مثل اینکه با بازی ها زیاد مچ نیست!!منکه نتونستم دو تا بازی football manager 2013 و فیفا منیجر 2013 رو حتی با استفاده از troubleshoot compatibility اجرا کنم
مثل اینکه با بازی ها زیاد مچ نیست!!منکه نتونستم دو تا بازی football manager 2013 و فیفا منیجر 2013 رو حتی با استفاده از troubleshoot compatibility اجرا کنم
تو این روش فقط فرمت Ico ساپورت میشه ، من امتحان نکردم جواب میده یا نه ! شما با نرم افزار کانورت ، png رو به Ico تبدیل کن ببین جواب میده . ولی فکر نکنم .
درسته رفیق.هنوز خیلی از بازی ها با ویندوز 8 سازگار نیستند.من از بین بازی هایی که دارم فقط pes 2013 رو تونستم نصب کنم بقیه نشد و مجبور شدم روی 7 نصب کنم
سلام
dvd writer منو نمیشناسه
دی وی دی رایترم پایونیر هست
لطفا کمکم کنید
تایپ کردن تو بعضی فروما با ie 10 وین 8 معظلیه ! ... نه اینتر می خوره نه رنگ عوض میکنه !
سلام دوست عزیز.شما از لینک زیر برنامه رو دانلود کنین بعد از حالت فشرده خارجش کنین بعد اجراش کنین + سیستمون رو ریست کنین ببینید درست میشه یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتیجه رو اعلام کنید.
لطفا یکی جواب ما را هم بده ...
یکی راهی سراغ نداره که بشه سیو پسورد را به کانکشن ها اضافه کرد ؟ خداییش خیلی ضایع هست . حتما مایکروسافت یک فکری کرده که اینا حذف کرده ...
در ضمن با اسکرول صفحه در ویندوز 8 مشکل دارم وقتی عکس برای دسکتاپ انتخاب میکنم اسکرول صفحه برمیگرده اول صفحه شما هم مشکل دارید یا خیر ؟
در ضمن ویندوزم را آپدیت کردم ولی مشکلات حل نشد ...![]()
برای ذخیره یوزر پس کانکشن به Network Connections در کنترل پنل برید در Properties کانکشن مورد نظر در تب Option تیک گزینه Remember my credentials را بزنید
سلام
عنوان تاپیک تغییر داده شد
اینو میدونستم یک راه ساده تر نیست ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)