تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 27 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 270

نام تاپيک: تلویزیون سامسونگ ال ای دی با زبان فارسی وعدم نمایش زیرنویس فیلمها

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بسیار ممنون توضیحات شما بسیار کامل و عالی است و من مرحله به مرحله با توجه به گفته های شما جلو رفتم. اول منو مخفی را پیدا کردم سپس تا آخر مرحله « برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. »
    اما از مرحله « ودر قسمت sub option وارد شوید وlanguage-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. » را دیگر نتوانستم مشاهده کنم. یعنی در sub option این چیزهایی که شما گفتید نبود. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
    دوست عزیز
    همانطور که گفتم باید برای دیدن آیتمهای موجود در suboption باید از کنترول دست ساز استفاده کنید که طرز ساخت آن را هم در همان پست دادم لطفا به توضیحات بطور کامل دقت کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    یه سوال چطوری مشکل حرف " ک " رو تو زیرنویس های پخش شده تو تلویزیون سامسونگ حل کنیم
    به جای حرف " ک " فضای خالی نشون میده

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    یه سوال چطوری مشکل حرف " ک " رو تو زیرنویس های پخش شده تو تلویزیون سامسونگ حل کنیم
    به جای حرف " ک " فضای خالی نشون میده
    دوست عزیز
    برای رفع این مشگل باید کدینگ زیر نویس تغییر کند از مطلب زیر استفاده کنید

تصور کنید فیلمیرا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کرده‌اید و به دنبال آن، زیرنویس فارسی مربوط به فیلم را نیز تهیه و دریافت می‌کنید اما هنگام مشاهده، همه چیز آن‌طور که انتظار دارید نیست! قطعا این اتفاق برای خیلی از شما پیش آمده که نمایش زیرنویس فایل‌های با فرمت SRT در سیستم‌تان همراه با مشکل بوده است.
    دلیل این اتفاق به تنظیمات یونیکد و زبان موجود در سیستم عامل شما مربوط می‌شود و اصولا یکی از راه‌حل‌ها، فارسی کردن زبان کلی سیستم عامل نصب شده روی کامپیوتر کاربر است اما بنا به دلایلی ممکن است نتوانید (و یا نخواهید) زبان سیستم خود را به فارسی تبدیل کنید.

بسیاری از راه حل هایی که برای این منظور استفاده می شوند، اصولا همگی دارای بیش از دو یا سه مرحله جهت دریافت خروجی نهایی هستند و در صورتی که بخواهید بیش از یک فایل زیرنویس را اصلاح کنید، باید زمان زیادی را صرف این کار نمایید. شاهین کاتبی، برنامه‌نویسی است که برای هر دو سیستم
    و
    ، برنامه کم‌حجم و کاربردی‌
    Sh Persian Subtitle Fixer را تهیه کرده‌است تا تنها به وسیله کشیدن و رها کردن فایل در محیط برنامه، زیرنویس اصلاح شده خود را دریافت نمایید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در موقع اجرا یک پنجره کوچک باز می شود که در آن چیزهای به انگلیسی نوشته شده است شما فایلتان را در همان صفحه بکشید و رها کنید خواهید دید که فایل زیر نویس شما اصلاح شده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    من فیلم با زیر نویس رو در تلویزیون میتونم میبینم ولی بعضی زیر نویس ها همراه فیلم نمایش داده نمیشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

به جای اینکه تلویزیونتون رو با ورود به منو مخفی خراب کنید اینکارهارو انجام بدید:بعد از اینکه زیرویس رو روی تی وی فعال کردید و یونیکد رو هم روی عربی گذاشتید
    زیرنویس رو با note pad باز کنید اگه خرچنگ قورباغه بود
    زیرویس رو با word باز کنید .
    یونیکد رو روی arabic windows default بذارید.
    بعد از اینکه متن درست شد کل متن رو کپی کنید با ctrl a
    توی note pad پیست کنید.
    با فرمت srt و با encoding utf8 ذخیره کنید.
    نهایتا با فیلم هم نام کنید و توی یه پوشه بریزید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من با نمايندگي تماس گرفتم ، گفتن خيلي ها تماس گرفتن كه زيرنويس مشكل داره ، از من شماره تلفن خواستن گفتن داريم روش كار مي كنيم به محض درست شدن با شما تماس مي گيريم .
    واقعا متاسفم ، ال جي به راحتي زيرنويس رو نشون ميده اين همه دنگو فنگم نداره ، كيفيتش هم خوب هستش و مشكل سامسونگ اپ رو هم نداره .
    من تنها بخاطره اينكه تو يكي دو مورد ديده بودم اشكالاتي توي پنل هاي ال جي اتفاق افتاده بود ال جي نگرفتم وگرنه همه چيش بهتره تازه 2 اينچم بزرگتره و كنترلشم حالت موس داره .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من با نمايندگي تماس گرفتم ، گفتن خيلي ها تماس گرفتن كه زيرنويس مشكل داره ، از من شماره تلفن خواستن گفتن داريم روش كار مي كنيم به محض درست شدن با شما تماس مي گيريم .
    واقعا متاسفم ، ال جي به راحتي زيرنويس رو نشون ميده اين همه دنگو فنگم نداره ، كيفيتش هم خوب هستش و مشكل سامسونگ اپ رو هم نداره .
    من تنها بخاطره اينكه تو يكي دو مورد ديده بودم اشكالاتي توي پنل هاي ال جي اتفاق افتاده بود ال جي نگرفتم وگرنه همه چيش بهتره تازه 2 اينچم بزرگتره و كنترلشم حالت موس داره .
    عزیز ما 6960 سری c داریم که مال 3 سال پیشه ولی مشکل زیرنویس نداره . چطور سریهای جدید مشکل پیدا کردن ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

نميدونم شايد به خاطر تحريم يك سري اپشن ها رو برداشتن يا هر چيز ديگه . مشكل رو بايد از سام سرويس پرسيد
    من پرسيدم سام سرويس گفت حتي آپديتم نكنيد به درد نميخوره و هيچ اتفاقي نميفته و تازه ممكنه يك سري ايراد ها پيش بياد كه اگه خراب هم بشه پايه خودتونه كه آپديت كرديد.
    من تا حالا جوابي به اين مسخره اي نشنيده بودم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با سلام مجدد خدمت دوستان
    من ديشب تلويزيون خودم رو با زير نويس edit شده توسط نرم افزار
    Sh Persian Subtitle Fixer تست كردم ، درست شد.
    خيلي كار باش راحت و سريع بود . واقعا دست سازندش درد نكنه...
    سام سرويسم بره كشكشو بسابه با اين سرويس دادنش...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

جناب متين پور
    با سلام و احترام؛
    آيا امكان نمايش زيرنويس فيلم DVD(با فرمت VOB) كه روي فلش ريختيم تو تلويزيون وجود داره؟ راستش با راهنمائيهاي شما مشكلم با فيلمهاي mkv و اونايي كه زيرنويسشون جداست حل شد ولي فيلمهاي DVD‌ كه زيرنويس تو خودشونه رو نميتونم زيرنويسش رو بيارم. لطفا راهنمايي فرماييد. با تشكر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •