تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 39 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 389

نام تاپيک: .: صندلی داغ انجمن ورزش :. >> با حضور kasra_khan2003 ناظر انجمن فوتبال خارجی

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز:

سلامی دوباره
    من یه سری سوال دیگه برام پیش اومد مرسی اگه جواب بدی
    1:الان برات افت داره که بگی ایرانی هستی یا به ایرانی بودنت افتخار میکنی؟؟ یا اصلا کاری به ملیتت نداری و سعی میکنی خودت باشی؟؟

نه افتی نداره و البته اینجا درباره هیچ کس بر اساس ملیت یا نژادش قضاوت نمیشه. افتخار هم نداره چون به دنیا اومدن من در ایران یک امر کاملا شانسی است و من دخالتی در اون نداشتم و حقی ندارم که احساس افتخار کنم.

تاریخ ما جای افتخار آمیز داره و جاهای خجالت آور هم داره، در چند قرن اخیر اکثرش باعث ناراحتی بوده ولی خب من که مسئول تاریخ ایران نیستم

2:یه خورده درباره اواتارت توضیح میدی؟؟ قبلا مسی بود یهو زیادی تغییر کرد

بله جدیدا در خدمت جناب House هستیم

3:اگه قرار باشه یکی از سه بازیکن بارسا که میگم از تیم خط بخوره تو ترجیح میدی کدوم باشه؟
    1: مسی 2: ژاوی 3: اینیستا 4: همه موارد

ژاوی چون سنش بالاتره و جانشین خوبی براش داریم (سسک).

4:به نظرت هوش یه چیز اکتسابی هست یا ژنتیکی؟؟

هوش چیزی که ما می شناسیم بطور علمی کاملا ژنتیکی است ولی رسیدن به ماکسیمم هوش ممکن و استفاده ازش در کارها اکتسابی است (که البته فقط در حد 4-5 درصد).

5: تحصیلاتتو میشه بگی؟ و همینطور رتبت توی کنکور!!! یا اصلا مدرک خریدی؟

داشنجوی دکترا هستم. رتبم هم 200 و اندی بوده

6:توی زندگی به خودت از 10 چند میدی؟؟ فک میکنی ادم موفقی هستی؟

نمی دونم. نسبتا موفق بودم تا الان.

7:تا حالا تست هوش دادی ؟ نتیجش چی بوده؟؟ اصلا بنظرت این تست هوش ها نتیجه ی واقعی رو میگن یا هوش ادما طی یک زمان طولانی و در ابعاد گسترده باید سنجیده بشه

تست های علمی هوش داریم که همه جوانب رو کاملا بتونن بسنجن ولی خب این تست هایی که توی اینترنت و دور و اطراف می بینیم تست های واقعی نیستن. تست های علمی هم کمیاب هستند، هم گرون هستن و هم وقت گیر. شما تست مجانی علمی هیچ جا پیدا نمی کنی.

بچه که بودم تست هوش دادم و نمره اش هم خیلی بالا بود ولی مطمئنم اصلا تست علمی و دقیقی نبود.

8: سوال اصلیم داشت یادم میرفت
    قبلا گفتی وجود خدا اثبات نشده وبرای چیزی که اثبات نشده لازم نیست عدم وجودشو اثبات کرد
    خب بنظرت باید چه اتفاقی بی افته که وجودش ثابت شه؟ چه چیزی میتونه وجودش رو ثابت کنه؟؟

این سوال جالبیه و پاسخش هم واقعا اینه: نمی دونم!

یه زمانی فکر می کردم اگه مثلا یه معجزه خفن می شد یا ... کافی بود، ولی خب باز هم بطور منطقی انجام یه کار عجیب باعث اثبات تمام ادعاهای بی ربط اون شخص درباره هر موضوع دیگه ای نیست! هر ادعایی رو باید جداگونه اثبات کنه.

پاسخ واقعی اینه که این هم وظیفه اون شخصی است که قصد داره چنین چیزی رو اثبات کنه نه من. همونطور که مثلا اگه شخصی ادعا کنه در وسط هسته یک مارمولک هست که داره با الکترون ها بازی می کنه و اگه از من بپرسه "چه اثباتی برات بیارم تا باور کنی؟" ، این وظیفه اونه که پاسخ این سوال رو پیدا کنه.

خلاصه ببخشید اگه سوال نسبتا تکراری یا سوالی بود که خوشت نیاد

ممنون. اگه قرار بود از سوال ها خوشم بیاد که اسمش صندلی داغ نبود

2. 18 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

دوستان عزیز، آرمان جان تا روز جمعه مهمان صندلی داغ انجمن ورزش هستن..
    پس تا اون موقع سوالات خودتون رو بپرسید از ایشون..
    +
    جمعه شب هم مهمان بعدی معرفی خواهند شد...

4. 10 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

سلام آرمان گرامی ...

خب اینقدر لفتش دادیم که ظاهرا قصه داره تموم میشه : دی . جاهای خوبش هم که رفته ...

هر چند کلا در طرح پرسش در صندلی داغ به خوبی دوستان نیستیم ولی چند تا سوال بپرسم برای یادگاری ...

1- اگه اشتباه نکنم کار رو رشتتون مرتبط با برق و کامپیوتره .. یه نصحیت برای من دانشجوی کامپیوتر که توی اینده شغلی نیازم بشه ؟

2- شهری که توی انگلیس زندگی می کنید تیم فوتبال لیگ برتری یا چمپیونزشیپی داره ؟ اگه داره علاقه مند بهش شدید و بازیهاش رو دنبال می کنید یا نه ؟

3- چقدر مورد رابطه فوتبال با سیاست موافقید ؟ اصلا فوتبال رو سیاسی کردند یا سیاست رو فوتبالی ؟

4- به نظرت روزی می رسه بشه از تکنولوژی در فوتبال برای انالیز لحظه ای استفاده کرد ؟ مثل والیبال . اصلا توی فوتبال جواب می ده ؟

5- (داشت یادم می رفت )؛ چرا اکثر هوادارن لیورپول و بارسا مشترک اند؟ : دی

6-فکر می کنم تنیس رو هم دوست دارید و دنبال می کنی : تنیسور مورد علاقه اقا و خانم ؟ زیباترین مسابقه تنیسی که توی یادت مونده ؟ توی انگلستان از نزدیک تنیس دیدید ؟ مثلا ویمبلدون رو رفتید؟

مرسی /.

پ ن : اگه سوالی تکراری بود شرمنده همهی همه پست ها رو وقت نکردم بخونم : دی
    Last edited by hojjatinho; 13-12-2012 at 04:51.

6. 9 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سوالات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز:

سلام آرمان گرامی ...

خب اینقدر لفتش دادیم که ظاهرا قصه داره تموم میشه : دی . جاهای خوبش هم که رفته ...

سلام
    بله

هر چند کلا در طرح پرسش در صندلی داغ به خوبی دوستان نیستیم ولی چند تا سوال بپرسم برای یادگاری ...

1- اگه اشتباه نکنم کار رو رشتتون مرتبط با برق و کامپیوتره .. یه نصحیت برای من دانشجوی کامپیوتر که توی اینده شغلی نیازم بشه ؟

موقع انتخاب پروژه ها و یادگیری مطالب و برداشتن دروس، نگاهی به بازار و تکنیک هایی که لازمه داشته باش.

2- شهری که توی انگلیس زندگی می کنید تیم فوتبال لیگ برتری یا چمپیونزشیپی داره ؟ اگه داره علاقه مند بهش شدید و بازیهاش رو دنبال می کنید یا نه ؟

یه تیم داره که در لیگ چهارم پنجم انگلیس بازی می کنه

نه بازیهاش رو دنبال نمی کنم.

3- چقدر مورد رابطه فوتبال با سیاست موافقید ؟ اصلا فوتبال رو سیاسی کردند یا سیاست رو فوتبالی ؟

همه چیز رو سیاسی کردند به شکلی که تکنیک های سیاسی وارد همه جور حرفه شده. سیاست هم یکم فوتبالی شده، اونم فوتبال علی اصغری

4- به نظرت روزی می رسه بشه از تکنولوژی در فوتبال برای انالیز لحظه ای استفاده کرد ؟ مثل والیبال . اصلا توی فوتبال جواب می ده ؟

بله قطعا می رسه و اصلا هم فکر نمی کنم اون روز خیلی دور باشه.

5- (داشت یادم می رفت )؛ چرا اکثر هوادارن لیورپول و بارسا مشترک اند؟ : دی

آدم های کار درست تکلیفشون مشخصه

6-فکر می کنم تنیس رو هم دوست دارید و دنبال می کنی : تنیسور مورد علاقه اقا و خانم ؟ زیباترین مسابقه تنیسی که توی یادت مونده ؟ توی انگلستان از نزدیک تنیس دیدید ؟ مثلا ویمبلدون رو رفتید؟

فدرر. شاراپووا.
    زیباترین مسابقه ای که زنده دیدم بازی اندی ماری و جکوویچ فینال US Open 2012 بود.

نه متاسفانه نتونستم مسابقات رو از نزدیک ببینم ولی در برنامه هست.

مرسی /.

پ ن : اگه سوالی تکراری بود شرمنده همهی همه پست ها رو وقت نکردم بخونم : دی

ممنون بابت سوالات.

8. 11 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خب دوستان... وقت ما هم به سر رسید.

تشکر ویژه از همه دوستانی که سوال پرسیدند، نه یک بار و دو بار و سه بار و ... ، ما هم حسابی به چالش کشیده شدیم

از همه دست اندرکاران این برنامه، به خصوص احمد و سروش عزیز که همیشه در هوای سرد و برفی این برنامه رو برای ما مخاطبان بدون هیچ چشمداشتی اجرا کردند تشکر می کنیم و امیدوارم همیشه از این کارها انجام بدن چون حال میده

10. 20 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

با تشکر از آرمان جان که در طی این 2 هفته با صبر و حوصله سوالات دوستان رو جواب دادن..

اما معرفی مهمان جدیدمون که از شنبه میتونید سوالات خودتون رو ازشون بپرسید..
    این برادر ارزشی ما، متولد یکی از سالهای دهه شصته و بشدت از دست روزگار بخاطر انگشتهای روزگار، شاکیه!
    متولد تهران هستن و از طرفداران رئال...و البته یکی از معدود طرفدارهای رئالی که مسی رو بهتر از رونالدو میدونه!
    همچنین به تیم ملی انگلیس هم علاقه دارن و البته پرسپولیسی هستن...
    بتازگی آواتار رو عوض کردن و کمی سخته شناسایشون از روی آواتار...!
    این شما و این هم مهمان برنامه...

به شخصه که دوست دارم شدیدا از خجالتش در بیایید...!

12. 19 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام

به عنوان صندلی نشین قبلی، صندلی نشین جدید رو مورد حمله قرار می دهیم

سری اول: سوالات فوتبالی
    سطح سوالات: لالیگا

1. نظرت درباره نقش رونالدو در رئال چیه؟ آیا بازیکن دیگه ای هست که بتونه این نقش رو خوب بازی کنه؟ توضیح بدهید

2. اگه قرار باشه این نقش رو تغییر بدی و کامل تر کنی، چکار میشه کرد؟

3. بارسای تیتو ترسناک تره یا بارسای پپ ؟

4. نظرت درباره بازی دادن یک سری بازیکن ها در پست های غیر تخصصیشون، در شرایطی که بازیکن تخصصی آماده برای اون پست وجود داره، چیه؟

5. نظرت درباره فوتبال با فلسفه Catch me if you can چیه؟ آیا اصلا منطقی هست چنین کاری در فوتبال مدرن؟

6. به نظرت در 3-3-4 ، چطور میشه یه هافبک تهاجمی گل نزن بازیساز رو در سه نفر تهاجمی قرار داد؟

7. آیا فکر می کنی میشه کاری کرد که مودریچ، آلونسو و اوزیل با هم در ترکیب اصلی 11 نفره رئال باشن و تیم هم از وجود هر سه نفرشون بهره ببره یا حالت هایی مثل جرارد/لمپارد و کاکا/رونالدینیو رو شاهد هستیم؟

8. یک خرید عالی برای رئال در فصل جدید که تیم رو به شکل قابل توجهی قوی تر کنه؟ (همراه با توضیحات تکمیلی)

9. سه تا هافبک برتر دنیا به استثنای بازیکن های رئال و بارسا ؟

10. آیا فکر می کنی مورینیو امسال در رئال می مونه؟ و اگه فرض کنیم قراره بره، بهترین جانشین رو کی می دونی؟

11. در این سوال قراره کفر بگم : به فرض محال اگه فردا شنیدیم پپ مربی رئال شده، به نظرت با بازیکن های فعلی چطور فوتبال بازی می کنه؟

[گهی پشت به زین و گهی زین به پشت]

14. 12 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام به همه

ساعت 10 دقیقه به 2 بامداد ؛ ما زیر برف و بوران گیر افتادیم ؛ I Love You P30world

این برادر ارزشی ما، متولد یکی از سالهای دهه شصته و بشدت از دست روزگار بخاطر انگشتهای روزگار، شاکیه!
    توقع داشتم حفظ امانت کنی و جملمو با جمله بندی کامل خودم نقل کنی ؛ چون درد خیلی از دهه شصتی هاست

و البته یکی از معدود طرفدارهای رئالی که مسی رو بهتر از رونالدو میدونه!
    نمیدونم ؛ شاید من و همه ی دنیا اشتباه میکنیم ؛ به قولی "? Who Cares "

بتازگی آواتار رو عوض کردن و کمی سخته شناسایشون از روی آواتار...!
    خو اوتار قبلی رو میزاشتی

به شخصه که دوست دارم شدیدا از خجالتش در بیایید...!
    هیییی ... ما را ز سر بریده می ترسانی ؟

خب هستیم در خدمت دوستان ؛ فقط توضیح اینکه چون من اخیرا ریش پروفسوری گذاشتم هر سوالی در هر زمینه ای دارید بپرسید چون شاید تا 2-3 روز آینده ریش هام رو بتراشم و اون موقع دیگه نتونم پاسخگوی سوالات پیچیده باشم

از طرفی خوشحالم که همزمان با پایان دنیا در این تاپیک خدمتتون هستم

16. 9 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

خب من به صندلی داغ ارمان جان نرسیدم واسه همین میخوام حسابی از خجالت سروش جان در بیام

سلام سروش جان

1. من یه سری از بازیکنا رو به صورت زوج میگم شما بگو کدوم یکی از اون دوتا رو بیشتر دوس داری....

لمپارد/جرارد
    فردیناد/تری
    هییرو/گوتی
    رائول/کاسیاس
    دائی/عزیزی
    کریمی/مهدوی کیا
    بارتز/ چیلاورت
    کایه خون / دی ماریا
    بنزما/ هیگواین
    اینیستا/ژاوی
    سیمن/ جو هارت
    شیث رضایی/نیکبخت
    استاد اسدی/ قاسم دهنوی
    فان باستن/ رونالدو برزیلی

خب در اخر میدونم منتظر کدوم دوتا هستی که خیلی مقایسه میشن ولی عمرا بگم مسی/رونالدو ...

2- یه تیم منتخب تاریخ برامون میذازی بی زحمت.... اونایی که فوتبالشون رو دیدی...

3.به نظرت بازیکنای حال حاضر پرسپولیس کمبود تعصب و غیرت به تیم دارند؟ به نظرت راه حل 2-3 ساله ای داره این مشکل؟

4. شده از مقایسه مسی و رونالدو ناراحت و یا خسته بشی؟؟ به نظرت این همه نظرات مغرضانه بیشتر طرفدار ها واسه اونایی که دوست دارن از فوتبال هر دوتا لذت ببرن شرایط رو سخت نمیکنه؟؟؟ یه زمانی خیلی هم زمان از بازی دل پیرو ، توتی ، بکام ، زیدان ، رونالدو ، شیرر و خیلی ها دیگه لذت میبردن و همه شون رو تحسین میکردن اما واقعا الان فضا جوری شده که از بس تعریف های کورکورانه و غیر منطقی انجام میشه که شاید خیلیا یه نظر منفی پیدا میکنن به این دو... چقدر به نظرت برای این دو ستاره این موضوع مفید یا مضرره؟

5. از تیم های لیگ انگلیس و المان چه تیم هایی رو دوست داری؟

6. به یاد ماندنی ترین بازی داخلی و خارجی که یادته کدوم بازی ها بودن؟

7.کدوم جام جهانی یا یورو برات بیشتر لذت بخش بوده؟

8.سرهنگ علیفر چقدر درست میگه در مورد دفاع خطی؟

9. موافقی اگر شرایطش مساعد شد خانوم ها هم به استادیوم بیان؟؟

10. به نظرت چند سال دیگه طول میکشه که یه تیم ملی به یه افتخار بزرگی دست پیدا کنه؟؟ 1-2-10-20 یا بعد انقراض فوتبال ؟

11. بجز فوتبال 5 رشته مورد علاقه ورزشیت رو به ترتیب بگو

فعلا اینا خدمت شما واسه دست گرمی بعدا میرسم باز دوباره خدمتتون ... پیشاپیش ممنون

18. 6 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

سلام خدمت دوست،رئیس،هم انجمنی،هم دهه ای،هم کشوری،هم....بی خیال....

و اما سوالات

محتوای مخفی: ورزشی:دی 

1-اولین بازی که از پرسپولیس دیدی؟
    2-چرا پرسپولیسی شدی؟
    3-یه کسی گفته که علی پروین برای پیروزی مثل بکن بائر برای بایرن میمونه!درسته این حرف؟چرا؟
    4-نظرت درمورد سیستم علی اصغری؟
    5-دلایل افت پیروزی در دهه 80و در ادامه 90؟
    6-یه جمله در موردشون بگو:
    پایان رافت
    هاشمی نسب
    کماسی(مربی بدنساز)
    مایلی کهن
    عابدزاده
    (ادامه دارد..)
    7-رئال چرا در مقابل تیم های آلمانی ضعیف عمل میکنه؟
    8-یه جا گفتی که دوستدار هیدینک هستی؟چرا؟
    9-چرا کاپلو در انگلیس موفق نبود؟
    10-یه مربی برای تیم انگلیس انتخاب کن؟چرا؟
    11-دلایل قهرمانی اسپانیا به غیر از استفاده از سیستم بارسا؟
    12-دل بوسکه رو قبول داری؟هنرش تو چیه؟
    13-نظرت در مورد این که به یواخیم لوو انگ ترسو بودن میزنن چیه؟باهاشون موافقی؟
    14-نظرت در مورد مربیگری یحیی در پیروزی چیه؟
    15-کی روش!موفق یا شکست خورده؟چرا؟(تا به این لحظه)

محتوای مخفی: پی سی ورد 

1-کی،به چه دلیل با پی سی ورد آشنا شدی؟
    2-چرا پابند اینجا شدی؟
    3-تا الان اخطار گرفتی؟چرا؟
    4-یه خاطره از زمان قدیم پی سی ورد بگو؟
    5-انجمن قبلی ورزش شما هم بودی؟در چه نقشی؟
    6-مقایسه کن انجمن قبلی ورزش رو با الان؟
    7-یکی از طرح های قشنگی که در انجمن ورزشی انجام شد.بنظرت کدوم بود؟
    8-متفرقه قدیم خیلی خفن بود(من فقط شنیدم)نظرت چیه در موردش؟فرقش با متفرقه الان چی بود؟
    9-قضیه اواتار هاشمی رفسنجانی چی بود؟چرا گذاشتی چرا بعد برداشتی؟
    10-یه افسردگی عجیبی قدیمی های پی سی ورد رو مبتلا کرده!نظرت چیه در موردش؟پیشنهاد درمان؟

محتوای مخفی: متفرقه 

1-وضعیت تحصیلات؟
    2- قصد ازدواج؟
    3-کار میکنی؟اگه بله ،بهش علاقه داری؟اگه خیر خب چرا؟
    4-خدمت رفتی؟
    5-قانون سروش برای زندگی؟
    6-نظرت در مورد جبر جغرافیا چیه؟
    7-چرا دهه60یا اکثرا ادعا میکنن نسل سوخته هستن؟
    8-توی یه اطاق تاریک روی یه صندلی چوبی نشستی،روبه روت هم یه در وجود داره که با هزار قفل بسته شده.چکار میکنی.
    9-کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو زده بخواب نه! این ضرب المثل در مورد کسانی که وجودخدا رو نفی میکنن صادقه؟تو چی وجود خدا رو احساس کردی؟یه خاطره از این احساست رو بگو؟
    10-این 3تا کلمه تو رو یاد چیزی نمیندازه(چاقو ضامندار-بابک-متفرقه)؟

ادامه دارد...

20. 6 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •