی فانتزی و تماشایی باشه اما نبود
مالاگا ترجیح داد برای گل نخوردن بازی کنه و پورتو هم هر چند بیشتر حمله کرد اما فقط تا 18 قدم خوب میومدن و در نهایت با یک گل آفساید بازی رو بردن
برای فهمین سرنوشت این بازی باید تا بازی برگشت صبر کرد من به همون اندازه که مطمئنم مالاگا دیگه اینجوری بازی نمیکنه انتظار دارم پورتو هم از ضد حملات به خوبی استفاده کنه
بایرن _ آرسنال
بازی خیلی زود تیم حذف شده رو معرفی کرد
بایرن هر چند خیلی قاطع برد و تنها گلی هم که خورد روی اشتباه داور در گرفتن کرنر بود اما به نظر من این بایرن کمی شکستنی تر از بایرن فصل پیش به نظر میرسید
شاید شانسی که بایرن داشت این بود که خیلی زود به گل رسید و جلو افتاد همین گل به آرسنال اجازه نداد با تمرکز روی دفاعش حمله کنه
بایرن در دقایقی خیلی خوب بود و در دقایقی خیلی معمولی و گاهی هم دچار اشتباهاتی میشد
اما آرسنال ونگر سرگذشت تراژیکی داره
این تیم هیچ وقت به اندازه ای که برای میدون دادن به جوونها انرژی گذاشت حقش رو از فوتبال نگرفت
در واقع آرسنال همیشه ونگر رو فدای سیاستهای اقتصادی خودش کرد و حالا داره اون رو قربانی این سیاستش میکنه
آرسنال در طول نود دقیقه هیچگاه نتونست خودش رو به بایرن تحمیل کنه و در واقع بازیکنی که این کاریزما رو داشته باشه در میدون نداشت
من بشخصه امیدوارم در بازی برگشت آرسنال بتونه از حیثیت ونگر دفاع کنه
گالاتاسرای _ شالکه
گالا واقعا خوب بازی کرد و شالکه حقیقتا شانس اورد که بعد از گل اول گل دوم رو نخورد
دروگبا همچنان در حال بازی کردن در لیگ قهرمانانه و همچنان داره موثر بازی میکنه
شاید دروگبا تصمیم داره ایستاده بمیره
گالا اگر امروز گل دوم رو به شالکه میزد شاید شالکه رو به سرنوشت بارسا دچار میکرد
شالکه طبیعتا به اندازه بایرن و دورتموند قدرت نداره و شاید بالا اومدنش فقط به این خاطر باشه که حریفی مثل گالا در برابرشه
با این حال نمیشه بازی برگشت رو پیشبینی کرد این گالا به شدت روی تک حملاتش خطرناک ظاهر میشه
میلان _ بارسا
قاطع ترین برد تیمهای میزبان در بازیی که خیلیها تصورش رو نمیکردن
بارسا اونقدر بد بازی کرد که برای من جای هیچ شکی باقی نمونده که افت این تیم بیشتر به خاطر نبود 2 ماهه یک مربی و یک رهبر در تمرینات و بازیهای این تیمه
بارسا نمودار نتایجش قبل و بعد از غیبت تیتو اونقدر با هم متفاوتن که به راحتی میشه تاثیر نبود تیتو در این تیم رو متوجه شد
من با فوتبال و انتخابش برای تیم برنده در این بازی موافقم
هم میلان خیلی خوب دفاع کرد و هم فوتبال اونقدر بی در و پیکر نشده که بارسا با هر فردی به عنوان مربیش برنده بازیها باشه
سینا اشاره خیلی خوبی کرد حالا تاثیر مربیهایی مثل پپ و تیتو در هدایت ستاره های بارسا مشخص میشه
ستاره هایی که در زمان پپ در یک روند صعودی تونستن در برابر تیمهایی نظیر چلسی اونقدر ایجاد موقعیت کنن و ستاره هایی که در زمان تیتو به شدت در گرفتن نتیجه مقتدر ظاهر شدن در غیاب این دو نفر روز به روز بیشتر افت میکنن
شاید این بازی پیامی باشه برای ستاره ها مبنی بر اینکه شما بدون مربی کاری از پیش نمیبرید
یاد حرف رونالدوی کبیر افتادم زمانی که در اینتر بود در یک مصاحبه گفته بود:
مربیها فقط تا قبل از بازی در فوتبال تاثیر دارن و وقتی بازیکن داخل زمین صاحب توپه نمیتونن بهش کمکی بکنن و این خود بازیکنا هستن که تصمیم نهایی رو میگیرن
اما امشب همه مسی و ژاویستای بدون رهبر رو دیدیم که سایه ای از خودشون رو حمل میکردن
یک تیم فاقد ستاره مثل میلان با یک مربی معمولی که اصول و معیارهای اولیه یک رهبر رو داره تونست بر بارسای پرستاره که یک رهبر واقعی روی نیمکتش نیست غلبه کنه
نتیجه کاملا مشخصه جناب رونالدو فوتبال رو در بالاترین سطحش هنوز مربیها هستن که بازی میکنن
بارسا بدترین نمایش چند سال اخیرش رو داشت اما این بارسا به راحتی میتوه در بازی برگشت نمایش بهتری داشته باشه
سرنوشت این بازی هم هنوز مشخص نیست چون بارسا در برخورد با چنین تیمهایی نظیر اینتر و چلسی در نوکمپ تونسته گل بزنه
.................................................. ......
بارسا برای بازگشت به دوران اوجش قبل از غیبت تیتو به شدت به حضور یک رهبر در کنار تیمش احتیاج داره و هر چقدر هم غیر منطقی به نظر برسه شاید بهتر باشه بارسا سراغ بهترین گزینه یعنی کرایف بره
حضور این اسطوره صرفا در تمرینات میتونه انرژی از دست رفته رو به این تیم برگردونه
من بشخصه دوست دارم بارسا اگر میخواد حذف بشه با حضور تیتو حذف بشه
چون حذف شدن در نبود تیتو تلخی بیماری این مربی رو بیشتر میکنه هم برای ما و هم برای خود تیتو
تا باشه از این باخت ها... هیچ خجالتی در باختن به تیمی که خوب فوتبال بازی کرده وجود نداره.
میلان عالی دفاع کرد، عالی حمله کرد، عالی بارسا رو بست، و نشون داد میشه جلوی بارسا فوتبال بازی کرد و برنده هم شد. مبارک باشه.
پی نوشت: بارسا به احتمال بیشتر از 90 درصد حذف میشه. من راهی رو نمی بینم که بارسا بتونه جلوی میلان، که احتمالا کاملا بسته به نیوکمپ میاد، بتونه اون نتیجه رو جبران کنه. یادمون نره بارسا بیشتر از دو ماه هست که در همه بازیهاش داره گل می خوره، باید فرض کنیم قراره تو اون بازی هم گل بخوره و 4 گل بزنه، کاری است بسیار دشوار ولی اگه یک تیم در دنیا از پس چنین کاری بر بیاد، اون تیم بارساست.
بازی خوبی بود .
تبریک به خودم که بعد از قرعه کشی نا امید نبودم و تبریک به دوستان میلانی .
میلان یک دفاع بی نقص رو ارائه داد و با بستن فضاها جلوی ورود و مانور بازیکنان بارسا رو گرفت و اونا رو به نوعی خنثی کرد .
محور اصلی تیم بارسا هم مسی است که امشب و در این بازی کاملا مهار شده بود و گاهی وقتها یادمون میرفت که بازیکنی به اسم مسی هم در ترکیب حضور داره .
میلان اکثرا از نیمه زمین خودی شروع به دفاع میکرد و هیچ وقت برای پرس وارد زمین بارسا نشد و همین مسئله فضایی رو برای بازیکنان بارسا فراهم نکرد .
جلو کشیدن بارسا هم فضای زیادی رو برای ضد حملات میلان فراهم میکرد و بازیکنان سرعتی مثل الشاراوی - بواتنگ و نیانگ روی همین صحنه ها و فرارها خطرساز شدن و باعث گلزنی میلان شدن.
مونتولیوو هم بی تردید ستاره میلان بود . بازیکنی که هم دفاع کرد و هم حمله و طراح ضد حملات میلان بود .
پاسی که به نیانگ داد و باعث به ثمر رسیدن گل دوم شد اوج هنرش رو به نمایش گذاشت .
الگری هم نشون داد اون طوری که بقیه فکر میکنن یک مربی معمولی نیست و همیشه برای بارسا مشکل ایجاد کرده و الان هم با یک تیم جوان و یک سری بازیکن درجه دو تیم پر ستاره بارسا رو متوقف کرد.
فوتبال ایتالیا هم بار دیگه بزرگی خودش رو نشون داد .
به هر حال هنوز یک 90 دقیقه سخت در نیوکمپ باقی مونده و هنوز هیچ چیزی تموم نشده.
به امید موفقیت در بازی برگشت
FORZA MILAN
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)