خوب پس اگه رخوت و بی حالی میاره فولوکسیتین که خیلی بهتره، فرقی هم با سیتالوپرام نداره تازه
خوب پس اگه رخوت و بی حالی میاره فولوکسیتین که خیلی بهتره، فرقی هم با سیتالوپرام نداره تازه
تنظیم خواب رو بهم میزنه....مثلا زمانی ک خودم مصرف میکردم دقیقا راس ساعت 3 شب بیدار میشدم و دیگه خوابم نمیبرد..البته بعد از 10 روز اختلالت خوابم درست شد
محض اطلاع میپرسم نه واسه مصرف:
بین داروهایی که مهارکننده باز جذب سروتونینه، مثل سرترالین و فولوکسیتین و سیتالوپرام چه تفاوتی هست؟
غیر از اینکه یکیش خواب آوری کم تری داره یکی بیشتر یا...
میخوام بدونم علت اصلی تمایزشون چیه؟ دوستان میتونن با ذکر منبع راهنمایی کنن؟
این داروها تغریبا همه مشابه هم هستن و همشون دقیقا یک کار رو انجام میدن و نوع اثرشون یکیه.
تفاوتشون بیشتر در نوع عوارض، مدت تاثیر و قدرت تاثیرگذاری و فرمول شیمیایی شون هست که تفاوتهایی ایجاد میکنه که برای هر بیمار با نوع و شدت مریضی ممکنه یکی از اینها تجویز بشه.
مثلا سیتالوپرام توی این دسته کمترین عوارض و سازگاری رو داره به همین خاطر بیشتر تجویز میشه ولی زمان اثر گذاری بیشتری احتیاج داره و مواردی دیگه.
توی این لینک درباره این دسته داروها و انواعشون اطلاعات خوبی میتونین کسب کنین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی،
فلوکسیتین در بسیاری از موارد بهتر جواب داده انگار
بستگي به نظر پزشك داره . . . . فرق اصلي اين دارو ها بيشتر توي عوارض جانبي و ميزان سازگاري با بدن فرد هستش . دارويي كه من مصرف مي كنم ممكنه روي شما همونطور خوب جواب نده و بالعكس . معمولا پزشكان توي اينجور موارد ابتدا ميان يه داروي رايج رو يه مدت به بيمار ميدن و اگه جواب مناسب نداد دارو رو عوض مي كنن تا دارويي كه مناسب بيمار باشه رو پيدا كنن . فرقشون اينه .
من يه مدت سيتالوپرام مصرف كردم و الانم پاروكستين مصرف مي كنم .
ولي همانطور كه بارها گفتم و ديگران هم گفتند و خودتونم البته خوب ميدونيدبدون تجويز پزشك اين دارو ها رو نخورييييييييييييد !!!!!
![]()
بله بله، درست می فرمایید شما، زیر نظر پزشک ولی به انتخاب خودم! پاسخ شما خیلی کمک کرد جناب دادا
مگه میشه پزشک به درخواست شما دارو بنویسه
من فلوکسیتین ۲۰ میخورم خیلی خوبه
هر وقت میخورم سرحال هستم بدون کسلی
دکتر هم تجویز نکرده
خودم میخورم
درست متوجه نشدم ايشون داشتند بنده رو مسخره ميفرمودند يا جدي ميگفتند ، به هر حال عرض كنم كه دكتر در مواردي مثل بالا كه ملاك خود بيمار هستش ، صد البته به درخواست بيمار دارو مينويسه . مثلا دكتر كه نميتونه گوشي بذاره روي قلبم ببينه افسردگيم برطرف شده يا نه !!!
از خودم مي پرسه اثر دارو چطور بود و چه تاثيري روت داشت . . . .بعد با توضيحاتي كه من در مورد وضعيتم بهش ميدم در مورد نوع دارو تصميم گيري ميكنه . در مورد پاروكستين دكتر به من گفت ميتونم از بين سيتالوپرام و اين دارو يكي رو خودم انتخاب كنم و من پاروكستين رو انتخاب كردم . . . .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)