پس یعنی بی چون و چرا برم اچ پی رو بگیرم ؟
راستی کیفیت صفحه نمایش این مدل نسبت به سونی چطوره ؟
پس یعنی بی چون و چرا برم اچ پی رو بگیرم ؟
راستی کیفیت صفحه نمایش این مدل نسبت به سونی چطوره ؟
من gpu-z رو الان ندارن اما طبق چیزی که furmark میگه فرکانس مموری 2500 هست
![]()
خب موضوع داره جذاب ميشه اما مهم نيس باز خب هر كي يه نظري داره هر كي هم به دانسته هاي خودش اتكا ميكنه
اما دوس دارم بدونم جدا فرق كارت گرافيك ابن دو لپتاپ چيه؟؟؟؟![]()
ببخشید یکم بد نوشتم از لحاظ صفحه نمایش بی برو برگرد کیفیت سونی بهتره در این شکی نیست از لحاظ دیزاین هم سونی لب تابهای شیکی ارایه میده کما اینکه اچ پی هم لپتابهای خوبی به لحاظ ظاهر تولید میکنه از نظر کانفیگ خوب اچ پی خیلی بهتر از سونی هستش بازم تصمیم خودتونه
چه کاریه 3 تومن برای لپ برای گیم خوب یه دکستاپ ببند به نتیجه بهتر برسی -البته پست های قبلو نخوندم ونمیدونم کاربردتون از لپ برای بازی به چه صورتیه -یعنی میخوای بصورت همراه بازی کنی-به تولید گرماش فکر کردی
این تاپیک خیلی کش پیدا کرده -تمام مدل ها بصورت حرفه ای و غیر حرفه ای مورد بررسی قرار گرفته - نظر من در کل برای گیم دکستاپه ولپ با هزینه 3 توم یه اصراف واقعیه برا گیم
Last edited by animsprite; 12-01-2013 at 19:53.
البته این مال قدیماست که 3تومن کلی پول بود دیگه با 3تومن دسکتاب خوبم نمیشه جمع کرد یه سی پیو 1100 گرافیک 1200 یه رم هم بگیری 3تومن پر میشه یه مانیتور خوب 400تومنه موس
گرچه با 3 تومن لب تاب فوق العاده هم دیگه نمیشه گرفت
من برای گیم زیاد مد نظرم نیست اما مقاومت و کیفیت ساخت قطعات و قدرت خیلی برام مهمه.اگه که فقط دنبال بازی بودم خوب به کانفیگ بالا توجه بیشتری میکردم ولی در کنار اون یه برند دیگه رو که خیلی ها میگن داره پول اسمش رو میخوره هم قرار دادم که طراحی شیکتری داره حقیقتشم بگم دوستان که تو کار تعمیرات لپتاپ هستن به ندرت میبینم گه لپتاپ سونی واسه تعمییر بیارن (منظورم غیر از اسیبهای فیزیکی هستش)
ایسوس هم سری گیمینگش خوبه اما فکر کنم 4 میلیون هست.
خب شما ميتوني سري Thinkpad lenovo رو بگيريد از نظر مقاومت بهتر بدونيد يكي از اولين مدل هايي هستش كه به فضا فرستاده شده توسط ناسا كانفيگ هاي خوبشم پيدا ميشه اما قيمت نسبتا بالايي داره
شما ناراحتي؟؟؟این تاپیک خیلی کش پیدا کرده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)