سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز:
سلامی دوباره
من یه سری سوال دیگه برام پیش اومد مرسی اگه جواب بدی
1:الان برات افت داره که بگی ایرانی هستی یا به ایرانی بودنت افتخار میکنی؟؟ یا اصلا کاری به ملیتت نداری و سعی میکنی خودت باشی؟؟
نه افتی نداره و البته اینجا درباره هیچ کس بر اساس ملیت یا نژادش قضاوت نمیشه. افتخار هم نداره چون به دنیا اومدن من در ایران یک امر کاملا شانسی است و من دخالتی در اون نداشتم و حقی ندارم که احساس افتخار کنم.
تاریخ ما جای افتخار آمیز داره و جاهای خجالت آور هم داره، در چند قرن اخیر اکثرش باعث ناراحتی بوده ولی خب من که مسئول تاریخ ایران نیستم
2:یه خورده درباره اواتارت توضیح میدی؟؟ قبلا مسی بود یهو زیادی تغییر کرد
بله جدیدا در خدمت جناب House هستیم
3:اگه قرار باشه یکی از سه بازیکن بارسا که میگم از تیم خط بخوره تو ترجیح میدی کدوم باشه؟
1: مسی 2: ژاوی 3: اینیستا 4: همه موارد
ژاوی چون سنش بالاتره و جانشین خوبی براش داریم (سسک).
4:به نظرت هوش یه چیز اکتسابی هست یا ژنتیکی؟؟
هوش چیزی که ما می شناسیم بطور علمی کاملا ژنتیکی است ولی رسیدن به ماکسیمم هوش ممکن و استفاده ازش در کارها اکتسابی است (که البته فقط در حد 4-5 درصد).
5: تحصیلاتتو میشه بگی؟ و همینطور رتبت توی کنکور!!! یا اصلا مدرک خریدی؟
داشنجوی دکترا هستم. رتبم هم 200 و اندی بوده
6:توی زندگی به خودت از 10 چند میدی؟؟ فک میکنی ادم موفقی هستی؟
نمی دونم. نسبتا موفق بودم تا الان.
7:تا حالا تست هوش دادی ؟ نتیجش چی بوده؟؟ اصلا بنظرت این تست هوش ها نتیجه ی واقعی رو میگن یا هوش ادما طی یک زمان طولانی و در ابعاد گسترده باید سنجیده بشه
تست های علمی هوش داریم که همه جوانب رو کاملا بتونن بسنجن ولی خب این تست هایی که توی اینترنت و دور و اطراف می بینیم تست های واقعی نیستن. تست های علمی هم کمیاب هستند، هم گرون هستن و هم وقت گیر. شما تست مجانی علمی هیچ جا پیدا نمی کنی.
بچه که بودم تست هوش دادم و نمره اش هم خیلی بالا بود ولی مطمئنم اصلا تست علمی و دقیقی نبود.
8: سوال اصلیم داشت یادم میرفت
قبلا گفتی وجود خدا اثبات نشده وبرای چیزی که اثبات نشده لازم نیست عدم وجودشو اثبات کرد
خب بنظرت باید چه اتفاقی بی افته که وجودش ثابت شه؟ چه چیزی میتونه وجودش رو ثابت کنه؟؟
این سوال جالبیه و پاسخش هم واقعا اینه: نمی دونم!
یه زمانی فکر می کردم اگه مثلا یه معجزه خفن می شد یا ... کافی بود، ولی خب باز هم بطور منطقی انجام یه کار عجیب باعث اثبات تمام ادعاهای بی ربط اون شخص درباره هر موضوع دیگه ای نیست! هر ادعایی رو باید جداگونه اثبات کنه.
پاسخ واقعی اینه که این هم وظیفه اون شخصی است که قصد داره چنین چیزی رو اثبات کنه نه من. همونطور که مثلا اگه شخصی ادعا کنه در وسط هسته یک مارمولک هست که داره با الکترون ها بازی می کنه و اگه از من بپرسه "چه اثباتی برات بیارم تا باور کنی؟" ، این وظیفه اونه که پاسخ این سوال رو پیدا کنه.
خلاصه ببخشید اگه سوال نسبتا تکراری یا سوالی بود که خوشت نیاد
ممنون. اگه قرار بود از سوال ها خوشم بیاد که اسمش صندلی داغ نبود![]()